16.07.13
18:02
Здравеите,
Търся съвет относно добро упражнение акцентиращо върху седалище и вътрешна част на бедрата , с цел изчистване на мазнини в тези две места.Заложено ми е там да ми се лепят най-вече мазнините.От около 1 месец спазвам някакво подобие на НВД (въглехидрата е наполовина , не е баш както при строго НВД).Чистя мазнини от всякъде , но специално от тези две места сякаш не се е стопил и грам . Търся упражнение , различно от клек и напади . Нямам кой знае колко за чистене , дори не искам да изчиствам максимално , нито пък бързам за някъде. Иначе - 182 см , 76-7 кг , тренирам от 2 год и половина , ако има значение . Не ми препоръчвайте кардио , правя го.
Поздрави
Упражненията не чистят. Плюс това, не може да се чисти от определени места. Вариант е да продължаваш кът-а, докато изчезнат и мазнините на проблемните места. Но можеш да пробваш тяга с изправени крака как ще ти подейства. На мен лично много ми помага.
казано от pesho vasilev на 16.07.13, 19:55:
Упражненията не чистят. Плюс това, не може да се чисти от определени места. Вариант е да продължаваш кът-а, докато изчезнат и мазнините на проблемните места. Но можеш да пробваш тяга с изправени крака как ще ти подейства. На мен лично много ми помага.
Изобщо не си мисля , че ще чистя само от там. Както казах , чистя на другите места , но там не мърда и искам да направя нещо , за да започне лека полека да се чисти (чети по задълбочено). Да не се повтарям , но не очаквам бързи резултати.Просто искам упражнение с акцент в тази област , все лека по лека ще се изчисти , наред и с НВД-то.
Мнението беше редактирано от Пенев на 16.07.13 20:20.
Изолиращо упражнение за седалище е една машина за седалище (мисля ,че се казва глутеус преса), а за вътрешна част на бедрата е затваряне на аддуктор машина.