Фитнес Програма за релеф

18.07.13
21:12

Здравейте, уважаеми съфорумници, пиша ви, за да помоля по-опитните от вас да ми съставят някоя фитнес програма (препоръчително е да е с диета) за релеф. Тренирам от скоро и то с програма за кръгове, но някак мисля, че ще ми помогне повече ако вие ми съставите една специално за мен. Нямам против да взимам добавки, стига да не са по-сериозни, фет бърнъри или л-карнитин ме устройва. Та, ето малко информация за мен и после ще продължа какво имам и какво правя:

Ръст: 186см.
Тегло: 74кг.
Почти муслулесто тяло, оформям се, но не може да се нарече релеф. Горните четири плочки се показват, но не са особено релефни.
Малко мазнина по корема (мини-шкембе :д)

Ами, мисля, че това ви е достатъчно, единствената ми цел е релеф, дори и да ми коства и мускулна маса, надявам се, че с подходяща диета, ще избегнем това. Имам възможност да ходя на фитнес всеки ден от седмицата. Нередовно приемам AX Stimulant X, но без проблем ще си съставя режим. Нередовността се дължи на нередовното ми събуждане и нередовните ми тренировки (по програма тренирах 4 дни седмично) и не ми трябваше енергията в почивни дни. Но това може да се промени след като ми дадете подходящи направления. Мерси неземно много предварително!

18.07.13
21:38

Здравей. :)
Хранителен режим може да си съставиш, след като прочетеш това и си избереш какъв да бъде от тук.
Относно тренировките - продължавай с кръговата, но според мен тази кръгова програма е много добра (не тренирам по нея, но има упражнения за всички мускули). Трябва да тренираш поне 3-4 месеца по кръгова програма. След това може да тренираш по тази или тази. Почти еднакви са, но първата има повече упражнения. Мазнини се топят не с упражнения, а с диета, но намерих тази програма. Пише, че спомага при горенето на мазнини. Успех. :)

18.07.13
22:52

Благодара ти ужасно много, но имам няколко въпросчета. Няма ли да е по-добре да тренирам по-често? В кои дни да тренирам
тенис? Какво да правя със стимуланта? Трябва ли да взимам нещо, или поне препоръчително ли е? (напр. Л-карнитин)

19.07.13
09:14

Не е по-добре да се тренира по-често. Мускулът расте докато почива. Тенис може да си тренираш когато искаш, но според мен трябва да имаш поне 1-2 дни ПЪЛНА почивка, когато да не тренираш нищо. Аз не разбирам въобще от добавки, затова не мога да ти отговоря на последните два въпроса, но се надявам да съм бил полезен. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1