Зала около катедрала/пощата Варна

17.08.13
13:33

Здравейте някой има ли си на идея къде има зала в този район.Горе-долу около катедралата/пощата нещо такова,но да не е много далече от там.Преди живях в Левски и там има доста зали и то все хубави,но в центъра ми е мълга.Някой ако може да помогне ще съм му много благодарен.

17.08.13
15:36

Фитнес Атлас, срещу хотел Голдън Тюлип. На първия светофар като влизаш от към Аспаруховия мост :)

17.08.13
18:13

казано от Веселина Иванова на 17.08.13, 15:36:

Фитнес Атлас, срещу хотел Голдън Тюлип. На първия светофар като влизаш от към Аспаруховия мост :)

Мерси,но тази нещо не ми допада.Преди съм ходил 1-2 пъти и не ми хареса.Някоя друга да се сещаш ? :)

17.08.13
20:46

Не, за съжаление не знам друга зала в центъра.

Като продължиш от “Атлас”-а в посока Аспарухов мост, между светофара и бензиностанцията, в дясно под високите блокове направиха някакъв комплекс, в който има фитнес зала. Не знам какво представлява, виждам я от тролея, когато минавам от там.

18.08.13
20:52

СК Мегаман. Трябва да ти е на 10 мин път от катедралата през площада.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1