Помощ за тренировъчна програма.

20.08.13
17:48

Здравейте :)
От няколко дена започнах да ходя на фитнес и реших да се занимавам сериозно. Бих казал, че не съм от начинаещите, понеже си тренирам за здраве от 2,3 години. Има  предвид вкъщи с дъмбела, лицеви опори и др. упражнения за дома. Ходих на лостове известно време ( 1 месец г/д), през тези 2,3 години съм ходил да бягам доста време, даже до преди 1 месец бягах пак, като правя меду 10-15 обиколки без почивка. Та с няколко думи - обичам да тренирам и това ми доставя удоволствие. В момента мога да отделят 6 дена за тренировка, като примерно неделя почивам. Правя обиколки.
Та... Ще можете ли да ми направите програма, в която няма упражнения за корем и крака. Нямам шкембе, даже и корем, чат пат се виждат плочки, когато не съм ял, а краката ми.. за сега са добре, защото съм бягал, по-нататък ще ги тренирам и тях.
Ако може програмата да е за обем/сила, не искам релеф, а просто сила и обем.

———————————————————————————————————————————————————————-
Сигурно ще кажете : има 1000 теми, 100 програми толкова ли е трудно да се ровиш.
Да кажем, че не знам как да комбинирам упражненията, при положение, че в тези програми се включени корем/крака и т.н. или пък от тези 1000 теми да попадна на моите изисквания.... Поставете се на мое място да видите, че не е лесно, преди да хейтните.

———————————————————————————————————————————————————————-

На 15 години съм, 173-4см., въртя се м/у 64-66кг. Ако искате мога да кача нормална снимка, за да ви покажа как изглежда тялото ми, ако ще ви помогне в “изготвянето на програма”.

Благодаря предварително.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1