26.08.13
17:27
Въпроса ми е някой има ли мнение за този продукт.. има ли хора който са го пробвали. След по-малко от месец се местя в Пловдив и се чудя какъв уред на ток да си взема за приготвяне на елементарни неща като ориз, яйца, месо, зеленчуци.
Благодаря ппредварително.
Поздрави.
26.08.13
17:36
Ако не ти е проблем може ли да ми дадеш някое линкче, че от няколко дена гледа умувам..
Aко нямаш някакъв стар руски или български си вземи едно NEO за 30лв. от някоя голяма верига (продава се във всички). Малко дразнещо е, че има термостат и изключва като загрее- ако вариш става малко по-бавно.
Мнението беше редактирано от Петър на 26.08.13 17:40.
А къде ще живее в Пловдив,ако е на квартира е лесно,но в общежитията е малко кофти с готвенето.Че в една стаичка и яйца да си свариш знаят съседите от долният етаж.
Най-добряит вариант е фурна с котлони отгоре,но да е нещо по-компактно.
Също една скаричка няма е лошо,че бързо стават пържолите,а и са по-вкусни.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.08.13 01:05.
27.08.13
01:16
казано от Biad__ на 27.08.13, 01:03:
А къде ще живее в Пловдив,ако е на квартира е лесно,но в общежитията е малко кофти с готвенето.Че в една стаичка и яйца да си свариш знаят съседите от долният етаж.
Най-добряит вариант е фурна с котлони отгоре,но да е нещо по-компактно.
Също една скаричка няма е лошо,че бързо стават пържолите,а и са по-вкусни.
Мда.. малко ще е сложно, защото ще съм в общежитие, но все някак ще се оправя..надявам се... :Д
27.08.13
01:20
Тоест нещо такова ли?
Мнението беше редактирано от Иван Чолаков на 27.08.13 01:21.
Да,точно такова,че само с котлон,не могат да се правят много неща.
Въпроса е че като си в една стая с още хора,изпозлването на фурната става почти невъзможно и освен яйца на очи на ктолона всичко друго умирисва всичко тама вкл и дрехите,където и да си ги скрил.
Може съквартирантите да нямат нищо напртив готвенето,ама не е оферта дрехите ти да миришат на храна постоянно.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.08.13 12:27.