Мнения за "Делимано Гурме 8 в 1"

26.08.13
17:27

Въпроса ми е някой  има ли мнение за този продукт.. има ли хора който са го пробвали. След по-малко от месец се местя в Пловдив и се чудя какъв уред на ток да си взема за приготвяне на елементарни неща като ориз, яйца, месо, зеленчуци.

Благодаря ппредварително.
Поздрави.

26.08.13
17:35

Вземи си един котлон. Аз карам така вече 4 години.

26.08.13
17:36

Ако не ти е проблем може ли да ми дадеш някое линкче, че от няколко дена гледа умувам..

26.08.13
17:39

Aко нямаш някакъв стар руски или български си вземи едно NEO за 30лв. от някоя голяма верига (продава се във всички). Малко дразнещо е, че има термостат и изключва като загрее- ако вариш става малко по-бавно.

Мнението беше редактирано от Петър на 26.08.13 17:40.

27.08.13
01:03

А къде ще живее в Пловдив,ако е на квартира е лесно,но в общежитията е малко кофти с готвенето.Че в една стаичка и яйца да си свариш знаят съседите от долният етаж.
Най-добряит вариант е фурна с котлони отгоре,но да е нещо по-компактно.
Също една скаричка няма е лошо,че бързо стават пържолите,а и са по-вкусни.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.08.13 01:05.

27.08.13
01:16

казано от Biad__ на 27.08.13, 01:03:

А къде ще живее в Пловдив,ако е на квартира е лесно,но в общежитията е малко кофти с готвенето.Че в една стаичка и яйца да си свариш знаят съседите от долният етаж.
Най-добряит вариант е фурна с котлони отгоре,но да е нещо по-компактно.
Също една скаричка няма е лошо,че бързо стават пържолите,а и са по-вкусни.

Мда.. малко ще е сложно, защото ще съм в общежитие, но все някак ще се оправя..надявам се... :Д

27.08.13
01:20

Тоест нещо такова ли?

Мнението беше редактирано от Иван Чолаков на 27.08.13 01:21.

27.08.13
12:17

Да,точно такова,че само с котлон,не могат да се правят много неща.
Въпроса е че като си в една стая с още хора,изпозлването на фурната става почти невъзможно и освен яйца на очи на ктолона всичко друго умирисва всичко тама вкл и дрехите,където и да си ги скрил.
Може съквартирантите да нямат нищо напртив готвенето,ама не е оферта дрехите ти да миришат на храна постоянно.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.08.13 12:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1