05.09.13
00:17
Бих искала да попитам хора,които са я пробвали,дали са доволни от диета САМО с грейпфрути??
05.09.13
00:23
Ако целиш да си съсипеш здравето, диетата е страхотна. Всъщност, то не е диета, а е просто някаква малоумна приумица от списание тип “космо” или специалист тип “д-р Байкова”.
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 05.09.13 00:24.
05.09.13
00:25
Не мисля,защото съм го пробвала и действа наистина :)
05.09.13
00:27
Зная ,че не е здравословно,доста е вредно дори
05.09.13
00:28
Не мисля,защото съм го пробвала и действа наистина :)
Първо питаш хората за мнение относно диетата с грейпфрути,после пък казваш,че си пробвала и имало резултати.В крайна сметка защо пусна темата,ние да даваме съвети на теб,или може би ти на нас?
05.09.13
00:29
Защото се интересувам :) А на вас като не ви харесва,моля,не пишете коментари :)
05.09.13
00:31
Като знаеш, че не е здравословно, чий го дириш тука ? Я виж горе какво пише като отвориш ББ Тийм. Да ти го напиша, че явно не си го видяла : “Фитнес и ЗДРАВОСЛОВЕН начин на живот”.
Айде отивай да фотосинтезираш някъде другаде.
05.09.13
00:33
Айде по-спокойно и не ме натоварвай излишно хахахахахахх колко сте ми забавни такива :))
05.09.13
00:33
Защото се интересувам :) А на вас като не ви харесва,моля,не пишете коментари :)
Май нямаш глюкоза и мозъкът ти не функционира много добре или по принцип не си много схватлива.. Пускаш тема искайки мнение,дава ти се,а ти го отхвърляш и казваш,че си пробвала (КАТО СИ ПРОБВАЛА И ДЕЙСТВА И НЕ ИСКАШ ДА ПРОМЕНИШ ТОВА ЗАЩО ИСКАШ МНЕНИЕ?) Caps lock=викане във форумите.Сега в момента ти крещя.
05.09.13
00:35
хаха ще си запазя коментара !
05.09.13
00:37
Ти вече си психически претоварена като те гледам. Ние сме ти забавни, а на нас са ни забавни “натоварени” като теб, които свалят с подобни идиотски подобия на диета и накрая като почнат да си търсят цикъла и здравето в Горно Нанадолнище, но не ги открият, идват да реват за помощ. Акъл море, глава - шамандура. А аз съм спокоен, ако бях нервен щеше да го разбереш ;)
05.09.13
00:38
Запази го най-добре..Че и в дневник го пуснала..Почвай да ядеш,моме,че работата е на много-много зле.
А диета само от грейпфрути бая не е добра идея,всъщност избери поне друг плод,понеже може да хванеш някаква язва,зависи колко време го правиш.. Да вкарваш постоянно киселини на празен стомах не е добра идея.
Подобен “режим”, дори и да е подходящ за някого, едва ли е точно за теб.
Хубаво момиче си, слабичка си и т.н., но повече редукция на теглото от това..ще доведе до недобри резултати.
Дори и самата идея, че обмисляш нещо толкова рестриктивно като хранене е доста притеснителна.
05.09.13
00:48
Подобен “режим”, дори и да е подходящ за някого, едва ли е точно за теб.
Хубаво момиче си, слабичка си и т.н., но повече редукция на теглото от това..ще доведе до недобри резултати.
Дори и самата идея, че обмисляш нещо толкова рестриктивно като хранене е доста притеснителна.
Може да е хубава, ама като няма нищо на втория етаж - язък за красотата ;)
05.09.13
02:18
Без да се познаваме,хайде да не определяме “вторите етажи”?
05.09.13
08:33
Стела - по темата - не съм я правила, но ми звучи много нездравословно и излишно, моят съвет е да не го правиш.. ефект ще постигнеш, но е безсмислено и краткотрайно.
Освен нарушения в алкално-киселинния баланс, друго с тази диета едва ли се постига. Не си заслужава.
Коректив трябва да са ви тренировките, а не драстичните мерки в храненето.
05.09.13
08:58
Тази т.нар. “диета” е безкрайно далеч от здравословен начин на живот, съответно - и от идеологията на BB-Team. Подобно абсурдно хранене напълно заслужава острата критика, която получава тук.
В този смисъл съм на мнение, че темата е изчерпана.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.09.13 08:58.
Все се питам, вече има ли момиче във възрастов диапазон 15-20 години, което да не иска да отслабва, независимо от теглото и вида си?
05.09.13
12:29
Като видях тази тема се сетих за един пост на Юли, който много уважавам (колкото и пиянски да звучи) :). Ще си позволя да го копирам, надявам се да не се сърди: “Това, че грейпфрутите помагали за сваляне на тегло е като цветята - те помагат за сваляне на момичетата, но пробвай да сваляш някоя с 20 минути сутрин тичане след нея за училище и по един букет на обяд и вечер. Без да й говориш, без да се стремиш да изглеждаш прилично, да се държиш като кавалер и всички други неща, които трябва.” Така че грейпфрутите може и да помагат за сваляне на мазнини, но не са достатъчни и няма смисъл да се подлагаш на такова гладуване.
05.09.13
15:06
Все се питам, вече има ли момиче във възрастов диапазон 15-20 години, което да не иска да отслабва, независимо от теглото и вида си?
Никога няма да чуеш от жена,че е достатъчно слаба,нито от културист,че е прекалено мускулест. :D
05.09.13
15:10
Е ,аз познавам такива момичета,ама са много малко.
Така като ти гледам снимките, диета с грейпфрути е изключително подходяща за теб - ядеш всичко възможно с изключение на грейпфрути.
Стела, от постовете ти разбирам, че си пробвала диетата и тя ДЕЙСТВА. Същевремето мислиш, че е много вредно да се прилага. Права ли съм до тук ?
Е какво аджаба ни питаш нас (tmi) какво значение има тогава за теб ако някой от нас я е пробвал, щом ти имаш отговорите за диетата (headbang) (headbang) (headbang)
06.09.13
00:49
Добавяме пържоли към диетата с грейпфурти и everything is cabel & electricity :D