Добре ли е...

NE

01.06.05
19:57

Според вас как е тази програма с цел качване на мускулна маса...

1-ви ден - Гръб , Рамене , Трицепс , корем
2-ри ден - Гърди , Бицепс , Предмишници , Крака
3-ти ден - Кардио , Корем
4-ти ден - Гръб , Рамене , Трицепс , Корем
5-ти ден - Гърди , Бицепс , Предмишници , Крака
6-ти и 7-ми ден Кардио + Корем

Тренирам от 2 месеца , като досега правих упражнения за всички групи мускули и сега започвам по програма... :D

X_

01.06.05
20:02

ами на мен не ми харесва,помисли още малко на базата на прочетеното тук:))

NE

01.06.05
20:07

Е дай някакъв съвет де  :wink:

X_

01.06.05
20:21

ами тренираш от 2 месеца,мотивацията ти е голяма и както е видно на път си да претренираш :wink:
имаш възможност да тренираш 4 пъти седмично-супер.Направи си сплит отговарящ за твоя стаж за тези дни тренировка :wink:
искаш да качиш маса-приложи към сплита и примерното ти хранене,да речем за 2 месеца напред
при качване,защо ти е толкова кардио?Помисли :Dи давай...

NE

01.06.05
20:26

А примерно
1 - Гръб , Трицепс , Корем
2 - Гърди , Бицепс
3 - Почивка
4 - Рамене , Трапец
5 - Крака , Корем

+  един БР режим добре ли е според теб?  :D

X_

01.06.05
20:51

добре е,много по-добре от предното :wink:
при твоят стаж обаче при този сплит често възникват  проблеми при развитието на ръцете,не знам  :) ако искаш опитай така.Аз бих ти препоръчал да отделиш ръцете в самостоятелна тренировка както гърдите,гърба и краката т.е.
1-ви ден гръб +...
2-ри ден гърди +...
3-ти почивка
4-ти ден крака+...
5-ти ден ръце+...
и това БР за храненето нищо не говори в случая :D

07.06.05
15:29

Aбе най важното е да има почивки...ПОчивките правят баниците...:) И никога не прави по повече от 2 мускулни групи на ден...Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1