20.07.14
20:21
Храната:
омлет от 3 яйца, към 100-150гр. сирене и кашкавал
пиле с картофи не много голяма порция, 0,5 л прясно мляко, сладолед
2 сандвича с филе и кашкавал, малко дроб
Бива като за тези дни, старая се да ям повече протеин, а останалото от алкохола или от чийта, когато излезна.
Тук ме снимаха преди да излезна, напълно отпуснат с тениска, да видя колко широк ми изглежда гърба отпуснат и с тениска. :D
Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 20.07.14 20:39.
21.07.14
17:05
Тренировката днес:
150 лицеви опори на 3 табуретки, тоест краката на едната от тях, а ръцете на другите 2.
Довечера съм на имен ден.
23.07.14
15:32
ОРГАЗЪМА(така де, ТРЕНИРОВКАТА) днес:
Лежанка: 7х70кг; 5х75 ; 3х80
Кофички: 6+30кг ; 6+20кг ; 15СТ
Лицеви опори: 2х10 и 1х8 с 25кг
Най - накрая да стъпя в залата! Липсваше ми...(inlove) Понеже днес отново не съм на работа, заради дъжда, реших да се разбия в залата. Покрай мен, моя приятел също не ходеше на зала, той също беше на работа но се отказа на 2рия ден и като цяло много е приятно чувството да се върнеш във втория си дом. (nlove5) Таа относно тренировката, така се бях надъхал, че не ме интересуваше, че не съм стъпвал 1 месец и че преди 2 дена се изтощих с едни лицеви и имам още супер яката мускулна треска и съответно килограмите си останаха почти едни и същи(съвсем лек спад на сила, най-вече го усетих при лежанката.) Доволен съм, много добре се получи ! Искам вече да се връщам завинаги, но всичко зависи от работата, иначе още 1 седмица и спирам да работя, а напоследък ми се паднаха доста почивни дни подред. :D
30.07.14
15:58
ЙЕСССС, най-накрая да свърша с ш*баната работа ! След толкова тежък труд, нерви покрай бригадира пед*рас и постоянно мокрите крака, резултата е 300лв и шанс да се разболея. Все още не са ми платили между другото. Ии да, намерих къде живее бригадира, фамилията ми и всичко което ми е нужно, за да го причакам някъде и да настъпи справедливост. Само трябва да измисля как и къде да свършим тая работа и всичко е 6. Вече официално съм свободен! :D
Ти и ЕГН-то научи на тоя бригадир...голям трън в очите ти е :D ... к’во толкова е направил човека?
30.07.14
22:24
казано от TonsOfDamage на 30.07.14, 15:58:
ЙЕСССС, най-накрая да свърша с ш*баната работа ! След толкова тежък труд, нерви покрай бригадира пед*рас и постоянно мокрите крака, резултата е 300лв и шанс да се разболея. Все още не са ми платили между другото. Ии да, намерих къде живее бригадира, фамилията ми и всичко което ми е нужно, за да го причакам някъде и да настъпи справедливост. Само трябва да измисля как и къде да свършим тая работа и всичко е 6. Вече официално съм свободен! :D
Аз бих те посъветвал да не правиш нищо, за което после може да съжаляваш ;) Ако все пак емоцията ти надделее, не мисля, че е добра идея да споделяш тук плановете си :D
Изкарай си яда в залата - иди дръпни една здрава тяга и клекни, тегли му една майна на тоя боклук и го забрави.
30.07.14
23:05
казано от Alexander Krastev на 30.07.14, 22:24:
казано от TonsOfDamage на 30.07.14, 15:58:
Аз бих те посъветвал да не правиш нищо, за което после може да съжаляваш ;) Ако все пак емоцията ти надделее, не мисля, че е добра идея да споделяш тук плановете си :D
Изкарай си яда в залата - иди дръпни една здрава тяга и клекни, тегли му една майна на тоя боклук и го забрави.
Подкрепям те напълно. От скромният ми опит - това е най-безболезненото решение. Вече ако толкова му е накипяло може да помисли и за друго, но по-скоро не е нищо сериозно и всичко идва от възрастта. :D
31.07.14
13:12
Прави сте, никога не съм решавал проблемите си по този начин(е поне по-голямата част) обаче тук става въпрос за унижение. Умишлено ме караше все едно да върша всичката работа х2 и се гавреше с мене понеже има титлата “бригадир”. Например, последната 1 седмица режем издънки, а редовете са доста дълги, за да изминеш един ред ходейки, без да правиш нищо, това отнема 15 минути. А като режем, 1 ред се минава за 30 мин в най-добрия случай и 1 час в най-лошия. Та режем си издънките и оня ако реши да ми се изгаври, когато съм към края на реда, отива и започва да търси пропусната издънка в началото и ме връща. Отивам, режа я, връщам се и ония пак се провиква и аз пак отивам и ей така вчера 5 пъти подред го направи това и направо щеше да ми падне пердето. После се маха за малко и като му доскучае пак идва до мен. А никой не може да реже издънките перфектно. ако ще 30 мин да се дзвериш, винаги има една скрита. И още доста случки мога да разкажа, ама няма да ми стигне 1 ден. :D Та за такъв боклук като него, не знам какво може да помогне освен един бой. Ти даже не можеш да поговориш с него нормално, като ти каже нещо и ти го питаш “защо” и той ти вика ” кво защо, кво кво защо” Абе пълен бонак, обидите няма да ми стигнат за него. :D
04.08.14
12:47
Тренировката днес:
Мъртва тяга: 15х40; 10х60; 6х80; 4х100; 4х120(тук не се напънах на макс) 9х110
Набиране: 4+25кг; 6+15кг ; 11СТ
Сгъване за бицепс: 2х6 с 50кг в дропсерия с 2х10 с 8кг дъмбели и 6х40кг пак със същата дропсерия
малко корем
Доволен съм. Не се напънах много на тягата, понеже все пак 1 месец без тяга си е един месец... Не искам контузии преди лагера. Иначе като цяло добре се представих на всичките упражнения. Преди 3 дена бях малко болен, повръщах и имах рядко щастие съответно храната ми беше малко и от сорта на бисквити, солети и препекани филии, но от вчера започнах да я стабилизирам.
04.08.14
17:26
Втората тренировка днес - БОКС: (1 час след първата)
Удари на лапи(обърнати ръкавици) - различни комбинации
спаринг : 2 рунда по 5 мин и 3 рунда по 3-4 мин.
Добре стана, изпотихме се доста, а откога не бях играл бокс... То си личеше, в техниката по време на спаринга и в духа. Смятам да си купя един боксов чувал на ТЕКАМИ от този дето е 60лв празния и да го пълня с дървени трици, но това по - нататък.
04.08.14
22:52
Mалко храната да впиша от днес:
4 палачинки с мед
омлет от 4 яйца, към 200гр. сирене, кашкавал, 100гр. свинско филе, 1 палачинка, чаша грис крем
1 купа боб, свинско филе, 1ф.б.х.
05.08.14
17:37
Тренировката днес:
Лег: 6х70; 3х75(тук бях прецакан) 3х75(тук вече нямах сила)
Кофички: 3+30кг; 7+15кг; 3х7хСТ
Лицеви: 3х8 с 20кг
3 суперсерии с по 3 упражнения всяка за корем
Ебахти смачканата тренировка... първо от вчера не съм възстановен, даже когато идвах към града с колелото, усещах умора. Ръцете ми са скапани, заради тях си провалих цялата тренировка. Също така, имам доста голяма мускулна треска и това ми пречеше да бутам от лег, понеже трапеца и задното рамо са ми схванати. На втората серия, моя тъп приятел(днес не тренирах с този, който обикновенно ми придържа и тренира като мен - силово, а с един друг, който изолира(поне го научих да прави базови де) обаче прави извънземни повторения) и реши да ми вдигне щангата с една ръка от поставката и не я пусна и аз си ударих щангата в гърдите, балабар с неговите пръсти, защото не си махна ръката и си изкривих щангата и си развалих психическата нагласа и цялата серия отиде по дяволите. И естествено, за третата няма да имам никакви сили. На кофите също. И на лицевите. Просто ръцете ми са скапани и тренировките вчера бяха 2, а нямам дори и ден почивка. Преди фитнеса съм обикалял цял ден магазините, за да си накупя необходимите неща за лагера, това също оказа влияние, понеже ми беше едно уморено и скапано...
06.08.14
10:16
Лагер ?
06.08.14
10:54
Евтина водка, момичета, повръщане... това ще да е лагер!
06.08.14
19:48
казано от charlie brown на 06.08.14, 10:54:
Ааа, ама моля ти се , по 20лв. сме събрали да си купим уж качествен алкохол. Даже го взехме от склада, където е по-евтин и уж по - качествен. 1 джони и 1 балънтайнс по литър, 2 литровки руски стандарт и 1 мента също 1л. Това горе-долу за 3 дни ще свърши. После ще взимаме от там, ще гледаме да не е много фалшименто...
06.08.14
19:53
Тренировката днес:
Клек: 5х90кг ; 5х95; 2х100
Раменна преса: 7х40; 5х45; 8х35
Обръщане на щанга: 8х50кг; 6х55кг; 4х60кг
2 суперсерии за корем
Абе честно казано останах очарован от клека. В смисъл изобщо не съм доволен, но в сравнение с това което очаквах(особено като почнах загрявката, дори само с лоста ме боляха коленете и ми беше някак странно) беше много добре. На раменната излагация, обръщането не го правя често така че много -много не ми пука. Еми това е, за 3 дни 4 тренировки подред. Сега 7 дена пиене, ядене и купони нон стоп, после ще видя колко дни ще са ми нужни да се възстановя и почвам здравите тренировки. Между другото, точно преди лагера се случи така, че май съм омазнил. Може и аз да си внушавам, защото според мен изглеждам по-зле, но ми се е случвало и сам да се убедя, че си въобразявам. Не знам, дано да не съм омазнил, а ако не съм - то на лагера ще го направя. :D
15.08.14
16:57
Тренировката днес:
Клек: 5х100; 2х110; 8х90
Раменна преса: 8х40; 5х50; 7х45
Обръщане: 8х55 ; 6х60; 4 или 5х65
2 суперсерии за корем
Така, вчера се върнах от лагера. Беше супер! Както знаете, алкохол, пушене, п*тки, дискотеки и т.н. Всеки ден пихме, имахме накрая 14 бутилки изпити, а в стаята сме 6 човека(не броя бирите). Понякога започвахме и от сутринта. :D Обаче стига толкова, разбихме се както трябва, сега тренировките. След 12 часа сън днес, реших че няма да имам много сила, но отидох в залата и се раздадох яко. Имах супер много енергия, даже успях да си повиша тежестите и повторенията при раменната преса и обръщането. А от клека също съм много доволен, мислех си че няма да имам сила ама изобщо.
П.С. От днес започвам да качвам, също така и да пия креатин. Почвам отново да вписвам храненето и да следя прогреса. Крайна цел : лично тегло 85кг. А ако не, поне 80. Ще си направя мерки скоро и ще следя.
Малко снимки на краката и ръцете.
Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 15.08.14 16:57.
15.08.14
17:16
Все едно не го е правил всеки един от нас в ученическите си години ;)
15.08.14
17:26
казано от Има ли на 15.08.14, 17:16:
Именно, аз затова не обръщам внимание на тези, които мрънкат че сме купонясвали и че сме пиели и не знам си какво, все пак един път съм млад, ако не правя нищо, после какви спомени ще имам? Животът трябва да се живее така, че да ти харесва, с някакви мерки разбира се, така че нека говорят каквото си искат, аз съм почти на 16 и ще си правя каквото ми е кеф ! :)
15.08.14
17:30
Някои не сме го правили и не е нито някакво геройство, нито пък е нещо за хвалене.
Ако един ден синът ми го направи ще съжалява дълго ;) Но мисля, че няма да ми се налага да свивам пространството около него когато е на 16…въпрос на подход и избор.
А това :
казано от TonsOfDamage на 15.08.14, 17:26:
аз съм почти на 16 и ще си правя каквото ми е кеф ! :)
е родителска грешка, не си виновен сам.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 15.08.14 17:34.
15.08.14
17:31
Само гледай да не посягаш към наркотиците :)
15.08.14
17:35
казано от Има ли на 15.08.14, 17:31:
Само гледай да не посягаш към наркотиците :)
Разбира се, такива боклуци никога не смятам да употребявам. Най-малкото защото виждам какво се случва на хората около мен, които ги употребяват. :)
15.08.14
17:42
казано от James Hinks на 15.08.14, 17:30:
;д
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 15.08.14 17:43.
15.08.14
17:42
Някои не сме го правили и не е нито някакво геройство, нито пък е нещо за хвалене.
Ако един ден синът ми го направи ще съжалява дълго ;) Но мисля, че няма да ми се налага да свивам пространството около него когато е на 16…въпрос на подход и избор.
А това :казано от TonsOfDamage на 15.08.14, 17:26:
Джеймс, айде да ми кажеш нещо, ама честно - зависи ли от родителите какво може да прави едно дете? Защото ако искам да пуша, ще го правя тайно. Ако искам да вземам наркотици, пак мога да го направя тайно. И каквото и да ти казват, на тази възраст ти си знаеш своето. Ако ще най - строгия родител да си, ако ще детето ти да бъде най-големия отличник, винаги може да пробва кока и да се превърне в боклук! Както искаш го разбирай, аз го разбирам така, колкото и наказания да правиш, толкова повече ще продължава да се дъни. Разбира се, зависи и от характера, в моя случай аз като реша нещо го правя и не си мисли че моите родители са добри, като малък са ме спуквали от бой заради това че на 5 годинки 2 пъти отидох до града и се върнах например, първия път само ме предупредиха, но втория изядох плесниците, били са ме още за хиляди неща, наказвали са ме за хиляди неща и в крайна сметка, сега когато порастнах, се разбираме почти за всичко(само не за шибаните яйца :D ) обаче и аз внимавам де. :)
15.08.14
18:07
казано от TonsOfDamage на 15.08.14, 17:42:
Зависи ли от родителите какво може да прави едно дете?
Е те тука е трагедията на нашето общество ... Че от кой друг да зависи, по дяволите ? Джеймс се опита да ти обясни, че , хмм ... няма значение. То едно хлапе ако е изтървано, на 16 вече е късно да му държиш юздите, освен ако не го сложиш на затворнически режим. То е ясно, че с кипящи хормони и безкрайна енергия няма много умни неща да се вършат, въпроса е какво е наливано в кофата преди това.
Умната!
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.08.14 18:10.
А това :казано от TonsOfDamage на 15.08.14, 17:26:
зависи ли от родителите какво може да прави едно дете? Защото ако искам да пуша,
Зависи до там да ти кажат кое е правилно и кое не , а ти ако си келеш се криеш да пушиш и да пиеш и си мислиш , че правиш нещо “яко” като си тровиш здравето твой си проблем и бог не може да ти помогне.
15.08.14
18:10
казано от Alexander Krastev на 15.08.14, 18:07:
Зависи ли от родителите какво може да прави едно дете?
Е те тука е трагедията на нашето общество ... Че от кой друг да зависи, по дяволите ? Джеймс се опита да ти обясни, че , хмм ... няма значение.
Умната!
Исках да кажа, че ако някое дете реши да опита например дрога, ще го направи, нямах в предвид буквалния смисъл. Моите родители също не са ми давали да правя доста неща и съм им благодарен за това, но в момента говоря за тийнейджъри, които вече трябва да са зрели, поне наполовина де.
15.08.14
18:13
Допълних си поста :) п.с. нямам предвид конкретно теб, говоря по принцип. Да не вземеш да се обидиш.
Мнението беше редактирано от Alexander Krastev на 15.08.14 18:14.
15.08.14
18:16
Зависи от родителите под формата на възпитание. Казват му “първите 7 години” :)
А иначе един колега казва (а аз обичам да го цитирам), че акъла не е к**, че да го набиеш в нечия глава. :)
15.08.14
22:59
Храната:
1 баница, 250мл боза, 2 яйца, кашкавал
320гр. пилешко месо, 3ф.п.х., 100гр фъстъци
шепа семки
калориите са ужасно малко, от порядъка на 2000-2100, обаче просто днес половината ден спах, а другата половина бях навън и нямаше как да ям още веднъж :(
16.08.14
21:04
Храната:
3 яйца, 200гр сирене, 100гр кашкавал, 50гр кекс
320гр. пилешко, 3ф.п.х.
чиния пиле с ориз, 1ф.б.х., салата
фъстъци(към 100-150гр), пъпеш
Ако има друго ще допълня. Калориите ги бях сметнал до второто ядене и нормите ми за протеин и мазнини се бяха покрили, ама повече не е в излишък.
17.08.14
10:59
За съжаление утре сигурно ще се наложи да пропусна тренировка, защото съм болен. Пробвах вчера гаргари с пчелен клей, чайове,мед с черен пипер, ама почти никакъв ефект и сега съм на антибиотик. Също така, забравих да кажа, че качването ще го правя на 3000 калории.
18.08.14
11:35
Джеймс, айде да ми кажеш нещо, ама честно - зависи ли от родителите какво може да прави едно дете? Защото ако искам да пуша, ще го правя тайно. Ако искам да вземам наркотици, пак мога да го направя тайно. И каквото и да ти казват, на тази възраст ти си знаеш своето. Ако ще най - строгия родител да си, ако ще детето ти да бъде най-големия отличник, винаги може да пробва кока и да се превърне в боклук! Както искаш го разбирай, аз го разбирам така, колкото и наказания да правиш, толкова повече ще продължава да се дъни.
Да, от родителите зависи. Живееш в тяхната къща, храната ти я подсигуряват те, парите за издръжката ти ги подсигуряват те, ако щеш и по закон не можеш да си самостоятелен и отговорен за всичките си постъпки без родителска санкция.
Вариантите за въздействие от тяхна страна са много и колкото и да си мислиш, че “тайно” ще можеш да правиш всякакви неща - не, ако те се интересуват от теб и искат да знаят какво правиш уж “тайно” от тях, ще го знаят.
Може да си най-големия боклук, но с подходящите мерки може да станеш най-добрия пример. Наказанието е въпрос на възприятие. За теб едно нещо може да е наказание, за друг може да е свобода и удоволствие. Виж, с наложената дисциплина нещата стоят по-различно ;)
p.s.
От коката надали ще се превърнеш точно в боклук като я пробваш, а отделно не си в Бразилия или Боливия, че да си намериш кока лесно. Виж, някаква смес на кокаин с амфети и неизвестен пълнеж - да.
18.08.14
13:01
Храната вчера:
4 принцеси с филе и кашкавал
100гр ориз с дроб, 100гр. пилешко, 2ф.п.х., салата
пиле с картофи, 2ф.п.х., салата
500гр. кисело мляко с 1 банан
калории около 3000, заради температурата която се появява през час-два не можах да вкарам нещо сладко за да запълня калорийната нужда, като цяло като съм болен не мога да се тъпча на сила, но горе-долу 3000 си ги ям без да се тъпча.
18.08.14
22:31
Храната днес:
чаша овес, 2 яйца
пиле с картофи, 2ф.б.х., маслини
1ф.б.х. с 50гр кашкавал и филе
1 гювече с 2ф.б.х.
500гр. кисело мляко с 1 банан
19.08.14
21:46
Храната:
1/2 чаша овес, 2/3 чаша корнфлейкс и 2 яйца (когато оздравея и започна пак да броя калориите ще включвам и 300-та милилитровото прясно мляко с което ги ям)
пиле с картофи(средна порция) 2ф.б.х. и домат със 200гр сирене
200-250 пиле с топено сирене и кашкавал, 2ф.б.х. и малко салата, 50гр. сникърс
1 банан с 500гр. кисело мляко
20.08.14
22:19
Храната днес:
4 ф.б.х. с 2 яйца и 300гр сирене (принцеси)
250гр. пилешко с топено сирене и кашкавал, 2ф.б.х., 3 шок.бисквити
гювече, 1ф.б.х. 35гр. шок.десерт
1 банан с 500гр кисело мляко
пффф, по цял ден ям, гледам филми или се ровя из фейса... супер тъпотия, но като се замисля това ми харесва повече от 8 часа рязане на издънки и заяждане с бригадир... надявам се в петък да съм в залата :)
23.08.14
12:23
Хранене вчера:
5 кюфтета, 1 наденица, 2ф.б.х.
протеинови палачинки с мед (излезнаха 1 кг и 300 грама и то се теглих с чинията в ръката и без) :D също така се научих да ги обръщам с тигана и вече приличат повече на палачинки, а не все едно съм ги мачкал :D
3 кюфтета и 1 и 1/2 наденица, 2ф.б.х., салата
тъкмо викам да ходя на фитнес вчера и се сещам, че колелото ми е останало в града :@ поне успях да излезна вечерта, една приятелка ме забра с колата и после си ме докара :D
23.08.14
19:22
Храната днес:
чаша овес, 2 яйца, 100гр. пилешко
5 кюфтета, 3ф.б.х., 1 вафла фокус
6 кюфтета, салата
200gr. цаца, 0.5 л. бира
Мнението беше редактирано от TonsOfDamage на 23.08.14 23:42.