Тренировъчна програма съвети и препоръки

Това е програмата която правя вече от 4 месеца .. имаше 20 дена почивка обаче се стреля да съм всяка седмица редовен ..

понеделник/четвъртък (бицепс и гърди)
4х10 набирания с подхват ( обаче към 3 4 стават по 8 9 набирания и нямам сила вече ... така си ми е от 2 месеца и не мога да помръдна за повече ако някой знае решение да каже .. )
4х10 кофи за гърди
4х10 лицеви опори с повдигнати крака
3х10 лицеви опори с ръце до кръста ( го смених с лицеви опори на земя обаче с разтворени широко ръце и леко завъртени на страни ако бях ясен и ме разбрахте )
3х15 3х15 3х15 лицеви опори ще дам линк че не мога да го обясня така че да ме разберете ( http://vbox7.com/play:b55e4016 )

Вторник/Петък (трицепс и гръб)
3х8 набирания с широк хват (тук горе долу успявам да ги направя но пак са ми доста трудни
3х8 набирания зад врат ( тук съм доста зле .. успявам едва 2х5/6 и 1х4
3х10 кофи с накланяне на тялото назад
3х10 лицеви опори с ръце пред гърдите ( тук г/д пак успявам да ги правя .. )
3х20 руски кофи (казаха че много прецаква китките и ги махнах още преди да започна програмата  )
3х5 кофи на лост
3х15 хоризонтални набирания ( тях ги правя под по малка успоредка с широк хват до колкото мога всяка серия .. )

Сряда (лека междинна тренировка)
3х8 набирания за предмишница с подхват
3х8 набирания с надхват за предмишница
3х10 кофи - тялото право надоло
6х10 обикновени лицеви опори

Почивам само събота и неделя през седмицата 5 дена под ред е това ... някой път измествах тренировката от сряда за например събота неделя за да имам ден почивка когато съм повечко преуморен предния ден .. Ако има нещо нередно ще се радвам да ми кажете да за мога да се поправя ...  Обаче от както почнах да се занимавам с лостовете има голям напредък ... Преди да започна бях 184 висок и теглото ми беше 97 .. леко по леко станаха нещата .. ся съм си пак толкова висок обаче килата ми са към 82/83 обаче от 1 месец като чели не съм напреднал смисъл упражненията ми са си пак толкова трудни .. има ефект вижда се обаче искам повече ... ще се радвам да ми помогнете

Към това тичам и в нас след тичането правя упражнения за корем ( тичам  3 4 пъти в седмицата .. към 15-20 мин ) (като цяло съм доволен 15 кила свалени не са малко имам желание няма да се отказвам не се отказах когато почнах и ми беше трудно и ся няма да го направя ) .. и има г/д резултати не ям бял хляб не пия газирано и не ям сладко някой път си взема черен шоколад и го ял на 2 3 4 дена ... всичко спрях когато започнах да тренирам даже вече и алкохол не пия .. значи искам много да се оформя ... и да изкарам корем имам леко видими горните 2 реда плочки .. обаче от долу си има мазнина .. имам много гаден навик да ям фъстъци верен късно преди лягане или 1 час преди това ... даже когато се прибера си направя цяла чиния с ябълки грозде ям и тогава лягам .. искам да знам дали е грешно ... Имам доста здрави и големи кокали ... не знам дали се дължи на сиренето обаче много обичам и ям на всяко ядене г/д половината на половина буза сирене ...  Всякакви съвети приемам Мерси много за отделеното време :)

Темата беше редактирана от Божидар Божидаров на 18.09.13 12:55.

И гледам да избягвам пърженето ядене ям на обяд следобед си правя плодова салата ако мога така да я нарека грозде ябълка круша когато има .. и вечер ... г/д  3 пъти ядене се връзва гледам да са минали поне 2 часа след като съм хапнал следобед и тогава отивам да тренирам .. и ям обяда като се прибера към 8 9 вечерта

Мнението беше редактирано от Божидар Божидаров на 17.09.13 21:41.

Надявам се въпроса дето ще попитам да е на правилното място и да не е много неуместно ако мога така да го нарека  от  моя страна .. имам 1 проблем и не знам как да го реша от известно време не знам г/д 1-2 месеца постоянно ми е подут корема и имам газове .. не знам какво да права да ида на лекар ли не знам да не би да е от неправилното хранене където ям през голям интервал например ял към обяд 12-1 часа после към 4-5 ям плодова салата и вечерята ми е към 8-9 ... и ям доста бързо лакомството ми си е останало ..не дъвча много и се наяждам за нула време като лакомия ям ..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1