Въпрос относно нова програма

14.10.13
11:38

Здравейте,

Понеже работата ми е доста кофти (4 дни работя и 4 почивам), се чудех дали е възможно съставянето на някаква ползотворна тренировъчна програма. Упражненията през 4-те поредни тренировъчни дни ще са както следва: Гърди,Рамена; Гръб; Ръце; Крака.
Дотук (според мен самия) ОК. Но 4 поредни почивни дни? Храня се добре, старая се и да се наспивам. По разбираеми причини - особено, когато почивам.
Следва и другият сериозен проблем - стажът в залата. Доста прекъсвания имам, но сега ми се отваря възможността да започна така, както ми се иска - в пъти по-сериозно. Като цяло - не повече от около 8 месеца във фитнеса, а през останалото време - периодично вкъщи и на лостове. Кофти е, знам.
Въпросът ми е какво може да се измисли при така стеклите се обстоятелства? Не искам веднага да се хвърлям в “дълбокото”, знаейки, че то все още не е за мен, но и не издържам, когато съм извън залата. А скоро, когато се завърна там, няма да е зле това, което правя, да не бъде въздух под налягане.

15.10.13
09:04

Всичко може.

4 дни са ти достатъчни, пък било то и 4 поредни.

Примерна програма:

Ден 1: Гръб + бицепс
Ден 2: Гърди + трицепс
Ден 3: Рамо + трапец
Ден 4: Крака

И остава да си вместиш корема в един от дните, в който тренировката ти е най-кратка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1