Какво мислите за това

ON

03.06.05
13:42

Здравеите
Имам желанието да оформя тялото си
На наколко пъти съм използвал фитнеса с цел отслабване:тренировки с огромно натоварване и глад
Ефект имаше: отслабнах но бързо върнах кг
Но този път искам да не бъде толкова дръстично
Имам голяма издражливост на напрежение и бързо въстановаване
Направил съм следната програма:
крака
клякане с щанга на раменете: 3 серий по 6/12
изправяне на пръсти от седеж :3 серий 10/15
гърди
изтласкване на шанга от лег: 3 серий 6/10
сгъване с щанга от стоеж: 3 серий  8/10
гръб
изтегляне на скрипец пред гърди: 3 серий 8/10
набиране пред гърди: 3 серий 6/10
изтегляне скрипец зад врат:3 серий 8/12
трицепс
ръзгаване на скрипец: 2 серий 8/10
корем
коремни преси 2 серий 20
Тежа 110 кг висок съм 190 см .Смятам да използвам системата всеки ден с цел премахване на 15 кг в рамките на 1 месец + бягане мин 1 км на ден
Удачна ли е ситемата за замисъла ми ?

ПС: имам в домашни условия лежанка,лост и скрипец
Благодаря

03.06.05
13:49

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти времето, прекарано тук да е полезно и приятно за теб.
А тренировката ми се вижда доста обемна за един път. Защо не опиташ да я разделиш на две или три. Освен това 15кг за един месец е супер драстично. Нормално е, да кажем, за три месеца.

Поздрави

03.06.05
15:53

Това според мене не е начина да се свалят килограми.Колкото по-бързо ги сваляш,толкова и по-бързо ги връщаш с бонус от още няколко даже.15 кг както ти каза Мартин може за 3 месеца.Прилично е да е около1 кг на седмица максимум.Това което правиш е твърде много за 1 ден.Освен ако смяташ да е кръгова тренировка,пропускаш да “смаеш” раменете и бицепса.Мисля че трябва да преразгледаш тренировката и да изясниш целите си.Такова отслабване за такъв период ще ти докара проблеми,а не по-малко кг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1