For_the_greater_good_of_sport

Прескочи до:

То и сняг заваля, като утре го дават да е пикът на валежите :Д Което не пречи да идем да изпием едно кафе някъде хаха то и без това май главната идея беше просто да се видим :Д Тичането ще остане за другата седмица, таман и другите мацки,ако са се върнали :)

25.01.14
15:36

Съгласна ^^ Нека се оправи времето, аз до юни съм тук, тъй че като е слънчевичко много ще има да си тичаме! А сега да, нека като е студено за кафе, ама, прекрасни, аз за утре май ще съм заровена в задачи че сутринта разбрах за контролното в понеделник.
Мисля да направя чат във фб, защото ви имам и е по-лесно там за уговорка
:*

Ау, храничката :D Ами малко е, ама аз принципно си и нямам много апетит, като цяло. И затова се ядосвам като ям много и затова не свалям.. Снощи една приятелка се видяхме пак, в последните месеци тя доста отслабна и само с ядене, на се стимулирам ^^

Иначе да ви попитам, какво мислите за това хранене, сега, докато съм в сесия, измислих нещо такова:
1. 1сл мед, плод - портокал/грейпфрут
2. 10 бадема
3. обяд - нещо готвено с въглехидратче /о ядки, ориз, картофче, супичка, с месце/
4. - плодче
5. прясна салата с извара/яйце/месце
Та, как ви се струва? :)

25.01.14
23:46

Днес паднах на пътеката! Мъжът преди мен не я беше спрял, и тя си въртеше на една доволна скорост, аз отивам втория път да потичам и си гледам към тавана и стъпвам.. хаха и понаправих аз едно стабилно шоу на спортуващите в 33 :D

Застуди се и коленете започнаха да ме болят.. днес едва се прибрах от болки след изпита. Слагам наколенки на тренировка, и когато съм на топло и се затоплят спират. Ама днеска като паднат във фитнеса пак на дясното коляно се ударих, сега ми е синьо, а на него си имам стар удар от преди. Тц!

CCNA Final Exam- взет! + намерих си ръкавиците за трен във фитнеса = щастливичка днес!

за снощи беше 50мл ром, 50мл кола и много лед и резен лимон :)
25.01
сън, 5ч;
Тренировка:
10 мин пътека - 1.5км извинати
3кръга от х 10 повторения:
- клек с 40кг
- лег с 20кг
- скрипец шх с 30кг
10 мин пътека - 1.5км изминати, ей тука паднах :D
2 кръга от х 10 повторения:
- клек с 40кг
- лег с 20кг
- скрипец шх с 30кг
след това 1 кръг от:
- плие, 2х10 с 14кг, 1х10 с 17кг
- лег 1х5 с 25кг
- скрипец шх с 30кг
7 мин пътека - 1км изминат

Храна:
1. 1сл мед, 1 орех, 1 портокал
2. леща
3. 1 яйце, 100гр извара, 1сл горчица, шарена сол на нещо като каша ;D час и 30 преди трен
4. 1/2 ябълка, 1 мандарина, 1/2 помело, 400гр к мляко

26.01.14
00:25

Днес ти е слаба храната. В понеделник ще те натоваря с нов комплекс .. , готви се ;)

26.01.14
00:30

казано от Гошко на 26.01.14, 00:25:

Днес ти е слаба храната. В понеделник ще те натоваря с нов комплекс .. , готви се ;)

Оо, да! Това ми звучи много добре ;) ^^

KA

26.01.14
10:30

Поздравления, къде ходи да се сертифицираш ? Едно време в Дървеница беше близкото и после го преместиха около Кемпински :) иначе има няколко центъра май, вече съм забравил. Колко точки аз едно време изкарах мисля 970 :) или нещо подобно.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 26.01.14 10:31.

26.01.14
10:45

казано от kaloyan на 26.01.14, 10:30:

Поздравления, къде ходи да се сертифицираш ? Едно време в Дървеница беше близкото и после го преместиха около Кемпински :) иначе има няколко центъра май, вече съм забравил. Колко точки аз едно време изкарах мисля 970 :) или нещо подобно.

Благодаря ::) Ами към ТУ има също и там. Остана ми само Pracitce да направя, за да си взема сертификата. ^^

26.01.14
23:44

26.01
Нетренировъчен. Цял ден се мотая по у нас и никаква не я свърших, чак накрая се изнервих :X
Храната:
1. 1 портокал
2. суши, салата от зеле
3. час след 2: 1 парче родопски клин + 1сл мед, пуешко пушено 4тънки филийки
мандарина, 1 хапка от клина ;D
4. 1 яйце, извара, к мляко, 200гр пуешко; 1 портокал - чудих се дали да ям или не, реших да похапна, вместо да бездействам :D Всъщност не бях гладна, стана ми тежко :(

Мнението беше редактирано от By the way на 26.01.14 23:45.

27.01.14
13:24

27.01
Тренировка:
33 мин пътека:
- 3мин ходене
- 20 мин тичане с 10, 11,11.3км/ч - 4км
10 мин ходене по наклон, скорост 7, наклон от 10 до 17+ - 1км

клек с 40кг
- 4 серии х ? до отказ; общо 50клека

лег с 20кг
- 5 или 6 серии х ? до отказ; общо 50

гребане с една ръка - с дъмбел 5,5,6,8кг
- 5 серии х10 за всяка ръка; общо 50 за всяка ръка;

коремни преси с 4кг дъмбел на наклонена пейка
повдигане на краката от вис

Храната по-късно ^^

27.01.14
21:55

Храната:
1. 1сл мед, 5ореха, 1портокал
2. 25гр суров лешник - преди трен
3. леща, 3сл извара - след трен
- 1 киви
4. пилешко с 1 морков на фурна; зеле залято със със от горчица, 3сл к мляко, черен пипер

`и е най-вкусно 1 кафе след вечеря!

28.01.14
10:24

`Цък, и нещо за всички реалисти :D Добре, че се научих да правя леща хаха
Трен днес няма да има, защото се пооспах, а имам друг ангажимент :D Може да изскочат едни кънки, та ще има някакво движение в тая пуста сесия :X
Храна по-късно, ще се постарая да не е много :D А вечерта може с някаква кратка йога да се раздвижа, ако съм добре с времето ^^
Хубав ден от мен, хамстерчета :)

ПП: реших да си снимам синината на крака, тя ужасяващо голяма станала. Ама с тоз пуст телефон нищо не става :D

Мнението беше редактирано от By the way на 28.01.14 10:36.

28.01.14
21:21

28.01
нетренировъчен, без кънки че то в the mall нямало хаха.., и не учих много.. ей ся сядам!

Храничката:
1. 1сл мед с 3 ореха
2. 25гр суров лешник
3. извара, к мляко, портокал, 2сл ром, ванилия и канела, кафе - става като тирамису ;D
- голям чай лате с ванилия и индийско орехче
4. пилешко, 50гр сухари, 2сл извара, соев сос, горчица, зеле - на салата
- кафе с мляко и 2сл ром

`днеска малко като битов алкохолик станах аз.. ама 4сл ром не са нищо, вкусно ми е просто :D

28.01.14
22:21

.хамстерчета, да си се похваля аз, защото много се развълнувах!
Одобриха ме от САЩ за бригадата!
Сега остава документи и интервюто за виза.. дано и там всичко бъде наред и ми дадат :)

Хубава вечер от мен ^^

29.01.14
23:24

29.01
Тренировка:
40 мин пътека
2х от:
- 10 мин тичане с 9/10км/ч
- 10 мин ходене по наклон 10-15, със скорост 6км/ч

4 кръга от:
- 10 плие с 20кг
- 10 лицеви от колене
- 10 суинга
- 8 флайс с х5кг дъмбели
- 6 повдигане на ръцете нагоре за рамо

3 кръга от х 6 повторения на:
- тяга с 30кг
- флайс с х 5кг дъмбели

разтягане

снощи преди лягане малко извара
Храничката:
1. 1 портокал
2. 2 сухара, 80гр пилешко филе, зеле на салата
3. плодова салата със сос, по-долу описана
4. 80-100гр пилешко, зеле на салата със сос от: горчица и к мляко; 2-3сл извара - ей сега ги хапвам
2бр кафе с мляко и х1сл ром

плодовата салата:
-  1/2 ябълка, 1/2 портокал, 1 киви
заливката: 1/2 банан, к мляко, 1сл мед, кафе, ром, ванилия

<3

и нещо забавно от днес, м-у мен и съквартирантката след изпита и:

Ж: Аз кафе искам да пия.
В: С мляко и ром?
Ж: Не.
В: Само с ром?
Ж: Ей ся го сгрявам

Запитване имам аз: възможно ли е, или си внушавам, че когато преди трен хапна нещо мазно имам повече енергия?

Не си внушаваш, мазнините дават енергия :) Затова на ВМ-НВД ниските въглехидрати са заменени с много мазнини - не те зарежда по същия начин, но пак е източник на енергия. Аз нямах никакъв проблем на ниски въглехидрати точно заради високия прием на мазнини.

30.01.14
23:30

30.01
гадно е как само един телефонен разговор може да съсипе следващите ти няколко дни.. днес без желание за нищо.
нетренировъчен. Оправих се, отидох до фитнеса и видях че не съм си взела клинче.. това беше за капак на целия ден.

Храната не е за описване. Не е приятно, че пак се подадох на емоция и отново се появи старото емоционално хранене :|
Та: пилешко, салата, плодове, ядки микс, лютеница, 1/2 шоколад, сухари, малко сладко от праскови домашно

31.01.14
23:54

31.01
нетренировъчен.
Храна-лоша.
Вчера, днес и утре си позволявам. Кофти емоции 2-3дни, и утре РД. Тъй че - може ::)

http://www.youtube.com/watch?v=BpkuD-IxrH4

02.02.14
22:38

02.02
Тренировка:
6 кръга, х 8 повт от:
- тяга с 30кг
- лицеви
Време: 7:15

15,10,5,5,10,15 повторения от:
- лицеви
- клек ст

12мин пътека - 2км

`и едни много хубави ръкавички за тренировка получих вчера аз за РД. Много хубава изненада, страшно много се зарадвах ;)

Храна: днеска лоша пак:
1. пилешко, няколко картофчета, 1 малка чушка с ориз; 1/3 помело - на закуска
2. 1 корни преди трен
3. активия пълнозърнеста с мед и канела след трен и сядам да уча..

`3-4 дни с доста лоша храна, алкохол, цигари, сладко, шоколади, торти, тарталети - и стомаха ми раздразнен днес. Мисля тези дни пак да я орежа, откъм количество и въглехидрати. Смятам плодове, зеленчуци, извара и яйчица да има :)

04.02.14
12:25

03.02
Тренировка:
28мин пътека - 5км изминати, 2мин ходене, останалите тичане с 19-13км/ч

5 кръга, 8-10 повторения от:
- скрипец тх, с 30кг, последния път с 35
- повдигане на ръцете за рамо, с х5кг дъмбели

4 кръга от:
-х6 флайс с х4кг дъмбели
-х10 суинг с 10кг

лег с 20 кг: 12,10,7,7

V-преса
разтягане

Храна:
1. 1 портокал
2. 1 малка пълнена чушка с ориз, салата
3. извара, 1сл мед, кафе ром - преди трен
4. 100гр пилешко, салата
ракия малко

Тала-съм

04.02.14
12:40

пиеш ром преди трен.??? ти си някъв зъл пират!!!

Мнението беше редактирано от Тала-съм на 04.02.14 12:40.

04.02.14
13:45

казано от Тала-съм на 04.02.14, 12:40:

пиеш ром преди трен.??? ти си някъв зъл пират!!!

е малко де, то затова ги изтичах наведнъж 5км ;D
подгрявах за ракийката после :D

Teddy

04.02.14
14:18

Представям си възможностите ти след текила или водка (tmi) Ти ще си машина бе :D

04.02.14
22:31

04.02
нетренировъчен. опитах се да уча D:
Храната:
1. 200гр к мляко, 5сл о ядки, 1сл мед, 1 ябълка, безсрамно много канела
- 50гр пилешко
- 50гр пилешко
`хапвах ги м-у ученето ;D
3в1..
2. 50гр пилешко, 150гр извара, салата, горчица
-след вечерята кафе с мляко и ром :D

Мнението беше редактирано от By the way на 04.02.14 22:31.

05.02.14
20:54

05.02
нетренировъчен.
Храна:
до 17ч на плодове: 2 портокала, 1 киви, няколко мандаринки.
след това: 100гр пилешко, 200гр извара, салата зеле, горчица
сега има вино
по-късно съм на рд, та утре ще опиша там :)

06.02.14
15:36

за снощи добавям: 3сл о ядки с 100гр к мляко и 1сл мед; канела
- вино, и 1 спрайт

06.02
Сън: 3ч
Малко се успах за изпита, но успях да отида навреме.
нетренировъчен.
Храна:
1. 1 корни банан
-кафе с мляко и ром
2. 1 ябълка, 400гр к мляко
3. 2пфпх Вита, 100гр извара, зеле, горчица

`днеска лоша.. доста въглехидрати. Даже сега мога още да ям, и сладко ми се дояде :X :D
прибрах в 5, легнах в 6, гладна. Станах гладна и веднага едно корни банан дето имаше у нас хапнах. На изпит, после по задачи и сега се прибирам, гладна. Ще измисля нещо за хапване :D После ще опиша храната. :)

Мнението беше редактирано от By the way на 06.02.14 20:17.

06.02.14
20:03

.

Мнението беше редактирано от By the way на 06.02.14 20:18.

07.02.14
13:28

http://www.youtube.com/watch?v=Vh5j7zDpy-4

^^ хубав ден от мен, хамстерчета ::)

08.02.14
00:38

07.02
Тренировка:
21 мин пътека - 4км изминати, скорост - 10-13км/ч

4 кръга, х 10 повторения:
- клек с 40кг
- суинг с 10 кг

9 мин пътека - 1.5км, скорост 10-11км/ч

`малко днес, исках втория път пътеката да е поне 2км, но не ме държаха краката
`и моето време в което ще ходя на фитнес с фон дьо тен и пудра дойде.. стана ми ужасен херпес, ужасно голям, заема половината ми брадичка гадината.. не мога да се покажа така, пф :X

Храна: днеска глад ме гони, апетит..
1. 1 портокал, 1 мандарина
- 1 киви
2. 1/2 картоф, 1 морков, 1 тиквичка - задушени в малко масло, 1 яйце, 80гр извара
3. 2 препечени Вита с извара и горица; 100гр извара с кафе, 1сл мед и ром - пак преди трен, Таласъмче :D
4. 1/2 ананас, 1 киви; чай с мляко
5. 1 яйце, 100гр извара - ей сега ги хапвам.. гладна съм нещо аз..
- чай с мляко, ром и канела.. то супер вкусно се получи! ^^

08.02.14
00:53

Искам до май, да се науча да се набирам и кофички да правя.. защото когато отида на бригада искам да тренирам нещо.. до колкото е възможно.
Та ако някой има предложения от къде да започна, за да се науча, ще съм много благодарна ^^

Тала-съм

08.02.14
12:23

Според мен набиранията трябва да започнат с подхват за да заякне малко гърбът и всяка тренировка трябва да опитваш надхват... половин тази седмица, другата цяло набиране! За кофите не съм много сигрен но ако искаш може да почнеш от пейката.

08.02.14
12:45

Можеш да почнеш да правиш негативни. Тоест помагаш си да изкараш брадата над лоста- или стъпваш на нещо и се съпротивляваш на спускане да става по-бавно. В подхват ще ти е по-лесно да, а после вече като акумулираш сили можеш да експериментираш с хватове. Ако има машина асистираща набиранията гледаш да намаляваш килограмите всеки път- тоест помощта се минимизира. Вкарай и скрипец вертикален и придърпвай. Не пропускай възможност да се увиснеш на някой лост, като има наличен.

Съгласна съм със Скота, аз поне така се научих :)

08.02.14
15:14

Благодаря на всички! Ще пробвам и ще описвам напредъка /ако се забелязва такъв/.
На скрипеца тх мисля да слагам повечко кг, да дърпам по веднъж, с постепенно увеличаване на кг-40-50-60.. докато успея да си дръпна и собственото тегло. :) Което не е малко :D хах.

Отбелязвам: имам известен напредък в мисленето.. преди бях вманиачена в това да гледам кантара и огледалото и да се сдухвам. Е, кг не свалих, качих. Все още не е такова, каквото искам да е, но поне не се сдухвам. Кг не ги гледам.. Остана вече само удоволствието. Откъм храната - се старая да е добре, да не прекалявам, но когато ми се яде нещо-взимам го. ^^

И не знам защо, от снощи ме гони адския глад. Няма причина, не си го обяснявам просто. Днес е мега ВХ ден.. преди няколко месеца щях да се депресирам, но май сега не ми пука., както май за всичко вече, хах :) Но просто се чудя от къде се взе тоз глад.. 

08.02.14
16:06

Можеш да опиташ и набирания с подскок, в добавка към мнението на Скота. Концентрирай се върху подхвата за начало, като имаш няколко набирания подхват в серия, ще дойде време и за надхват и тогава ще ти е по-лесно.
Първо си правиш опитите с набиранията и след това продължаваш със скрипец и прочие упражнения от програмата. Стреми се и да имаш определен обем от тях за тренировката. Същото и с кофите. Ако те мъчат много, мини през трицепсови лицеви, кофи на пейка, асистирани и опити за цели, дори и отначало да не ти е съвсем цяла амплитудата. Впрочем с тях по-лесно следва да се справиш или поне общият случай е такъв.
Загрявай качествено.
Не знам какво използваш за херпеса, ако нямаш нищо подходящо, вземи си Зовиракс. Доказано трепе херпеси, особено ако ги хванеш в началото.

08.02.14
16:13

Мерси, Инис ^^
И аз мисля, че ще се справя по-лесно с кофите.
И също смятах първо да започвам с опитите след загрявка, за да имам повече сила :)
М, то не е било херпес.. изгорила съм си кожата :X това само аз мога да го направя :D

08.02.14
23:45

08.02
Тренировка:
20 мин интервали, редуване на: 6,10,12,14км/ч
изминати: 4.5км

1. скрипец тх,
- 2х 8 с 30кг, 2х8 с 35кг, 1х4 с 40кг
2. повдигане ръцете за рамо - 5х8, с х5кг гирички

1+2 - в кръгчета

4 кръга от:
- х6-8 лег, с 20кг, последния път с 25 кг и доста помощ
- х6 флейс с х5кг дъмбели

1х4 скрипец тх с 40кг

20 мин ходене със скорост 6.6-7, по наклон 10-20 постепенно увеличаване

Храна: вита, овес, филаделфия филийки, шоколад, бисквитки, пилешко, салата, извара - накратко: ужас!

`тези дни май ще се тренира вкъщи. ::( Надявам се да не ме домързи.. че много зле става, като си остана само у нас и без фитнес..  :(

09.02.14
19:58

09.02
нетренировъчен, учебен :X
`та ако някой се интересува из основи и с ненужни подробности, как точно се осъществява един телефонен разговор - тука е мястото  за предоставяне на информация , ахах .. :D
Храна:
1. киви - 2бр, 350гр к мляко, 80гр извара
2. 1 портокал
3. 1 яйце, 150гр извара, зеле

`надявам се това да е за днес. Дано само не получа някакви факсове, че да се ходи до магазина за цигари или храна.. Усещам се доста изнервена тези дни, мисля за глупости и пуша повече :X Днес кутията свърши, ще се опитам да не си взимам.. дано се получи :)
`вчера установих че съм започнала да пия мн силни кафета. Не помня кога съм взела да си сипвам кафето не с чаена лъжица, а ми със супена.. та вчера сутринта като си направих едно с 4сл нес, та чак следобед ми се допи..

09.02.14
21:01

Mного малко храна, ще се изгубиш ;)
Как ще се има набирания с кисело мляко и кивита :P

Мнението беше редактирано от ZshA на 09.02.14 21:02.

Тала-съм

09.02.14
21:34

Онзи ден я намерих и все не намирам време да ти я лепна на дневника (((:
Браво в решението за кантара.. всичко е само цифри! Както и годинките :D

Защо ядеш толкова малко? :Х

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1