09.11.13
19:31
Здравейте! :) Реших да правя Instanity , ходя и на фитнес затова си мислих да ги комбинирам. Е , какво мислите за комбинацията , дали ще е много изморително. Мислех Instanity да ми е като кардио , защото има само малко лицеви опори , а другите упражнения са само кардио.
Благодаря предварително! :)
Insanity-
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.11.13 19:38.
Искаш да кажеш “Insanity”. Не знам дали е добра идея това, интервално кардио е, но комбинирането на силови тренировки всеки ден с тази програма си е доста изморително, поне за мен беше. Защо не напишеш нещо повече за себе си - стаж в залата, възраст, цели, хранене и т.н... ?
Мнението беше редактирано от Кристина на 09.11.13 19:39.
09.11.13
22:03
Аз не тренирам всеки ден във фитнеса хода 3-4 пъти в седмицата. Ходя на фитнес от около 4 месеца на 16 години съм, Храненето...еми гледам да не ям сладко и такива junk foods газирано много рядко се случва да пия , все пак не искам да се ограничавам максимално , наблягам на месо, зеленчуци, плодове, риба и т.н . :) Цели- сила, хубаво тяло (натурално!) и здравословен начин на живот. Тренирам , защото се чувствам супер след тренировка. Очаквам още мнения :)
Мнението беше редактирано от Mitko Petrov на 09.11.13 22:08.
09.11.13
22:20
Ако правиш Insanity, не го комбинирай с друго кардио, то ти е 100% достатъчно и ефективно, разбира се ако го правиш с минимални почивки, както е там. Аз в момента правя цикъл от програми на beachbody, за да добия сила и да изчистя натрупаните мазнини. Освен това си вдигам тежести 2-3 пъти в седмицата. Пробвай и ти.
09.11.13
23:05
Аз не искам да го съчетавам с друго кардио , а със силова тренировка в залата. Точно затова питах дали ще е много натоварващо да правя Insanity и после да ходя на фитнес след 2-3 часа.
??
Мнението беше редактирано от Mitko Petrov на 11.11.13 06:52.
11.11.13
22:42
Здравейте! :) 16г. 170 65кг, 4 месеца стаж във залата. Какво мислите за програмата:
Понеделник: Гърди, трицепс
Вторник: кардио, корем
Сряда:Гръб, бицепс
Четвъртък: кардио , корем
Петък:Рамо , крака
Събота: малко street fitness , кардио , корем
Неделя. Почивка
Гърди: повдигане на щанга от лег - 3х8-10 ; повдигане на щанга от полулег-3х8-10; флайс-3х8-10
Трицепс: кофички-3х8-10; ‘’френско’’ разгъване-3х8-10 ; дърпане на скрипеца за трицепс-3х8-10
Гръб:гребане с щанга-3х8-10 ;дърпване на горен скрипец -3х8-10 ; дърпане на долен скрипец -3х8-10 ( с времето ще добавя и набирания , но сега правя прекалено малко)
Бицепс- сгъване с щанга от стоеж-3х8-10; концентрирано сгъване с дъмбел-3х8-10 ; сгъване с дъмбел от седеж-3х8-10
Рамо- повдигане на дъмбели в страни -3х8-10 ; раменни преси с дъмбел или щанга - 3х8-10 ; ‘’хеликоптер’’ - 3х8-10
Крака- Понеже имам проблем с коляното няма да правя лек преса и клекове с тежести ( може би без тежести) . Мисля да правя бедрено сгъване -3х8-10 ; бедрено разгъване-3х8-10 ; повдигане на пръсти на калф машина-3х8-10
Корем-http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU
Събота и Неделя - мисля да правя лека тренировка по street fitness , за да увеличавам набиранията , а и лицевите.
Също така доста се колебаех дали да не почна само street fitness ,но за сега съм на фитнес.
Кардио- HIIT , скачане на въже.
Здравей!
Аз от преди няколко седмици почнах същата програма, която и ти искаш - 3 пъти в седмицата insanity и 3 пъти силови тренировки (имам дъмбели и лост вкъщи). Лично на мен много добре ми се отразява, резултатите са видими и много се кефя! Все пак трябва да ядеш като хората, за да се възстановяваш добре, аз съм си взел и един whey protein на ON. Че ще свалиш с insanity-то е ясно, идеята е и да имаш мускул, защото няма да си доволен от резултатите в противен случай.
И все пак всичко е индивидуално. Аз съм с малко по-различни габарити от теб, 23 г., 187 см., към 90 кг... пробвай, виж как ще ти се отразява и си прецени. Имай предвид, че инсанитито е много интензивно и не е за всеки... задължително загрявай хубаво, преди да почнеш, особено колената!
Поздрави!
Мнението беше редактирано от NiceStyle на 12.11.13 19:45.
13.11.13
14:03
Благодаря ! :)