вакумки питане ( погледнете прочетох темата за вакумките !!)

JI

06.06.05
23:10

така начи прочетох тая тема за вакумките сички постове !!! но едно не разбирам като ги правя сякаш гръдния ми кош не се разширява както е на снимката ами се стеснява долу и разширява нагоре абе с една дума не усешам упражнението в корема и как е по правилно прав или както мартин казва приклекнал ?! като съм приклекнал разширението на гръдния кош става от самосебе си , ама нещо пак не ме удря в корема ....ммммм някой имал ли е търпението да ги прави месеци наред ефект имали прибрал ли е корема кат арнолд :П или хейли ;))))
.... айде чакам отговори че тоя моя корем е големо животно еййййййййййй аз по скоро ще орелефя ама ще е като мех ..... пак ... не ще да се прибира ....

07.06.05
08:37

Прибира се бе човек, е , не като на Арнолд  :lol:
И как така не ги усещаш в корема, нещо не разбирам...
Освен това ако не си на подходящ хранителен режим, нито вакуумки ще ти помогнат, нито каквото и да било. Кардиото също е много важно. Ако очакваш да консумираш космически количества храна и да прибереш корема с вакуумки.... И не го мисли това вдигане на гръдния кош, важно е да се прибере за момента стомаха колкото се може по-навътре, задържаш колкото можеш и пускаш. Така няколко пъти подред, може и няколко пъти на ден.

07.06.05
11:05

Не са точно вакуумки, но са от този тип упражнения. Тези, дето ги правят йоги и отчасти в някой доджота. Дихателни упражнения, при които се изпълнява дихателна техника съчетана с разтягане. Ефекта от които е много мощен- голям гръден кош и перфектно прибран корем.

Много от козметичните проблеми идват до голяма степен и от неправилното дишане, както при тренировки, така и в ежедневието.

/не всичко е генетика/

Ако някой се напъне би могъл да намери из нета повече инфо за това за което говоря.

07.06.05
13:11

Едва ли Арнолд е най-добрия пример за вакуумната поза,виж Франк Зейн е нещо друго.Аз преди доста време съм ги правил както и той.Заставаш в партер и прибираш корема като го задържаш няколко секунди и така поне 20 пъти.Има резултат но трябва да се усети.По този начин се тренира мускула който е зад коремния мускул/забравих му името точно/.Та това е не е сложно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1