Комбинация от супер и удължени серии?

24.01.14
18:35

Здравейте,
от известно време мисля как да разнообразя програмата за ръце. Какво е мнението ви за комбинация от суперсерии и удължени серии. В основен период не смятам, че са ми нужни откази, супер и смесени серии. Става дума за следното:
1. Лежанка тесен хват
2. Крив лост за бицепс(разнообразявам хвата)
3. Френско
4. Скотово (или чукове - сменям ги)
5. Скрипец с въжето за трицепс (или прав)
6. Прав лост с леки тежести.
В общи линии въпроса е да редувам ли едно упр. за бицепс с едно за трицепс с малко по малки почивки (но все пак ги има) или няма да има особен ефект? 24г. 178см. 99-101 кг.
Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Тонио Нунев на 24.01.14 18:36.

ИМ

24.01.14
21:49

Не споменаваш какъв ефект търсиш, но според мен редуването на упражнение трицепс/бицепс или обратно, не е лошо като програма. Отскоро тренирам ръцете по същия начин, само че в по-малък обем. Пробвай известно време и виж дали си доволен, най -малкото ще ти донесе някакво разнообразие в тренировката ти за ръце.

Мнението беше редактирано от Иван Марков на 24.01.14 21:51.

24.01.14
22:23

ММ търся, в основен период съм, както казах :) Мисля дори да редувам серия за трицепс и серия за бицепс. То ще си покаже...

24.01.14
22:34

казано от Тонио Нунев на 24.01.14, 22:23:

ММ търся, в основен период съм, както казах :) Мисля дори да редувам серия за трицепс и серия за бицепс. То ще си покаже...

Вариант

17.02.14
22:39

Съгласен със Соломон!
А ти съгласен ли си с купуването на мебели от Велинград и търсенето на хотели Благоевград? Съгласен ли си със мощните и силни тонколонии и използването на гранитогрес?

Мнението беше редактирано от iwan iwanov на 23.10.14 22:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1