Упражнения за гърди

26.01.14
18:38

Здравейте,
от скоро страдам от така гадната аномалия pectus carinatum. Аномалията се състои в това, че скротума е изпъкнал навън и прави едната част по изпъкнала от другата. Да не говорим, че на пипане се усеща самият кокал как е изпъкнал.
Отскоро започнах упражнения, които ми бяха дадени от физиотерапевтите, но не смятам, че ще постигна кой знае колко значителен ефект. Упражненията ги започнах от около месец и се състоят в вдигане на 3кг. гири от лежанка, от седнало положение и от право, от лицеви опори, някакви физиотерапевтични раздвижвания и упражнения с тояжка. Добавих към всичко това и лицеви опори както и програма за коремни преси, за да мога да структурирам правилно както корема така и гърдите, но специално за мускулите на гърдите дълбоко се съмнявам, че ще получа желан ефект.
Правя тези упражнения всяка вечер.

Та бих искал да ми предложите нещо като допълнителни упражнения, някаква програма и съвети за получаване на по-обилна маса от мускули, защото искам напълно да залича този дефект от тялото си. Освен това не мисля че трябва да наблегна само на гърдите. Бих искал да разширя и гръдният си кош, защото по този начин също ще направя дефекта по-малко видим така, че бих се радвал ако и в програмата за гърди са включени упражнения за разширяване на гръдния кош.

Информация за мен:
Възраст: 16 годишен
Кг: Около 50-55кг.
Височина: 1,75

Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Илиян Н. на 26.01.14 18:41.

26.01.14
20:36

казано от Илиян Н. на 26.01.14, 18:38:

Здравейте,
Информация за мен:
Възраст: 16 годишен
Кг: Около 50-55кг.
Височина: 1,75

Благодаря предварително!

Абе момче! Ти си кожа и кости. Трябва да натрупаш мускул по цялото тяло.

26.01.14
22:02

Намери си някоя подходяща от сайта програма за начинаещи, както и хранителен режим съобразен с нуждите ти и действай. Като натрупаш маса няма да си личи толкова. Всъщност е възможно изобщо да не си личи. Добре е когато тренираш гърди (това след началните кръгови тренировки) да наблегнеш изключително на флайса (горен и долен) освен естествено кофичките и лега.

26.01.14
22:22

Аномалията се състои в това, че скротума е изпъкнал навън..

Човек, разлях си водата заради тебе. Никога не си бъркай стернума със скротума..особено в компания.

Скротум
Стернум

28.02.14
00:58

не съм специалист но и аз мисля че ти трябва мускул навсякъде. ако разбираш английски ти препоръчвам програмата на Майк Чанг - http://thepiratebay.se/torrent/6921051/Six_Pack_Shortcuts_[Mike_Chang]_Complete_Workout_-_POTP. в ютюб канала му е http://www.youtube.com/user/sixpackshortcuts. не обръщай внимание на името, за мускули навсякъде е направено и е за начинаещи. зарибява много човека. успех!

Мнението беше редактирано от Pavel D на 28.02.14 00:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1