Тренировъчна програма при 24-часови смени?

30.01.14
20:20

Здравейте,наскоро започнах работа като охранител и работя 24 часа и 24 часа почивам.Та въпроса ми е каква програма да си направя  защото ми е много малко времето.Моля ви помогнете ми.Целите ми са да покача малко мускулна маса.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 31.01.14 15:39.

30.01.14
21:54

За малко време, само  3 пъти седмично. Понеделник А, Сряда B, Петък А

Мнението беше редактирано от WhiteWalker на 30.01.14 21:57.

30.01.14
21:56

Само да попитам защо само 1 серия тяга?

30.01.14
22:00

Щото е за новаци, някои варианти на 5х5 са с 1 серия тяга, други залагат на по-леки килограми в Сряда. Може и с 5, както дойде, варианти много.

30.01.14
22:35

Не съм новак имам известен опит.Но досега като не съм ходил на работа с такива смени и не знам как да тренирам за да не се претоварвам.

30.01.14
22:37

Какво го мислиш толкова! Разделяй тялото на две и тренирай, когато можеш.

30.01.14
22:50

Мерси ще го мисля

30.01.14
23:24

според мен тази е добра http://www.bb-team.org/workout/4644_udaren-metod-na-joe-weider .Но не само тренировките са важни,даже според мен храненето е най-важно!

31.01.14
23:42

Аз предлагам тялото да го тренира в 3 тренировки а не в 2… 2 са прекалено малко и може да си докара контузии ако прекали с упражненията. Примерна програма :

1 ден : Гърди , бицепс , предно и задно рамо + корем
2 ден: Почивка
3 ден : Гръб ,Трапец, Трицепс , Задно рамо
4 ден: Почивка
5 ден: Крака
6 ден Почивка

И после се връщаш на 1 ден. За да успееш да се възтановиш максимално препоръчвам креатин , глутамин , БЦАА и Протеин . Може и само някое от тези неща според бюджета ти. Аз съм бил на смени дневни и нощни и редовните тренировки ме държаха по-тонизиран през нощта. Прави повече почивки ако ти се виждат прекалено често тренировките , но не те съветвам да правиш общи тренировки, освен ако не търсиш просто тонус и нищо повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1