Кофички на пейка? Да ги включа ли?

01.02.14
22:12

Здравейте!Тренировките ми са: 2 дена тренирам 2 почивам.Тренировките са само две и ги въртя като след 2 та дена почивка отново почват същите.Временно не правя тяга,клекове и военна преса,което ме накара просто да ги събера в 2 дена мускулните групи.Скоро се връщам към изпълнението им и ще правя 3-4 дневна програма,но още изпитвам неувереност след травма и в момента тренирам така.Не ходя на фитнес,а всичко е  в домашни условия и разполагам с лежанка,лост,дъмбели и лост за набирания.За съжаление не разполагам с удобно място за класически кофички.Преди ги правих тези на пейка,в тренировката за трицепс.В тази тема искам да разбера повече за тях.Тренировката в която искам да ги включа е:
избутване на лост от права лежанка 4х6,8,6,8
избутване на дъмбели пак от права лежанка(защото нямам наклонена) 3х10 или флайс 3х8-редувам ги през седмица
френска преса за трицепс-3-4х6-8(зависи как дойде)
Повдигане на ръце в страни за средно рамо4х8(2 серии едновременно повдигане,2 с по 1 ръка)

Подбрал съм ги така,че взаимно да се застъпват групите и да участват повече групи в по-малко упражнения.Мислех да включа кофички,защото са подходящи за целта-натоварване на гърдите,трицепса и рамото от части,но тъй като няма къде да ги правя тези на успоредка искам да попитам дали има смисъл да ги заменя с тези на пейка и дали ще свършат същата работа като нормалните? При изпълнението също искам да напрягам трицепса,гърдите и рамото максимално по-равно без акценти на някоя група до колкото е възможно.В каква позиция трябва да ми бъде тялото за да го постигна това, до колкото е възможно и как точно да ги изпълнявам-амплитуда,скорост,повторения и каквото се сетите по въпроса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1