09.06.05
15:30
здравеите пак искам да знам не6то за лицевите опори зна4и добре ли отварят гърба има ли голям ефект от тях за6тот имам намерението лятото да ходя само на лостове и да прая лицеви опори а ве4е зимата си по4вам пак зала мн 6те благодаря ако ми се каже за тях
09.06.05
18:14
Лицевите опори основно натоварват гърдите и трицепсите. Набиранията - гърба и бицепсите. Прави ден набирания/ден лицеви/ден почивка..пак:) мисля че би имало ефект:)
09.06.05
19:03
ами благодаря ти за отговора оба4е мисли6 ли 4е само с тези не6та които 6те правя 6те си запазя фомрата до есента но само да ти кажа 4е аз сам сериозен в това отно6ение и 6те сам редовен
[quote author=“anio_90”]ами благодаря ти за отговора оба4е мисли6 ли 4е само с тези не6та които 6те правя 6те си запазя фомрата до есента но само да ти кажа 4е аз сам сериозен в това отно6ение и 6те сам редовен
С добре избачкани упражнения на лостове, успоредки и със собствено тегло, може не само да запазиш, ами и да надградиш форма.
Иначе изцяло само, лицевите опори, при мен разшириха раменете, но то си е и до генетика и до възраст. Ако си над 19-20г може да позабравиш да имат сериозен ефект, но... на тоя свят нищо не с знае така че... :)
Дерзай,
Успех от мен!