28.05.14
09:03
EDIT:
Закуска - по път за работа 60гр. микс сурови ядки със сушени плодове(годжи бери, стафиди) нещо такова
Обяд - нося си салата домати, краставици и крема сирене “Маджаров Лайт”, забравих да я овкуся :(
+ 50гр. пак от микса с ядки и плодове
+ едно кафе с мляко
Вечеря - не съм я измислила :D - сигурно “белтъчена палачинка” с кашкавал и крема сирене.
Мнението беше редактирано от Aleksandra Dencheva на 28.05.14 14:34.
05.06.14
13:46
Здравейте, след дълго губене, пак съм на линия. Напоследък нямам никакво време да пиша-работа, изпити, курсове по език, фитнес (много намален :( ) и тн. и тн. Но идвам да се похваля и да стартирам пак дневника. Липса на време, храненето естествено не ми е от перфектните, но основно е белтъчини, зеленчуци и плодове. Не съм яла нищо сладко, дори и бонбон, от 9 дена. Чувствам се добре, мисля да изкарам 2 седмици поне и после вече мога да си позволя някое сладоледче примерно, но спрямо сладкото се чувствам много, много горда и доволна. Тестено - единствено ена питка и една пърленка, за същия период, други вредни храни няма. Друго, от което съм доволна, за тези 9дена, съм се качвала 1 -2 път на кантра - вчера - 61кг. , мерки не съм измервала, смятам неделя да го направя. Понеделник заминавам в командировка ПАК, в Турция, мисля че ще устоя на всички тези изкушения, просто бих си опитала малко.
Да огранича плодовете, много ми е трудно, леко съм ги понамалила, но не мога и не мога без плодове, и то в по-големи количества :(
Хранега днес:
08,00 - омлет от 3 белтъка с крем сирене Маджаров Лайт
“обяд” - 100гр. микс ядки и сушени плодове + 200гр. череши.
Нося си една краставичка и два белтъка, ще хапна по-късно
За вечеря мисля да си направя зеленчукова супа, че много ми се е преяло
Фитнес-не, след работа-курс по разговорен англ.
Хубав ден!!!!!
Мнението беше редактирано от Aleksandra Dencheva на 05.06.14 14:20.
23.07.14
09:28
След дълго отсъствие, мисля да се позавърна малко. :) Нещо взе да ми липсва воденето на дневник. Надявам се пак да ме приемете така мило :P
Не мога да се похваля с големи фитнес постижения, много работа, отпуска и пътуване до морето ми изяждат времето, но пак правя усилия, когато мога да ходя, а ако ли не - поне се старая да вървя много. Нещо последните седмици ми липсва апетит, но се старая, страшно много ми се ядат плодове. Толкова ми е вкусно всичко сега, че прекалявам с тях. Намали съм много сладкото, макар и преди малко да си позволих две бонбончета, които ги отдавам на предстоящия МЦ(при мен си ги има тези симптоми, въпреки че много хора тук твърдят, че това са глупости) :D Но иначе наистина сладкото е много рядко.
Закуска - пъпеш + 2 белтъка + 2 бонбона
След малко мисля да хапна една круша
За обяд си нося салата от домати, краставици и пак белтъци
Вечерята предполагам , че пак ще е салата + яйца с рикота(не съм го измислила още, ще редактирам) и сигурно някакви плодове.
Днес ще имам и време за фитнес :)
Хубав ден от мен!!!
24.07.14
18:17
Май, май писането ще ми е по-рядко. Ще дам отчет и за днес:
Закуската ми беше от плодове + малко сурови ядки
Обяд - салата от домати с белтъци и маслини;
Следобедна - 1 круша
И сега ям диня, не знам дали ще ми остане място за вечерята, не знам какво ми става, но имам невероятен апетит за плодове. Постоянно ми се ядат плодове,-пракскови, диня, пъпеш, много ми се яде. Имам няколко уникални шоколада в нас, повече от седмица, н съм ги докоснала, даже не ми се вечеря, а това май не е добре.
06.11.14
10:08
Здравейте на всички!!! След дълко отсъствие реших да се завърна малко :) Спрях да пиша, защото усетих, че психически много се натоварвам и вторачвам в храната и режима ми, а това не ми влияеше добре. Последно си написах мерките август месец, лятото винаги отслабвам доста, за съжаление зимата почва качването. Смея да твърдя, че си спазвам горе-долу някакъв приличен режим, наблягам много на яйцата с млечки, тук-там месо, много зеленчуци и плодове. Фитнеса си го възвръщам сега, защото 2 месеца прекъснах, имах травма на крака и ми беше много трудно.
Мерки в момента - 60кг. , знам си ханша и бедрата :D - ханш -98см, бедро -57-58см.
Сега наближавайки коледните пости, мисля да пробвам да постя, тъй като те не са толкова строги и може да се яде риба и морски дарове. Интересно ми е какво вашето мнение спрямо пост и тренировки. Дори , ако няма такава тема, може би ще пусна една
Прекрасен ден бб-та :)