07.02.14
13:20
Здравейте на всички.
От малък съм спортист,но от скоро се занимавам активно с фитнес.На 26г съм и тежа 89кг.Тренирам 5 пъти седмично като тренировъчната ми програма е следната:
Понеделник: Гръб
Вторник: Рамо
Сряда: Крака
Четвъртък: Гърди
Петък: Ръце
Може би някой ще каже,че е много натоварваща програмата,но за сега нямам никакви проблеми с възстановяването и умора от тренировките.Средно тренирам към 1:20ч в залата.
Като добавки взимам суроватъчен протеин + глутамин + аминокиселини + казеин.
Начина на приемане е следния 4 хапа амино преди тренировка 5гр глутамин след тренировка 30гр суроватъчен протеин 4 хапа аминокиселини + 5гр глутамин + 1 банан. Преди лягане 30гр казеин + 5гр аминокиселини.
За малкото време от което тренирам сериозно в фитнеса,а това са 2 месеца съм много доволен от резултата. Имам видим прогрес, но до сега се хранех както ми падне горе долу............ искам малко помощ за изграждане на правилния хранителен режим за покачване на чиста ММ и редуциране на мазнините.
Примерно сутрин при ставане мога да стартирам с 30гр суроватъчен протеин, 2ч след това кисело мляко + овесени ядки, преди тренировка пиле + варен бял ориз,след тренировка месо + някаква салата или ориз пак( или риба на скара), за вечеря извара + салата + пържола пилешка примерно.
Правилно ли мисля,че трябва да ми е диетата или греша някъде?
Благодаря предварително.
07.02.14
16:21
здравей,
Според мен сутрин трябва да ядеш по 60-70 гр овес с мляко или вода, омлет от белтъци и 10-20 гр суров бадем, преди тренировка яж овес с пилешко, след тренировка варен картоф с пилешко, втора вечеря яж риба или пак омлет от белтъци с малко извара.
за добавките и според това което си написал,че искаш преди и след тренировка глутамин и амино, преди лягане глутамин.
Поздрави