Съвсем основателно се притеснявах вчера от МТ и даже глътнах 2 аспирина след тренировката, но явно не са помогнали особено, защото днес едва се движа :) Обаче пък ми е хубаво някакси на душичката - ебаси мазохизма. Но за да не стане по-зле положението днес ще пропусна, че утре да мога поне леко да потренирам. Използвах си обедната почивка за бързо ходене в уличките около офиса, че да не се схвана съвсем. Вчера си поръчах и ръкавички за трениране, дано да са читави :)
Храната:
Закуска - като вчера
Обяд - омлет от 3 яйца с шепа настърган кашкавал в кокосово масло
Следобяд - ябълка
Вечеря - пилешко филе със зеленчуци и ориз
Едит:шоколад пред телевизора
Мнението беше редактирано от Margarita на 30.07.14 00:31.
За днес
Закуска - 1/2 чаша домашно мюсли с пр.мляко, по 1 лъжица ленено брашно и пшеничен зародиш
Обяд - омлет от 3 яйца с около 30гр. фета в кокосово масло,1/4авокадо,домат
Следобяд - 6 бразилски ореха,1/2 доза протеин на шейк с няколко ягоди и пр.мляко
Вечеря - салата(домат, краставица, чушка, лук), 60гр. моцарела,20-30гр. кашкавал, 1лъж.зехтин
Тренировка - 50мин. велоергометър
Все още съм с МТ - болят ме бедрата не само като се движа,а дори като се мажа с лосион след баня. И подута се чувствам като цяло.
Мнението беше редактирано от Margarita на 31.07.14 00:02.
Днес съм доста по-добре - почти не усещам МТ, а и ръкавичките ми пристигнаха - учудващо добри за цената си.Пробвах ги на военната преса и са ми удобни,имат възглавнички точно, където стават мазолите и ленти за стягане на китката.Дано вършат работа :)
Храната:
Закуска - 2 варени яйца, 14гр.масло
Обяд - 2 бъркани яйца в кокосово масло със зеленчуци(праз,червен лук,чушка), 1/4 авокадо
Следобяд - 6 бразилски ореха, 1/3 протеинов бар
Вечеря - 180гр.варено свинско сърце,3 кис.краставички, 1лъжица микс за домашен протеинов бар*
* Реших да пробвам да си забъркам домашни барчета. Сложих 4 дози протеин, по една шепа овесени ядки, сурови орехи, сушени плодове, какаови зърна, 50гр.шоколадово мляко,2 с.л кокосово масло и 5 лъжици тахан. После ще изчисля горе-долу какви са му калориите и т.н., ама вкусно се получи.Излязоха 6 бр. и отлежават в хладилника за утре :)
Тренировка:
велоергометър - 10мин.
военна преса от седнало положение - 3х10 10кг
странично разтваряне с дъмбели - 3х10 (2х2кг)
гребане с пудовка - 3х10 7,5кг
ренегатско гребане - 3х10 5кг
търкаляне на колелце от колена - 1х10
вело - 15 мин.
Взех си днес 2 протеинови барчета днес на работа. Отваря хладилника колежката ми да да си остави обяда и ги видя и ме пита мои ли са и аз обяснявам,че това са протеинови десерти, домашни, и ако иска да вземе единия да опита.Тя ме изгледа с недоверие и ми вика,че не знае какво е това и аз най-търпеливо обяснявам,че е смес от протеин и разни други неща и е вкусно и полезно.И тя, милата, ми вика:”А, аз такива неща не ям, те са за бодибилдъри!” И си викам аз,че е крайно време да се откажа, щото тя е същата,дето си занесе крема от авокадо вкъщи да го маже на препечена филийка :)
Изчислих, че един бар е около 260кал, м16, в15, п17.5. Другия път ще променя малко рецептата, ама като за първи път са добри.
Храната:
Закуска - 2 яйца,14гр.масло, зелена ябълка
Обяд - 180гр.сърце, 1/4 авокадо, домат
Следобяд - домашен протеинов бар
Вечеря - салата от айсберг с аншоа и 2 варени яйца, десерт(100гр.ягоди, 100гр. котидж,1с.л фъст.масло)
Тренировка - 40мин. велоергометър
Ебаси как се пребих днес, не е истина направо! Търча към спирката да си хвана автобуса, че следващият е след половин час и не ми се чака, и виждам една доста дълбока локва пред мен. Решавам да не рискувам и спирам в последния момент - е , спрях аз ама не и краката ми. Така се изтрещях по гръб на зеленясалите плочи, че сега цялата съм синя и с натъртена опашка, та най-вероятно следващите дни ще са почивни. Сега обмислям да съдя” Asics” за телесни повреди :)
Храната:
Закуска - домашен протеинов бар
Обяд - филия бял хляб с масло, лъжица крема сирене и 60гр.сьомга
Следобяд - 60гр. Филаделфия шоколад(ядеше ми се сладко след дрямката на “Ной”)
Вечеря - купа спаначена крем супа, 130гр.пилешко от бутче и салата
Тренировка - тц
За днес :)
Закуска - само кафе с мляко
Обяд - спаначена супа, 2 варени яйца
Следобяд - шопска салата с 50гр.сирене, 60гр. свински гърди, 1 с.л зехтин, 55гр.шам фъстък
Вечеря - спаначена супа, 130гр.пилешко, 1 кис.краставичка
Тренировка - пропуснах,ама утре ще пробвам да си размърдам натъртения задник :)
Отчет за днес :)
Закуска - 1/2ч.ч кисело мляко, 2 с.л. мюсли, 1/2 банан
Обяд - 2 варени яйца, 65гр. свински гърди, домат
Следобяд - домашен протеинов бар, 30гр. бразилски орех
Вечеря - свинско месце по китайски с четири вида гъби и зеленчуци( на снимката), 1/4 авокадо, 3 с.л. тахан с мед
Тренировка - няма
Мислих да си размърдам натъртения гъз,ама днес следобяд реших,че свинското, дето извадих от камерата сутринта, ще го готвя по този начин. И, естествено,че се замотах и пак остана за утре :) Ама пък много вкусно стана!
Закуска - като вчера
Обяд - от китайското свинско :) около 180-200гр. с прилежащите зеленчуци, Nestle Lion
Вечеря - голяма овчарска салата с варено яйце, 1/4 авокадо, 1с.л. зехтин
Снощи имах ‘’шоколадови мисли’‘, но не им се поддадох.Да видим днес...;)
Тренировка:
10 мин. вело
клек - 3х10 20кг
напади - 2х10 15кг
глутеус мост - 3х15 с 7,5кг
повдигане на крака от лег - 3х10
коляно към лакът - 3х20/вс.крак с 0,5кг. тежест на глезените
глутеус ритник - 3х20/вс.крак с тежест
суинг - 1х30 7,5кг
Абе измъчих се, особено на нападите стисках зъби и ги правех половинчати и се отказах на втората серия. Надявам се, че не се прецаках сама с нетърпението си.
Поръчах си много хвалени пробиотици и днес ги получих. На промоция са с кутийка прахчета за 1 седмица бърз курс “One week flat” и от утре ще ги тествам да видим дали ще се оправдаят мненията, които прочетох за тях.
Закуска - 2 варени яйца, 60гр.свински гърди, банан
Обяд - 3 бъркани яйца в кокосово масло с праз и чушки, 50гр.сирене, домат
Следобяд - домашен протеинов бар, 30гр.бразилски орех
Вечеря - 150гр.св.пържола на грил тиган, зелена салата(айсберг, маруля, лук), 2с.л. хумус
Тренировка - няма
Днес ми беше млечен ден :)
Закуска - половин кофичка кис.мляко, 3с.л. мюсли, 120гр.малини, какаови зърна
Обяд - тиквички с кисело мляко, 1с.л.майонеза
Следобяд - протеинов бар
Вечеря - като вчера, парче домашно парфе( с маскарпоне и заквасена сметана)
Тренировка - няма
08/08/14
Закуска - кис.мляко с малини и мюсли
Обяд - зелена салата с варено яйце и 50гр.св.гърди, протеинов бар
Следобяд - 30гр.бразилски орех
Вечеря - 125гр.тортелини с пилешко филе и броколи, парфе
Тренировка: няма
09/08/14
Закуска -3с.л. мюсли с прясно мляко
Обяд - 125гр.тортелини с филе и броколи
Следобяд - парфе
Вечеря - пилешка супа
Ходихме до Азиатския пазар и си напазарувах карантийки, с кеф сварих 4 свински езика за вечеря, но минахме само с една супичка.
Днес:
Закуска - 1/2доза протеин на шейк с 1/2 банан
Обяд - ананас
Следобяд - 2 зелеви сарми(предимно от кайма,ориза с лупа само се намира :) ) със сос от кисело мляко, половин парче кадаиф
Вечеря - пилешка супа
Тренировка - 40мин.велоергометър (още не мога да направя една свясна тренировка, ебахти падането)
Направих си нови протеинови барчета - този път теглих всичко, което слагах и съответно изчисленията ми са по-точни: 268кал,13.7м, 18п, 18в. за 85гр. барче. Освен протеин, добавих и сухо мляко за повече протеин. Утре ще ги тествам на работа :)
Закуска - обичайната напоследък :) 1/2 кис.мляко,мюсли и горски плодове
Обяд - 130гр. варен св.език, броколи с 2с.л. сос от кисело мляко и спанак
Следобяд - 20гр.бразилски орех и от новите протеинови барчета(по-добри са от първите)
Вечеря - 3 сарми със соса от мляко, 2 пукани люти чушки(ама люти!), 50гр.сирене
Калории: около 1460,м 88, в 70, п 101
Тренировка:
велоергометър - 10мин.
тяга - 2х10 30кг, 2х7 35кг
добро утро - 1х10 15кг, 2х10 20кг
сумо клек -3х10 7,5кг
повдигане на крака от лег - 3х15
коляно към лакът - 3х15/вс.крак с0,5кг на глезените
глутеус ритник - 3х20/вс.крак
велоергометър - 20минути
А тези прехвалените прахчета-пробиотици за плосък корем са пълна измама или аз съм извънземно и нищо не ми действа :(.
12/08/14
Закуска - същата :)
Обяд - 150гр.език,1/3 авокадо,домат, 1с.л зехтин
Следобяд - протеинов бар, 20гр.бразилски орех
Вечеря - 120гр.печени картофи, свински ребра,2с.л хумус, 4с.л тахан с мед
Калории - около 1800, м 125, в 77, п 96
Тренировка- няма
В събота си харесах прахосмукачка, че отдавна се каня да сменям моята, но не я взехме, щото викам да проверя в нета как се харчат. Оказа се, че цената й е доста добра и днес реших да си я купя - носих я на ръце половин километър в дъжда! Голяма съм кукувица:)
Кукувица, ама с нова прахосмукачка ;)
Да ти е честита и да те отменят по-често с нея;)
Срам, не срам, Светле, ще си призная, че напоследък мъжът ми действа с прахосмукачката. Даже като я донесох и той ми вика,че се радва тъй както аз се радвам на тенджерите и тиганите си:)
Поръчах си Л-карнитин и фат бърнър, за проба :)
Закуска - 2 варени яйца, филийка с масло, чаша пр.мляко с нес кафе
Обяд - по 100гр.език и картофи, 1/3 авокадо,домат
Следобяд - протеинов бар, 20гр. бразилски орех
Вечеря - ребра, зелена салата с 1с.л зехтин, 2с.л хумус, 20-30гр.водка със сок(да ми е жива и здрава сестричката!)
Калории - около 1800, м 129, в 74, п 81
Тренировка - 40 мин. велоергометър
Закуска - 1/2 кис.мляко с овесени трици и малини
Обяд - 150гр.картофи, 2 варени яйца, няколко резенчета някаква пушена наденица
Следобяд - протеинов бар, 20гр.бразилски орех
Вечеря - 150гр.пилешки дробчета в масло, 1/3 авокадо, домат, 1с.л.тахан с мед
Калории: около 1500, м 88, в 79, п 104,5
За днес:)
Закуска - като вчера
Обяд - 130гр.пилешки дробчета, 1 пълнена чушка със сирене, домат
Следобяд - протеинов бар, 30гр. микс ядки
Вечеря - 70гр.дробчета, 2 чушки със сирене, домат, 4(!) лъжици домашен течен шоколад
Калории: около 1650, м 100, в 68, п 125
Мъжът ми все ме врънка за домашен шоколад и тази вечер си го направи сам(с малко помощ :) ) докато аз вечерях. Моето мнение е,че няма шоколад от магазина, който да се сравни с този вкус от детството ми.Затова и “опитах” 4 пъти ;)
Тренировка:
вело - 10 минути
арнолд преса - 3х10 с 2х5кг дъмбели
странично разтваряне с дъмбели - 3х10 с 2х2кг дъмбели
гребане с дъмбели - 3х10 с 2х5кг дъмбели
ренегатско гребане - 3х10 с 2х5кг дъмбели( на втората серия ми причерня леко)
повдигане на краката от лег - 1х15, 2х10
велоергометър -15 минути
Разбира се :) Ето рецептата :
1 пакет (250гр) сухо мляко (най-обикновено българско сухо мляко)
3 супени лъжици какао
1 чаена чаша захар
1 чаена чаша вода
100гр. масло
1 ванилия
Сухото мляко и какаото се размесват много добре. в отделен съд се кипва захарта, водата и маслото, което се прибавя накрая.
От течността се налива постепенно върху млякото и се бърка непрекъснато. добре е да се прецеди през цедка или за по-лесно се действа с пасатора иначе ще остане а бучки.
Разпределя се в купички и се изчаква да изстине и да се образува “коричка”.
По желание може да се прибавят счукани орехи, лешници или бадеми.
Събота и неделя са много странни дни! От понеделник до петък хапваш що-годе режимно и в края на седмицата всичко отива по дяволите(или поне почти).Особено и като има и шоколад в хладилника става мазало :) И утре няма да е много добре, защото ще пътуваме, дано срещата мине добре, другото може да почака - понякога приоритетите се сменят!
Храната с няколко думи: боб с наденичка на фурна, гювеч със свинско, кашу, шоколад, руло. Купих си диня, ама не дойде ред за нея.
Тренировка: вчера - почивка, днес - 45 минути велоергометър.
Попаднах на интерес сайт в една от статиите тук. Може на някой да му е интересно да провери своя тип тяло :)
http://www.bodybuilding.com/fun/becker3-results.html
Мнението беше редактирано от Margarita на 17.08.14 23:07.
19/08/14
Закуска - 1/2 кис.мляко с трици, 1/2 ябълка и 3 ягоди
Обяд - салата от 50гр.св.филе, 3с.л.киноа, домат, 3-4 маслини, зехтин
Следобяд - 35 кашута
След тренировка -1/2 доза протеин с 1/2 банан
Вечеря - малка св.пържола (към 60-70гр може би) с гъби, 2с.л. хумус
Тренировка -45 минути велоергометър
Закуска - 240гр.кисело мляко с трици и 15-20гр.сурови ядки
Обяд - салата от 50гр.св.филе, 3с.л.киноа, домат, 3-4 маслини, зехтин
Следобяд - 27 кашута :) и банан
Вечеря - гювеч със свинско, филийка хляб, последната чашка от домашния шоколад
Тренировка:
вело - 10 минути
тяга - 2х8 35кг, 2х6 37кг
напади - 3х10 25кг
сумо клек - 3х15 7,5кг
глутеус мост - 3х15
глутеус ритник - 3х15/вс.крак с 0,5кг на глезените
повдигане на крака от лег - 4х10 с 0,5кг на глезените
странична опора - 3х10/вс.страна
Закуска - 240гр.кисело мляко с трици, банан
Обяд - 120гр.св.пържола с гъби, 3 препълнени лъжици киноа (сварена)
Следобяд -протеинов бар, 40гр. кашу
Вечеря -пилешко бутче, домат, 1/3 авокадо
Калории - около 1500, м 79,5, в 79,5, п 113
Тренировка: 40 минути велоергометър
След малко размисли и разбор на месеца, реших че няма да е зле да направя една диета. Харесах си една и за следващите няколко седмици имам план за действие :) Дано само има резултат накрая, че наистина не се понасям вече и ми е тежко.
Закуска - грейпфрут, препечена филия пълноз.хляб
Обяд - 200гр.пилешко филе, домати
Следобяд - 1/2 краставица, 2 малки моркова
Вечеря - парче сьомга и скариди на грил тиган, салата от зеле,морков, патладжан на грил
Тренировка - 40 мин.велоергометър
Закуска -същата
Обяд - плодова салата с 2 лъжици маскарпоне и толкова кис.мляко, 2 ореха
Следобяд -морков
Вечеря - 3 кюфтета на грил тиган(от домашна кайма), салата от домат,краставица,чушка,патладжан
Свалих си педометър на телефона и като излизам в обедна почивка и си обикалям - вчера и днес по около километър :) Взех си и някакви тукашни хапчета със симетикон, аналог някакъв на Еспумизан, че тези прехвалените пробиотици нещо не вършат работа.
Закуска - същата
Обяд -салата от малка консерва риба тон, зеле и морков,овкусена с лимонов сок и горчица, киви
Следобяд - 2 моркова
Вечеря - пилешко бутче и салата(айсберг,домат,краставица,зелен лук,патладжан)
Тренировка
велоергометър - 10 мин.
клек- 3х10 25кг
напади -3х15 15кг
бедрено разгъване - 3х10 12,5кг
бедрено сгъване - 3х10 10кг
глутеус мост - 3х10
глутеус ритник - 3х10/вс.крак с по 0,5кг на глезените
повдигане на краката от лег - 3х10/вс.крак с по 0,5кг на глезените
лицеви опори - 1х10
Отчет за днес
Закуска - същата
Обяд - 2 бъркани яйца със 150гр.котидж(замислих се колко ли струва в България),домат,1 филия пълноз.хляб,1/2 грейпфрут
Следобяд - 2 моркова
Вечеря - нещо като топла салата се получи: зелен боб от буркан, пилешко от вчера, зелен лук и спанак в тигана без мазнина,само от пилето,с лимонов и соев сос
Тренировка: 40минути велоергометър
казано от Margarita на 28.08.14, 22:17:
Обяд - 2 бъркани яйца със 150гр.котидж(замислих се колко ли струва в България),домат,1 филия пълноз.хляб,1/2 грейпфрут
Този, който нагъваме вкъщи е 1,80 лв. за 150 гр.
Мнението беше редактирано от Светлето на 28.08.14 23:32.
Най-евтиния тук е около 1,55лв за 300гр. Излиза, че в България хората са поне два пъти по-богати! Няма оправия!
Закуска - същата
Обяд - задушен спанак с котидж, кашкавал и фета, филия пълноз.хляб
Следобяд - 2 моркова
Вечеря - пилешки сърца с гъби,домат
Тренировка : няма, обаче вървях около 2 км днес през обедната почивка и после след работа, щото си чукнахме среща с мъжа ми в Лидл :)
Отивам в един магазин на обяд, ей тъй да видя има ли нещо интересно, нищо не ми хвана окото и тъкмо ще излизам и фокусирам, че има намалено бельо - бикини,прашки и боксерки. Явно точно ги бяха намалили, защото още не ги бяха надушили, и аз веднага там.Награбих няколко чифта набързо,че ми свършваше почивката и отивам на касата да плащам.Почна да маркира касиерката и ги брои:1,2,3,4…. ,а аз си търся портмонето в чантата и я чувам: Шестнайсет? Аз: Честно, идея си нямам колко са :) Е,толкова са!
30/08/14
Днес малко излязох от режима, защото ходихме на рожден ден на един приятел и на прощъпулник на детето му и хапнах малко торта.
Закуска - същата
Обяд - диня и 1 праскова
Вечеря - печени меса на барбекю,салати и малко парче торта.Опитах и една хапка от питката,че аз я месих и исках да проверя дали се е получила :)
Тренировка : няма
Закуска - няма, само кафе
Обяд - пилешко филе на грил тиган, салата(айсберг,домат,краставица,гъби) с лим.сок, 1/2 парче питка
Вечеря - телешка пържола на тиган, брюкселско зеле, домат,1 лъжица хумус
Тренировка: 40минути велоергометър
Днес беше много приятно времето - топличко,без вятър, и ми се искаше да идем на разходка, но мъжът ми предложи да използваме времето и да свършим нещо вкъщи. Поне си изчистих готварската печка, че отдавна й се канех, измих си всички летни обувки да ги прибера за догодина и др.дребни нещица.
Утре ще се претегля, но не ми се вярва да съм свалила повече от килограм.
Закуска - обичайната
Обяд - пилешко и телешко на грил тиган, 2 домата
Следобяд - 2 моркова
Вечеря - сьомга на грил тиган, аспержи,диня
Тренировка
загряване -5 минути
арнолд преса - 3х10 с 5кг дъмбели
гребане с пудовка -3х10/вс.страна 7,5кг
странично разтваряне с дъмбели - 3х8 с 2кг дъмбели
търкаляне на колелце - 3х8
странична опора с 2кг гира - 2х10/вс.страна
коремни преси - 3х10
суинг - 1х30 7,5кг
Контролното теглене показа -700гр за седмица, което мисля е в нормите. Продължавам и тази седмица по този режим.
01.09.14
21:14
Браво! Контролното теглене показва това, което трябва. Не бързай да сваляш, за седмица -700гр. са прекалено добре.
Успех занапред :)
Мнението беше редактирано от Mercedes AMG на 01.09.14 21:14.
Закуска - същата
Обяд - огромна плодова салата и “Филаделфия”
Следобяд- морков
Вечеря - 3 средни кюфтета на скара,салата(зеле,морков,домат,чушка), 2 люти чушки
Тренировка : няма
Така се подух със салатата на обяд, че ми беше тежко на стомаха до вечерта. Следващият път трябва малко да си огранича лакомията!
Закуска - само грейпфрут, защото си забравих филийката в тостера сутринта
Обяд - салата с риба тон(зеле,морков,чушка,бейби царевички),няколко сини сливи
Следобяд - 2 шепи сини сливи(малко излязох от режима,ама много ми бяха вкусни сливите)
Обяд - варено свинско сърце,зелена салата,2 малки парченца манго(от на мъжа ми плодовата салата ;) )
Тренировка - 30минути велоергометър
Леко ми се поохлабиха дънките, но корема ми е още надут и корав. Почнах пак да ям хуск сутрин, че предния път имаше ефект. Мажа се и с един антицелулитен крем, който не бях ползвала досега,и малко се позагладих сякаш ;)
Закуска - обичайната
Обяд -2 бъркани яйца с настъргана тиквичка и съвсем малко кашкавал за вкус,домат,1 филийка
Вечеря - пилешко филе със зеленчуци(тиквичка,чушка,спанак),домат
05/09/14
Закуска - грейпфрут
Обяд- патладжан на фурна с моцарела,1 филийка хляб
Следобяд - 2 моркова
Вечеря - от патладжана и пилешко филе
Тренировка:няма
Днес
Закуска - грейпфрут
2 закуска - банан
Обяд - плодова салата,залята с 1/2 котидж и 2 лъжици плодово кисело мляко
Вечеря - зелен боб със спанак, пилешко бутче и малко от бялото месце
Тренировка -40 минути велоергометър
Определено се чувствам по-добре откакто спазвам режима, но тази сутрин доказах,че наистина има промяна в тялото ми - обух един чифт дънки, който преди 2 седмици беше изключено да обуя, камо ли цял ден да изкарам в тях. А днес му ударихме доста обикаляне из града,че и пазаруване. Утре ще се претегля и премеря и в понеделник започвам задържащия режим за следващите 2 седмици.После ще му мисля как да я карам.
Една снимка от днес ;)
07/09/14
Така, часът на истината: за 2 седмици - 2кг,бедро и талия х -1см,ханш -1,5см. Коремът ми не е толкова надут, но има още какво да се желае. Чувствам се добре, засищам се с по-малко, не ме гони глад за сладко, абе доволна съм :) Сега на задържащ режим за 2 седмици и после може и да повторя.
Закуска - грейпфрут
Обяд - пилешко месо , зелена салата,парче кадаиф(е тъй,де - власите и те на края на Дунав се давят :) )
Вечеря - пилешко месо, брюкселско зеле и карфиол
Тренировка -няма
Закуска - 1/2 грейпфрут и препечена филийка(можех и да ям нещо друго, но това ми се ядеше)
Обяд - парче шунка, 2 втасали краставици(ебаси колко солени ми се сториха)
Следобяд - 2 пълни шепи сини сливи
Вечеря - супа от свинско месо и зеленчуци и киноа вместо ориз, чашка желирано кремче с плодове и мляко
Тренировка:
напади - 3х15 15кг
тяга на един крак - 3х10/вс.крак 7,5кг
добро утро - 3х10 15кг
повдигане на крака от лег - 3х10
глутеус мост - 3х15
глутеус ритник -3х15/вс.крак
суинг - 1х30
Намерих случайно бадемово брашно в един магазин и мисля да забъркам едни бисквити, но засега само проучвам коя рецепта да ползвам, защото искам да е режимна - без захар и масло и с добри брашна.
Закуска -около 50гр.пълнозърнести крекери,1/2 грейпфрут
Обяд - броколи с киноа и резен свинско филе
Следобяд - 1 1/2 банан и Филаделфия шоколад
Вечеря - понеже ми беше тежко от плюскането следобед, си направих само салата с настърган кашкавал по латвийска рецепта: карфиол, настъргани кашкавал и моркови, чесън и майонеза. Аз обаче сложих само една лъжица с малко горчица и другото кисело мляко.
Напоследък една колежка ми лази по нервите(да се оплача и аз като Светлето), ама да видим докога ще я изтърпя.
Закуска - 4 пълноз.крекера,1 грейпфрут
Обяд - броколи, киноа и резен филе
Следобяд - 1 праскова,1 нектарина
Вечеря - супа със спанак и моцарела, малка св.пържола,3 сухара, 1/2 чашка желиран крем с плодове
Тренировка: 30 мин.велоергометър, а и след работа вървях около 1,5 км,че имах малко работа по центъра