Yennefer's Diary

Прескочи до:

казано от Наталья Заболотная на 25.08.14, 12:16:

Много ти благодаря :*, тук сме като в затвора... (dull)
Даже не знам как имам достъп до bb-team, сигурно скоро и него ще засекат.

Хайде не се оплаквай и аз нямам фейсбук - забранили са го :D Но виж, аз го имам инсталиран на телефона :D

Иначе много добре изглеждаш ! Поздравления ! (sun) (sun)

25.08.14
13:39

Много мощна визия, която много добре ти стои, Блажек.

25.08.14
13:53

Няма да ти харесам поста, че ще е too wierdy :D :D :D

Eee, ‘айде де. Да имам и аз един червен коментар. :D :D :D

25.08.14
14:13

казано от Дани на 25.08.14, 13:53:

Няма да ти харесам поста, че ще е too wierdy :D :D :D

Eee, ‘айде де. Да имам и аз един червен коментар. :D :D :D

Абе не се оплаквай, гледам че от известно време и ти светкаш бая ;)

25.08.14
14:16

казано от cocobutt на 25.08.14, 13:39:

Много мощна визия, която много добре ти стои, Блажек.

Изкуствените мигли и маникюрът също бая ми ходят, ще постна снимки след известно време ;)

25.08.14
14:36

Поздрав с тази класика !!!

26.08.14
08:44

Тренировка 2 вчера

Лег трибойски - 2х75кг, 2х80кг (grin)

Накрая ще стана легаджийка... :D

Лег с краката на лежанката - 3х10х50кг
Избутване дъмбели наклонен лег - 3х12
Кросоувър - 3х12
Пек-дек - 3х12

Бицепс с лост - 3х10/12
Чуково - 3х10
Трицепсово разгъване - 3х12
Кофички на пейка - 20

50 мин кардио ( пътека наклон/колело)

Тренировка 1 днес

45 мин степер

А бе какво правиш ти???????
На такава диета, с толкова кардио... и лег на 80 кг.
Не, аз наистина ще спра да ти чета дневника, защото се депресирам.
Само ще ти гледам снимките във фейса и ще си свиркам.

:)))))))))))))))

26.08.14
21:52

казано от veronique на 26.08.14, 18:00:

А бе какво правиш ти???????
На такава диета, с толкова кардио... и лег на 80 кг.
Не, аз наистина ще спра да ти чета дневника, защото се депресирам.
Само ще ти гледам снимките във фейса и ще си свиркам.

:)))))))))))))))

Не искам да проверявам скоро колко ще клекне след това кардио :D

27.08.14
08:41

Тренировка 2 вчера

50 мин кардио - 30 пътека/20 кростренажор
Глутеус екстензии в СС с абдуктор - 5х15/30
Шутове на скрипец - 4х18/20
Коремни преси - 4х10 вис В СС с усуквания по 10 на страна

Тренировка 1 днес

40 мин степер

28.08.14
10:42

Тренировка 2 вчера

Едностранно сгъване задно бедро - 3х20 на крак
Тяга прави крака - 3х20
Абдуктор - 5х30
Качване -слизане трупче - 3х20 на крак
Ходещи напади - 3х50
Широк клек - 3х30
Адуктор - 4х30
Бедрено разгъване - 3х20
Ритници - 3х15/18 на крак

45 мин кардио

Тренировка 1 днес

45 мин степер

28.08.14
23:31

Тренировка 2 - гръъъъъъб същата като миналия път писна ми да я пиша :D

40мин степер/колело
Шутове - 3х30
Коремни всякакви

И позинг прогресия, важното е, да е забавно :D

31.08.14
07:58

к.лел (wasntme) какво се случва като се наядеш с въглехидрати след хиляда нули :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 31.08.14 11:01.

31.08.14
10:47

29.08.2014

Тренировка 1 - 50 мин кардио
Тренировка 2 - 50 ми кардио, глутеус

30.08.2014 - Благотворителен турнир в помощ на Николетка
( адски малко хора... доста тъпо...... (dull) )

Лег - 80кг, лично тегло 66кг, 1 място, и Грамота за “най-тежка щанга” :D

Тренировка 1 след състезанието

Лег - 3х15х30кг
Горни гърди - 3х20
Кросоувър - 3х15
Пек -дек - 3х15/18
Рамо
Бицепс
Трицепс

По 2 упражнения с по 15-20 повторения за всяка група

Тренировка 1 днес

50 мин степер

По-късно ме очакват................ КРАКА :D

01.09.14
11:05

Тренировка 2 вчера - КРАКА

Вчера тренирах крака с Марина и правих някои блякс промени по упражненията :D

Едностранно сгъване за задно бедро - 3х20 на крак
Тяга прави крака - 3х20
Абдуктор - 5х40/50
Качване -слизане - 3х30 на крак, Марина го утежни и щях да пукна...
Ходещи напади - 3х50/60
Широк клек - 3х30
Аддуктор - 4х30/40
Шутове на скрипец - 4х20 на крак
Коремни извивки
45 мин кардио - пътека/колело

Тренировка 1 днес

45 мин степер

Лично тегло - ВЕЧЕ 65кг
Свалила съм около 12кг за 3 месеца, като само последните 3 седмици 5кг...
Дрехите не ми стават, няма с какво да ходя на работа, коланите не ми стават, чакам заплата, да си купя някакви дънки, да не ходя като Гаврош.

В петък набарах един сантиметър и си измерих мерките, не бях мерила от 5-6 месеца.

Всичко в стегнато състояние пиша:

Ръка - 31 преди - 37/8
Рамене -110 преди 113
Гръб - 100 преди - не знам
Бедро - 56, преди - 68
Прасец - 40, преди 40 :D
Талия - 80, преди 88

На ВНИМАНИЕТО на Carnal-a Sorry брат, току що те изгубих - ХАНШ - 95, преди - 107….......ШАНС.

По-голямата част от килограмите са мазнина, съдя и по това, че умирам от студ вече, заради намалянето на подкожните, не съм свикнала на толкова и тялото ми изстива, изобщо някакви странни вълни ме обливат постоянно, но и това ще мине.

Ако Вероник има време, може да качи някои снимки в дневника ми, където съм с Бойко примерно, с Марина и с нея, защотп нямам достъп до нищо.
Благодаря! :)

И понеже нямам YouTube ще си пея...

Ти там остана, но част от себе си, намерих в твойте очи
Защо ми каза, че винагииииии ще сме едно
Защо ме раздели от себе си
Ти тръгна, но аз си тръгнах много преди теб
с дъждовни облаци по мен остави следи

Защо ми каза, че винагииииии ще сме едно
Защо ме раздели от себе си
Прекрасно беше, можеше да продължи
Но всички свърши там, където свърши нали :)

Аз вярвам, че никой като теб не вярва, колко много се ранява сам...

Мнението беше редактирано от Блажка на 01.09.14 11:37.

01.09.14
12:06

Ти си моят герой! *-*
Поздрави и адмирации за постигнатото!!!  (F)

Мнението беше редактирано от Love на 01.09.14 12:06.

01.09.14
12:24

казано от Love на 01.09.14, 12:06:

Ти си моят герой! *-*

Благодаря :)
Оня ден изразих мнение, че ми е доста странно как масата се впечатлява от визуалното... впечатляват се от това, че си способен да се подложиш на зверски глад, за да постигнеш мечтаното тяло.
Комплекси, какви, колко всеки сам си знае...
Същевременно много малко хора знаят какъв стрес е да минаваш на максимален опит, тежест, която може да се сгъна на 4, особено пък на състезание.

В момента правя сравнение между сегашните си тренировки и щангистките.
Гадно е да си гладен, да, и в този момент идва треньорът ти, който ти казва - после ще си щастлив, ще видиш.
Когато не можеш да вдигаш обаче КОЙТО, КАКВОТО и да ти каже, просто си слаб, просто не си готов, ПРОСТО НЕ можеш да ги вдигнеш, каквото и да направиш и това те смазва още повече.

Carbohydrate

01.09.14
12:40

казано от Наталья Заболотная на 01.09.14, 12:24:

Ти си моят герой! *-*

Когато не можеш да вдигаш обаче КОЙТО, КАКВОТО и да ти каже, просто си слаб, просто не си готов, ПРОСТО НЕ можеш да ги вдигнеш, каквото и да направиш и това те смазва още повече.

Това просто значи, че не си преценил вярно тежестта и собственните си сили и нищо друго ;)

01.09.14
12:43

казано от Carbohydrate на 01.09.14, 12:40:

казано от Наталья Заболотная на 01.09.14, 12:24:

Ти си моят герой! *-*

Това просто значи, че не си преценил вярно тежестта и собственните си сили и нищо друго ;)

Говорим за състезателен спорт, където първо не преценяш ти и второ най-важното всъщност - гониш високи спортни постижения и искаш да нацепиш противника!
Не става въпрос, че в залата си се затиснал на клек... (dull)

Carbohydrate

01.09.14
12:57

Точно за това говоря. Почваш подготовката за състезание - трябва да знаеш колко време ще ти е необходимо да стигнеш предишния макс и да тръгнеш да правиш рекорд. Последните 4-6 седмици се излиза на правата за достигане на макса и “раздухване” на нервната система. Ако всичко е наред, то предишния максимум ти е средния или началния опит(според зависи), а рекорда е вече по-преценка. Това е верният път, всичко друго е тото( треньора трябва да ти знае възможностите)...

Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 01.09.14 12:58.

01.09.14
13:30

казано от Наталья Заболотная на 01.09.14, 11:05:

Лично тегло - ВЕЧЕ 65кг

Скоро ще се срещнем :D

01.09.14
15:02

казано от karfi4ka на 01.09.14, 13:30:

Лично тегло - ВЕЧЕ 65кг

Така като го смятам грубо.. на 13.09.2014 ще съм към 61/62кг. Толкова не съм била от 12 клас сигурно :D

01.09.14
15:59

:* :)

Мнението беше редактирано от Love на 01.09.14 16:05.

01.09.14
16:05

Леле, Бойко изглежда още по-як от преди! :)

01.09.14
16:11

Ей, Love-че, made my day :*

Да, Боби, Бойко е станал огромен, направо гигантски!

01.09.14
16:50

казано от Наталья Заболотная на 01.09.14, 15:02:

казано от karfi4ka на 01.09.14, 13:30:

Лично тегло - ВЕЧЕ 65кг

Така като го смятам грубо.. на 13.09.2014 ще съм към 61/62кг. Толкова не съм била от 12 клас сигурно :D

Мен в момента ме е страх да стъпя, за да не установя, че качвам с дни. Преди 10тина дни бях 59. Но пък ако Юлето се окаже права, тъкмо по това време и аз ще съм толкова :D Не съм била 60 кила от 8ми клас. :D

02.09.14
06:50

Тренировка 2 вчера

Гръб
Пулдаун с лост - 4х12/15
Пулдаун с въже - 4х15
Горен скрипец в СС с задно рамо - 3х10
Горен скрипец ш.хв - гребане с щанга - 3х10
Едностранно гребане с дъмбел - 3х10
Машина гръб - 3х15
Рамо, малко трицепс

45 мин пътека

Сега отивам за 50 мин степер

Blajka Happy сам да не беше на работа :( БАСИ!

Мнението беше редактирано от Блажка на 02.09.14 09:12.

Блажка има ибаси якият гръб !!!

02.09.14
09:15

Така започна да изглежда, когато го затренирах изолирано, първите ми 2-3 тренировки за гръб така ме измъчиха, ужасни мускулни трески на гърба имах, може би такъв дискомфорт не съм чувствала откогато за първи път дърпах тяга преди 3 години...
Смятай колко заспали изоставащи или изобщо не-развити групи съм събудила.

02.09.14
09:55

Това е гръб.. И КРАК, дейба, к.лел :(

Блажке, може би съм изпуснал - ти в момента за какво точно състезание се готвиш? От известно време се каня да те питам, понеже щангите ти доста назад останаха (сякаш) :)

02.09.14
10:18

казано от Наталья Заболотная на 02.09.14, 09:55:

Като гледам, натам си се запътила.
Вчера си нямах работа, викам си, да ти прочета пак интервюто. Чета, гледам снимките... Еми, верно си друг човек.

02.09.14
10:29

казано от Херцог Трън на 02.09.14, 10:13:

Блажке, може би съм изпуснал - ти в момента за какво точно състезание се готвиш? От известно време се каня да те питам, понеже щангите ти доста назад останаха (сякаш) :)

За никакво състезание не се готвя :D
Използвам факта, че до март месец няма да мога да се състезавам във вдигане на тежести за боди рекомпозишън, отдавна искам да падна на сигурни 63кг и там да се мъча да ставам яка, засега мога със сигурност да кажа, че силата ми не е паднала внушително, с един месец тренировки ще изхвърлям 80 и ще тласкам 92-3 примерно, което на 63 категория, особено ако тласкането ми стане поне 100, би бил един доста по-добър резултат за евентуално мислене и класиране за по-голямо състезание.
Обърнах се към Марина за помощ и знаех, че няма да е хич лесно това, което искам, храната ми се променя буквално през ден понякога. На 12 просто приключвам цикъла на изчистване, който беше 8 седмици. След това ще спазвам пак режим и ще правя кардио максимум 1,2 пъти в седмицата, съобразено с тежките ми тренировки, колкото да поддърбам метаболизма, който изградих на това ниво. Както сама се убедих просто човек трябва да се хране правилно и да не обвинява храната за ниските си резултати.
Винаги съм искала да бъда хем яка, хем нацепена и смятам, че ще успея да го постигна.

Силовите спортове те правят да изглеждаш мазен и пихтиест, пък било то и як... особено сред жените, има нагледни примери колкото искаш.
Е, аз реших, че няма да съм сред тях :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 02.09.14 10:30.

02.09.14
10:32

казано от Ann на 02.09.14, 10:18:

казано от Наталья Заболотная на 02.09.14, 09:55:

Като гледам, натам си се запътила.
Вчера си нямах работа, викам си, да ти прочета пак интервюто. Чета, гледам снимките... Еми, верно си друг човек.

Благодаря, но има още доста хляб ДА НЕ изям :D за да стигна до такова тяло, а и трябва да спра с моя захир Olympic Weightlifting… което как да ти кажа хахаха... мен дори сега ми се изхвърля и тласка.

Изпревариха ме със снимките :)
Наистина гърбът ти върви супер. А бе цялата си нова.:)

Хората не само, че се влияят по външния вид, но дори и не искат да вникнат в това, какво стои зад този вид.
До толкова са вманиачени по външното, че дори си променят отношението само на база това.

Тези, които ти симпатизират - искат да са ти приятели, и евентуално, ако може и те покрай теб да поизчистят.
Тези, които завиждат - започват да сипят безпочвени коментари.

Но това е човешката природа сигурно :) Ти трябва просто да вървиш напред и да следваш пътя си.

Много ясно, че ще ти се изхвърля и тласка. Ти да не мислиш, че на мен не ми се блъска клек-лег-тяга всеки ден, ден след ден? :D :D :D

02.09.14
10:51

казано от veronique на 02.09.14, 10:44:

Изпревариха ме със снимките :)

Тези, които ти симпатизират - искат да са ти приятели, и евентуално, ако може и те покрай теб да поизчистят.
Тези, които завиждат - започват да сипят безпочвени коментари.

Оооо ако знаеш, как се включваш пак точно в подходящия момент... явно вече се усещаме много добре.
След състезанието в събота, на което хора, които ме познават от самото ми начало, ме поздравиха за формата.. се намери МЪЖ, който да ми напише следните неща: ” Дебел, мазен гъз и, че се затискам като куче на лежанката”
Без оглед на това как самия той изглежда, как и жената до него изглежда, което ме потресе, добре, че знам как изглеждам аз и най-вече КАК съм изглеждала ПРЕДИ, за да не обърна внимание на коментара му, но това ми показа само и единствено, че съм на правия път.

Изобщо не смятам да крия, че се разтроих доста, мен и психиката ми е нестабилна от толкова тренировки и недоспиване, но Момчил и Марина бяха до мен и всичко мина бързо.
Един на 100 е този човек, така че си свиркам :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 02.09.14 11:18.

02.09.14
11:02

Оооо, Блаже...
Точно най-дебелите и мазни мъже, умрАт да критикуват жените какви били... А, че те са като шопари - не го виждат.

Ами... какво да ти кажа. Минала съм по тоя път и знам на какво са способни хората.
Когато бях свръх дебела - обиди, тормоз и т.н. След като започнах да свалям, тези, които ме обиждаха сякаш изведнъж забравиха какво са причинили.
Години по-късно, когато започнах да се занимавам силово - огромна, с мъжки крака.
После, културистично, когато обемите ми бяха доста по-малки, но заради по-чистата визия изглеждах по-внушително: груба, на химия и т.н. Никой не се интересуваше колко прецизно си меря храната, каква мисъл имаше в тренировките и колко време отделях за кардио.
Никой не се запита случайно дали пък не се чувствам добре.
Важното беше да се сипе жлъч.
Сега, когато не съм толкова чиста (понеже хванах, че падна ли под 15-16% мазнини, това ми влияе много зле на МЦ), някак си има затишие. Или поне привидно така изглежда. Сигурно си казват “тая се е запуснала. Сигурно е спряла и да тренира”.

Та, Блаже, хората често са лоши и често прекарват повече време в това да обиждат другите, вместо да гледат своя живот.
Имай си едно на ум и не се влияй от хора, които на първо място са лоши.
Нямат място дори да ги обсъждаш.

Защото, според мен, за да обиждаш така грубо някой, който не ти е направил нищо (дори и да ти беше мазен гъза, какво го интересува?), значи имаш проблем с възприятията и вътрешния мир. Значи си натрупал негативизъм, който ще даде съответния отговор в тялото. Много хора пренебрегват емоциите, а те са отговорни за редица проблеми.

Та тоя човек, с тая злоба - не си прави услуга.

Не знам кой е и защо е било нужно да го казва, но преди да правим такива груби изказвания, е хубаво да се замислим дали ние сме перфектни.
Защото, убедена съм, ако видя този човек по бански, бих могла да намеря ред несъвършенства. Дисбаланси между мускулни групи и т.н.
Няма перфектни хора!

Продължавай напред и го прави както и да сега - за себе си.
Хората ще продължават да говорят.
Просто това ти дава възможност да оцениш стойностните от останалите :)

02.09.14
11:23

Blajka feeling relaxed ! :* Благодаря!
Моят проблем е че съм свръх критична към себе си, сигурно и фибри да им излязат на задника, ще намеря за какво да се хвана, както явно и другите. Прав си! Всичко всъщност е в моята глава.

Какво значи да се затиснеш като куче?
Този човек взема ли предвид факта, че си ва съвсем друг хранителен режим и натоварваш нервната система по начин, различен от нужното за трибой?
Знае ли на какви калории си и макронутриенти? На какво кардио?
Знае ли, че въпреки това ти бутна 80 кг лежанка при лично тегло 66 кг?

А знае ли, че на два от опитите ти, ти бяха дали старта много по-късно, от колкото трябваше?
Тоест, стоеше под напрежение и в изометрия в горно положение доста дълго.

Май тея неща се пропускат.
Всеки се случва да се затисне на лежанката.

Това да не би да е нещо наказуемо? И големи мъже се затискат, че даже и гърди късат...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1