Yennefer's Diary

Прескочи до:

02.09.14
11:32

Този, който ти го е казал това, е пълен тъпак!!! :@
Рони е казала повечето от нещата, които мислех да ти пиша и аз. Затова ще ти пусна любимата си картинка от нета относно хорското мнение и колко е безсмислено да му се обръща внимание:

http://troll.bg/pdata/5286.jpg

100 про си я виждала, но все пак.

02.09.14
11:34

Не знае и не отбелязва факта, че и аз като други от немощ, която чувствах вече последните дни, мислех да не се пусна и го направих единствено и само за момиченцето, защото е кауза и защото обещах на Димо Бенев, както се включи и ти.
Да бъде интересно. Да се види, че хората са заинтересувани, но явно е по-важно другото, както ти сама отбеляза.

02.09.14
13:19

Абе Блажке, от край време гледам снимките ти във фейсбук и просто няма как да не направи впечатление как се променя визията ти. Сега влязох в бб-тийм да ти намеря дневника и да го прочета, за да видя какво ти коства това. Явно в кардиото му е майката, и в храната, и в постоянството, и в треньора... Просто много ти се радвам. Продължавай така, защото най-малкото си мотиватор!

Мнението беше редактирано от maria на 02.09.14 13:19.

02.09.14
14:06

Благодаря Мария, да, треньорът определено има голямо значение, това съм го разбрала отдавна, няма значение дали си в силовия или в естетическия спорт.
В случая няма как да не кажа, че на Марина просто и се отдава треньорската дейност в аспект на фитнес индустрията, може да те ‘държи’ мотивиран, може да се съобразява с теб и нуждите ти, проявява разбиране и изисква дисциплина по такъв начин, че ако ти не спазваш - виновния си оставаш ти и никой друг.
Мотивирах се да го направя, за да се убедя И АЗ от първа ръка,че това работи и може би да докажа, че нейната метаморфоза не се дължи на химия и всеки може да я постигне, стига да го поиска наистина и да се обърне към правилния човек.

Особено с мен и е много трудно, повярвай ми, след първата седмица от режима възкликна: О, Боже, колко много маса имаш, човеееек, кУга успя, кУгаа аааааааааа”
Да се чете - доста трудно ще ти е, ще е дълго, но ще успеем!

Освен това не те уморява от глад и балансира мазнини и въглехидрати, дори домати и грейпфрут ядях в началото.

И не на последно място по цял ден я занимавам с разни неща, за да не мисля колко съм гладна, питам, разпитвам, позволено, разрешено, снимки, упражнения, винаги ще отговори, винаги ще ти каже някое мотивационно изречение тип: ” Не ги гледай, че ядат банички и сладолед, още малко ще изглеждат добре, после задниците им ще са несъразмерни, целулитени и увиснали, яко а :D ?”

На мнение съм, че след като аз издържам, всеки може да издържи, просто не всеки го иска толкова, колкото аз искам да си видя масата... мисля, че ще е нещо внушително, нямам търпение (in love)

Мнението беше редактирано от Блажка на 02.09.14 14:07.

02.09.14
14:25

Ох, току що ми се оправи деня, просто Вероник не ми се сърди.... но Мусов е най-завладяващият културист EVER BORN (in love)

02.09.14
15:37

Не ги гледай, че ядат банички и сладолед, още малко ще изглеждат добре, после задниците им ще са несъразмерни, целулитени и увиснали, яко а  ?”

Това ме крепи всеки път, когато видя някоя, която ще я отвее вятъра, да нагъва банички и пици :D

Хаххахаха :) не ти се сърдя, той е много добро момче и има изключителна усмивка.

Важното е, че културистът, който завладя мен... си е при мен :Р

Сега, още нещо по горната тема, и спирам, защото много време се отдели :)
Личните ми наблюдения (основно в сферата на силов трибой и фитнес и културизъм, но - убедена съм - може и да се приложи в други спортове) на база къде състезател, къде участник, къде наблюдател зад сцената и т.н.:
В спорта има злоба.
Но отдавна тя не е спортна злоба. Или поне при не малка част от хората.
Злобата, от която черпят мотивация, не е градивна, тя е водена от липса на ценности.

Защо си мислиш, че се отказах от състезанията? Една от причините е точно тази. Не желая да участвам в мръсни игри, където всеки гледа да си пробута състезателя напред, или пък се прави сечено на състезател от друг клуб, към който има вражда.

Смело напред, запази си човечността, радвай се на собствените успехи и... докъдето ти издържат нервите :) Защото в един момент, когато се нарадваш и емоцията те пусне, виждаш, че обстановката не е розова. За съжаление.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 02.09.14 15:47.

03.09.14
07:13

Тренировка 2 вчера

Лег - 3х15
Горни гърди - 3х20
Кросоувър - 3х15
Пек дек - 4х15
Рамо, бицепс, трицепс

40 мин пътека/степер
Глутеус екстензии в СС с абдуктор - 18/40 - 4 серии

И малко пишмаан културистични снимки хахахаха

Днес започвам с 50 мин степер ако остане време и малко извивки коремни, ако не здраве да е, има вероятност да пропусна второто кардио, но ще видим... (devil)

Иначе на поза го докарвам, смея се от глад :D Винаги съм се чудила защо са им толкова брутални усмивките, като на вълци и хиени хахах :D

И аз винаги съм се чудила, но днес най-сетне получих отговор хаха :) П.С Ние с теб май сме единствените луди, които стават всяка сутрин преди 7 :П

03.09.14
08:31

Дръжки, всяка сутрин в 6 съм се ококорила :д

Аз пък всяка сутрин ставам в 05:30 (mooning) :D :D :D

03.09.14
09:16

Значи аз съм си съвсем нормална, но не обичам да ставам след 8:30 дори уикендите, обичам сутрин да стана да свърша малко домакинска работа, докато пия кафе.

03.09.14
13:20

03.09.14
13:31

мега успешно чистене, супер изглеждаш! дай повече инфо - какъв период, на какъв дефицит си и колко ти е КБ, колко въглехидрати на ден; през колко време зареждаш и т.н. ако не е тайна афкорс :)

.

казано от Love на 02.09.14, 11:32:

ще ти пусна любимата си картинка от нета относно хорското мнение и колко е безсмислено да му се обръща внимание:
http://troll.bg/pdata/5286.jpg

ха, супер картинка :) отдавна съм стигнал и аз до тоя извод. не ми пука че киро ще си каже “тоя па кво се набира на лоста, на мъж ли ми се прави”, пешо ще се каже “хаха колко бързо се измори”, тошо ще си каже “тоя па защо набива ябълки вместо да си купи пица като нормалните хора” и т.н....
Явно мнозинството хора обичат да гледат чуждата паница и да се надпреварват за всичко, дори да не си обявявал състезание с тях.
Лошото е че го виждам и в хора, които се пишат за приятели... Затова съм на принципа Кийп колм ен гив зиро факс :)

Мнението беше редактирано от Pavel D на 03.09.14 13:32.

03.09.14
13:51

Здравей,

Когато реших да чистя може да се каже,че бях в два основни периода, така се изрази Марина(момичето, с което работя) като ме видя края на април.
Започнах да свалям килограми за моето си състезание юни, но нездравословно сваляне, за влизане в категория, паднах на 68,600 края на юни, после след състезанието като пих вода и хапнах като нормален човек си станах моите си 72кг, поне не станах 76 :D
Може би вторта седмица на юли, Марина предложи да ми направи режим, съобразен с това, че не трябва да горя мускулна маса, все пак щанги вдигам и да имам зареждащи дни и т.н.
Съгласих се.
Така започнах въглехидратната ротация, която търпи промени постоянно, в момента съм на края на изчистването, общо взето се уговорихме да и правя компания по време на нейната подготовка за Републиканското по боди фитнес, да се мотивираме една от друга, там ще я придружа като приятел, за да и помагам.
Основно се храня ротационно, като режимът ми се променя според формата, която постигам всяка седмица, или водата, която задържам, не броя калории, не броя и грамове мазнини, въглехидрати или белтъци. На грамове ми е измерена храната, тегля и ям.
ЗА себе си мога да кажа, че съм супер стриктна, иначе няма как за 7 седмици да имам този ефект, май са 6 не знам вече, обърквам се. Както и да е, първоначално зареждах по три дни, сега зареждам и аз не знам кога, иначе съм карала на 0 въгл по 7дни.
Тренирам двуразово с доста дълги кардио сетове, особено сутрешните. (sweat)
Пия БЦАА, подарък от Илия и Мила, магнезиев цитрат, цинк, Л-карнитин.

Това е в общи линии. :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.09.14 13:53.

03.09.14
13:51

казано от Графиня фон Дачева на 03.09.14, 08:22:

И аз винаги съм се чудила, но днес най-сетне получих отговор хаха :) П.С Ние с теб май сме единствените луди, които стават всяка сутрин преди 7 :П

Аз ставам в 6.30, ама се скатавам - само чета по това време на деня. ;)
...въпреки че ако можех, бих ставала в 5.00 - изключително много обичам тази част на деня, когато всичко спи и навън е тихо и спокойно. :)

Блажке, остави ги тия плочки - един месец ги имаш, сладващия не - не са те най-важното нещо в живота...в смисъл, хубаво е като са там, ама не си струва да се тръшкаш като ги няма...намери И други неща, които те правят щастлива. :)

03.09.14
14:02

казано от Маргарита Манева на 03.09.14, 13:51:

Блажке, остави ги тия плочки - един месец ги имаш, сладващия не

Че те плочките значи са като мъжете :D

Засега това ме прави изключително щастлива, както и факта, че ще вдигам най-накрая в категория до 63, където имам шанс да стана Републикански шампион повече, отколкото в горната :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.09.14 14:05.

03.09.14
14:16

казано от Наталья Заболотная на 03.09.14, 14:02:

казано от Маргарита Манева на 03.09.14, 13:51:

Блажке, остави ги тия плочки - един месец ги имаш, сладващия не

Че те плочките значи са като мъжете :D

Също както при плочките, зависи как си подходила за това дали ще се задържат или не. ;)

казано от Наталья Заболотная на 03.09.14, 14:02:

Засега това ме прави изключително щастлива, както и факта, че ще вдигам най-накрая в категория до 63, където имам шанс да стана Републикански шампион повече, отколкото в горната :)

Всеки с приоритетите си.

03.09.14
14:24

казано от Маргарита Манева на 03.09.14, 14:16:

Също както при плочките, зависи как си подходила за това дали ще се задържат или не. ;)

Извинявам се за намесата, но тук не съм съгласна. Един мъж ако е решил, че не иска нищо сериозно с някоя жена още преди да направи първата стъпка, тя както и да подходи, той няма да си промени решението.

Мнението беше редактирано от Love на 03.09.14 14:25.

03.09.14
14:27

Именно - връзката не се създава въз основа на това да “задържаш’ някого.. какво означава да задържаш?! Ти правиш това, което ти идва отвътре, смятам, че човекът сам трябва да избере дали да остане или не, а.к.а да дойде и да се потопи в МОЯТА свобода ;)

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.09.14 14:28.

03.09.14
14:32

Не съм използвала “задържИШ”, а 3 л.ед.ч. - “задържи”...много ясно, че правиш това, което ти идва от вътре - това привлича или отблъсква хората...общо, не само мъжете. ;)

Прекалено философски стана този дневник.

Мнението беше редактирано от Margi на 03.09.14 14:32.

03.09.14
14:36

И аз така мисля, много празни приказки пак.
Повече релеф, по-малко философия :D

03.09.14
14:58

Съгласна!

:*

03.09.14
15:03

Ииииииииииииииииии, туеееееееееееее хахахахаа :D
Голям съм позьор, баси, трябва да ме вземат в БГ криминален сериал да играя, ще трепя наред :D

03.09.14
15:12

Блажка Куката! :D

04.09.14
11:13

04.09.14
12:08

:)

05.09.14
07:28

Тренировките вчера

сутринта - 50 мин степер

вечерта

20 мин степер/30 мин пътека наклон
Рамо, ръце
Глутеус екстензии в СС с абдуктор - 4х20/45-50
Шутове на скрипец - 4х20-25 на крак
Коремни за долната част

Нищо интересно... общо взето :D

Няма ли да избухнеш с някоя нова снимка ? :))

05.09.14
08:52

Голяма скука напоследък в женските дневници. Никой не се напъва особено :D :D
Едни се разцепват да правят кардио,други да бягат,трети качват стълби,четвърти/да се чете аз Д:/ не правят нищо :D

05.09.14
09:45

:D Kво да се показвам постоянно, ставам банална, да снимам вени на корема освен, ама нямам хубав фокус, беднячето няма пари за джиджан телефон :)
Ама така или иначе днес е ред да снимам гръб, че искам да видя едни детайли как вървят, може да постна една две снимки.

05.09.14
09:53

Пусни, пусни :)
Без друго съм те похвалила пред един общ познат как си изчистила :)

05.09.14
10:09

казано от Ann на 05.09.14, 09:53:

Пусни, пусни :)
Без друго съм те похвалила пред един общ познат как си изчистила :)

Кой той :D

05.09.14
11:12

казано от Графиня фон Дачева на 05.09.14, 08:16:

Няма ли да избухнеш с някоя нова снимка ? :))

Че даже с няколко ;) ———>

05.09.14
11:14

Искате снимки - ето :)
Но съм оводнила доста, нарочно, разбира се ;) (devil)

От вторник-сряда натататък ще са яките снимки, надявам се :)

05.09.14
11:36

Земи тез еректори :Д

05.09.14
11:52

казано от ddd на 05.09.14, 11:36:

Земи тез еректори :Д

Ти да видиш какви са като не съм се наляла с 10 литра вода :D
Другата седмица ще видиш де хахаха :D

06.09.14
11:45

#ThatAssAndNotOnly *-*

Мнението беше редактирано от Love на 06.09.14 11:47.

06.09.14
11:58

казано от Love на 06.09.14, 11:45:

#ThatAssAndNotOnly *-*

Нямаше да е зле и ръката да си стисна хахахаах както и да е :D

Вчера 1-ва тренировка 40 мин степер, вече забравям какво пиша и какво не.

Тренировка 2 - гръб
след това 50 мин пътека наклон

Днес първа тренировка - 50 мин степер, коремни малко, че ПАК бързах за работа и общо взето това е.
Лятото свърши, а аз чак сега започнах да придобивам вид на изглед, явно другата година на плажа ще съм изцепена, не е било писано да е тази :D

06.09.14
12:37

Иви, ти ли си й официалната фотографка? :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1