Yennefer's Diary

Прескочи до:

11.01.15
16:02

казано от Херцог Трън на 11.01.15, 15:50:

Колкото до спасяването на света, иде ми да се включа с един много конкретен пример, но няма да е коректно спрямо други хора, така че ще го запазя за себе си.

Щом така го пишеш, е ясно че искаш да го споделиш. ;)

казано от Херцог Трън на 11.01.15, 15:50:

А иначе, сигурен съм, че ако вместо 300лв за щангети, дадеш 300лв за дете, което с нищо не е виновно, че е сирак, 100% ще застрашиш здравето, безапосността, кислорода, водата и т.н., които ползваш.

Както казах, всеки сам избира как да си  влага свободните средства. Това че някой е похарчил 300 лв за щангети, не означава че не е вложил и в кауза, която за него е важна и не е помогнал на някой който е имал нужда. Просто това може би не е толкова очевАдно както гуменките за 300 лв.
Това че ти клякаш със скъсани маратонки, не означава че всички така трябва да клякат. Може би някой не кляка за рекорди, а защото му е кеф да си разцъква с новите гуменетки за безобразно много пари. Пак не си този, който трябва да съди. Не можеш да поставяш приоритетите на хората, не всички имат твоята ценностна система и не си ти този, който казва кое е правилно и кое не.
Никой не е длъжен да се чувства виновен че харчи парите, за които е заплатил с времето и усилията си по избрания от него начин.

Смятам, че човек трябва да помага, само ако иска да го направи.
Насила хубост не става.
И друго важно - да дава помощ без да очаква нещо в замяна. Тоест, да не си казва: “Сега ще даря тези 300 лв, и се надявам така да си осигуря място в Рая”. Да го прави просто, защото така е почувствал, че е редно.

Много хора имат нужда от помощ и Ники е прав - никой не знае как ще се завърти колелото; никой не е застрахован.
Всеки преценява дали, как и с какво може да помогне. Не е задължително да е с парична сума; може да е жест, съвет, услуга. Голяма помощ е и споделянето на информацията - ако не можеш да помогнеш за нещо, сподели го с приятели; не се знае от къде ще дойде помощта.

Помагала съм, въпреки че самата аз не съм била в добро състояние (финансово); помагала съм в такива моменти, защото нещо ми е трепвало в сърцето.
Не смятам, че парите от смс-и за каузи не отиват предназначение, защото лично познавам някои хора, за които текат благотворителни кампании.
Не мисля, че всичко в тази държава е измамно.

Че искам - искам. Но както казах - би било некоректно към други хора.

Колкото до втория абзац - права си, всеки с ценностната си система. Ей го - някои хора им е кеф да си харчат парите и да разцъкват с калашници из Париж :) Кой съм аз да ги съдя :)

Едит :

Рони, пепел ти на устата ;) Бъди егоист, това е вървежно :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 11.01.15 16:10.

11.01.15
16:15

Аз приключвам тук, явно че или аз пиша едно, а ти си отговаряш каквото ти е на сърце в момента без връзка по темата, или аз нещо съм съвсем изглупяла и не мога да разбера какво искаш да кажеш.
Блага, извинявай за спама.

Иван

11.01.15
16:18

казано от cocobutt на 11.01.15, 08:42:

Нещата с егоизъм няма да се оправят.

Между другото, не съм сигурен как разбираш егоизма, но аз имам друго виждане (съвсем нормално, различни хора сме): Ако повече хора се съсредоточат в собственото си благоденствие, в своята липса на посредственост, в собственото си щастие, в собствения си успех и т.н, ще има по-малко хора “за спасяване” (понятието в кавичките е широко). А за спасяването - аз винаги ще предпочитам да науча бедстващия да лови риба, вместо постоянно да му нося вече уловена. Като цяло тва му е проблема на българина - чака някой да го оправи и му е най-лесно да жалее. Това генерално, не се хващайте за изключения.

За егоизма винаги се сещам за следния вопъл, който доста често някой рецитира на друг: “Мислиш само за себе си - помисли за мен” Кой е егоист всъщност?
Въобще не отричам благотворителността, добротата, правенето на добро, приятелството, любовта към ближния и т.н - напротив, аз самият съм зверски състрадателен, но трябва внимателно да преценяме кога наистина правим добро и кога услугата е мечешка.

Не нося щангети за 300лв, но тези щангети  ги има, за да ги ползват хората, а не да стоят на щанда.

И някой по-горе писа “да не ти се падне да имаш нужда да събираш пари чрез каузи”. И аз пускам смс-и и аз не пожелавам на никого да има нужда от тези каузи, но същевременно се опитвам да направя така че да не изпадам в подобна нужда, дори и да се наложи т.е да не завися от смс-кампания. Сега, дали ще успея или не, е отделен въпрос, но предпочитам да вярвам, че зависи от мен, а не от....

Мнението беше редактирано от Иван на 11.01.15 16:28.

11.01.15
17:19

„И като седна Исус срещу съкровищницата, гледаше как народът пуска пари в съкровищницата: и мнозина богаташи пускаха много.

А една бедна вдовица дойде и пусна две лепти, сиреч, един кодрант.

И повика учениците си, и каза им: Истина ви казвам, тая бедна вдовица пусна повече от всичките, които пускат в съкровищницата;

защото те всички пускат от излишъка си, а тя от немотията си пусна всичко, което имаше, целия си имот” (Марка 12:41–44).

казано от Иван на 11.01.15, 16:18:

казано от cocobutt на 11.01.15, 08:42:

Нещата с егоизъм няма да се оправят.

Между другото, не съм сигурен как разбираш егоизма, но аз имам друго виждане (съвсем нормално, различни хора сме): Ако повече хора се съсредоточат в собственото си благоденствие, в своята липса на посредственост, в собственото си щастие, в собствения си успех и т.н, ще има по-малко хора “за спасяване” (понятието в кавичките е широко). А за спасяването - аз винаги ще предпочитам да науча бедстващия да лови риба, вместо постоянно да му нося вече уловена. Като цяло тва му е проблема на българина - чака някой да го оправи и му е най-лесно да жалее. Това генерално, не се хващайте за изключения.

За егоизма винаги се сещам за следния вопъл, който доста често някой рецитира на друг: “Мислиш само за себе си - помисли за мен” Кой е егоист всъщност?
Въобще не отричам благотворителността, добротата, правенето на добро, приятелството, любовта към ближния и т.н - напротив, аз самият съм зверски състрадателен, но трябва внимателно да преценяме кога наистина правим добро и кога услугата е мечешка.

Не нося щангети за 300лв, но тези щангети  ги има, за да ги ползват хората, а не да стоят на щанда.

И някой по-горе писа “да не ти се падне да имаш нужда да събираш пари чрез каузи”. И аз пускам смс-и и аз не пожелавам на никого да има нужда от тези каузи, но същевременно се опитвам да направя така че да не изпадам в подобна нужда, дори и да се наложи т.е да не завися от смс-кампания. Сега, дали ще успея или не, е отделен въпрос, но предпочитам да вярвам, че зависи от мен, а не от....

Иван е казал всичко, което аз искам да кажа по един много добър начин. Евала!

11.01.15
17:54

казано от Херцог Трън на 11.01.15, 16:10:

Ей го - някои хора им е кеф да си харчат парите и да разцъкват с калашници из Париж :) Кой съм аз да ги съдя :)

Да убиваш невинни хора и да харчиш собствените си пари за каквото ти е кеф - да, едно и също е :D
Аз предлагам всеки да гледа себе си и да не държи сметка на останалите за какво да си харчат парите.

Мнението беше редактирано от Петко К на 11.01.15 17:55.

казано от Петко К на 11.01.15, 17:54:

казано от Херцог Трън на 11.01.15, 16:10:

Ей го - някои хора им е кеф да си харчат парите и да разцъкват с калашници из Париж :) Кой съм аз да ги съдя :)

Да убиваш невинни хора и да харчиш собствените си пари за каквото ти е кеф - да, едно и също е :D
Аз предлагам всеки да гледа себе си и да не държи сметка на останалите за какво да си харчат парите.

Не едно и също, но идеята беше друга, частта преди цитираното от теб :) За второто - да, така е.

11.01.15
18:17

Много добро предложение е всеки да гледа себе си. Никой няма право да ми казва как да си похарча парите, НО и да преценява колко пари печеля, колко пари имам, както и да се позовава на това, че имам/печеля много пари. Никой няма право да ме съди, че съм си купила нещо за еди колко си пари, НО също така и никой няма право да ме съди, а още по-малко да ми се подиграва, за това, че съм дарила пари, бременна в петия месец, вместо да хвана лопатата, нали? Както и , че това даряване на пари чисти съвестта ми, защото никой, освен мен, не може да знае какво й е на съвестта ми и от какво има да се чисти, нали?

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.01.15 12:38.

11.01.15
20:58

Последните няколко страници:

Запомни едно щангетките ми са много по-добри от щангетките ти.

Запомни едно моралът ми е много по-добър от морала ти.

12.01.15
08:48

Тренировка 10.01

Набиране - 8,8,6,4 с минимални почивки до отказ
Мечка - 3х отказ - 10-8
Гръбни екстензии +20кг - 4 х отказ - 10,8,8,7
Машина задно бедро едностранно - 3х10-12 на крак
Тяга прави крака щанга - 4х12

Усуквания общо 5 мин
Разтягане - някакви странни номера :D

Храната вчера - 10 оризовки, 450гр месо, 30мл MCT, айсберг, домат, лилаво зеле

Тренировка 1 днес - 40 мин ходене пътека наклон

Тренировка 2 - квадрицепс, прасец, корем, кардио

Храна - 3 оризовки, 60мл MCT, 450гр месо, 200гр пъстърва, айсберг, домати

P.S. Имам нови приятели във фитнеса :D Супер! Те ме харесват. : ))))))))))))))

12.01.15
09:26

Еба си яката си !

12.01.15
10:59

казано от Маргарита Манева на 11.01.15, 08:48:

Когато работех на кораби, при всичките ни тренировки за безопасност, това беше първото и основно правило: в случай на опасност или бедствие, ПЪРВО се уверяваш че твоят живот и здраве са в безопасност имаш кислород, вода, дрехи, храна, за да можеш да започнеш да помагаш и на други. Остави ги тези драми в стил холивуд, че отиваш гол и бос да спасяваш света.

Това няма нищо общо с благотворителността и помощта. Това е правило за оцеляване в конкретна критична ситуация.

казано от Маргарита Манева на 11.01.15, 09:00:

Това, че отстъпваш ред на майки с деца води до това, че съм чакала с часове пред лекарски кабинет, където всяка майка с дете, която дойде след мен е с предимство и заема моят ред...при положение че аз ходя на работа, това не ме устройва много.

И майките с децата ходят на работа най-вероятно. А да задържиш едно болно дете(пък и здраво да е) пред лекарския кабинет половин-един час не е много лесно. Нито за детето, нито за родителя. Моралната страна не смятам да я коментирам.

казано от Тедо Димитров на 11.01.15, 15:11:

Както и да разбера колко семейства изхранвате,

2, а ти колко изхранваш ?

на колко хора помагате дневно,

Седмично на 3-4-5-6-7-10 - Х - Y. А ти ?

колко съдби сте променили и т.н,

Съдбата не се променя, поне такава е дефинцията за съдба. Променя се човек, начина му на живот, начина му на мислене. На всеки, на които съм дал съвет в някаква степен му се е променил начина на живот към по-добро.

кога за последно сте лишили себе си от нещо, което много искате, за да го дадете на някой друг.

Миналия месец и много пъти преди това. А ти ?

Факт е, че едни от най-големите филантропи са хора с много пари, а като цяло хората със скромни средства са много по-внимателни с помощта си, просто защото не могат.

Както и едни от най-големите мизантропи. Хората не се делят според парите, а според желанието, с което помагат.

Както един мой ментор казва - Be selfish so you can be generous. И той е променил толкова много съдби, колкото ние заедно не сме успели да докоснем.

Кажи честно :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 12.01.15 11:03.

12.01.15
11:31

На мен лично Сашо много ми е помогнал да си променя съдбата или както той го нарича пътя. Никой не знае и няма и да разбере какви разговори съм си водела със Сашо от 2011 до сега. Сашо е бил човекът, който ме насочи към това какъв спорт да си избера и първият, който повярва, че от мен ще стане нещо, трябва само да следвам плана.
Ами не е малко това, което постигнах на психическа основа, благодарение на него. От кюфте с меки колене и никакъв досег с професионалния спорт, за 3 години станах републикански шампион по силов трибой без екипировка, и двукратен вицешампион по вдигане на тежести, който вече е И олимпийска дисциплина и минава в категорията – истински, признат спорт. Все неща, които дори и в най-смелите си мечти не съм мислела, че мога да постигна.  Разбира се, Тодорка ме научи на техника, но без думи от рода на: „ Как няма да можеш да ги изхвърлиш (60кг бяха тогава за норматива си спомням, че ги гонех) това е смешна тежест, само се пестиш, толкова си яка.“  може би никога нямаше да стигна до 80кг, после и 82. От самото начало знаеше, че с 1-2 години тренировки ще стигна резултат 80-100.
Тренирала съм по негови програма и режим на хранене ми е писал, в категория ме е свалял, колко съм научила само аз си знам, без да ми поиска един лев... опитвала съм се да не оставам длъжна всячески, но винаги чувствам, че не е достатъчно.
Който е тук от самото ми начало в бб-тийм знае как почнах, какво бях и каква ми е предисторията.
Сега ме подкрепя и в новото ми начинание, което е още по-психически изтощаващо заради безумните кардио сетове и бруталната диета.

“Предпочитам бедността, защото е една и ни стига, а богатството винаги ни е малко”

Относно филантропите, е да, даряват милиони долари. Кой го прави за реклама, кой да защитава някакви други интереси, кой да използва данъчните облекчения. Лесно е да се дава от излишъка.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 12.01.15 11:50.

12.01.15
12:02

Значи като не дава е боклук, а като дава пак ?

Мнението беше редактирано от Дuд0 на 12.01.15 12:03.

Кой е казал, че богатият е боклук изобщо? Възприятието е важно, особено от положението, от което възприемаш :) И да, има и богати боклуци, които дават.

13.01.15
09:20

Тренировка 2 вчера

Клек с припомпване - 4х15/17
Преден клек с припомпване смит - 3х15/12 ( много е тежка тази смит машина във флайса баси...)
Лег преса - 5х25-30
Бедрено разгъване - 5х20
Подскачащи напади - 3х20
Прасец - 4 до отказ с тежест
Коремни - всякакви към 300бр

20 мин степер

Тренировка 1 днес - 40 мин пътека наклон

Храна - 3 оризовки, 40мл MCT, 500гр месо, 150гр пъстърва, айсберг, китайсло зеле, броколи, домат

Вчера поправям MCT-то също на 40мл, имам аванс за още 20, просто нямаше къде да ги набутам, салатата ми щеше да стане прекалено мазна :D

Пффф това ми е 4-я ден без нормална мазнина и вече откачам, дано да свикна, че до април ще гушна букета... :(

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.01.15 09:28.

14.01.15
09:09

Тренировка 2 вчера

Супер серии гръб -гърди по 3 кръга по 10-11 повторения

Наклонен лег с дъмбели - горен скрипец
Лег с щанга - гребане с щанга
Едностранно гребане с дъмбел - 3 до отказ
Обратен наклон с дъмбели - долен скрипец
Кофички със собствено тегло. кофички на машина - чукчета за плътност

Пулдаун с прав лост за разтоварване - 3 до отказ

20 мин степер

Тренировка 1 днес - 40 мин пътека/наклон

Храната днес - 3 оризовки, 40мл MCT, 1 жълтък, 3 белтъка, 500гр риба(тилапия, пъстърва), 100гр пилешко филе, броколи, айсберг, домат, китайско зеле
Росен ми разреши да пия чай със стевия... YES! Много чай ще се изпие днес : ))))))))))))

Вчера една от новите ми приятелки във фитнеса искаше да я уча да обръща, ами учих я, ставам за учител, но трябва да седнем сериозно да го разучваме това движени, е винаги може да я науча на ниво кросфитър, което я интересува де. Дружките ми са от МВР академията, мъжките момичета се надушват. 

Има и момчета от академитя, които правят наклонен лег с 2х25 :( Сладки са, мисля да се крия, когато аз правя или да правя с 15-ките, иначе epic fail да видят, че правя с тяхната тежест.
FOREVER ALONE!

14.01.15
09:16

казано от Блажка на 14.01.15, 09:09:

Има и момчета от академитя, които правят наклонен лег с 2х25 :( Сладки са, мисля да се крия, когато аз правя или да правя с 15-ките, иначе epic fail да видят, че правя с тяхната тежест.
FOREVER ALONE!

Май нещо си си променила вкуса за мъжете. Как може да са сладки, щом нямат поне 160 преден клек? :)

14.01.15
09:26

казано от Boby_ на 14.01.15, 09:16:

казано от Блажка на 14.01.15, 09:09:

FOREVER ALONE!

Май нещо си си променила вкуса за мъжете. Как може да са сладки, щом нямат поне 160 преден клек? :)

С възрастта критериите намаляват :D

P.S. 240 клек на гърди бе!

Мнението беше редактирано от Блажка на 14.01.15 09:26.

15.01.15
09:13

Тренировка 2 вчера

Раменни преси седеж - 3х10-11
Супер серия
Раменно разтваряне опора пейка - раменно разтваряне обратен наклон - 3х10-12
Изърпване на два диска - 4 серии до отказ

20 мин степер

Тренировка 1 днес - 30 мин тичане умерено темпо

Коремни преси - всякакви - около 300
Усуквания - 3мин

Храна - 3 оризовки, 40мл MCT, 550гр месо, 100гр риба, броколи, айсберг, китайско зеле, домат

15.01.15
10:53

Хмм, кой ми бил колега :D

fire.is.my.nature

15.01.15
12:40

Верно брутална диета. Яки тренировки+никакви мазнини бих умряла :Д Не е ли позволено поне чай от стевия (не тази на прах, ами самите листа). Става супер сладко, аз го мешам във всички видове чай : )

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 15.01.15 12:41.

15.01.15
12:48

казано от fire.is.my.nature на 15.01.15, 12:40:

Верно брутална диета. Яки тренировки+никакви мазнини бих умряла :Д Не е ли позволено поне чай от стевия (не тази на прах, ами самите листа). Става супер сладко, аз го мешам във всички видове чай : )

Честно казано за първи път чувам за това, че съществува, но сега ще проверя в гугъл и ако намеря ще си правя, но не сладкото ми е проблема, не ми се яде сладко, яде ми се мазно нещо... като фъстъчено масло :(

fire.is.my.nature

15.01.15
13:09

казано от Блажка на 15.01.15, 12:48:

казано от fire.is.my.nature на 15.01.15, 12:40:

Честно казано за първи път чувам за това, че съществува, но сега ще проверя в гугъл и ако намеря ще си правя, но не сладкото ми е проблема, не ми се яде сладко, яде ми се мазно нещо... като фъстъчено масло :(

Ами да, има само листа стевия. Става сладко като със захар. :) Браво за хардкор режима

15.01.15
13:15

Бахти бравото :D
Вчера си мислех какво ми е по-гадно - да правя максимален опит или да не ям мазнини...
Повярвай ми прииска ми се да правя максимално тласкане или клек, ако след това мога да ям колкото си искам свински гърди и фъстъчено масло : (((((((((((((((((((((((((

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.01.15 13:18.

15.01.15
13:25

Мазна чалга не помага ли?
Максимално мазна чалга за максимална мускулна дефиниция.

15.01.15
13:37

казано от CarnalK на 15.01.15, 13:25:

Мазна чалга не помага ли?
Максимално мазна чалга за максимална мускулна дефиниция.

:( НЕ, дори гледането на малкото снимки на Щилян в нета не ми помагат!

Не съм съгласна, че листата от стевия са по-сладки от другата стевия.
Имам буквално горчив опит с тях (а знаете, че обожавам стевия) :)
Вероятно е до вкус.
Блаж, не мога да повярвам, че сега чуваш за това :)))

И не си без мазнини. Радвай се на MCT :) Скоро и аз почвам хахаххаха

15.01.15
14:07

Това си е ‘без’ при положение, че лятото се чистех с по 2 жълтъка на ден, 4 с.л. зехтин и 50гр ядки... Накрая като ми махната ядките пиех MCT преди тренировка и преди лягане. ТАКА ЧЕ СЪМ СИ БЕЗ!!! и не можеш да ме убедиш в обратното! Не се опитвай, че съм станала вече раздразнителна...пфффффф

Рано ти е да ставаш раздразнителна. А и не ме плашиш. Щом ежедневно изтърпявах Роско по време на 2 негови подготовки, ти си нищо работа :D

И все пак, в Пловдив в една стая ли ще спим??? Ако трябва да взимам въжета :))

15.01.15
16:15

казано от Вероника Налбатска на 15.01.15, 16:11:

Рано ти е да ставаш раздразнителна. А и не ме плашиш. Щом ежедневно изтърпявах Роско по време на 2 негови подготовки, ти си нищо работа :D

И все пак, в Пловдив в една стая ли ще спим??? Ако трябва да взимам въжета :))

Ще сме в една стая, но дали аз ще съм там или ще пуша цигари някъде няма как да се знае отсега :)

Раздразнителна съм по-скоро от това, че ми се спи, не толкова, че съм гладна.

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.01.15 16:16.

М О Ж Е Ш ! :D

16.01.15
08:39

Тренировка 2 вчера - 30 мин колело
Абдуктор - 3 до отказ
Шутове -3 до отказ

Тренировка 1 днес - скачане на въже пренебрежимо малко време :D

Тренировка 2 ще е - 20 мин тичане на пътека, 20 мин наклон

Клек широк разкрач смит - 4 до отказ
Супер серии глутеус екстензии + аддуктор акцент дупе - 3 до отказ
Ритници на машина - 3 до отказ
Махове

10 мин степер

Храна - 3 оризовки, 40мл MCT, 550гр месо, 100гр риба, броколи, айсберг, китайско зеле, домат

След вчерашните ексцесии на работа, прилошаване, затъмнение, падане на кръвното и спане до шкафчетата, днес часовникът ми беше САМ изостанал един час назад... и се събудих, не в 5:30, а в 6:30, което обезсмисляше да бързам да се оправям да ходя в залата, поскачах малко на въже, колкото да вдигна пулса и да раздвижа метаболизма, вечерта ще направя 3 различни кардио сетове, разделени от тренировката ми за дупе и така.

Явно Богът на боди билдинга беше преценил, че трябва да си почина.

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.01.15 08:41.

16.01.15
11:16

Малко ъпдейт.
Моят коментар: Не съм в час, очевдино нямам толкова вода, колкото си мисля или просто днес нямам, не знам. Задното бедро и задникът ми се чистят, бицепсите имам прогрес, коремът ми се свива, формата ми е по-различна от миналогодишната, не знам краката и задникът ми ли са намалели на обеми най-вече настрани, или горе съм се разширила достатъчно, за да се създава илюзия. Не мога да преценя, но засега смятам, че вървя в правилна посока. Фотографът ми е друг и не се оправя със светлината, но за съжаление това е положението, хората идват и си отиват...

Блажка - Фики :(

Повече няма да приемам оплакванията ти, ако заедно с тях не прилагаш и снимки.
Мисля, че има видима разлика и дори си започнала да изхвърляш, а не да задържаш, както твърдиш (спрямо последните снимки).
Не се филмирай, прекалено рано е за това :)
:*

16.01.15
11:30

Просто имах чувството, че съм на малко храна, а коремът ми все е подут, но това е от безмилостното количество салати, които ям явно... почвам така да си мисля. Абе имам една снимка от вторник, дето изглеждам двойна, пия uva ursi нали ти казах и има ефект, мисля даже да ти донеса утре 2-3 дози да пиеш и ти да видиш дали това няма да ти действа. Искаш ли?

Между другото си говорих с Краси от Лиона, нали за тях ще се състезавам и лафихме разни неща. Казах му: Краси, не знам ставам ли не ставам ли, знаеш ново е за мен това, ген-мен, 200 човека, 200 различни мнение, едно обаче знам и то е, че мога да пазя диета, не знам как, не знам психически как се справям, защото ми е трудно, но го доказах и той ми отовори:
- Това, че можеш да издържаш на състезателния режим е най-важното, дръж се и ще видиш как нещата ще се получават без дори да го усещаш. Повечето се провалят заради диетата.

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.01.15 11:36.

Факт е. Наистина не са много хората, които могат да издържат на такъв режим.
Много е важна мотивацията и да знаеш защо го правиш.

Ще ми е интересно да опитам този продукт :) Ако изхвърля и 500 мл, значи работи! :D

Многото зеленчуци наистина имат този ефект, а и ти ядеш доста зелеви в момента. Засищат, но подуват. Не знам какво да те посъветвам, освен да се храниш бавно и да дъвчеш добре.
Вчера ти гледах храната. В моите очи всъщност не е толкова малко. Поне не все още :)
Ядеш 150 г повече месо от мен, и само 10 мл по-малко мазнина. Единствено те водя по въглехидрати - ям по 100 г, тоест с 80 г повече от ниските ти дни.
Мисълта ми е, че като се адаптираш, ще видиш, че ти стига. А и големите салати никак не са за пренебрегване :)

Ти си машина, бре!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1