казано от Блажка на 21.01.15, 15:55:
Е, ко твоя мъж не те ли разтрива вътрешно (giggle)
Ъхъ. Редовно :D
казано от Ангелов на 21.01.15, 22:27:
Как мина първата “бойна” тренировка ? :)
Утре от 19:30 нямам търпение вече : ))))))))
Тренировка 2 вчера
Раменни преси дъмбели - 3х14-15
Раменно разтваряне опора пейка - раменно разтваряне обратен наклон - 3х12-13-14
Изтегляна на два диска - 4х15-16
20 мин колело
Тренировката днес ще е една единствена 40 мин стълби и 1 час бързо вървене за търсене на адрес из Лозенец, накрая щях да припадна :( !
Храна - 40мл MCT, 500гр месо, 150гр пъстърва, салата копф, китайско зеле. домат
Вечерта съм на кино с колегите и затова няма да правя втора тренировка, която се пада кардио и корем, ще наваксам утре на тренировката по кик бокс :D
Ходих на кастинг за нова телевизия, ако ме вземат ще вържа едни 900лв за три снимачни дни, така че стискайте палци!
По реакциите разбрах, че съм се представила много добре, ще чакам да ми се обадят, ако имат подходяща роля за мен.
*Няма да ям 3 оризовки, защото имам само едно кардио и не заслужавам :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.01.15 14:32.
22.01.15
14:33
За каква роля?
казано от Queen Cobra на 22.01.15, 14:33:
За каква роля?
Идея си нямам, обадиха ми се в понеделник, аз даже не съм се записвала на кастинг... мисля, че са ме видели, ако са разглеждали профилът ми в една друга страница за непрофесионални актьори. Но... за тяхна радост имам доста стаж в театъра и останаха приятено изненадани.
Дори имам чувството, че може да не ми се обадят, понеже съм прекалено голяма артистка :D
22.01.15
14:40
Това май беше за “Съдби на кръстопът” :D :D :D Не че го гледам, НО виж, ако те одобрят - задължително съм пред телевизора :D :P
казано от Queen Cobra на 22.01.15, 14:33:
За каква роля?
Закъсала на пътя с колата скини-фет руса кифла, която не може да си смени сама гумата. В този момент се появява чаровният принц на черно БМВ с тонирани стъкла и вместо да й помогне, й предлага шоколадово десертче с формата на пура, мята я през рамо и двамата отпрашват с мръсна газ към залеза.
22.01.15
14:44
казано от Boby_ на 22.01.15, 14:40:
Закъсала на пътя с колата скини-фет руса кифла, която не може да си смени сама гумата. В този момент се появява чаровният принц на черно БМВ с тонирани стъкла и вместо да й помогне, й предлага шоколадово десертче с формата на пура, мята я през рамо и двамата отпрашват с мръсна газ към залеза.
Блага играе скини куклата или ? :)
Ох, Петър ме преварил ....
Мнението беше редактирано от Queen Cobra на 22.01.15 14:45.
Абе мисля, че ще е нещо от типа на мъжът ми си е намерил по-млада приятелка и сега се разделяме мухахахаах, аз съм лудата бивша жена, която не му дава децата примерно и го пребивам на входа като се опитва да влезе :D
Днес спах 10 часа, след като вчера се снимах следобяд контролно, видях колко съм подпухнала и задържала вода.
Усещах, че това кардио ме измъчва, супер е, просто не ми стига съня ОТНОВО и това ми качва кортизола.
Започвам да се адаптирам, но днес реших да спя 10 часа и да не правя стълби сутринта, при положение, че събота и неделя правя, не е такъв проблем.
Вечерта съм на кик бокс.
Храна - 1 жълтък, 3 белтъка, 40мл MCT, 500гр пъстърва, 150гр пилешко филе, айсберг, китайско зеле, домат
Коментар: Изчистила съм в ръцете и гърба си личи по-ясно, и в краката, но не знам кога няма да ме мързи сутрин да се снимам :D Коремът и лицето ми си държат водната задръжка от стреса, иначе го усещам по-твърд.
Сланината ми се отлепи от мускула най-накрая и сега страдам, като изсипана се чувствам :(
Е, и много чай бях изпила, попринцип сутрин се снимам, но как да е, няма кой знае какво значение на тоя етап някакви си 3-4литра вода.
Дали ще ям 3 оризовки ще преценя след края на тренировката по кик бокс, най-вероятно и днес ще пропусна.
23.01.15
10:45
Едно от нещата, които биха ме направили ядосана, тъжна и..темерут, е да не се наспивам (и то системно). Така че с твоите 10 часа - добре си направила.
Утре нали ще можеш да поспиш малко повече? Тоест, може и да не те мързи за сутрешни снимки :)
И аз мисля, че си започнала да изчистваш.
ногосияка ногосимускулеста
Мани... трябва да отида на работа за малко, добре, че ми напомни да пиша на Росен, че няма да можем да се видим тази седмица, защото е работен ден и аз като напускащ служител е желателно да не си пускам отпуска, а и ще ме удари в заплатата, че е неплатена.
Но ще ни пуснат по-рано. :)
23.01.15
11:28
казано от Блажка на 23.01.15, 11:18:
напускащ служител е желателно да не си пускам отпуска
Що? Тука карат всички да си я пускат насила, че иначе трябва да се изплаща някой ден. :)
казано от Queen Cobra на 23.01.15, 11:28:
казано от Блажка на 23.01.15, 11:18:
напускащ служител е желателно да не си пускам отпуска
Що? Тука карат всички да си я пускат насила, че иначе трябва да се изплаща някой ден. :)
Защото вариантът е да си пуснеш неплатен, а мен не ме устройва, по закон нямат право да ти кажат да не идваш на работа, при положение, че на 2-и не си работил, ако на 2-и си работил, пускаш неплатен и си 6 точки.
Ама 70лв са си 70лв и не мисля да е отказвам от тях току така... ще го преживея.
А заради това, че напускам и имам доста неща да дооправям. След 2 седмици като си тръгна трябва поне да има някаква документация за моите дейности, защото ЯВНО все още не могат да намерят човек, когото да обуча и накрая ще го духат мощно.
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.01.15 11:32.
казано от Блажка на 23.01.15, 10:38:
Дали ще ям 3 оризовки ще преценя след края на тренировката по кик бокс, най-вероятно и днес ще пропусна.
Ако тренировката е била на ниво,ме съмнява дори,че ще ти стигнат 3 оризовки :D
24.01.15
09:25
казано от Блажка на 23.01.15, 11:31:
Ама 70лв са си 70лв и не мисля да е отказвам от тях току така... ще го преживея.
Ох, 70 лв на ден - за пореден път се убеждавам, че съм си сбъркала местоработата :)
казано от Queen Cobra на 24.01.15, 09:25:
казано от Блажка на 23.01.15, 11:31:
Ама 70лв са си 70лв и не мисля да е отказвам от тях току така... ще го преживея.Ох, 70 лв на ден - за пореден път се убеждавам, че съм си сбъркала местоработата :)
Малко са.. за моя стаж и опит, затова напускам тази си работа и отивам на по-добре платена.
Ако знаеш немски и ангийски.. в момента има недостиг на немскоговорящи навсякъде, заповядай, заплатите започват от 1300 до 2000 чисто.
Понеже в дневника на Рони имаше въпроси относно ногоси сектата и кобрата поиска снимки, ето и повече по темата:
1. Нямам никакво желание и намерение да те плаша!
2. Не виждам кое е плашещото!?
3. Няма от какво да се плашиш!
4. Просто си ми интересна, защото си по-различна от останалите, поради това, че тренираш силов спорт!
5. Въздействаш ми и предизвикваш възбуда в мен, както предполагам във всеки мъж който си пада по мъжкарки!
6. Много ми е мерак да изляза с теб, защото не виждам други възможности да изляза с културистка!
7. Ако в крайна сметка не искаш да излизаме, можеш ли да ме запознаеш с твоя приятелка или съотборничка която има подобна физика на твойта???
25.01.15
12:42
Не мож’ я спасим!
Но! Забележете, моля, колко систематизирано е описал намеренията си!
/надявам се, че не е разбрал за дневника ти тук... за да не му причиниш психически стрес/
6. Много ми е мерак да изляза с теб, защото не виждам други възможности да изляза с културистка!
Това чак звучи обидно в моята глава, сЮриозно!
казано от Дона Флор на 25.01.15, 13:40:
Това чак звучи обидно в моята глава, сЮриозно!
Това се казва да има “висока оценка за себе си” :D
25.01.15
13:44
Не е обидно. Човекът има висша цел - културистка, но до сега не е бил попадал на такава!
От къде да знае - може чак след десетилетия да срещне някоя подобна на Блага!:))))
Social anxiety :D Аз го възприех като “друга културистка не би ми вързала” (blush)
25.01.15
14:13
Тъкмо хапвах и направо се задавих заради разговора със сектанта !!! Това си е сериозно. Ти си почти обожествявана!
Почвам да ревнувам ;) Искам и аз да се “нацепя” пък ... + това харесвам хилави антисоциални смотльовци (викаме им “шнорхелчета :) )
25.01.15
22:44
“Културизъм” идва от култ. Който въздига в култ тялото си, не остава единствен последовател на култа :)
Той си мисли, че от културизма така съм станала... после виж, че пише силов спорт, понеже му казах щанги.
Така че Кобре, те не се кефят точно на нацепени, те се кефят на здрави и яки жени.
Тренировка в петък - кик бокс
Беше много добре, Ангелов не ядох оризовки, но изядох 2 купи със салата, огромен енергиен разход, треньорът мина на няколко пъти да ми каже, че ударите се маркират :D
Аз му обясних, че това не е силно... ще продължа да посещавам, харесва ми, правихме основни комбинации с лоу кик и коляно.
Събота - рамо, ръце, 30 мин пътека наклон
Неделя - пълен ралакс + сауна
Днес - Тренировка 1
40 мин стълби
Тренировка 2 ще е квадрицепс, задно бедро, прасец, корем и 20 мин кардио
Храната през останалите дни по план, събота - 15 оризовки, 15ml MCT, 450гр месо
Храната днес - 3 оризовки, 40мл MCT, 400гр месо, 200гр риба, китайско зеле, домат
Тренировка 2 вчера
Клек - 3х25-30х50кг
Клек гърди - 2х15х50кг, 1х25х20кг
Ходещи напади - 3х40
Лег преса - 4х40
Бедрено разгъване -4х30
Машина задно бедро едностранно - 3х20 на крак
Тяга прави крака - 3х15х40кг
Прасец - 4х10/12 с тежест
Коремни преси - всякакви към 300бр.
20 мин пътека наклон
Бахти тренировкатааааааааа блякс!
Тренировка 1 днес - 40 мин стълби
Храна - 3 оризовки, 1 жълтък, 3 белтъка, 40мл MCT, 400гр пъстърва, 120гр месо, китайско зеле, домат, магданоз
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.01.15 08:39.
Жива съм! Напускам си сегашната работа, след две седмици започвам на новото място. Сега при мен постоянно седи човек, когото обучвам да ме замества и е малко тъпо да цъкам из форума, отделно, че бях в болнични и днес съм, но дойдох да помогна, защото... явно имам недостиг на тесни специалисти, което си е отдавна, за съжаление моите нерви нещо не издържат.
За новата работа - по-добре платена, по-хубава локация, плащат ми фитнеса, дават ми пари за храна... надявам се и отношението да е добро, а да и не по-маловажно - докато ям никой не ме следи колко време съм извън в офиса и да ме кара да отработвам като тук :D :D :D
Иначе тренировките са ясни - стълби, стълби, стълби по цял ден и цяла нощ хахаха, сега приключвам и отидвам към залата да си направя втората тренировка, храната ме кара да откачам, вече пия по 5-6 литра чай с подсладител и канела и мразя всички. Набързо това е, по-нататък може и още отчет.
А, да - връщам се в Лъкито от по-другата седмица, че ми писна от тея гъзарски фитнеси, а и трябва да подигам леко щанги един път седмично, че Тодорка направи клуб и ще ходим за норматива май месец, така че ще е забавно културисто-щангистки. :D
P.S. ЗА новата работа специални благодарности на котето Мила :*
30.01.15
16:29
Потвърждавам, че Блага е яка и дисциплинирана!
Изумявам се как може да си покрива нормативите за щангите на такива културистични режими. :) С орязани калории, много кардио, че и тежки силови.
Също така, потвърждавам, че е станала голям темерут! Налага се плахо да й пиша, след като 3 дни не сме се чували (!!!), за да разбера как е, жива ли е. ;))
Ноо, това са нормални неща.
Пращам снимки, като доказателство, че не се е отдала на френски селски торти, а целеустремено преследва целта си!
Щом като тя няма време за форума, поемам аз.
казано от maria на 30.01.15, 15:13:
А каква е новата работа, какво ще правиш?
Същото - финансова дейност, счетоводство, най-вероятно в началото ще пътувам често до Германия и Австрия, дано не ми попречи много на подготовката за състезанието.
Благодаря Рони :*
Потвърждавам, че съм яка... около 8 месеца не-вдигане на щанги, днес разцъкване :D
Изхвърляне подклек от вис - 2х50, 2х1х55
Изтласкване - 1х70, 1х75
Баси колко са леки, баси тва аз ли съм :D
Стига толкова, притесних се да не ми стане тежко и си направих блдърската тренировка:
Глутеус екстензии в сс с аддуктор и абдуктор - 3 серии до отказ
Ритници на машина - 3х15 на крак
Коремни всякакви към 200бр
Усуквания с лост - 3-4 мин
20 мин колело
Разтягане
Храната - 1 жълтък, 4 белтъка, 40мл MCT, 3 оризовки, 350гр пилешко, 150гр пъстърва
И така... а, да преди това сутринта 40 мин стълби :) как без тях..
Малко обобщение:
Събота
Тренировка 1 - 40 мин стълби
Тренировка 2 с Росен - рамо, ръце +27мин стълби
Неделя
Тренировка 2 - Гръб, задно бедро +20 мин пътека наклон
Набиране ш. надхват - 5,5,5,5 изтегляне към гърди, успореден хват - 4,4,4,4
Мечка - 4х12-15
Пулдаун с лост - 3х15
Машина задно бедро едностранно - 3х20 на крак
Тяга прави крака - 3х15
Машина задно бедро два крака - 2х30
20 мин пътека наклон
Сауна
Днес
Тренировка две - квадрицепс, корем, кардио
Храната ясна, събота и неделя леко зареждане съответно 12 и 6 оризовки.
Днес се връщам в Лъкито (party)
Тренировката ми за рамо и ръце с Росен беше съвсем различна, много не си спомням, затова не я пиша, но направих + една супер серия от 2 нови упражнения за рамо и една нова супер серия за бицепс и трицепс, повторенията се увеличиха на 14-15 до пръсване.
Направих си това нещо myfitnesspal да си следя храната и се оказа, че приемам около 1300-400 калории дори и в зареждащите дни и спрямо активността ми излизам с около 500-600 калории на минус. Проверих на няколко пъти, абсолютно възможно е и по-добре, според джаджата до 5 седмиц ще съм станал 65кг и отдолу, което е и целта ми, началото на март да имам да свалям неповече от 5-6кг още и то да е главно вода.
Не знам как успявам, но вече пия по 5-6 литра само чай с подсладител на ден, явно много ми се яде сладко...
Мнението беше редактирано от Блажка на 02.02.15 09:49.
Днес се събудих странно олекнала, помислих, че си втълпявам, гледах си ръцете на работа и ми се струваха по-чисти, затова сгащих една колежка на шкафчетата да щтракне две снимки и вярно имам промяна само за 3 дни... е, вярно два дни имах зареждане, възможна е промяна, но не очаквах да е за добро :D
02.02.15
11:50
Блага, как се събираш в обикновени ризи и сака (това гърбище ;) ? Много ми е интересно да те видя в делови стил, предполагам така ходиш на работа.
казано от Queen Cobra на 02.02.15, 11:50:
Блага, как се събираш в обикновени ризи и сака (това гърбище ;) ? Много ми е интересно да те видя в делови стил, предполагам така ходиш на работа.
Ходя така, ако имам среща с клиенти или се натягам :D
На новото място ще ходя известно време делово, да. Но сега съм си с дънки и потник.
Със сако ходя в Мегата само : ))))))))))) Сака влизам, проблем са ми ризите с къс ръкав.