18.02.15
19:24
казано от Вероника Налбатска на 18.02.15, 18:28:
ТЕМЕРУТКЕ!
Това, че ви раздават служебни лаптопи, значи ли, че искат да работите и в извънработно време?
Този лаптоп завинаги твой ли остава?
EDIT: Котето е нафрибено маце и и предстоят само красиви и положителни неща, зашото въпреки, че много се заяжда и си мисли, че е най и понякога е арогантно маце, тя е много готин и добър човек. Поне аз това съм видяла до сега от нея :))))
1. И да, и не :D За всеки случай е това ;)
2. Не, няма да остане за нея
Благовеста. сега ще видиш кво е да бачкаш за ex Siemens, за тва е глобална межата ;) Железна ще си, знам.
Мнението беше редактирано от Мила на 18.02.15 19:49.
18.02.15
19:43
Мила, благодаря ти!
А сега, може ли да си редактираш мнението и да добавиш някакво пожелание към Блага, защото си започнала нова страница?
Нещо, което да е свързано с фибри, мускули, мощ, борци - измисли го добре. :D
Благодаря Мила, за който не е рабрал Мила ми помогна да стигна до интервю и сега ще работя отново с бившата ми шефка и много добра приятелка, която пък удари едно рамо за CV-то като влезе във фирмата, оттам Джон ме хареса, казва, че съм lovely lady :P
Не, не остава за мен, ако напусна. И няма да работя извън работно време, идеята е да има мобилност и всеки да се чувства свободен и едновременно свързан с компанията, тоест те ти дават свободата, за да се чувстваш удобно и добре и оттам да имаш желанието да си вършиш по-добре работата.
Между другото мотото на компанията е : Let us lift the heavy weight :D
18.02.15
21:27
Всъщност аз само те препоръчах на моите хора (и малко ги ескалирах, признавам, че те забавиха :D ), останалото си е твоя заслуга. По принцип в компанията в която работиш (те като наш клиент) бяха пуснали ситната цедка. Сигурно на всеки 200 много добри кандидати одобряваха 20, а само 10 от тях достигаха до интервю, защото беше мнооооого дълъг и сложен процес. Корпорации.
18.02.15
23:10
казано от Блажка на 13.02.15, 09:48:
.... не си падам по германци......
Правилно си се ориентирала. Нали знаеш лафа за германците- всеки трети е с очила, всеки пети стъпва навътре :)
Между другото честито за новата работа!
Тренировка вчера
Рамо, ръце леко по 20 повторения в супер серии
25 мин пътека наклон + 3 часа кардио с партньор :D
Тренировка 1 днес - 30 мин стълби
Вчера вечертакардиото беше много на ниво....... мисля, че намерих адекватен кардио партньор! (makeup)(inlove)
Това е важно да се отбележи, защото днес съм -2кг отдолу и е важно за режима ми :D
казано от Jikata на 19.02.15, 10:03:
Какво значи адекватен? ;)
Опитвам се да спестя неща като... най-прекрасния мъж, който съм срещала :D Харесва ме такава, каквато съм, смее се с мен го чувствам като стена, на която мога да се облегна, от първия ден.. а не както досега аз да съм като ‘майка орлица’. Твърд характер, твърда ръка.
Това за мен е адекватен мъж, имам предвид адекватен за мен, други може да търсят друго.
А да. Това са хубави неща.
Аз мислех, че ще напишеш нещо от рода на... да те лашка, като трудовашка количка с часове :D :D :D
казано от Jikata на 19.02.15, 10:24:
А да. Това са хубави неща.
Аз мислех, че ще напишеш нещо от рода на... да те лашка, като трудовашка количка с часове :D :D :D
По-скоро... не ;)
Общо взето... тренирам, къса ми се гъза, 50 нюанса лошо пак започна, но като цяло се държа, Росен ми намали храната, каза, че съм станала по-ниска и съм се променила в лице ( като за състезание по културизъм страхотен прогрес :D :D :D )
Днес ще си взема мерки в залата, позирах малко, правих стълби, бих амино и кафе... почивам и отивам да се набирам, още малко кардио 20-30 мин и към сауната.
По-здрави ( Вито, липсваш ми :*)
П.П. Илия и ти :*
22.02.15
11:11
Е, то не може да имаш всичко - и хубав крак (особено в профил), че пък и висока. Айде бре!
Банският ти стои по-добре; вече има и видима разлика в коремна област. Съотношение гръб-талия е доооста прогресирало в положителна посока.
Изобщо - ногоси. :)
А като си помисля колко още ще ти намалява храната... ще има да се изпилвааааш. :D
22.02.15
11:54
:)
П.П. Сериозно - хубава си :)
Абе ще видим, времето ще покаже, имам промяна и то сериозна, започнах ударно да спадам на кила и обеми... но ще видим какво ще стане в бъдеще, мерките ми на проблемните зони пак са -1, раменете и гърба се държът на положение :D
Тренировка 1 вчера
40 мин стълби
Тренировка 2
Клек - 3х30
Клек гърди смит - 3х20
Ходещи напади - 2х50
Лег преса един крак - 3х20, два крака до отказ 30-40
Бедрено разгъване - 4х25
Прасец калф машина - 3х15, 2 без тежест до отказ
Коремни преси всякакви
Тренировка 1 днес
40 мин стълби
24.02.15
08:54
Добра тренировка!
По вкуса ми е. :)
Нападите 2х50 на крак ли, МА?
казано от Вероника Налбатска на 24.02.15, 08:54:
Добра тренировка!
По вкуса ми е. :)Нападите 2х50 на крак ли, МА?
Не по 25 на крак се пада, с около 30 секунди почивка между сетовете, бях изморена, исках да ми остане още енергия за лег пресата и капката, иначе правя 3х50
казано от Блажка на 22.02.15, 10:23:
По-здрави ( Вито, липсваш ми :*)
П.П. Илия и ти :*
Тука съм, коте, следя те ;) :*
Тренирова 2 вчера
супер серии гърди гръб
Щях да пукна... вече са ми много тегави тея супер серии, наяждам се преди тренировка със салата, иначе няма да издържа.
25 мин пътека наклон
Тренировка 1 днес - 40 мин стълби
Нисичка си за Хълк, но ако излезеш на състезанието с боя в зелен нюанс, може да минеш за него отдалеч. :)
казано от Boby_ на 25.02.15, 09:40:
Нисичка си за Хълк, но ако излезеш на състезанието с боя в зелен нюанс, може да минеш за него отдалеч. :)
Благодаря Боби, ще помисля по върпоса :D
Тренировка 2 вчера
Рамо леко по 15-20 повторения
Раменни преси седеж - 4 серии
Изолирано раменно разтваряне наклон пейка -задно рамо машина - 3
Изолирано раменно разтваряне обратен наклон - 3
Пек-бек - 2 до отказ
Тренировка 1 днес - 30 мин стълби
Тренировка 2 по план ще да е около 40 мин пътека наклон и коремни преси.
Боли ме плешката и ще видим как ще е, поне знам вече на коя песен ще си структурирам волното съчетание.
И се пръсвам от работа.. : ))))))))))))))))))))))))))
28.02.15
22:52
Днес ме нападна един nogosi, англоговорящ, който имаше една единствена цел - да говори за Блага (видял я в приятелите ми) и да ме разпитва как тренира ала-бала (всичко, което прави). Вметна и че вече си били писали с нея, ама искал и аз да му кажа.
И тука вече лампичката ми, макар и бавна, светна. Казах му да си я пита сам, а успоредно с това я попитах дали изобщо го знае този.
Е, оказа се, че никакви разговори не са се водели между тях двамата.
Той директно беше блокиран.
И така: Блага вече до такава степен я желаят ногосита, че искат да достигнат до нея чрез приятелките й.... :)
Видях му снимки на този - слабо момче, личи си, че е почнал да тренира и че това му е мания. Но много слабо момче. Може би имаше 1/4 от масата на Блага (визуално). :)
Относно горния пост - УЖАССССът продължава, но поне са вървежни ногосита :D
Какво се случва напоследък - тренирам до спукване...
Оня ден - 40 мин стълби и след това крака, прасец, коремни преси и 25 мин пътека наклон, такава мускулна имах, че лошо ми беше
Вчера
40 мин стълби
После в Дианата ходих да разджиткам щанги
Изхвърляне - 63кг
Изтласкване - 83кг
Клякане на гърди - 3х3х100кг
Всичко с аванс, бат Иван беше потресен, не очакваше изобщо да покрия норматива на една тренирвка, че и с аванс... какво да се прави, яка съм си, дейба.
След това в залата - супер серии гърди гръб, направо ми се пръсна гърба след тея щанги, 25 мин пътека наклон....
Иначе и социалния ми живот не куца, пръснахме се уикенда :D
Тренировки вчера
1 - 40 мин стълби
2 Изхвърляне подклек - 3х2х55кг
Изтласкване подклек - 3х1х70кг
30 мин пътека наклон
Тренировка 1 днес
40 мин стълби
Втората ще е глутеус, корем и 30 мин пътека наклон
И малко снимки препила с чай още в 11 сутринта чукнах 3 литра..
Така ще е..
06.03.15
23:06
Росен какво мисли за гривната ти от снимката или не ходиш с нея в JK :D
НЕ питай! :D
Днес малко забава в Дианата, Марков избухна накрая повече от мен :D 90кг
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.03.15 17:59.
Днес след кардиото малко попозирах на някаква никаква светлина, преживях два три доста демотивиращи момента... в следствие на което откачих и си побарнах тренировките спрямо усещането, ще се пръсна и ще ги пръсна.
Пак ще се налага да доказвам, че кучето си е куче, няма връщане назад, особено като виждам, че ще изляза по-добре от миналата година, суплементацията се увеличи, махнах бърнърите за сметка на тежките аптечни такива и нещата тръгнаха в моя полза.
Засега съм доволна :)
Тренировка 1 вчера
40 мин стълби, 20 мин глутеус
Тренировка 2
1 Лег Екстензии 3 серии с по един крак,2 серии с 2 крака с задържане в горно положение,2 серии нормални с 2 крака ,общо 7 серии по 25 повторения
2 Лег преса 2 серии по 100 повт + 2 серии по 50 повторения със смяна на разкрача
3 Клякане 4 серии по 20 повторения(различни разкрачи)
4 Напади на място 3 серии по 12 на крак с къса крачка
5 Сгъвач за задно бедро в суперсерия с хиперекстензии в долната част на движението за задни бедра и глутеус 4 суперсерии по 20
6 Сгъване с 1 крак (права ) 2 двойни серии ( ляв десен ляв десен и тогава почивка ) по 15 на крак
7 Тяга с прави крака 2 серии с тесен разкрач + 2 серии с широк разкрач по 20 повт
8 Напади с дълга крачка 4 по 12 на крак
+ 10-15мин степер
40 мин степер, 10 мин корем без почивка
Тренировка 1 днес
40 мин стълби, 20 мин глутеус
Докато ме дръжат хаповете да си ъпдейтна снимките пфахахаха, заминавам за Румъния, хората са много загрижени за мен и ще ми намерят къде да тренирам ( in love)
Вчера Зозо ме скастри по скайп, че не се отчитам.. заминаам за Румъния и ми е малко натоварено на работа, вече съм мега изнервена и гладна, днес след кардиото реших да си снимам поне гърба. Определено ще изляза с по-добри пропорции от миналата година, само да не издам багажа накрая...
Мнението беше редактирано от Блажка на 19.03.15 09:42.
казано от Блажка на 19.03.15, 09:28:
Вчера Зозо ме скастри по скайп, че не се отчитам.. заминаам за Румъния и ми е малко натоварено на работа, вече съм мега изнервена и гладна, днес след кардиото реших да си снимам поне гърба. Определено ще изляза с по-добри пропорции от миналата година, само да не издам багажа накрая...
Е, друго си е да постнеш някоя снимка ;) Изглеждаш страхотно, Блаже! (F)
Последните дни вече хептен ми се отписа...
Всички знаете защо предполагам, така да се каже - станах Републикански шампион по вдигане на тежести, тъй като Милка е сред хванатите, то да се чудиш да се радваш ли да плачеш ли...
Аз ще съм чиста след може би 2 години, така че дотогава не знам какво ще правя, е, ще вдигам разбира се, но да видим как и защо.
Абе е*ана работа, тежко ми е, и смъртта на Милен Добрев.. ще видим.
Това е най-силната мотивация, която някога някой ми е давал:
27/07/2013 22:40
Milen Dobrev
vapros na trenirovki i psixika
v sporta triabva da ne ti pyka
da si nepokist
ima xora s golemi danni no s malki sarca
chovek e tolkova goliam kolkoto sa golemi mechtite my
ako iskash neshto silno to shte stane
nezavisimo s kakav tryd i lishenia
jivota e borba
tova e samo za edin mig
za sporta
niama nai-dobar niama nezamenim
vsiaka sekynda xorata se meniat
vsichki sme ravni Blagovesta
27/07/2013 22:46
Valkyrie Rides
Благодаря ти!
Почивай в мир, Милене. Поклон!
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.03.15 11:17.
казано от Блажка на 23.03.15, 11:13:
...станах Републикански шампион по вдигане на тежести, тъй като Милка е сред хванатите, то да се чудиш да се радваш ли да плачеш ли...
Аз ще съм чиста след може би 2 години, така че дотогава не знам какво ще правя, е, ще вдигам разбира се, но да видим как и защо.
Абе е*ана работа, тежко ми е, и смъртта на Милен Добрев.. ще видим.
Не знам какво да ти кажа. Със сигурност няма да ти честитя титлата. В общи линии смъртта на Милен Добрев е лична трагедия, но 11-те хванати щангисти може би ознаменуват вече и формално края на българското вдигане на тежести. Ще видим какво ще стане там.
Във всеки случай на теб ти остава да си гледаш професията, личния живот, като спортуваш и се състезаваш в други силови спортове - имаш достатъчно потенциал, както вече си доказала. Има и други неща в живота, освен олимпийските щанги. Много други.
И аз със сигурност няма да те подкрепя, защото началото на май започвам да се готвя с пълна и най-вече нова сила, основно с упражнения за подобряване на техниката, хората и на 35 ходят на Олимпиада, няма да се откажа от спорта, който обичам и в който знам, че мога да се докажа. Ще поживее и ще видим, но АЗ ще видгам щанги. :)
Треньор - Тодорка Иванова, надявам се и бек ъп - Алан Цагаев.
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.03.15 12:02.
И още малко отчет...
П.П. Дали гърбът ми е болна тема ли.. МНЕ ИЗООООБЩО :D
Виж тези, където съм опитала да застана точно срещу апарата ( със състезателния бански). Другите се кривя, за да видя как да си сложа крака, така че да ми е удобно да натисна на задно бедро да си изместя назад, за да ми личи повече “кофата”, ама още не съм уцелила правилната стойка.
Нямам сколиоза, имам плексит, но Стоян ме лекува на 3-4 месеца, сега и по-рядко, защото не вдигам толкова тежко :)