казано от Блажка на 23.03.15, 11:13:
... станах Републикански шампион по вдигане на тежести...
Имаш ли видео? Или кажи къде има клипчета от състезанието, моля.
24.03.15
15:39
Огромен гръб, огромен! Наистина на снимката с прашките доста си се изкривила настрани и създава грешна представа.
Аз ли се заблуждавам от перспективата на фотото или бедрата ти наистина доминират?
Не, Вик, не бях тренирала, нищо не се знаеше, Тодорка и Алан подскачаха и бяха напрегнати, дали ще направя норматива, изхвърлих 70кг ( понеже нямаше как на любимото си движение да остана на норматив) и тласнах 85, като още не 80 ми ставаше лошо, виеше ми се свят от билдърската диета и гладът за преди кантара, и 90 можех, но нямаше смисъл да се зоря.. и така - никой не е снимал, бяхме притеснени. Общо взето се борех мъжката, понеже бях и леко нестабилна, но явно генът си е ген, засичах я все едно съм дигала една година за това състезание :D
Ами доминират да, то това не е тайна за никого, но започнаха да спадат и се надявам и с обезводняването да им намаля обемите по-осезаемо. Така на пипанае да ти кажа доста вода и мазнина има там още, не че на другите места няма, но има надежда да се получи друга симетря.
Блажке, честит имен ден! (F) Да ти е живо и здраво името и ти покрай него :D Продължавай все така с упоритост и постоянство (muscle)
The Competition (или Цомбитишън :D)
https://www.facebook.com/video.php?v=10206524966672738
P.S. за съжаление е махнато от ФБ
Мнението беше редактирано от Петър на 03.04.15 16:08.
3 weeks out…
Става все по-забавно, сложил съм си го на... и така :D
Тренировите са едни и същи, няма нищо за отбелязване, то тука вече трябва да се гледат снимки, почвам да се изпивам, което е добре, има бая вода, поне знам откъде идва и на 12 спирам причинителя, да видим като падне тая вода какво ще се случва.
Еми не остана, какво друго да кажа, не знам вече дали съм гладна или просто включих на автопилот и само ми се спи.
Мисля си за двете тоблеронeта по 400гр и си свиркам.
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.04.15 16:04.
17.04.15
13:27
Яж ми к@ра.
Начало на спама :)
17.04.15
13:41
казано от James Hinks на 17.04.15, 13:27:
Яж ми к@ра.
Начало на спама :)
Сашо, мога да кажа само - внимавай какво си пожелаваш... :D :D :D
Сашо, исках да ти отговоря на личното съобщение, ама нещо ми забива пак тоя бб-тийм на ЛС-тата и да не се изнервям ще ти пиша тука:
Кво да става, чакам да ям Тоблероне и фъсъчено масло върху хляб със сирене и сладко от смокини :D Иначе можеше да съм по-нацепена, ама... ще видим, последен напън. А за другото - ела на 25 7-а Палата от 10:30, после ще го измислим, много искам да те видя :*
19.04.15
14:52
Сашо, май ще ти излезе късмета :)
21.04.15
16:49
Mного малка звездичка, Блаже :) Това заради състезанието ли, не те възприемам така, мургава ... :)
Уж заради състезанието ходих, ама... нещо ми хареса и не знам, сега ще ходя да ми правят и дълги нокти в четвъртък и ако и това ми хареса... сменям религията :D
25.04.15
22:19
Ще споделя вместо нея, за да не тръпнете в неведение. :D
Ще й оставя възможността тя да си сложи снимки, както и коментари, за да ви е все така заинтригуващо.
Бронз!
Била е много, много красива! Не мога да откъсна очи от лицето и очите й. (inlove)
Най-важното е, че е в по-добра форма от предишното състезание, а аз смятам, че всеки състезател трябва да се стреми към това - да надскача себе си.
Поздравления!
26.04.15
00:13
Много яка, така ако задържиш формата...ще се сцепиш от ухажори :D И тоя път се беше барнала много добре с грим и тен ;)
Евала и на Тоди за нацепването и първото място !
Ето някои :)
Като цяло един ден преди състезанието ми дойде... шанс... водата от цикъла не подлежи на махане по никакъв начин и с никакви диуретици, въпреки всичко съм доволна от себе си. Научих две неща - 100% жена съм :D, цикълът ми е като по часовник, дай Боже и занапред да е така и да имам живи и здрави, прекрасни малки човечета - чукове из нас и второто е, че ще трябва да започна да зареждам по-отрано и да имам мръсно хранене.
Явно съм от този тип, които се изпиват и втърдяват, когато ядат чийт мийл, но това стана след състезанието и докато се прибера до София вече бях залепнала все едно ще излизам на сцената след час. Няма значение, опит трябва във всичко и стаж.
Сашо няма да си изтървам формата, спокойно, този път съм наясно как да действам ;) :*
Браво и на теб, и на Тоди! :) А и на Тони, че ви изтърпя. ;)
Деянчо днес какво е направил?
27.04.15
21:06
Знаеш ми мнението! :)
Важното е да се вика - Дай, Животно... няма значение какво е естеството на състезанието :D
Почвам да си пиша храната и тренировките за по-лесно
Неделя - 200гр въгл - горна част супер серии почваме от гърди-гръб, кръгова
Понеделник - 80гр овес, 20гр стафиди, 1/2 банан, 300гр месо, 8 оризовки, салати, 1 ябълка, 2 мишки ( желибон :D ), 100gr извара, 1/2л мед, 30гр сурови ядки
Супер сериии - крака
Вторник - 80гр овес, 20гр стафиди, 1/2 банан, 350-400гр месо, салати, 1 ябълка, 20-30гр стафиди, 100гр извара, сурови ядки
Днес супер серии горна част - почваме от рамо и ръце, ще се завърши с гърди
Ииии една мишка току що я изядох до следобяв може да изям и повече мишки :D
Да, въпреки, че рядко съм щастлива, просто не смятам, че моето настроение трябва да влияе на хората около мен.
Иначе, когато съм сама никога не се усмихвам.
Марти, ето ти го отговора :Д
казано от Блажка на 17.04.15, 13:02:
Край на поста.
казано от MartiG на 28.04.15, 09:48:
Блаж, винали ли си толкова ухилена ?
казано от Блажка на 28.04.15, 09:56:
Да...
Трябваше да те снимам миналата седмица, като се засякохме в залата. :)
Той ме пита в живота как съм, а не като съм на нечовешка диета и тренировки ;)
Браво Блажке! Страхотно изпълнение (F) Скоро не съм те виждала, но определено имаш голям напредък в изчистването. Супер си :*
Тренировка вчера
Рамо, ръце, гръб, гърди
Супер серии по 3 кръга
Раменно разтваряне ( дроп вариант) - раменни преси - 35-40 повторения на всяко упражнение
Вертолет - машина задна рамо - 35-40
Машина за раменни преси - 2х50
Бицепсово седеж с дъмбели - трицепсово зад врат въже - 30 повторения на всяко
Бицепсово крив лост - трицепсово въже отпред - 30-35
Машина гърди - машина гръб - 25-30
20 мин ходене пътека наклон
Днес вечерта - кардио 40 мин, коремни преси до отказ
Храната днес - 80гр овес, 30гр стафиди, 1 портокал, 300-400гр пилешко, салати, ябълка, 2-3 мишки и 2-3 дъвчащи бонбона, 100гр извара, 30гр ядки
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.04.15 09:50.
29.04.15
12:35
Извинявам се за моето невежество, но какви са тия мишки (blush)