Yennefer's Diary

Прескочи до:

Приличат повече на сперматозоиди хахах :D Откъде ги купуваш?

Поправка: Тъй като е нова страница ти желая все повече спортни успехи и усмивки, когато си на нули :D

Мнението беше редактирано от Владимир на 29.04.15 15:14.

29.04.15
15:10

Владимир92, правилото за новата страница...къде ти е пожеланието? :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.04.15 15:10.

29.04.15
15:15

Kakwo ще рече 40 повторения- на една серия ли или общо?

29.04.15
15:43

40 разтваряния встрани, веднага обръщам дъмбелите и 40 раменни преси( общо 80) почивам 30 секунди и пак 80, 80 докато не започна да викам от болка : ) пиша поторенията за едно от упражненията, никога общата бройка.

Купувам ги от Lidl досега съм си купила веднъж, просто са до чайовете и ги гледах през цялата подготовка и нямах търпение да си купя Мишки след състезанието. :)

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.04.15 16:02.

29.04.15
15:53

Това е някакво самоубийство, даже не мога да си представя 40 повторения, затова мислех че е обща бройка. Каква е целта?

29.04.15
16:00

казано от Queen Cobra на 29.04.15, 15:53:

Това е някакво самоубийство, даже не мога да си представя 40 повторения, затова мислех че е обща бройка. Каква е целта?

Целта е да си нарежа ръцете... както казва Тони  - Трябва да се прави разлика между състезателния боди-билдинг и обикновения фитнес.
И е абслютно прав, тоя тъп спорт се оказа по-труден и тренировките по-смазващи, отколкото предполагах.

30.04.15
09:18

Храната днес

80гр овес, 20гр стафиди, 2 кивита, 300-400гр месо, салати с домати (inlove), 150гр извара, 40-50гр ядки, ябълка, 2 кивита

Вчера изядох и едно киви вечерта и една мишка след кардиото, на всяка салата слагам по 1с.л шарлан. Бахти как ми липсваха доматите.

Почвам ксеноандрогени.

Днес имам крака.

Мисля, че това е най-важното за отбелязване :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 30.04.15 09:27.

30.04.15
09:44

казано от Блажка на 30.04.15, 09:18:

Почвам ксеноандрогени.

Супер! При мъжете ли си решила да се пускаш? :D :D :D И защо точно ксено? При условие, че се въздейства на едни и същи рецептори и на практика работи по същия начин, защо ще приемаш нещо, което най-вероятно е продукт на някоя ъндърграунд лаборатория?

30.04.15
10:00

казано от Valdis на 30.04.15, 09:44:

казано от Блажка на 30.04.15, 09:18:

Почвам ксеноандрогени.

Супер! При мъжете ли си решила да се пускаш? :D :D :D И защо точно ксено? При условие, че се въздейства на едни и същи рецептори и на практика работи по същия начин, защо ще приемаш нещо, което най-вероятно е продукт на някоя ъндърграунд лаборатория?

Ами защото Тодорка се готви с тях и аз да не видя нещо, пък и не мисля, че прилича на мъж ;)

Мнението беше редактирано от Блажка на 30.04.15 10:00.

30.04.15
10:30

казано от Блажка на 30.04.15, 10:00:

пък и не мисля, че прилича на мъж ;)

:D Аз Тодорка не съм споменавал. :D Вероятнната полза би била при евентуален допинг контрол, но ако не се лъжа при подобни състезания такъв липсва или греша?

30.04.15
10:57

Няма контрол, а и аз няма да взимам нищо от тези неща, свързани с маса и релеф ( на тоя етап нямам паричната възможност за такъв стак), доколкото разбрах чоекът ще ми даде от бърнаро-подобните продукти.

Дадох Тодорка за пример, защото е взимала, а не прилича на мъж, ти ме попита дали искам да се пускам при мъжете и затова ще взимам ксеноандрогени...

Мнението беше редактирано от Блажка на 30.04.15 10:59.

30.04.15
12:27

казано от Блажка на 30.04.15, 10:57:

Няма контрол, а и аз няма да взимам нищо от тези неща, свързани с маса и релеф ( на тоя етап нямам паричната възможност за такъв стак), доколкото разбрах чоекът ще ми даде от бърнаро-подобните продукти.

Дадох Тодорка за пример, защото е взимала, а не прилича на мъж, ти ме попита дали искам да се пускам при мъжете и затова ще взимам ксеноандрогени...

Ще бъде крайно неприлично да пускам снимки на мутирали жени, както и части от тях причинени от прекомерна употреба на андрогени. Както и да е, мисля че разбираш какво имам предвид. Като цяло това беше просто шега, но както казват ората, във всяка шега има капчица истина. :D

30.04.15
12:32

Да, знам какво имаш предвид, лично не се намирам за мутирала, а съм взимала доста по-хард неща от ксеноандрогени... :D
Разбира се, не трябва да се прекалява, че сега може да не си, ама утре не се знае :D

04.05.15
10:18

Петък - Джони Спорт,  преди това 40 мин кардио,  в 3 часа през нощта половин кутия сладолед тирамису на Фантастико в студентски :D
И на другия ден - вени по бицепса, няма проблеми... как да е, поне вече ми е ясно горе-долу кое как ми действа.

Събота  - тренирвка горна част супер серии

3 кръга 30-40 повторения ( общо 80 на кръг)

Лег с дъмбели - горен скрипец
Машина гърди - гребане с лост (тук 4 кръга)
Пек дек - Пулдаун с въже

Бицепсово с гири седеж - трицепсово с въже зад врат
Бицепсово с лост -трицепсово пред гърди

Коремни преси

След това учавствах в благотворителния турнир Без кураж няма слава и заех първо място в дисциплината максимален брой повторения с щанга 1/2 лично тегло - 77 и ме спряха, защото имаше и други участници.

Тренировка 2 същия ден - 40 мин пътека наклон

Неделя тренировка 40 мин стълби после сауна

Днес 30 мин стълби
Вечерта супер серии рамо, ръце, гърди  и след това кик бокс при Краси Колев

Да става шоу.. от тея ксеноандрогени мога да тренирам нон стоп, баси майката :D

Храната я държа имам пауър от сладоледа в петък.

Храна - 60гр овес, 20гр стафиди, 15гр червени боровинки, 300гр месо, 150-200гр извара,салати, канелена вода, 40-50гр ядки, 10мл шарлан, може някакъв плод по някое време.

Шампиони помагат на дете с церебрална парализа

Блажке, не изпускаш ли нещо в менюто за петък (dull)

04.05.15
10:23

казано от Херцог Трън на 04.05.15, 10:21:

Блажке, не изпускаш ли нещо в менюто за петък (dull)

Да, то още е вкъщи даже, Херцога ми даде близалката си, близах я 5 мин и ми стана лошо, затова спрях :D

Много ти се услади, признай си :D

04.05.15
10:37

казано от Херцог Трън на 04.05.15, 10:30:

Много ти се услади, признай си :D

Да, всичко беше супер, докато не получих инсулинов шок :D

04.05.15
11:01

От петък пропускаш ракийките, бирите, пърленките, дип-а, дробчетата :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.05.15 16:37.

04.05.15
11:06

казано от Juls на 04.05.15, 11:01:

От петък пропускаш ракийките, бирите, пърленките, дип-а, дробчетата :D

Не ги пропускам, тях ги бях предвидила да ги изям в този ден, особено пърленките. Не бях предвидила да ям сладко и да си тероризирам  инсулина ;) Но явно не е такъв дерт, що на следващия ден се ‘овених’ (sun) (devil)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.05.15 16:39.

05.05.15
15:28

Смазващи тренировки с Краси Колев предстоят, вчера се влачех като червей и бях -2кг след тренировка, сканадлно...

Ходих на тест да ми видят мазнините, мускулите и водата в оргазнизма, според измерването съм на 26години хахахаха, евала, свалям пак летвата на Котенцата, че младея.
18% мазнини в торса, другите са в ръце, ханш и крака, най-лошо процентно в ръцете, но това ми е ясно.
Кости -3кг и ВНИМАНИЕ - Мускулна маса - 51кг :D :D :D

Жената ми каза, че на този етап ако не свалям мускулна маса, а само мазнини, тоест успея да запазя не е особено препоръчително да падам под 66,65кг, защото може да имам вече хормонални проблеми, това като и казах, че искам да сваля 10 :D

И малко снимки без ефекти...

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.05.15 16:22.

06.05.15
09:47

Тренировка 1 вчера- 40 мин стълби

Тренировка 2 - Кик бокс, 2 комбинации на чувал 1 мин работа, 1 мин почивка

Тренировка 1 днес  - 40 мин стълби
Ако се прибера по-рано в Казанлък планирам едно кросче на село

Храна вчера - 60гр овес, 30гр стафиди, 1 ябълка, 200гр месо, салати, 10мл фъстъчено масло, 200гр извара, 50гр ядки, 5мл шарлан

Храна днес - 60гр овес, 30гр стафиди, 1 ябълка, 250гр месо, салати, 10мл фъстъчено масло, 150гр извара, 50гр ядки, 5мл шарлан

Може да ям мишки или едно две парчета Ritter Sport, ако ми се дояде.

Сега като мина еуфорията от състезанието, какви са ти плановете? Мислиш ли, че тази категория е подходяща за теб? Къде сбърка при подготовката? Какво би променила?
Под “сбърка” имах предвид видимата разлика между теб и останалите участнички.

06.05.15
10:52

1. Храната  - за да си оправя видимите дисбаланси горна-долна част, ядях прекалено много в основен, после не ми стигна времето да се изчистя, но поне вече съм спокойна, че дисбаланс нямам и то се видя, че съм симетрична..
2. Грешни тренировки, за да се чист тяло като моето трябва всяка тренировка, дори и силовата ми да е по 60-70 супер серии 3000 повторения, аеробен режим освен кардиото, като смених започнаха да се получват нещата, но късно.
3. Видима разлика... да не забравяме с каква долна част излизаше Тоди на първите две състезания... бавно, но славно към големите цели.
4. Аз се харесвам и съм по-мотивирана отвсякога.

Бъдещите ми планове са свързани с Краси Колев и вътрешния ми мир. Днес говорихме да започна муай тай заедно с кик бокса, пак с него.
3 тренировки горна част, 5 тренировки кик бокс... и сутрешно кардио, държа се на 60гр въглехидрат и зареждам веднъж седмично макс до 200гр, когато ми се яде мръсно  - ям.

Искам да ме пусне срещу един от залата... дори и да ме пребие, 2 -3 мои удара да му влязат, ще бъда удовлетворена, мечтата ми е да го нокаутирам всъщност, но няма значение.

Благодаря за отговора.
Мислиш ли пак да се пускаш на състезания за бикини/фитнес/физика? Коя категория би избрала? Пак физика?

06.05.15
10:55

Тъкмо си се разхубавила,а се мяташ към кик-бокса.Ще развалиш всичко :D

Абе, Тедо, какви са тези въпроси?
То е видно, че не би избрала нито бикини, нито бодифитнес... :)
Къде я сложи при бикините?

казано от The Reem на 06.05.15, 10:55:

И аз й казах, че ще я бия, ако свали и от мускулната си маса! :D

06.05.15
11:04

Нищо няма да ми стане, спокойно.. защо не дойдеш да ми дадеш някой частен урок, знам, че си много добър ;) :*

Тедо - да, евентуално, физика, понеже няма културизъм, нямам голям избор..

06.05.15
11:07

:D :D В стойка или в партер искаш да се усъвършенстваш ?

06.05.15
11:12

Фул контакт :)))))))))))))))
Знам ли аз нямам база кой знае каква, че да усъвършенствам, в партер примерно?

06.05.15
12:43

Значи ни чака доста работа ;)

06.05.15
12:58

Готова съм да почваме, когато кажеш : ))))

казано от Блажка на 06.05.15, 11:04:

Нищо няма да ми стане, спокойно.. защо не дойдеш да ми дадеш някой частен урок, знам, че си много добър ;) :*

Тедо - да, евентуално, физика, понеже няма културизъм, нямам голям избор..

А състезания по женски културизъм няма ли някъде по Европа? Арнолд за аматьорки например? И т.н.???

06.05.15
14:31

Има Тедо, ама нямам пари да си го позволя... чак толкова в тоя филм не съм влязла ;)

11.05.15
09:51

Малко отчет, държа храната, както описах по-горе, в зареждащия ден имах мръсно хранене с боб чорба и през нощта истински турски локум.

Имам една тренировка горна част в четвъртък, след което ходих и на треннирвката по ММА.. и като цяло до неделя бях само в ММА залата, иначе сутрин кардио, вечер при тях.
Треньорът е някакъв еквивалент на Сашо Животното, тренира само мъже и изобщо не искаше да се включвам, докато не видя какво мога, интересното е, че не съм загубила кондиция...

Тренировка 1 - 40 мин тичане с различни  упражнения и различни бягания
силова част - 5 упражнения собствено тегло 30 секунди работа 30 секунди почивка ( катерачи, лицеви, бърпита, американски, от легнало положение скачане първо в клек, после смени директно изправяне със засилка....) - 4 кръга

5 рунда 3 мин работа, 1 мин почвка - бой в сянка, различни коминации
Разтягане, коремни

Тренировка 2 - 4км бягане на стадиона
силова част - 5 кръга 30 секунди работа, почивка за смяна на станциите, по 3 мин почивка между кръговете
изхвърляне пудовка една ръка 16кг
клек с БГ торба
въртене диск 15кг
бърпи
чукане на гума ( към края смени на обръщане)
въжета
скачане на пейка

4 рунда 3 мин работа 1 мин почивка на чувал различни комбинации

Тренировка 3

Около 30 мин бягане пресечен терен
упражненя със спринтове около 15 мин

Бой с партньор ( моя беше Денис мухахахахахаа) - 5 рунда по 3 мин, всякакви комбинации, убихме се много яко, не правих само влизанията, подобрявам си координацията при комбинации с лоу кик, бахти лоу кика... не мога да си извъртя таза, че ме боли от щангите.

Днес  - 30 мин стълби, вечерта горна част акцент ръце, и тренироква кик бокс.

Храна - 60гр овес, 30гр стафиди и червени боровинки, 1 ябълка, 300гр месо,салати, 150гр извара, 50гр ядки

Общо взето в момента с водата, която имам около 3-4кг понеже съм в нормално състояние, тежа толкова, колкото излязох на Пловдив... No comment…

13.05.15
10:52

Тренировка понеделник

30 мин стълби

19:30 - 21:00

Основно техника
Кик бокс - комбинации удари с партньор - 3 мин работа, 1 -2 мин почивка

Чувал - ляв, десен, десен лоу кик - 3 мин - 1 мин почивка
        ляв десен, ляв лоу кик - 3 мин работа 1 мин почивка

Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинк, 1 ябълка, 300гр месо, 100гр извара, 20гр суров слънчоглед, 20гр орехи, 2 лъжици заквасена сметана, 1 лъжица шарлан

Тренировка вторник

30 мин стълби с комбинации от удари при изкачване, слизане с разпускане, спринтове на стълби, високо коляно и всякакви видове скачания

19:30 -21:00

Кик бокс - загрявка 20-30 мин с разтягане

Техника с партньор - влизане и засичане ляв прав
                                              десен прав
                                              маваши гери
                                              йоко гери
Пак с партньор свободна игра  - 3 мин работа, 1 мин почивка със смяна на роли
И нещо мега яко към края - седиш сам в кръг и ти налитат хората, които са те заобиколили, трябва да реагираш със съответния удар.

Изометрияна маваши гери и йоко гери
Разтягане

Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинк, 1 ябълка, 300гр месо, 100гр извара, 20гр суров слънчоглед, 2 протеинови палачинки, 1 лъжица фъстъчено масло. 1 лъжица шарлан

Тренировка 1 днес

30 мин стълби с комибинации от удари, спринт на стълби, високо коляно, разпускане при слизане...

Храна  - Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинк, 1 ябълка, 250гр месо, 100гр извара, 20гр суров слънчоглед, 1 протеинова палачинка, 1 лъжица фъстъчено масло. 1 лъжица шарлан

По план мисля най-накрая да направя едни крака, че не съм правила от 2 седмици :D Нямам апетит към белтъчна храна, да се разбира месо...

Мнението беше редактирано от Блажка на 13.05.15 10:52.

13.05.15
13:16

казано от Блажка на 13.05.15, 10:52:

Техника с партньор
                                              маваши гери
                                              йоко гери

Винаги съм се чудел как така едни от най-сложните ритници се учат първи в кикбокса ;)
То толкова и се могат в последствие де :)

13.05.15
13:24

казано от James Hinks на 13.05.15, 13:16:

казано от Блажка на 13.05.15, 10:52:

Техника с партньор
                                              маваши гери
                                              йоко гери

Винаги съм се чудел как така едни от най-сложните ритници се учат първи в кикбокса ;)
То толкова и се могат в последствие де :)

Не е практика, тренировките са групови, просто моя треньор имаше работа и ме остави вчера с групата, които бяха по-напредналите, иначе ме отделя и досега сме правили само лоу кик до припадане с него.

13.05.15
13:27

Ако не знаеш - лоукикът е маваши гери гедан, тоест само височината, на която се изпълнява е друга, всичко останало си е същото. Ама кикбокс, кво да правиш... ;) :D
Схемата е горе долу от детската градина направо в 3-ти клас.

14.05.15
11:26

Тренировка 1

30 мин стълби с екстри

Тренировка 2

Клек - 2х110, 2х120, 1х130кг
Лег - 2х70, 1х75кг, 1х80кг ( тук толкова аванс не съм усещала никога)

Мега скандална ли съъъъъъъъъъъъъм :D

130кг

80кг

Бедрено разгъване - 7х25-30 едностранно и двустранно
Лег преса - 2х100, 2х50
Машина задно бедро в СС глутеус екстензии  - 3х20-22
Машина задно бедро права - два двусета по 20 на крак
Тяга прави крака - 3х25-30
Аддуктор машина акцент дупе в СС с шутове - 3х40 - 20 на крак при шутове

Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинки, 1 ябълка, 200гр месо, 150гр извара, салати, 1 с.л. шарлан, 40гр ядки
сигурно ще ям и фъстъчено 10гр, 1/2 брауни

Вчера добавям още 50гр извара, 2 с.л. сметана, 1 бонбон Мерси, моцарела и 2 чаши вино

Тренировка 1 днес

30 мин стълби с екстри :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1