Приличат повече на сперматозоиди хахах :D Откъде ги купуваш?
Поправка: Тъй като е нова страница ти желая все повече спортни успехи и усмивки, когато си на нули :D
Мнението беше редактирано от Владимир на 29.04.15 15:14.
Владимир92, правилото за новата страница...къде ти е пожеланието? :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.04.15 15:10.
29.04.15
15:15
Kakwo ще рече 40 повторения- на една серия ли или общо?
40 разтваряния встрани, веднага обръщам дъмбелите и 40 раменни преси( общо 80) почивам 30 секунди и пак 80, 80 докато не започна да викам от болка : ) пиша поторенията за едно от упражненията, никога общата бройка.
Купувам ги от Lidl досега съм си купила веднъж, просто са до чайовете и ги гледах през цялата подготовка и нямах търпение да си купя Мишки след състезанието. :)
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.04.15 16:02.
29.04.15
15:53
Това е някакво самоубийство, даже не мога да си представя 40 повторения, затова мислех че е обща бройка. Каква е целта?
казано от Queen Cobra на 29.04.15, 15:53:
Това е някакво самоубийство, даже не мога да си представя 40 повторения, затова мислех че е обща бройка. Каква е целта?
Целта е да си нарежа ръцете... както казва Тони - Трябва да се прави разлика между състезателния боди-билдинг и обикновения фитнес.
И е абслютно прав, тоя тъп спорт се оказа по-труден и тренировките по-смазващи, отколкото предполагах.
Храната днес
80гр овес, 20гр стафиди, 2 кивита, 300-400гр месо, салати с домати (inlove), 150гр извара, 40-50гр ядки, ябълка, 2 кивита
Вчера изядох и едно киви вечерта и една мишка след кардиото, на всяка салата слагам по 1с.л шарлан. Бахти как ми липсваха доматите.
Почвам ксеноандрогени.
Днес имам крака.
Мисля, че това е най-важното за отбелязване :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.04.15 09:27.
казано от Блажка на 30.04.15, 09:18:
Почвам ксеноандрогени.
Супер! При мъжете ли си решила да се пускаш? :D :D :D И защо точно ксено? При условие, че се въздейства на едни и същи рецептори и на практика работи по същия начин, защо ще приемаш нещо, което най-вероятно е продукт на някоя ъндърграунд лаборатория?
казано от Valdis на 30.04.15, 09:44:
казано от Блажка на 30.04.15, 09:18:
Почвам ксеноандрогени.
Супер! При мъжете ли си решила да се пускаш? :D :D :D И защо точно ксено? При условие, че се въздейства на едни и същи рецептори и на практика работи по същия начин, защо ще приемаш нещо, което най-вероятно е продукт на някоя ъндърграунд лаборатория?
Ами защото Тодорка се готви с тях и аз да не видя нещо, пък и не мисля, че прилича на мъж ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.04.15 10:00.
казано от Блажка на 30.04.15, 10:00:
пък и не мисля, че прилича на мъж ;)
:D Аз Тодорка не съм споменавал. :D Вероятнната полза би била при евентуален допинг контрол, но ако не се лъжа при подобни състезания такъв липсва или греша?
Няма контрол, а и аз няма да взимам нищо от тези неща, свързани с маса и релеф ( на тоя етап нямам паричната възможност за такъв стак), доколкото разбрах чоекът ще ми даде от бърнаро-подобните продукти.
Дадох Тодорка за пример, защото е взимала, а не прилича на мъж, ти ме попита дали искам да се пускам при мъжете и затова ще взимам ксеноандрогени...
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.04.15 10:59.
казано от Блажка на 30.04.15, 10:57:
Няма контрол, а и аз няма да взимам нищо от тези неща, свързани с маса и релеф ( на тоя етап нямам паричната възможност за такъв стак), доколкото разбрах чоекът ще ми даде от бърнаро-подобните продукти.
Дадох Тодорка за пример, защото е взимала, а не прилича на мъж, ти ме попита дали искам да се пускам при мъжете и затова ще взимам ксеноандрогени...
Ще бъде крайно неприлично да пускам снимки на мутирали жени, както и части от тях причинени от прекомерна употреба на андрогени. Както и да е, мисля че разбираш какво имам предвид. Като цяло това беше просто шега, но както казват ората, във всяка шега има капчица истина. :D
Да, знам какво имаш предвид, лично не се намирам за мутирала, а съм взимала доста по-хард неща от ксеноандрогени... :D
Разбира се, не трябва да се прекалява, че сега може да не си, ама утре не се знае :D
Петък - Джони Спорт, преди това 40 мин кардио, в 3 часа през нощта половин кутия сладолед тирамису на Фантастико в студентски :D
И на другия ден - вени по бицепса, няма проблеми... как да е, поне вече ми е ясно горе-долу кое как ми действа.
Събота - тренирвка горна част супер серии
3 кръга 30-40 повторения ( общо 80 на кръг)
Лег с дъмбели - горен скрипец
Машина гърди - гребане с лост (тук 4 кръга)
Пек дек - Пулдаун с въже
Бицепсово с гири седеж - трицепсово с въже зад врат
Бицепсово с лост -трицепсово пред гърди
Коремни преси
След това учавствах в благотворителния турнир Без кураж няма слава и заех първо място в дисциплината максимален брой повторения с щанга 1/2 лично тегло - 77 и ме спряха, защото имаше и други участници.
Тренировка 2 същия ден - 40 мин пътека наклон
Неделя тренировка 40 мин стълби после сауна
Днес 30 мин стълби
Вечерта супер серии рамо, ръце, гърди и след това кик бокс при Краси Колев
Да става шоу.. от тея ксеноандрогени мога да тренирам нон стоп, баси майката :D
Храната я държа имам пауър от сладоледа в петък.
Храна - 60гр овес, 20гр стафиди, 15гр червени боровинки, 300гр месо, 150-200гр извара,салати, канелена вода, 40-50гр ядки, 10мл шарлан, може някакъв плод по някое време.
04.05.15
10:21
Блажке, не изпускаш ли нещо в менюто за петък (dull)
казано от Херцог Трън на 04.05.15, 10:21:
Блажке, не изпускаш ли нещо в менюто за петък (dull)
Да, то още е вкъщи даже, Херцога ми даде близалката си, близах я 5 мин и ми стана лошо, затова спрях :D
04.05.15
10:30
Много ти се услади, признай си :D
казано от Херцог Трън на 04.05.15, 10:30:
Много ти се услади, признай си :D
Да, всичко беше супер, докато не получих инсулинов шок :D
От петък пропускаш ракийките, бирите, пърленките, дип-а, дробчетата :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.05.15 16:37.
казано от Juls на 04.05.15, 11:01:
От петък пропускаш ракийките, бирите, пърленките, дип-а, дробчетата :D
Не ги пропускам, тях ги бях предвидила да ги изям в този ден, особено пърленките. Не бях предвидила да ям сладко и да си тероризирам инсулина ;) Но явно не е такъв дерт, що на следващия ден се ‘овених’ (sun) (devil)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.05.15 16:39.
Смазващи тренировки с Краси Колев предстоят, вчера се влачех като червей и бях -2кг след тренировка, сканадлно...
Ходих на тест да ми видят мазнините, мускулите и водата в оргазнизма, според измерването съм на 26години хахахаха, евала, свалям пак летвата на Котенцата, че младея.
18% мазнини в торса, другите са в ръце, ханш и крака, най-лошо процентно в ръцете, но това ми е ясно.
Кости -3кг и ВНИМАНИЕ - Мускулна маса - 51кг :D :D :D
Жената ми каза, че на този етап ако не свалям мускулна маса, а само мазнини, тоест успея да запазя не е особено препоръчително да падам под 66,65кг, защото може да имам вече хормонални проблеми, това като и казах, че искам да сваля 10 :D
И малко снимки без ефекти...
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.05.15 16:22.
Тренировка 1 вчера- 40 мин стълби
Тренировка 2 - Кик бокс, 2 комбинации на чувал 1 мин работа, 1 мин почивка
Тренировка 1 днес - 40 мин стълби
Ако се прибера по-рано в Казанлък планирам едно кросче на село
Храна вчера - 60гр овес, 30гр стафиди, 1 ябълка, 200гр месо, салати, 10мл фъстъчено масло, 200гр извара, 50гр ядки, 5мл шарлан
Храна днес - 60гр овес, 30гр стафиди, 1 ябълка, 250гр месо, салати, 10мл фъстъчено масло, 150гр извара, 50гр ядки, 5мл шарлан
Може да ям мишки или едно две парчета Ritter Sport, ако ми се дояде.
06.05.15
10:24
Сега като мина еуфорията от състезанието, какви са ти плановете? Мислиш ли, че тази категория е подходяща за теб? Къде сбърка при подготовката? Какво би променила?
Под “сбърка” имах предвид видимата разлика между теб и останалите участнички.
1. Храната - за да си оправя видимите дисбаланси горна-долна част, ядях прекалено много в основен, после не ми стигна времето да се изчистя, но поне вече съм спокойна, че дисбаланс нямам и то се видя, че съм симетрична..
2. Грешни тренировки, за да се чист тяло като моето трябва всяка тренировка, дори и силовата ми да е по 60-70 супер серии 3000 повторения, аеробен режим освен кардиото, като смених започнаха да се получват нещата, но късно.
3. Видима разлика... да не забравяме с каква долна част излизаше Тоди на първите две състезания... бавно, но славно към големите цели.
4. Аз се харесвам и съм по-мотивирана отвсякога.
Бъдещите ми планове са свързани с Краси Колев и вътрешния ми мир. Днес говорихме да започна муай тай заедно с кик бокса, пак с него.
3 тренировки горна част, 5 тренировки кик бокс... и сутрешно кардио, държа се на 60гр въглехидрат и зареждам веднъж седмично макс до 200гр, когато ми се яде мръсно - ям.
Искам да ме пусне срещу един от залата... дори и да ме пребие, 2 -3 мои удара да му влязат, ще бъда удовлетворена, мечтата ми е да го нокаутирам всъщност, но няма значение.
06.05.15
10:53
Благодаря за отговора.
Мислиш ли пак да се пускаш на състезания за бикини/фитнес/физика? Коя категория би избрала? Пак физика?
06.05.15
11:01
Абе, Тедо, какви са тези въпроси?
То е видно, че не би избрала нито бикини, нито бодифитнес... :)
Къде я сложи при бикините?
казано от The Reem на 06.05.15, 10:55:
Тъкмо си се разхубавила,а се мяташ към кик-бокса.Ще развалиш всичко :D
И аз й казах, че ще я бия, ако свали и от мускулната си маса! :D
Нищо няма да ми стане, спокойно.. защо не дойдеш да ми дадеш някой частен урок, знам, че си много добър ;) :*
Тедо - да, евентуално, физика, понеже няма културизъм, нямам голям избор..
Фул контакт :)))))))))))))))
Знам ли аз нямам база кой знае каква, че да усъвършенствам, в партер примерно?
06.05.15
14:25
казано от Блажка на 06.05.15, 11:04:
Нищо няма да ми стане, спокойно.. защо не дойдеш да ми дадеш някой частен урок, знам, че си много добър ;) :*
Тедо - да, евентуално, физика, понеже няма културизъм, нямам голям избор..
А състезания по женски културизъм няма ли някъде по Европа? Арнолд за аматьорки например? И т.н.???
Има Тедо, ама нямам пари да си го позволя... чак толкова в тоя филм не съм влязла ;)
Малко отчет, държа храната, както описах по-горе, в зареждащия ден имах мръсно хранене с боб чорба и през нощта истински турски локум.
Имам една тренировка горна част в четвъртък, след което ходих и на треннирвката по ММА.. и като цяло до неделя бях само в ММА залата, иначе сутрин кардио, вечер при тях.
Треньорът е някакъв еквивалент на Сашо Животното, тренира само мъже и изобщо не искаше да се включвам, докато не видя какво мога, интересното е, че не съм загубила кондиция...
Тренировка 1 - 40 мин тичане с различни упражнения и различни бягания
силова част - 5 упражнения собствено тегло 30 секунди работа 30 секунди почивка ( катерачи, лицеви, бърпита, американски, от легнало положение скачане първо в клек, после смени директно изправяне със засилка....) - 4 кръга
5 рунда 3 мин работа, 1 мин почвка - бой в сянка, различни коминации
Разтягане, коремни
Тренировка 2 - 4км бягане на стадиона
силова част - 5 кръга 30 секунди работа, почивка за смяна на станциите, по 3 мин почивка между кръговете
изхвърляне пудовка една ръка 16кг
клек с БГ торба
въртене диск 15кг
бърпи
чукане на гума ( към края смени на обръщане)
въжета
скачане на пейка
4 рунда 3 мин работа 1 мин почивка на чувал различни комбинации
Тренировка 3
Около 30 мин бягане пресечен терен
упражненя със спринтове около 15 мин
Бой с партньор ( моя беше Денис мухахахахахаа) - 5 рунда по 3 мин, всякакви комбинации, убихме се много яко, не правих само влизанията, подобрявам си координацията при комбинации с лоу кик, бахти лоу кика... не мога да си извъртя таза, че ме боли от щангите.
Днес - 30 мин стълби, вечерта горна част акцент ръце, и тренироква кик бокс.
Храна - 60гр овес, 30гр стафиди и червени боровинки, 1 ябълка, 300гр месо,салати, 150гр извара, 50гр ядки
Общо взето в момента с водата, която имам около 3-4кг понеже съм в нормално състояние, тежа толкова, колкото излязох на Пловдив... No comment…
Тренировка понеделник
30 мин стълби
19:30 - 21:00
Основно техника
Кик бокс - комбинации удари с партньор - 3 мин работа, 1 -2 мин почивка
Чувал - ляв, десен, десен лоу кик - 3 мин - 1 мин почивка
ляв десен, ляв лоу кик - 3 мин работа 1 мин почивка
Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинк, 1 ябълка, 300гр месо, 100гр извара, 20гр суров слънчоглед, 20гр орехи, 2 лъжици заквасена сметана, 1 лъжица шарлан
Тренировка вторник
30 мин стълби с комбинации от удари при изкачване, слизане с разпускане, спринтове на стълби, високо коляно и всякакви видове скачания
19:30 -21:00
Кик бокс - загрявка 20-30 мин с разтягане
Техника с партньор - влизане и засичане ляв прав
десен прав
маваши гери
йоко гери
Пак с партньор свободна игра - 3 мин работа, 1 мин почивка със смяна на роли
И нещо мега яко към края - седиш сам в кръг и ти налитат хората, които са те заобиколили, трябва да реагираш със съответния удар.
Изометрияна маваши гери и йоко гери
Разтягане
Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинк, 1 ябълка, 300гр месо, 100гр извара, 20гр суров слънчоглед, 2 протеинови палачинки, 1 лъжица фъстъчено масло. 1 лъжица шарлан
Тренировка 1 днес
30 мин стълби с комибинации от удари, спринт на стълби, високо коляно, разпускане при слизане...
Храна - Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинк, 1 ябълка, 250гр месо, 100гр извара, 20гр суров слънчоглед, 1 протеинова палачинка, 1 лъжица фъстъчено масло. 1 лъжица шарлан
По план мисля най-накрая да направя едни крака, че не съм правила от 2 седмици :D Нямам апетит към белтъчна храна, да се разбира месо...
Мнението беше редактирано от Блажка на 13.05.15 10:52.
13.05.15
13:16
казано от Блажка на 13.05.15, 10:52:
Техника с партньор
маваши гери
йоко гери
Винаги съм се чудел как така едни от най-сложните ритници се учат първи в кикбокса ;)
То толкова и се могат в последствие де :)
казано от James Hinks на 13.05.15, 13:16:
казано от Блажка на 13.05.15, 10:52:
Техника с партньор
маваши гери
йоко гериВинаги съм се чудел как така едни от най-сложните ритници се учат първи в кикбокса ;)
То толкова и се могат в последствие де :)
Не е практика, тренировките са групови, просто моя треньор имаше работа и ме остави вчера с групата, които бяха по-напредналите, иначе ме отделя и досега сме правили само лоу кик до припадане с него.
13.05.15
13:27
Ако не знаеш - лоукикът е маваши гери гедан, тоест само височината, на която се изпълнява е друга, всичко останало си е същото. Ама кикбокс, кво да правиш... ;) :D
Схемата е горе долу от детската градина направо в 3-ти клас.
Тренировка 1
30 мин стълби с екстри
Тренировка 2
Клек - 2х110, 2х120, 1х130кг
Лег - 2х70, 1х75кг, 1х80кг ( тук толкова аванс не съм усещала никога)
Мега скандална ли съъъъъъъъъъъъъм :D
Бедрено разгъване - 7х25-30 едностранно и двустранно
Лег преса - 2х100, 2х50
Машина задно бедро в СС глутеус екстензии - 3х20-22
Машина задно бедро права - два двусета по 20 на крак
Тяга прави крака - 3х25-30
Аддуктор машина акцент дупе в СС с шутове - 3х40 - 20 на крак при шутове
Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинки, 1 ябълка, 200гр месо, 150гр извара, салати, 1 с.л. шарлан, 40гр ядки
сигурно ще ям и фъстъчено 10гр, 1/2 брауни
Вчера добавям още 50гр извара, 2 с.л. сметана, 1 бонбон Мерси, моцарела и 2 чаши вино
Тренировка 1 днес
30 мин стълби с екстри :D