Yennefer's Diary

Прескочи до:

14.05.15
21:13

Як клек!

14.05.15
21:51

На фона на 160кг преди една година и половина... не знам, е, вярно бях нагърмяна, бях и 75кг, сега съм 69, без ДОБАВКИ ЗА СИЛА
( специално за Гейман, че нещо не ме разбра) и без тренировки, но това не е оправдание да клякам 130… : ) Просто ми трябва време да се адаптирам, ще се пускам за Ивайло Христов сега на лежанката и после на Купата и смятам да нямам конкуренция или по-скоро смятам да имам чувствителна преднина, нещо издивях :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 14.05.15 23:19.

казано от Блажка на 14.05.15, 21:51:

На фона на 160кг преди една година и половина... не знам, е, вярно бях нагърмяна, бях и 75кг, сега съм 69, без силови препарати и без тренировки, но това не е оправдание да клякам 130… : ) Просто ми трябва време да се адаптирам, ще се пускам за Ивайло Христов сега на лежанката и после на Купата и смятам да нямам конкуренция или по-скоро смятам да имам чувствителна преднина, нещо издивях :D

Според мен имаш аванс и на клека и на лежанката, даже на клека, като видях колко лесно се изправи помислих, че ще е двойка поне. :)

14.05.15
22:30

Мисля че още някъде трябва да напишеш, че се стимулираш, кучето ми все още не знае.

14.05.15
23:17

казано от aleks на 14.05.15, 22:30:

Мисля че още някъде трябва да напишеш, че се стимулираш, кучето ми все още не знае.

Виж сега, аз поне не го крия, за разлика от някой други хора ;) Така че, стимулирАМ и стимулирАХ са две различни неща. Не се стимулирам от бая време, защото нямам намерение да седя в сенките още дълго... ако не на щанги, то поне на безекипировъчен трибой ще изляза извън БГ. Но няма какво да ти обяснявам на теб - ти тренираш за кеф и гониш някакви си твои лични цели, които нямат общо в профи спорта.

Поздрави!

15.05.15
01:41

Блажке, от сега ти заявявам както говорихме онзи ден - първа си на лежанката юни месец безапелационно! Надявам се и септември! Покажи на тея хора как сA кляка, как сA бута, как сA дърпа, колко трибой сA прави! (devil) :D :D Мачкай яко :)

15.05.15
08:04

Блаже,в коя категория ще вдигаш?
Имаш ли намерения до 20ти да буташ 100/ако няма сваляш тегло/?
Да си чувала случайно кой друг ще се пуска?

15.05.15
08:42

специално за Гейман, че нещо не ме разбра

Не те критикувам или нещо подобно, напротив. Всеки си има лични амбиции и дали ще взима ДОБАВКИ ЗА СИЛА :D или не си е негов личен избор, не знам кой от какво се крие, но и не ме интересува.

Критиката ми е към ББ-тийм, един пост в дневника на Ади вече ми изтриха относно тази тема. Не смятам, че е редно във форум, който е създаден за спортни любители и здравословен начин на живот и всякакви коментари относно забранени стимуланти да не са позволени да се поддържат потребители, които крият или не употребата им.
1. ХХI век, приток на информация има отвсякъде, тази забрана на мен ми е смешна, бодиконструктор много по-добре правят.
2. Поне си спазвайте правилата, а не двоен стандарт - да се изтрият подобни дневници и да си пишат останалите 5 човека като има “правила”.

казано от aleks на 15.05.15, 08:42:

Критиката ми е към ББ-тийм...

BB-Team има своя философия и идеология.
Не настояваме всички да я обожават, но държим на правото си да я имаме такава, каквато смятаме, че трябва да бъде. Радваме се, че ти носим усмивки, но това на този етап няма да се променя. Имаме си своята аргументация и разбирания, за нас понятията ‘здравословен начин на живот’ и ‘забранени спортни субстанции’ нямат място в един контекст за почти всички, които са част от BB-Team по един или друг начин. Как са дефинирани и решени нещата в други медии - нека остане въпрос на личен избор на всеки.

Двоен стандарт няма (в негативния смисъл на понятието), напротив - на моменти толерантността е много повече от необходимото, особено към активни потребители на форума. Ако има незабелязано нарушение на правилата - моля, сигнализирайте на екипа и ще се намесим. Конкретно в сегашния случай - не разбирам кое налага насочването на разговорите в тази специфична посока. Поне двама от екипа можеха да реагират на секундата, още при споменаването на материята. Това ли трябваше да направим?

15.05.15
09:07

казано от Juls на 15.05.15, 08:04:

Блаже,в коя категория ще вдигаш?
Имаш ли намерения до 20ти да буташ 100/ако няма сваляш тегло/?
Да си чувала случайно кой друг ще се пуска?

Имам намерение да бутам 100.. ама няма да е тоя месец, ще вдигам без екипировка, Юле, мисля, че в моята категория ще е Иветка, но тя вдига с фанела, така че е различно. Не знам дали ще се пуска без. 100 може би на Купата и то ако не ме ‘заболи’ главата пак :D
Кила свалям без да целя, с тея тренировки няма как да не свалям, но на 63 няма да падам, поне не сега.

15.05.15
11:14

А в категорията събират ли се повече от три дами?

15.05.15
12:22

2. Поне си спазвайте правилата, а не двоен стандарт - да се изтрият подобни дневници и да си пишат останалите 5 човека като има “правила”.

И как предлагаш да установим кои са тези дневници? Допинг тестове? :D

15.05.15
13:03

Случвало се е, но аз не отивам да се боря с никого, отивам да поставя рекорд в движението лег без екипировка и после на купата в трибоя и в трите отделни движение. В момента и трите рекорда без екипировка ги държа аз, но щангите ми се струват смешни, не искам да бъда записана в региртите с 120 клек, 60 лег и 137,5 тяга, при положение, че знам, че ако се напъна мога поне 150-100-180/190.

Тренировка 2 вчера

Кик бокс с Краската, еба ми се майката, комбинации 2 мин работа 30 сек. почивка на чучело.

Тренировка 1 днес

30 мин стълби с екстри

Храната днес - същата като вчера......

Моля да подкрепите моя колега, състезателя Ицо Мусков, ако желаете, благодаря :)

Ицо Мусков

Мнението беше редактирано от Блажка на 15.05.15 13:07.

15.05.15
14:47

И на мен ми е странно, че даже споменаването на търговското наименование на някой препарат е неприемливо.
Донякъде разбирам, че е с цел да не се подлъже някой четящ, ама все пак...нали съвет за взимане не се дава, защо да се правим, че трениращите не взимат, като те в по-голямата си част взимат и то не малко.

15.05.15
17:42

казано от Блажка на 15.05.15, 13:03:

е с 120 клек, 60 лег и 137,5 тяга, п

Тези постижения на колко кг лично тегло?

казано от nervak на 15.05.15, 17:42:

Записани са и в категория до 72 кг, т.е между 63,1 и 72 кг.  Но усещам, че тази година ще бъдат подобрени с доста.

15.05.15
22:26

казано от Петко К на 15.05.15, 12:22:

И как предлагаш да установим кои са тези дневници? Допинг тестове? :D

Да де, смешно е.

казано от James Hinks на 15.05.15, 14:47:

И на мен ми е странно, че даже споменаването на търговското наименование на някой препарат е неприемливо.
Донякъде разбирам, че е с цел да не се подлъже някой четящ, ама все пак...нали съвет за взимане не се дава, защо да се правим, че трениращите не взимат, като те в по-голямата си част взимат и то не малко.

(handshake) Някак си ми става хубаво когато някой ме разбере абсолютно 1:1 с това, което съм написал, а не да си вади разни откъслечни цитатчета тип измислен журналист търсещ сензация или просто да се заяде и да се направи на забавен.

Моля да подкрепите моя колега, състезателя Ицо Мусков, ако желаете, благодаря

Не го познавам, лайкнах му страницата, но не разбирам как точно го подкрепям чрез това, някой да обясни.

Мнението беше редактирано от aleks на 15.05.15 22:29.

15.05.15
22:28

Всъщност като изключим количественото определение “в по-голямата си част”, съм напълно съгласен с двамата, което по отношение на мнение на Алекс е лека изненада и за мен самия. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.05.15 22:29.

16.05.15
00:15

казано от Иван Благов на 15.05.15, 20:59:

казано от nervak на 15.05.15, 17:42:

Записани са и в категория до 72 кг, т.е между 63,1 и 72 кг.  Но усещам, че тази година ще бъдат подобрени с доста.

Правилно усещаш ;) Днес бях при Иво, 85лег с пауза... С АВАНС...

Кляках леко - 3х2х120 :D пак с аванс.

Алекс, когато ти лайкваш страница, твоите приятели виждат, има варант и те да лайкнат, което се вижда от техните приятели.. и т.н. когато един човек има много харесвания става популярен в тъпия фейс и за огромно мое съжаление точно от там идват запитванията за спонсорство, финансиране и ред други неща, момчето е талантливо, но пари трябват за развиетие, никога не знаеш, дали твоята подкрепа с един клик на бутона лайк няма да е решаваща да му пише някой с повече възможности да удари едно рамо за следващата подготовка.
Благодаря!

Пожелавам ти 160/100/190 през септември. :)

16.05.15
06:52

казано от Иван Благов на 16.05.15, 06:37:

Пожелавам ти 160/100/190 през септември. :)

Благодаря, дано, едно време ми казаха, че лесно се възстановяват стари резултати, трдуно се правят само лични рекорди, дано да се е отнасяло и за клека :)

16.05.15
09:51

казано от Boby_ на 15.05.15, 22:28:

Всъщност като изключим количественото определение “в по-голямата си част”

Боби, аз съм привърженик на чистото трениране. Особено когато се касае за любителско ниво, независимо от спорта. Когато обаче трябва да се състезаваш, независимо от нивото на състезанието нещата се променят. Примерно дори за Джони Спорт в 85+ (или 80+, не съм сигурен как бяха категориите) е невъзможно да излезе някой чист и да е конкурентен за медали. Да не говорим за други състезания.
Като казвам “в по-голямата си част” нямам предвид форума(защото тук взимащите не са толкова много), а реалното положение по залите, площадките и стадионите. А то съвсем не е “масов спорт - здрав народ” ;)
Да не говорим за другата страна на медала - масовите заблуди за химията. Смял съм се със сълзи на “компетентно” написани материали от разни гуру-та и треньори...

16.05.15
16:25

За Джонито според мен не си прав, постиженията са си окей и са постижими и за обикновени трениращи, нали за това турнирът е аматьорски и любителите да изпитат тръпката от едно състезание.

16.05.15
16:44

Сашо, то и в по-ниската до 85кг нямаше начин да се бориш за медали без препарати :D 1-вия - 640кг трибой, 2-рия - 632,5кг , 3-тия - 590кг.  Или дори да има начин трябват години тренировки за тези цифри... 230 150 260 са опитите на Кирил (1-вия). Иначе момчетата след третия смятам, че голяма част от тях бяха натурални (въпреки, че имаше и такива, които не бяха 100% ).

17.05.15
09:19

казано от aleks на 16.05.15, 16:25:

За Джонито според мен не си прав, постиженията са си окей и са постижими и за обикновени трениращи, нали за това турнирът е аматьорски и любителите да изпитат тръпката от едно състезание.

Да, точно Майсторов, Славян, Велизар са “натурално натурални” - никога в живота си не са пипвали...

17.05.15
11:32

Без да изпадам в подробности процента на хората, вземащи и яви ли се на турнира е повече от 50 ;) Турнира отдавна почва да бяга от първоначалната идея/и то не заради организаторите/- аматьори в истинския смисъл на думата да се явяват. На практика може да си го наречем- “отворено републиканско с по-леки правила”, където състезатели по щанги, трибой и стронгмен се явяват- разбира се в това няма нищо лошо- напротив, но момината сълза не е толкова бистра.

17.05.15
11:45

Около 800 кг трибой без химия е по силите на единици хора в света...Има ги, но се срещат горе-долу с честотата на Дядо Мраз :)

17.05.15
16:35

Вчера - на благотворително Strongman състезание в Пазарджик, Велизар ги уби.

Тренировка днес
НСА

400 м тръст
4 дължни бягане назад - спринт 30м
4 дължини високо коляно 30м
4 дължини спринт на място -спринт 30м

5 нормални спринта по 30 м

400 м разходка с упражнения
разтягане

В залата
4 рунда по 3 мин на чувал, с по 1 мин почивка - различни комбинации, кютек
3 по 30 секунди бързо удряне на чувал
коремни преси

19.05.15
09:38

Тренировка 1 вчера

30 мин стълби с екстри

Тренировка 2 кик бокс

.. Краси е лош, много лош
Загрявка, разтганя
Комбинации с партньор  3 мин работа 1 мин почивка
Накрая 30 сек. - 10 сек. 4 рунда с гирички  прави и ъперкъти

Коремни преси и разтягане с партньор

Храна вчера- 3 яйца, 150гр извара, 2 с.л. кисело мляко, 250гр конско, салата, 50гр ядки, 2 с.л. шарлан

Тренировка 1 днес

30 мин стълби с екстри

Тренировка 2 - лег и клек при Ивайло в НСА

Храна - 2 яйца, 100гр моцарела, 150гр извара, 250гр конско, салата, може някакви сушени плодове, ако тръгна да припадам :D

Мисля да снимам клип за tough enough… да си пробвам късмета, Сашо... нали имаше някакъв познат в кеча, ударете едно рамо дейба, после ще се реванширам.

Мила

19.05.15
10:07

Marry me ! :*

19.05.15
11:27

Да започваме ли да записваме саундтрака ти като излизаш на сцената? :D

19.05.15
11:29

казано от Decho Tanev на 19.05.15, 11:27:

Да започваме ли да записваме саундтрака ти като излизаш на сцената? :D

Ако нямаш какво да правиш и ти се занимава, давам ти зелена светлина :D

19.05.15
11:36

Не разбирам от Fl Studio иначе щях да скалъпя нещо :D :D да не забравиш - основното трябва да е микс от арабско и турско (wait) :D

20.05.15
10:19

Тренировка 2 вчера в НСА

Клек - 2х120, 1х130, 135

На клек не натискам, че си имам нужда от адаптация бая...
С по 5кг на тренировка мисля да увеличавам :D

Лег с пауза - 2х75кг 2х80кг (devil) (muscle)

Личен рекорд и не беше чак толкова трудно... на 20 юни може и да се изненадам, като цяло съм подута и ми е гадно, че съм в ПМС и оттам ме болят разни неща, абе за човек в недобро състояние бая лесно ги бутнах :D

Към храната вчера добавям и сирене, конска пастарма и ракия.

Тренировка 1 днес -30 мин стълби

Храната днес - 80гр овес, 30гр стафиди. червени боровинки ( разделено на два приема), 1 ябълка, 300гр конско, салата, 100гр извара
Може би кисело мляко?!, 50гр ядки

Илия ми е донесъл баница, ама ще я пробвам утре или може днес след кик бокса... Обичам те, Котнцеееее, но май повече обичам вената на бицепса си, която след ракията вчера направо ми разцепи кожата :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.05.15 10:22.

Много мразя да има по-яки от мен.
Изобщо не искам да сме приятелки повече! От кога се каня! КРАЙ. КЪСАМЕ! :)

Сега сериозно - много добри постижения бе, Блаж, направо разбиваш. С нетърпение чакам да изненадаш не само себе си, но и всички нас. :)

Браво!

20.05.15
10:25

Ще видим... момчетата искат събота да бутам 90кг... аз ако сега ги бутно какво да очаквам до 20 юни :D
Иво каза, че 75кг са ми за тройка. Дано да е прав.

А си намерих мотивация... да стана яка на лежанката (inlove)

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.05.15 10:32.

казано от Блажка на 20.05.15, 10:19:

Тренировка 2 вчера в НСА

Клек - 2х120, 1х130, 135

Личен рекорд и не беше чак толкова трудно... на 20 юни може и да се изненадам, като цяло съм подута и ми е гадно, че съм в ПМС и оттам ме болят разни неща, абе за човек в недобро състояние бая лесно ги бутнах :D

Храната днес - 80гр овес, 30гр стафиди. червени боровинки ( разделено на два приема), 1 ябълка, 300гр конско, салата, 100гр извара

Илия ми е донесъл баница, ама ще я пробвам утре или може днес след кик бокса... Обичам те, Котнцеееее, но май повече обичам вената на бицепса си, която след ракията вчера направо ми разцепи кожата :D

никъде не видях сирене и ракия (devil)

Мнението беше редактирано от Todorka Ivanova на 20.05.15 14:45.

20.05.15
14:46

казано от Todorka Ivanova на 20.05.15, 14:44:

казано от Блажка на 20.05.15, 10:19:

Тренировка 2 вчера в НСА

Клек - 2х120, 1х130, 135

никъде не видях сирене и ракия (devil)

Ми как да видиш, ти не си спряла да хакаш ракия май май..

20.05.15
15:31

казано от Блажка на 19.05.15, 09:38:

Мисля да снимам клип за tough enough… да си пробвам късмета, Сашо... нали имаше някакъв познат в кеча, ударете едно рамо дейба, после ще се реванширам.

Значи, Блажке, пускаме те коз Русева във WWE. Таман нашия Русев пада от Джон Сина. Ти влизаш и забиваш на Джон Сина едно маваши гери в главата. Примерно. после малко скубане на коси с Лана, която май кръшкала малко и сключвала неизгодни сделки.
Измисляш си една коронна “фатка” :D

Правиш един motivational клип в залата на Гамена с неговите тежести. Малко бекграунд инфо - Русева е отдавна загубената сестра на Русев. Заякнала помагайки на Майка Русия да постигне световно господство. Първоначално цепейки атома с голи ръце за руската атомна програма, после като летец-изпитател за МиГ 29, танкистка в Т-14 армата, а наскоро дори ръчно полагала тръби за Силата на Сибир и Турски поток.

Има много възможни сценарии. Примерно преди следващата Wrestlemania напиваш Джон Сина със самогон и тн.

Менажирам срещу съвсем прилична такса. ;)

20.05.15
15:49

“Русев” е мой човек все пак ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1