“Русев” е мой човек все пак ;)
ДА ТА НЯМААААА
В тази част с нареждането ще съм мега добра “:D
20.05.15
20:45
На 20 очаквам някаква гира около 95-100 от тебе, а за септември 100, че и отгоре!
И аз много работи искам и очаквам, ще ми се да се преборя за Уилкса... ама трудно :D
Тренировка 2 вчера
Лег - 2х3х70кг, 3х75кг
Чувал 3 мин работа 1 мин почивка
Различн комбинации 5 рунда
После 2х1 мин гирички прави удари и ъперкъти.
Към храната вчера добавям половин кофичка кисело мляко с 2 лъжици домашно сладко от ягоди.
Тренировка 1 днес
30 мин стълби
Храна - 60гр овес, 20-30гр стафиди и червени боровинки, 300гр месо, 200гр извара, 30гр ядки
По план мисля да изям 100гр оризовки днес, дойде ми вчера два дни предварително и мисля да се поглезя малко : ))))))
Тренировка 2 вчера
Клек - 3х3х120кг - връщам се... в играта :D
Лег без мост - 3х5х60кг - бавни, много бавни повторения (whew)
Супер серии за рамо, бицепс и трицепс.
Тренировка 1 днес
30 мин стълби
Вечерта ще е някакъв микс тренировката, ще мина през НСА да направя контролно на лега, полсе ще видим.
Има някакъв лагер на муай тайци в IKKEN, затова Краската ме е отстранил за тази седмица, че не може да ми обръща внимание, но в Лъкито има чувал, така че е ок.
Храната днес - 60гр овес, 30гр стафиди, една доза протеинов пудинг, 300гр месо, 200гр извара, 50гр ядки
Така.. ще се върна малко назад тея дни да кажа и аз нещо за моя дневник, моите постижения, суплементация и т.н.
Общо взето, мили злобчовци, хейтъри, мейтъри, ламери, кламери, Губита, рахити и всеки, който се чувства засегнат от поста ми - НЕ съм виновна, че съм нечовешки здравото бичме, и аз боря своите демони, имам ген да съм яка, ама нямам ген да съм суха на вени... така че няма какво да търсите под вола теле.
Любимото ми е някой да ми каже - “Ма ти са зобиш.” Ми.... Зоби са и ти, ако мислиш, че всичко е зоб пред този свят, зоби се и ти да те видя докъде ще я докараш.
Айде със здраве ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.05.15 09:37.
Общо взето, мили злобчовци, хейтъри, мейтъри, ламери, кламери, Губита, рахити и всеки, който се чувства засегнат от поста ми - НЕ съм виновна, че съм нечовешки здравото бичме, и аз боря своите демони, имам ген да съм яка, ама нямам ген да съм суха на вени... така че няма какво да търсите под вола теле.
Любимото ми е някой да ми каже - “Ма ти са зобиш.” Ми.... Зоби са и ти, ако мислиш, че всичко е зоб пред този свят, зоби се и ти да те видя докъде ще я докараш.Айде със здраве ;)
Това в какъв точно контекст го казваш и как да го тълкуваме? Аз го разбирам така - всеки, който не зоби, е леймър и е обречен вечно да си остане рахит. :) А ако нямаш ген за силови спортове и не зобиш, тогава направо не виждам какъв си според това определение. :D
Ти си яко момиче, имаш потенциал, тренираш здраво, имаш високи цели и е разбираемо да поемеш и повече рискове. Естествено е някои дребни душици да ти завиждат. Комплексарите са си комплексари и нито силата, нито тренировките, нито стероидите могат да променят това. Обаче такива обобщения направо ме пращат в девета глуха. Ако чак толкова се влияеш от това кой какво казал или си е помислил, че да ти се налага да ги редиш такива, може би нещо с твоята мотивация не е съвсем както трябва, а не с хората наоколо.
Не, напротив, готино ми е да ги нареждам :D
Не си разбрал правилно, контекста е да спрат да ми спамят дневника и да изискват да бъде ЗАТВОРЕН, защото “нещата им били ясни”
Като гледам нищо не им е ясно, ама айде...
П.П.
Модерираното мнение беше много бързо модерирано от Спийди Гонзалес Карфичка :D
Не, напротив, готино ми е да ги нареждам :D
Не си разбрал правилно, контекста е да спрат да ми спамят дневника и да изискват да бъде ЗАТВОРЕН, защото “нещата им били ясни”
Като гледам нищо не им е ясно, ама айде...П.П.
Модерираното мнение беше много бързо модерирано от Спийди Гонзалес Карфичка :D
Ами като ще те модерират така или иначе, поне да си ги беше напсувала едно хубаво да ти олекне на душата. Какви са тия леймъри, геймъри и рахити? Давай на майка. :)
Ето - и аз съм в групичката вече като виден местен спамър на дневници. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.05.15 09:58.
Кои са тия бе Блаже, дето толкова много внимание ти обръщат:)
Я ги дай на светло:)
На доста хора, които те познават им е ясно за какво ти е гена и в какво ще си най-добра, казвали са ти го и по-скоро ги послушай.
Те тея хора светлото не го обичат :D, в интернет са Гиганти, по състезания като се видим мишкарстват.
Единици са тея, дето ще дойдат и ще направим хубав конфликт, да не кажа, че досега май не се е случвало : ))))
Иначе хората говорят много, в момента говорят и, че може на кютек да изляза и там съм щяла да бъда добра, ако съм сериозна, слушам Краската и се раздавам докрай, НОООО не съм го мислила, а и като чух, че категорията е 65 - не мерси, сега и за кютек да свалям кила, писна ми все да съм извън категория :D
Събота
Щанги на Славия, лекичко, за среща с приятели и обща тренировка
Изхвърляне подклек 3х1х60кг
Изтласкване подклек - 2х1х70кг
Клякане гръб - 2х2х125кг
Коремни преси
Неделя
Бегови на НСА
Чувал в Лъкито - 3 мин удари различни комбинации, 1 мин почивка
Общо 6 рунда
Коремни преси
Тренировка 1 вчера - 30 мин стълби
Тренировка 2 - кик бокс
С партньор - различни комбинации
Отнесох доста стабилно маваши :D а партньорът ми специалн лоу кик от мен... не мога да си преценям силата, треньорът се изнервя и постоянно ми повтаря да НЕ удрям толкова силно. Аз не го усещам силно, ама знам ли.
Тренировка 1 днес 30 мин стълби
Тренировка 2 - по план ще е малко НСА писта, може да бутам лежанка, със сигурност чувал, искам да усвоя по-добре две от комбинациите от вчера и ще се упражнявам сама.
Храна вчера - 60гр овес, 30гр стафиди/червени боровинки, 270гр конско, 250гр извара, 1/2 кофичка кисело мляко от на Славко :D, 50гр ядки, 2 домата, 1ч.л. лешников тахан преди тренировката по кикбокс
Храна днес 60гр овес, 30гр стафиди ( разделено на два приема), 1 ябълка, 200гр конско с гъби. лук, чесън и коприва, 250гр извара, 1 домат, 1/2 кофичка кисело мляко, 50гр ядки
Ще видя как ще съм преди втора тренировка и мога да изям една лъжица тахан, ако усетя,че няма да се справя физически. Ядат ми се само млечни, ще видя какво ще мисля...баси филма.
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.05.15 10:28.
Тренировка 2 вчера
Лег - 1х85кг, 0х90кг ( направо си са завих с щангата :D ), 2х2х80кг
Бегвои на НСА
Високо коляно, спринт на място, разтягане
5х30м спринт
Чувал - 4х3 мин различни комбинации
Тренировка 1 днес
30min стълби
Ще видим довечера какво ще тренирам, че от17:30 съм на маникюр сигурно до 19:30 и няма да мога да стигна до Иккен, може би рамо, ръце и чувал в Лъкито
Храната днес - 60гр овес, 30гр стафиди/червени боровинки, 50гр сини боровинки, 1 ябълка ( може би 2), 30гр локум евентуално, 200гр конско, 200гр извара, 1/2 кисело мляко, 50гр ядки
27.05.15
09:29
85 кг изглеждат много леки!
Толкова леки, сякаш 90 са сигурен успех. Да не би нещо психически да си се спряла, да си се разконцентрирала? Другия път са твои! ;)
Маникюр... КИФЛА! :D :*
Не, тежат си ми, дори не мога да ги отлепя, не вярвам да е психически.
Ще вдигам и с екипировка, ако ми пасне ризата както трябва мисля да подобря рекорда на Марина Шекерова от 112,5кг с фанела.
Да видим...
Естествено, че съм кифла, довечера или утре ще постна снимки на новия си избор :D
в моята категория ще е Иветка, но тя вдига с фанела
112,5кг с фанела
фЛанела
27.05.15
21:35
Вече стана ясно, че тия дет сме учили българска фиОлогия НЕможем да пишем, какво го правите НА въпрос В всеки дневник
Вече стана ясно, че тия дет сме учили българска фиОлогия НЕможем да пишем, какво го правите НА въпрос В всеки дневник
А в тоя форум някой знае ли какво е шега?
П.П. Сега някой трябва да ме цитира и да напише Не. :D
28.05.15
08:32
А в тоя форум някой знае ли какво е шега?
П.П. Сега някой трябва да ме цитира и да напише Не. :D
НЕ :Д
И за да не е празен спам - Блаж, как се чувстваш и забелязваш ли някаква разлика, откакто пиеш вълшебните хапченца :)
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 28.05.15 08:34.
Завършили сте фиОлогия, а колко сте я учили е друг въпрос. Обикновено фиОлогия записват тези, които не успяват да се класират за нещо по-добро :)
28.05.15
10:06
Зaвиси ;) кaквa е филологиятa.
Мнението беше редактирано от Silvia Koleva на 28.05.15 10:11.
Аз исках да стана учителка, затова записах немска филология, както и преводач, но бях на 18, бързо смених желанията си.
Относно хаповече - ДАААААААААААААА, гига-мега съм си доволна от стака :D
Видимо свалям на мерки, оформям се по различен начин ( имам нов телефон, ще направя някоко селфита скоро), но най-важното е, че седя твърда и нетипично за мен, коремът ми стои прибран, лека преса и липса на паласки, пак съм си бичменце, но по-прибрана.
Тренировка 2 вчера липсваше, че заспах на маникюра.
Тренировка 1 днес - 30 мин стълби
Тренировка 2 ще е кик бокс с Краската
Храната - същата
28.05.15
13:40
Завършили сте фиОлогия, а колко сте я учили е друг въпрос. Обикновено фиОлогия записват тези, които не успяват да се класират за нещо по-добро :)
Прав си... аз едва влезнах - нищо друго не ме приеха :((( Спортът ми уби всички мозъчни клетки. А пък толкова трудно я завърших....... едва го добутах до 3.00. И нещо си в голяма грешка - може да са МАЛКО, но ИМА хора, които записват филология, защото това ИСКАТ !
По темата - и аз съм много доволна :) Колко време мислиш да ги приемаш, ще правиш ли почивка като свършат тези или ще правиш директно втори цикъл?
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 28.05.15 13:40.
28.05.15
14:20
специалн лоу кик от мен... не мога да си преценям силата, треньорът се изнервя и постоянно ми повтаря да НЕ удрям толкова силно. Аз не го усещам силно, ама знам ли.
Като/ако задобрееш много - ела да ти видя “силния” лоукик ;)
Сашо, ела ти, може с преспиване, имам две легла, ама са съедининени :P
Не знам какво ще правя Ади, мисля да не спирам :D
28.05.15
14:54
:D :D :D
28.05.15
14:59
Ще дойда, но първо искам да ти видя “силния лоукик”...после наистина ще ти е само до леглата :)
Ще дойда, но първо искам да ти видя “силния лоукик”...после наистина ще ти е само до леглата :)
Силен е за тях най-вероятно, все пак тренирам с децата и с момичета, които нямат грам агресия... аз само от засилката с тоя джолан, както го нарича Краската :D ще ги забия нейде из залата.
Тренировка 2 вчера
Кик бокс - комбинации на чувал, гирички, коремни преси, разтягане
Тренирвка 1 днес
30 мин стълби
Тренировка 2 - кик бокс най-вероятно
Храна вчераааа - скандал - 60гр овес, 30гр стафиди, червени боровинки, 30гр сини боровинки, 100гр конско, 1 кисело мляко, 50гр сирене, салата, 2-3 ракии, 50гр ядки
Храната днес ще е отново скандал - 1 ябълка, 200гр оризов кейк на Тоди, шейк на Тоди от протеин, авокадо и банан, 100гр конско, 1 кисело мляко, 30гр сафиди, 30гр сини боровинки, 50гр ядки, вероятно вечерта салата, ракия и сирене
Казвам скандал, защото губя всякакво желание да ям МЕСО!
И някакви снимки от основен набързо.
Тренировка 2 петък
Лег - 3х2х80кг
Тренировка събота
Кик бокс с друг тренер, някакво високо секси парче :D
Тренирахме главно влизане в противника хахааахах
Тренировка неделя
НСА - Бегови, високо коляно, спринт на място
5х30 м спринт
Чувал - 4х3 мин различни комбинации С ВЛИЗАНЕ :D
Спирам сутрешното кардио за тази седмица да ми починат краката, че ще снимам две фотосесии, за едната чак пари ще ми дават, голем смЕх :D
Нищо кой знае какво за отбелязване - тренировка кик бокс вечерта.
Храна без сол, без въглехидрати и 6 литра вода, днес 12 ако докарам ще е добре и така...
Тая вечер ще бутам с фЛанела после кик бокс, ако остане време.
Вчера в залата започна да води тренировки и Деан Топалски и мазаляка беше пълен - голи мъже се търкалят по земята, луда работа, дано да не си пречим много.
Тренировкиии - лег за малко 100 кила да бутна, леко ме залюля, но ще станат, ама много ме боли баси.. и сега с тея фотосесии не бива да съм наранена по ръцете от фланела.
Вчера кик бокс с Краската, пак ни пръсна, Деян Топалски продължава да е там, вече се разхожда гол до кръста и се смее палаво - МНОГО ЛОШО ЗА НЕГО (devil)
Дойдох с рокля на работа и шефът ми каза - Въй тва ти ли си, баси ръките човек :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 04.06.15 10:49.
04.06.15
11:28
Лол!
Ногоси хубава! Наистина!
Лол!
Ногоси хубава! Наистина!
Като видях, че си коментирала и решх, че ще е във връзка с Деян :D да оставя човека намира примерно..
Ама няма шанс, той си знае, само да ми падне между лапките (sun)
Всички под ножа, а и трябва да си вдигна репутацията с някой MMA-ец :D (triple facepalm)
Тренировка вчера - кик бокс с Християн, загрявка с Деян.
Баси разгрявката му беше ужасна, толкова кълбета и превъртания на 100 страни не съм се въртяла, блякс!
Ейй мноу знай тоя Деян, ше му еба и номерата (fubar) (muscle)
Да напиша нещо констуктивно - вчера 20 лицеви на една ръка, че избивах комплекси пред ММА-ците :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.06.15 13:17.
Събота и неделя повече снимки, по-малко тренировки, поне не съм пропускала кик бокс петък.
Неделя вечерта - спринтове и бегви на НСА, малко ОФП
Днес сутрина - 30 мин стълби
Храна - 60гр овес, 30гр стафиди, 400гр месо, 100гр извара, салати, 20-30гр сурови ядки
Тренировка 2 вчера
Кик бокс с Християн - много яко (inlove)
Пръсна ми гъза !
Тренировка 1 днес
30 мин стълби
Тренировка 2 -План лежанка в НСА
Храната - 60гр овес, 30гр стафиди/червени боровинки, 300гр месо, 150гр извара, салата, 1 ябълка, 20гр локум след силовата, 30гр ядки
Ето и една снимка от рекламната ми и еда от не-рекламната ми фотосесия :D
09.06.15
10:33
Блажке до къде я докара с лежанката - 100 има ли с фанела вече :3
Блажке до къде я докара с лежанката - 100 има ли с фанела вече :3
Работи се по въпроса :D
Тренировка 2 вчера
Лег - до 1х80кг без фланела
После с фланела - 1х100кг, 1х105кг, 1х110кг (devil) (muscle)
Супер серии за рамо и сгъване забицепс :D
110
Днес - 30 мин стълби, после кик бокс с Краската..
Храната няма промяна, държа се на 50гр въглехидрат и 20гр мазнина.
Мнението беше редактирано от Блажка на 10.06.15 12:37.