Yennefer's Diary

Прескочи до:

12.06.15
10:43

Вчера не тренирах, Стоян ми забрани, че оня ден ме хвърлиха брутално и ми излезе въздуха, после през нощта ме стегна сърцето и такива неприятни неща... таааа да, щяха да ми бият някакви неща, ама се размина, било е само мускулен спазъм в следствие на падането.

Днес 30 мин стълби, вечерта първо през НСА, после отивам на Кик Бокс, после в Jim Beam :D :D :D

Почвам да предозирам с капсулите от розово масло, много са яки (in love)

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.06.15 10:44.

16.06.15
12:19

Нямам какво да споделя освен, че съм в някакво АДСКО ПМС, не съм задържала вода да не повярваш, обаче ми се яде сладко на убиййство и не ми пука :D, всички ме дразнят, то това идва и от факта, че много ми се яде, както и другото, което се римува с яде, също много ми се ...
Добре, че поне съм в категория...

17.06.15
00:14

Успех на състезанието,Блаже! Пожелавам ти безаварийно вдигане,много положителни емоции, личен рекорд,златен медал и първо място по Уилкс! (sun)

17.06.15
14:20

казано от Juls на 17.06.15, 00:14:

и първо място по Уилкс! (sun)

: ))))) Благодаря, ама тва последното хахаха, само ако Ивето стане 60 кила и вдига толкова, колкото сега хаха :D

17.06.15
22:05

Просто вярвай в себе си :)

26.06.15
09:36

Ъпдейт

100 лежанка с екипировка, 113 не можах да заключа лакътя, нищо де следващия път
Без екипировка 75, влязох в организацията, че нямаше хора да помагам и аз и съвсем се смазах до безекипировъчната част
Оттам - нататък - походи, кик бокс, тичане, кик бокс МНОГО кик бокс ЛОШО МИ Е, вече ходя с предната група.

Вчера първа тренировка с щанги
Клек - 3х120кг
Лег - 3х65кг
Супер серия рамо и ръце 4 кръга по 25-30 повторения на упражнение

20 мин пътека

И днес страдам много :(
Ще бъда съдия на Купа България (sun)

29.06.15
13:23

Петък - почивен много ми беше зле,  не знам от какво.

Събота - Супер серии 25-30 повторения

Лег с дъмбели - Горен скрипец
Раменно разтваряне - вертолет
Наклонена лежанка - гребане с щанга
Задно рамо с гирички -Предно рамо въртене с диск
Бипсово сгъване с гирички седеж - трицепс на пейка
Машина гърди - пуловър с дъмбел
Бицепсов с крив лост  - трицепс на въже

30 мин пътека наклон
Шутове и коремни

Неделя

Клек  - 2х2х130кг, 1х135, 2х1х140кг
Тяга по 3х1х140кг
Супер серия 20-30

Смит машина акцент дупе
Тяга прави крака
Аддуктор

30 мин пътека наклон

Сауна

Сезонен рекорд на клека 140кг, доволна съм, продължаваме напред :D
Днес съм си на кик бокс, нямам търпение, чакат ме нови протектори, че ми писна да си смилам краката...

Лек реортаж от лежанката има във фейсбук, пробвах да пусна линк, защото е интересно, но бб-тийм са забранили линкове на боди конструктор . Извинявам се колеги и приятели, обаче няма как да не ви нахейтя за това.
Пред обществото УЖ никого не мразите, уж с никого нямате конфликт, но линкове на конструктура С ИНТЕРЕСНИ, повярвайте ми, за доста хора репортажи, няма как да се постнат, понеже сте сложили блок.

По—здрави!

И моя много тежък клек :D

Клек 140

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.06.15 13:30.

01.07.15
11:26

Последните два дни - кик бокс, основно техника, големият ми прогрес е, че помня повече от 4 удара в комбинация :D
В понеделник 150 лицеви разпределени в кондиция с комбинации предполагам беше нещо 1 мин комбинация, опори почивка и пак в прогресия  - 5-10-15-20-25-25-20-15-10-5.

Вчера по-лежерно с партньор, после на чувал и повече разтягане.

А да, да не забравя правя шпагат без проблем и тазът ми вече се върти много лесно, много ми пречеше това за лоу кика :D
Всичко щеше да е супер ако протектприте ми ставаха на прасеца, тренера ми взел S!!! Викам ти луд ли си хахахаха, заглеждал ли си се в прасеца ми, както и да е, чакам M-ки.

02.07.15
09:43

Тренировка вчера

Изхвърляне - до 3х1х60кг - в подклек от вис
Клек - 2х120, 2х125, 2х130
Тяга - 2х140, 1х150кг, 1х160кг
Бицепс - трицепс супер серия
20 мин пътека наклон

Храната не я пиша, че нямам никакво време да ям от работа, вчера съм на едно кисело мляко с 30гр стафиди до тренировка, после бира, салата със 70гр месо.

Мнението беше редактирано от Блажка на 02.07.15 10:10.

зобът няма да покълне с тая храна, я се стегни и яж :D

Зависи колко е бирата :)

03.07.15
11:47

Тренировка вчера

Изхвърляне разножка - 2х55, 1х60, 1х65
Изтласкване - 1х70, 1х75, 1х80
Лег - 2х2х75кг

Кик бокс техника комбинации 3 рунда по 2 мин

Чоплене на семки и пиене на бира и слушане на Гамора по цЕл ден, подадох документи в НСА, да видим...
Ади, не ям, не защото не искам, а защото нямам време, ей го днес влизам в офиса и веднага заливане с проблеми и мейли, чак сега си направих кафе..
Кога да отида до кухнята, кога да си изям яденето.

06.07.15
10:00

Тренировка петък - кик бокс

Тренировка събота
Клек - 3х1х135кг
Изхвърляне подклек - 3х2х55кг (вис)
Удари на чувал свободни комбинации - 3 по 2 мин

Тренировка неделя
800м
бегови - високо коляно, подскоци, спринт на място, спринт
800м

Сауна

Събота бях смааааааазана, за това неделя нещо като релакс...

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.07.15 10:00.

07.07.15
09:54

Тренировка вчера - кик бокс...

Накрая беше погром - за първи път се бих наистина, разбиха ми малко устата и ми изтръпна усната, ама аз съм си виновна :D Освен това научих нещо важни - боли като те ударят първите 2 пъти, по един от всяко страна, после вече не боли :)

Но и аз го ударих де, каза, че 2 3 пъти съм го нагърчила с лявото си круше.

Края на месеца ще ходя на лагер за един уикенд с тях на Банско. Тренера вика -ти идваш да пиеш, ама ще те сгърча :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 07.07.15 09:59.

08.07.15
10:30

Тренировка вчера

Изхвърляне до 1х60кг
Изтласкване до 1х80кг

Кик бокс 3х3 мин на чувал, различни комбинации.

Мнението беше редактирано от Блажка на 08.07.15 10:41.

09.07.15
13:27

Вчера кик бокс - кондиция 5 станции по 2 мин на станци и по 4 мин почивка между 2та кръга от 10 мин
После техника с партньор.

Днес изпит по щанги в НСА

Тъкмо набрах сила и доц. Боянов ми каза да спирам и ми писа 6 :D

Вечерта Кик бокс  и така...

Мнението беше редактирано от Блажка на 09.07.15 13:42.

14.07.15
13:27

Тренировки - кик бокс основно
Събота първо кик бокс с чучелото, после гърди-гръб рамо и трицепс супер серии

Неделя  разпускащо-стабилизираща

Клек - 3х5х100кг
Ходещи напади - 3х20 всяка серия с различна тежест, диск над глава, гири позиция тръстър, гири до тялото
Лег преса - 2х100бр
Супер серии по 20-30
3 кръга
Абдуктор - глутеус екстензии
Клек на смит машина широк разкрач - тяга прави крака
Аддуктор
Шутове - 3х20 на крак

20 мин пътека наклон

Вчера кик бокс пак, почна да ми се осбождава тази и започна да става страшно дори и за партньорите ми мъже, кракът ми бил тежък и боляло много особено на лоу кик :D

Разтягане на локуми

14.07.15
13:38

казано от Блажка на 14.07.15, 13:27:

и започна да става страшно дори и за партньорите ми мъже, кракът ми бил тежък и боляло много особено на лоу кик :D

Офертата ми важи :) За лоукика става въпрос ;)

14.07.15
15:16

казано от James Hinks на 14.07.15, 13:38:

казано от Блажка на 14.07.15, 13:27:

и започна да става страшно дори и за партньорите ми мъже, кракът ми бил тежък и боляло много особено на лоу кик :D

Офертата ми важи :) За лоукика става въпрос ;)

Добре, че уточни за коя оферта става въпрос, че ти ме пръскаш от предложения ;) :*

20.07.15
10:06

Тренировки - кик бокс, много съм зле като се налага да се “бия” :D Сгъвам капаците, въздух нямам, трагедия.

Събота - Клек - 1х130,135,145, 2х2х120кг
Лег - 3х2х70кг
Трисет за рамо - 4 кръга - 25/30 повторения
Бицепс- трицепс

20 мин пътека наклон

Неделя - Клек - 5х5х 110, последната 115
Лег - 5х5х60кг
3 кръга
Смит машина акцент дупе
Глутеус екстензии
Аддуктор
Абдуктор

2кръга
ЗАдно бедро едностранно прав
Тяга прави крака

всичк по 25-30 повторения

Малко басейн с Тоди.

Две хубави новини - ще продавам и рекламирам Top Ten екипировка.
И съм студентка в НСА - вдигане на тежсти, с най-висок бал  от всички кандидатстващи редовно и задочно, каква ирония :D

Част от списъка, само на моята група.

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.07.15 10:06.

20.07.15
17:55

А балът за да станеш бъдещ вифаджия от какво се определя? Предполагам не участват математика, физика и литература?

20.07.15
22:09

Изпит по вдигане на тежести, където трябва да вдигнеш определени тежест, за да имаш 6.
Изпит по български език, езикова култура.
И диплома.

Иронията в случая е, че аз за 2 години вдигане на тежести имам 6 на изпит, за който мъжете се зобят, за да го вземат...
Понеже имаше момчета за 85 категория 130 изхвърляне, 160 изтласкване е за 6-ца.

Мнението беше редактирано от Блажка на 20.07.15 22:12.

20.07.15
23:22

казано от Блажка на 20.07.15, 22:09:

Иронията в случая е, че аз за 2 години вдигане на тежести имам 6 на изпит, за който мъжете се зобят, за да го вземат...
Понеже имаше момчета за 85 категория 130 изхвърляне, 160 изтласкване е за 6-ца.

Не виждам каква ирония има тук. Ти се занимаваш с това от доста време, постигнала си ниво, което е далеч над средното (меко казано), а говорим все пак за приемен изпит, а не за степени от рода на майстор на спорта, заслужил майстор на спорта и т. н. (които не знам дали все още съществуват в България всъщност).
В същото време въпросните момчета са видели изхвърляне и изтласкване за пръв път преди няколко месеца, когато вероятно са завършили училище и са решили, че може да кандидатстват с щанги.

20.07.15
23:47

Никъде не мога да намеря в интернет по колко места приемат, каква е таксата и какви са нормативите (все пак има и различни оценки от 6 :D), въпреки че щом на 85 е 290 за 6ица в долните категории ще е още по-малко. И нямам намерение да ходя до НСА да си купувам справочник за нещо, което би трябвало да го пише на сайта им... Стана ми любопитно, засега диплома за треньор не ми трябва :D

говорим все пак за приемен изпит, а не за степени от рода на майстор на спорта, заслужил майстор на спорта и т. н. (които не знам дали все още съществуват в България всъщност).

Приемен изпит за треньор, не знам какво общо имат състезателните постижения в движенията към треньорската дейност. 130/160 до 85кг са доста посредствени постижения за един състезател, ама за треньор са си за 6ица :D

Мнението беше редактирано от aleks на 20.07.15 23:54.

21.07.15
07:56

Няма информация да, ще ти ги кажа с 5кг се увеличава или намалява двубоя спрямо категорията - значи за 77 - 285, 69-280.
Има и различни оценки от 6, но не ти ги препоръчвам :D - Има 5 места за щангисти, тая година Стоянчо, Ферди и Златко записаха по постижения, дллъжни са, ако има момичета да вземат поне едно и остава още едно място за някой да се напъва, тоест тази година за едно място се борят примерно 7 момчета ( казвам примерно).

При мен е различно, тъй като съм задочно  се боря с всички хора във всички спортове, доц Боянов ме насоли на изпита защо не съм записала редовно, щели да ме вземат и да ме изведът на индивидуален план, защото сега не се знаело колко съм щяла да изкарам на българския и тъй като не се боря само с щангисти, възможно било да не се класирам.

Иначе относно състезания и треньори, честно казано аз не бих искала да работя и не бих си дала детето да учи щанги с човек, който няма никакви постижения в тоя спорт. Най-малкото това, че не е вдигал толкова, колкото се изисква, за да можеш ПОНЕ да се бориш за някакво място на състезание ( имам предвид тройката), за мен означава, че той всъщност за себе си не разбира спецификата на спорта и не-толкова техническата част, колкото психическата и схемата, по-която да ми тренира детето.

Записвам НСА, защото Тодорка вече имам клуб, имаме амбиция да тренираме деца, аз лично много, обаче за тази цел искам да знам как се получава, някъде да го прочета, да видя, да ми бъде казано, да имам самочувствието да го правя. Не искам от незнание и неадекватност да имам състезатели на 15-16 години с по 3 дискови хернии, ордози и изскочили капачки.
В момента гледам за тренровъчните методики в Китай, много ми допадат - първите 2 години само скачане на височина, прескачане, бегови и движенията се заучават с дървена пръчка, никакви лостове, никакви тежести....

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.07.15 08:00.

21.07.15
09:30

Много хубаво. В последно време според мен нараства интереса към вдигането на тежести и се радвам. Малко ми е странно защо от НСА са решили, че разликата трябва да е през 5кг, например за мъже на ДЛОШ нормативите са кат. до 77кг - 105/130, а на 85 са 115/140, на 69 са 95/115. За до 20г не ги знам, но са по-малко, а ако решиш да кандидастваш след гимназия се предполага, че си на 18-19 години. От тази гледна точка 130/160 не са въобще малко.

Мнението беше редактирано от aleks на 21.07.15 09:31.

21.07.15
09:40

Не може да са такива нормативите бе, сигурен ли си, че не гледаш тези до 23 години? За мъже на 77 мисля, че си е 260 двубой.
Не съм гледала изискванията, може и да греша, но съдя по жените, аз трябваше да вдигам 145, което си е норматива и да ти кажа за жена не е малко...
Ние скоро ги гледахме с Тоди. не е възмжно на 77 да е 105 изхвърляне, за мъже е поне 115/120.

Трябва да се провери, говоря като правя съпоставка, така че не мога да знам с точност. Но знам, че НЕсъстезатели влизат с 4-ки или 5-ци.

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.07.15 09:41.

21.07.15
09:50

Сигурен съм, нали два пъти участвах. За мъже в кат. до 77кг нормативът е 235кг двубой, на 85 е 255кг. В щангите поне в България няма до 23г, има до 14, до 17, до 20 и мъже. 145кг двубой за жена е много, за щангистка не бих казал. Всъщност не знам защо ги има дори тези нормативи. Аз моя норматив на 77кг (за мъже) го покрих за 8 месеца вдигане като никога не бях изхвърлял и изтласквал, а на 69 за 3 месеца. Логичното според мен е щом не е проблем за един абсолютен новак да си покрие разряда или да няма такъв или да е повече.

21.07.15
12:24

Не знам, не ми се ниши вече, който иска да кандидатства да се поинтересува, аз го направих само за себе си.

Така:

Тренировка вчера - кик бокс

Лицеви опори - 6х30
Коремни преси - 6х30
Гръбни - 6х30
Скок дъжина - 6х10

5 рунда чувал свободно по 2 мин
Последния рунд само майгерита и мавашита с редуване на краката  и съответно припадане :D

Днес - зъболекар, не знам дали ще остане време за тренировка, че ми изкъртиха ченето..

22.07.15
15:08

Тренировка вчера

Клек - 3х3х120,125,125
4 кръга трисет за рамо
раменно разтваряне
раменни преси
вертолет

Бицепсово сгъване - трицепсов разгъване

Одобрили са ме от Фермер търси жена, Пламен ма е аресал :D, обадиха ми се вчера. В понеделник отивам да видя какви са условията и какво предлагат.

Пламен :Д

Мнението беше редактирано от Блажка на 22.07.15 15:13.

Хахахахахахахаха Благо, МА!
И не казваш!!! Ще ми е изключително любопитно да споделяш повече (ако можеш, разбира се).
Егаси... ще те гледаме по телевизора след време - ще те тестват дали ставаш за живот на село. :)

22.07.15
15:13

казано от Блажка на 22.07.15, 15:08:

Одобрили са ме от Фермер търси жена, Пламен ма е аресал :D, обадиха ми се вчера. В понеделник отивам да видя какви са условията и какво предлагат.

Търсят женски муфлон за разплод. Честито :)
Нищо не предлагат, само слава и то това на теб ти стига ;)

p.s.
Тениската му МАШИНА ме грабна :D Ронката има таква с МУТРА BG от Мола в Бургас :D :D

p.p.s.
Няма да го тормозиш, че клякаш и дърпаш повече от него, нали ? :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.07.15 15:21.

22.07.15
15:25

АХАХАХ, Блаже, ще ми станеш градска,  Горнооряховска снаха!! Ахахаха, ще умра, боже ;)

22.07.15
15:31

казано от Блажка на 21.07.15, 07:56:

В момента гледам за тренровъчните методики в Китай, много ми допадат - първите 2 години само скачане на височина, прескачане, бегови и движенията се заучават с дървена пръчка, никакви лостове, никакви тежести....

Което си е нормално - атлетика + мобилност, а нещата със силата така или иначе търпят много развитие в последствие.

22.07.15
16:06

Мен ми сe чини, че човека си търси работна ръка. :D :D Каквато си здрава, как ще цепиш дърва и как ще копаш....... :D :D :D

22.07.15
16:37

Блажке, май ще ти купуваме трико за дълбока оран :D

22.07.15
20:16

казано от James Hinks на 22.07.15, 15:13:

казано от Блажка на 22.07.15, 15:08:

Търсят женски муфлон за разплод. Честито :)
Нищо не предлагат, само слава и то това на теб ти стига ;)

p.s.
Тениската му МАШИНА ме грабна :D Ронката има таква с МУТРА BG от Мола в Бургас :D :D

p.p.s.
Няма да го тормозиш, че клякаш и дърпаш повече от него, нали ? :)

Между другото Сашо плаща се и то стабилно, на снимачен ден, доколкото разбрах между 300-400лв ако не и повече, в понеделник ще се разбере.

Еее.. стига бе..
Аз мислех, че всичко е любов. Не очаквах да се плаща на кандидатките. Много интересно. :)
Стискам ти палци - забавлявай се, ще те следя с интерес, ако нещата се развият в посока да участваш.

И УМНАТА :)

23.07.15
11:40

Иии много яко, чак се развълнувах... Блаже, кажи какво не пиеш, за да ти приготвя от всичко останало :D Кефиш ма!

24.07.15
08:15

Тренировка сряда

Кик бокс - 7 рунда техника, 2 рунда пребиване, не издържам, ужассс

Тренировка вчера
Сутринта -30 мин пътека наклон

Басейн
Вечерта

Супер серии 20-30 повторения, 3 кръга

Лег с дъмбели - горен скрипец
Наклонен лег с щанга - гребане с щанга
Машина гърди - Пуловър с въже
Трисет за рамо

Дупе
Широк клек на смит машина
Абдуктор прав
30 мин пътека наклон

Кокобът, чакай да видим какво ще стане, да не слагам тигана, че напоследък много ми дойдоха емоциите, между другото Вито не разбрах сега колко е до 25 или над 30???

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1