Yennefer's Diary

Прескочи до:

09.09.15
13:04

Тренировка 2 вчера

Клек - 3х2х135кг
Лег - 3х1х80кг
Супер серии горна част 3 Х отказ

Лег с дъмбели - гребане с дъмбели
Машина гърди - Машина гръб
Пек дек - Долен скрипец тесен хват

Тренировка 1 днес

40 мин пътека наклон

Шутове и коремни

ЗА първи път има три момичета в моята категоря... и не знам как да намеря мотивация, честно.. БАСИ!

09.09.15
13:26

И има доста добра вероятност тази с 40, 50, 60 кг заявка да вземе бронзов медал и после да се хвали с него. :D

09.09.15
13:35

Меги е пич бе, тя е на 50 години, прави си го за шоуто :)

10.09.15
10:07

Тренировка 2 вчера

разпускаща., че съм се напълнила с вода катооо .... и това вече със сигурност е от претрениране

Клек - 3х3х125кг
Машина задно бедро - глутеус екстензии
Тяга прави крак (тежка ) - 3х15
Аддуктор-абдуктор

20 мин пътека

Днес значително по-добре след изяждането на няколко връзки магданоз, магнезии, БЦАА и пиене на мечо грозде...

Тренировка 1

40 мин пъека

Упр за дупе с шф. топка
Шутове
Коремни
Усуквния

Вечерта - не знам
Имам нова придобивка, не знам още защо ми е по-късно ще разбера :D

Продължавам да твърдя, че няма да се поведа по вълната и НЯМА да се запиша на лека атлетика, добре де, искам да пробвам 60м, искам някой да ми покаже, заниманията по лека атлетика в НСА най-много ми допаднаха и мисля вбъдеще да посещавам някакви такива тренировки, единствено за да науча нещо полезно.

На детето му трябваха пари, аз имах излишни, номера беше моя.. така е като седя по цял ден на пистата на НСА :D :D :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 10.09.15 10:11.

15.09.15
10:27

Минавам само да споделя новата уникална песен на Ty Dolla…
Всичко е нормално, утре правя начални, сауна, четвъртък само раздвижвам и събота ще видим.

Като цяло май въртя повече любов напоследък, отколкото нещо друго :D Ама пък това ми дава някаква сила... както обикновено (devil)

15.09.15
13:27

казано от Блажка на 15.09.15, 10:27:

въртя повече любов

Какъв евфемизъм :D

15.09.15
13:44

казано от James Hinks на 15.09.15, 13:27:

казано от Блажка на 15.09.15, 10:27:

въртя повече любов

Какъв евфемизъм :D

:D

15.09.15
13:44

От силов към полов трибой.

15.09.15
13:45

Там Блага е по многобоя :D

15.09.15
13:52

казано от James Hinks на 15.09.15, 13:45:

Там Блага е по многобоя :D

I got not type, bad niggas is the only thing, that i like :D :D :D

17.09.15
12:47

Вчера начални без тяга, тяга ще дърпам на състезанието :D :D :D

Днес ще се заредя подобаващо и утре пътувам следобяд...

Общо взето това е, важното е да сме живи и здрави.

Някой да знае откъде да си купя банани, кокосови орехи и ананс на оферта :D :D :D

I think I’ve got a fuckin’ problem! (inlove)(giggle)

17.09.15
13:33

казано от Блажка на 17.09.15, 12:47:

Някой да знае откъде да си купя банани, кокосови орехи и ананс на оферта :D :D :D

Банани имаше сутринта във Фантастико на 1,99 лв. Не знам дали е оферта....

17.09.15
13:48

казано от Zozo на 17.09.15, 13:33:

казано от Блажка на 17.09.15, 12:47:

Банани имаше сутринта във Фантастико на 1,99 лв. Не знам дали е оферта....

Да, да и вчера така бяха взех една връзка.. днес ще мина да взема още една - голям проблем ей хахахахаа :D

17.09.15
13:54

Мнението беше редактирано от CarnalK на 17.09.15 13:54.

17.09.15
14:00

Защо сега ме караш да изпростявам :D

17.09.15
15:09

казано от Блажка на 17.09.15, 14:00:

Точно 32 секунди ми бяха достатъчни, за да не продължа да го гледам (слушам) (giggle)

17.09.15
15:11

казано от Zozo на 17.09.15, 15:09:

казано от Блажка на 17.09.15, 14:00:

Точно 32 секунди ми бяха достатъчни, за да не продължа да го гледам (слушам) (giggle)

Е те тея са скандално зле, напомнят и на Sandu Ciobra, пак изпълнител, с чието творчество се запознах покрай Carnala.

17.09.15
15:18

Много е важно да имаш висока банкетна култура.
Един истински българин трябва да е като кучето на Павлов - като чуе сръбска музика да му се припива ракия със салата.
А най-напредналите само при споменаването на въртящ момент се сещат за Слободан Илич и Мухарем Сербезовски. (Ако правите връзката, то вие сте един виден банкетен културолог!)

П.П. “Висока банкетна култура” е политически коректният начин да кажеш за някого, че харесва чалга.

21.09.15
10:22

Ами какво стана на състезанието.
Бях в категория :D
Изобщо не знаех яка ли съм не съм ли, че бая погладухвах.. е вечерта ударих 3-4 водки... поне като не ям да си пийна.

Клек - 150кг
Лег - 80кг
Тяга - 175кг

Тотал - 405кг

Доволна съм, но от тягата направо ми се разказа играта на трапеца и плексита... ще се почива поне седмица, не искам да си бия някви лайна и така.
Да се надяваме всичко да е наред и да отида март месец на Европейско, то за това беше цялото това напъване. На тягата и 180 да бях сложила, щях да ги издърпам, нещо ми дойде силата.
Радвам се, че всички мислят, че съм на хап, понеже явно за повечето хора такива тежести се вдигат на хап.. еми здраве да е, радвам се че не съм, тъй като искам да си докажа, че може на чисто да се постигне конкурентен резултат за международно състезание.
Това е, чакам клипове от Бодито и ще пиша като излязат.

Нямам много снимки, спортът не ме предразполага да се снимам много хахахахахаах (LOL!!!)

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.09.15 10:27.

22.09.15
11:56

Браво, Блажке! Догодина на европейското поне в тройката ти пожелавам да си!

22.09.15
12:18

С тея тежести съм в тройката, имам 5 месеца.. пожелай ми да да се боря за първо място.
Като гледам колко ми е лек клека и се ядосвам... честно.

22.09.15
15:11

При жените до 63 вдигнатите кг са доста ниски-само това момиче ли участва?

22.09.15
18:13

Ми то има 4 жени общо за всичките категории. Като за жена стабилно си вдига, който смята че вдига малко да отиде и да вдигне повече.

Мнението беше редактирано от aleks на 22.09.15 18:15.

22.09.15
18:18

казано от aleks на 22.09.15, 18:13:

Ми то има 4 жени общо за всичките категории. Като за жена стабилно си вдига, който смята че вдига малко да отиде и да вдигне повече.

Да прати жена си да вдига като е толкова отворен... едно е да се вдига в залата, друго на състезание.

На клека ми е бая смешно, на тягата - не толкова. Иво ми вика - усмихни се на камерите, викам - ти усмихваш ли се, щото не съм те видяла :D

Мнението беше редактирано от Блажка на 22.09.15 18:21.

23.09.15
08:24

Браво, много яка! :) Вече не някои, а повечето мъже по залите са далеч назад. :)

казано от Блажка на 22.09.15, 12:18:

С тея тежести съм в тройката, имам 5 месеца.. пожелай ми да да се боря за първо място.
Като гледам колко ми е лек клека и се ядосвам... честно.

Абе в тройката си... Не впрягай каруцата пред коня. Тренирай, опази се здрава дотогава, отиди, вдигни си заявката, пък нека след това да говорим за места. Никому нищо не е вързано в кърпа.

23.09.15
10:12

Това “много яка” го написа да замажеш другото, нали :D Все ми е тая, честно да ти кажа... ;)
Еми да, дишай -  в тройката ще съм ако си вдигна тея тежести и ако конкуренцията е като миналогодишната.

Това е,

Мнението беше редактирано от Блажка на 23.09.15 10:13.

23.09.15
10:49

казано от Блажка на 23.09.15, 10:12:

Това “много яка” го написа да замажеш другото, нали :D

Не, не съм.

казано от Блажка на 23.09.15, 10:12:

Все ми е тая, честно да ти кажа... ;)
Еми да, дишай -  в тройката ще съм ако си вдигна тея тежести и ако конкуренцията е като миналогодишната.

Дишай, а? Така ли стана?
Май ме бъркаш с някого и търсиш интрига и задни мисли там, където ги няма. Винаги съм ти се радвал на успехите и съм смятал, че имаш страхотен потенциал в силовите спортове (но не и в културизма, за да съм напълно честен). Ако мислиш, че горното е продиктувано от завист, а не е приятелски намек да останеш стъпила на земята и да изживееш успеха тогава, когато дойде, нямам намерение да те разубеждавам.
Пожелавам ти успешна подготовка!

23.09.15
11:12

Благодаря.
Не става въпрос за завист или интрига, а за лошата енергия, която пращаш във Вселената с това съмнение хахаха.

Както и да е, аз мога пак да имам резултат и пак да не отида, защото няма да мога да си покрия разходите до Естония и таксата участие, така че гледайки обективно  си прав, може никъде да не отида :D :D :D

24.09.15
10:01

Тренировка вчера НСА

Клек трибойска техника - 2х130, 2х135, 4х120
Вече по-стабилно, дано да свикна

Лег - 2х2х70, 2х77кг
Раменна преса - 3х5х40кг, 2х8х30кг
Малко вертолет и бицепс

Защо бодеш инсулин? И други “добавки” ползваш ли сега?

24.09.15
12:42

казано от Тедо Димитров на 24.09.15, 11:42:

Защо бодеш инсулин? И други “добавки” ползваш ли сега?

Как така бода инсулин? Ти болен ли си?
Дори и БЦАА не пиех за тва състезание, че нямах пари, ходих по зъболекари, имах проблеми и така.
Ако се съмняваш плати ми пробата, тъкмо няма аз да давам 200лв хахахаах.

Тедо, отиди да се прегледаш моето момче, имаш сериозни психични проблем, шматка от класа, коплексар отвсякъде, точно с 5 реда успях да те накарам да ме блокираш във фейсбук, слаб ти е ангела ;) Но се лекува.

Мнението беше редактирано от Блажка на 24.09.15 13:03.

Ама наистина. Който се съмнява и само пуска интриги и слухове, да плати пробата на Блага и готово. Аз съм сигурна, че тя публично ще покаже резултатите после.

24.09.15
13:47

Логнах се само да напиша колко много се кефя на Блашка! Браво, ти си моя идол и искам да стана силна като теб като порасна! Много упсехи и в силовите и в културизма, пак хаитери винаги ще има, особено с увеличаването на успехите. Само напред и нагоре!!! :Д :D

Точно й казвах,че ще изчакам отговора на по-горната публикация...и тогава ще я похваля.;)))..тааа супер маааа...много ми хареса..за първи път толкова спокойна,стабилна и сигурна!!!Напред и нагоре...:)))Можеш!...Kleines Tierrrrrrrrrr :*****

24.09.15
17:28

Благодаря, аз знам, че има хора, които ме подкрепят и които са ми коректив и ми показват грешките, честно казано не ми пука бай Драгой от Драгичене какво мисли и как ме вижда в живота напред.
Правя каквото мога - пък да става, каквото ще.

Взимала съм, да, ако нямаше да давам проба си признава, че нямаше и да спра, ако не беше опасно за децата, които искам да имам в бъдеще, нямаше, сериозна съм. Но Иво ми каза нещо преди около половин година и разбрах, че е напълно прав: “От колко време вдигаш, имаш сравнително добри постиижения, излез на международно състезание, докога ще се състезаваш в неравна битка със себе си по Републикански...”
Може да успея, може и да не успея, един Господ знае, ще се разбере, взимала съм глупости, правила съм грешки, ако изляза НЕ-чиста март месец, ще е защото ще ми намерят остатъци отпреди година и 2 месеца.
Знам, че съм си постигнала резултата на това състезание на чисто, и това е най-важното - да докажа на себе си, че може и без тея неща, понеже аз бях от неверниците. Може, ама е тройно по-трудно.

26.09.15
14:25

Добра тяга, даже на 180 можеше да се пробваш.
Що толкова малко женки имаше?

28.09.15
10:09

То винаги има малко, даже сега бяха много.

Уикенда бях в Каварна на Републиканското по кик бокс,  опъвах сергия на TOP TEN, ако някой се интересува от екпировка - аз съм човека :D

Бяхме с IKKEN, запознах се с Jacky Muaythai днес ще ходя в залата да потренираме, може да науча нещо интересно.. човекът има 150 професионални мача... Всички момчета и момиче от клуба са републикански шампиони.. общо взето това.
Трябва да пиша на Сашо на ЛС за една схема преди около 3 години, с която свалих за 40 дни 7кг за състезание, да ми я припомни, че ще трябва да направя едно ударно сваляне и така.

28.09.15
22:06

Схемата включва ли диуретик/други медикаменти или е само глад, жажда и сауна :D

28.09.15
22:21

казано от aleks на 28.09.15, 22:06:

Схемата включва ли диуретик/други медикаменти или е само глад, жажда и сауна :D

Само глад, но се свиква, просто трябва да си дам рестарт на организма така или иначе.. . днес гладът ми се отрази много добре.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1