19.11.15
11:39
Религията не е виновна за тероризма.
За съжаление точно интерпретацията на някои текстове от Корана и ислямските мислители става идеологическа основа за терористични актове.
аз съм чела и Корана и Библията, и то задълбочено изучаване на двете свещени книги.
И аз съм ги чел, съвсем незадълбочено и почти диагонално - Сура за придобитото по време на война например. Поне на 3-4 места има какво, защо и как с неверниците. Също и в Сура за победата.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 19.11.15 11:44.
Влизам само да пусна едно видео, което ми хареса много и ми се иска повече хора да го видят и ако има нещо все още човешко в някой от нас/вас да се замислим, не да се молим за Париж, а да се стремим, оправяйки своето мислене да направим светa едно по-добро място за живеене, защото все още смятам, че всичко е енергия и генерирането на расова омраза не води до нищо добро.
Не защото в следващия си живот мога да се родя черна и мисля за трансцеденталното си бъдеще...
Защото ме боли какви сме изроди, какви сме съдници, кой бил прост, първичен, ниско интелигентен и т.н, защото бил черен.
И ние като по-умни какво ?! Цъфнали та вързали.... Гледайте видеото, made my day : )))))))))))))
Мнението беше редактирано от Блажка на 20.11.15 16:59.
Работил съм с цветнокожи, разлика в интелекта и съобразителността с кавказката раса не съм забелязал. Но има друга важна разлика - мързеливи са. Ама не мързеливи като гърци или българи, а мързеливи до степен да умират от глад, ако им секнат социалните осигуровки, но да не захванат работа. Не знам дали е генетично или социално (по-скоро второто, защото има изключения), но е факт.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.11.15 17:49.
20.11.15
20:53
;)
Какво генериране на расова омраза???????
Това е сблъсък на цивилизации...и едната е 300г назад,като последите 50г са изостанали с 200г.
Нагласяйте си мисленето...оправяйте го..а онези ще дойдат и ще оправят дъщерите ни...а и синовете ...Всеки който е имал работа ,а не лаф с всякакви иноцветни,чурки и прочие -има конкретно мнение и няма намерение да си го “оправя” мнението де.
Иначе лафа го могат и чукчитата...
Мнението беше редактирано от nervak на 20.11.15 22:06.
Мисли каквото си искаш, това е твое право, моето мнени, че светът страда си остава, не Париж, понеже ако погледнем реално Франция, Англия, Испания, Холандия си заслужават всеки един негЕр, който е дошъл там. И не говоря за мигранитете, имах предвид хората, които живеят в страни от третия свят, ЖИВЕЯТ, не са тръгнали да ебат дъщеря ти.
Мнението беше редактирано от Блажка на 21.11.15 08:28.
Горният клип е наистина хубав:) но такива хора са малко. Като цяло исляма е агресивна религия и е жалкото че млади момчета с бъдеще биват повлечени в идиотски идеологии. Познавам мюсюлмани и са си напълно нормални хора спазват си големите празници както ние нашите но до там . Тях също ги е страх от терористите поради две основни причини едната е страх ги е за собствените им животи а другата е че хората ще започнат да ги оплюват и тях и ще ги слагат под общ знаменател с терористите само защото изповядват една вяра . Тези дни правих профил точно на момче терорист страшното е че първо е бил нормално момче което учело в престижно училище но след няколко убеждаванки колко лоши са християните и как Европа трябва да бъде ислямизирана захапва въдицата и са самовзрявява .Истината е че САЩ правят ненужни войни като се опитват да се намесват в политиката на свободни държави и всяка подобна ситуация като тази в Париж е извинение за започване на нова война .Истината е че политиците си мълчат от страх да не би да има нови кървища .Грозно е защото там също има свястни и интелигетни хора против това което правят терористите още по грозно е че пращат млади момчета да ги загиват за да си напълнят гушите с пари и да са над целият свят. Имам колеги загинали при изпълнение на мисии признавам доста по отрицателно настроена съм към бежанци и терористи но нямам против обикнтовените хора живеещи си нормално . Колкото до бежанците много ама много малък процент от тях са наистина бежанци повечето са големи и здрави мъже които вместо да се погрижат за държавите си правят мизерии тука . Да не говорим че доста голям процент от жените също са потенциални терористи и това е още по страшно понеже никой не би отказал помощ на самотна майка сирийка с дете отколкото на млад здрав мъж. Грозното е че идват в Европа и си налагат техните ценности и рушат тези на нацията в която са .Уж бягат от война и идват тук и взривяват невинни хора ....
В Германия и Франция и Швеция престъпноста се вдигнала доста след бежанските нашествия и голяма част от престъпленията са томно от уж бежанци .Проблема не е че ние не искаме да ги интегрираме е че те не желаят да го направят . Ето до тук води толератноста и благородието да ни се качат на главата .Твърдо против съм да се пращат воени в свободни държави и СаЩ и другите големи да им се бъркат в политиката но съм и твърдо против лицемерното им жалване на уж бежанците .
Извинявам се за дългият пост но видях ,ме тук е писано по тази тема и не се сдържах:D знам сега колко псувни ще отнеса ама изпитах нужда да напиша всичко това .
И ето едно клипче надявам се хората се замислят над него и спрат да изкарват всеки дръзнал да се изкаже против тези хора зле най-черният на земята
http://www.breitbart.com/london/2015/11/11/watch-anti-migrant-video-going-viral-across-europe/
П.П Извинявам се на авторката на дневника за спама
Мнението беше редактирано от S&M на 21.11.15 13:23.
21.11.15
22:07
(y) (handshake) (bow)
Една разумна, ясна и умерена позиция.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.11.15 22:08.
(y) (handshake) (bow)
Една разумна, ясна и умерена позиция.
Ще еб*ш ли, брат :D :P
21.11.15
22:48
Да, чернилките ;)
21.11.15
22:57
Изкарал съм една чепка банани от хладилника и ти избирам най-големия, имам кафява боя за обувки Casablanca…само бели слипове нямам, ама все някакви светли ще намеря.
То не е нужно да са светли, пипай го и после ги намокри хубаво, така че да залепнат и снимай ;)
22.11.15
00:42
Да ги мокря в края на ноември ? Нема да стане тая, на 40 съм все пак, пневмонията дебне ;)
Тренировки и бележки вдневник.. и едиин клип...I am on my worst behavior, remember!
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.11.15 11:40.
Здрасти!
Имам едно въпросче и този дневник ми се струва подходящо място да го задам...
Доколкото съм чел тук се състезавате в движения, които са различни от изхвърляне и изтласкване(с които съм запознат като зрител на някакво първенство :D ).
Каква е разликата в цялата работа, освен може би мобилността на движенията и по-атрактивния вид на спорта, в смисъл такъв тренировките по какъв начин се различават и кои са плюсовете и минусите на едните движения и на другите(има ли такива)?
Очертава се да е дълго (coffee).
1. Спортът вдигане на тежести е Олимпийски спорт, ако не си запознат като цяло с разликата в олимпийски и неолимпийски дисциплини, ще обясня, че при ОС имаме много повече влагане на средства от страна на държавата, ОК и външни инвестиции, държавата плаща пари за цялостна подготовка и заплата на състезател, селекциониран за национален отбор. Също така допинг контролът при олимпийски дисциплини е изключеително засилен. Треньорите са длъжни да дадат предварителен списък на всички състезатели от националния отбор ( без значение дали за резерви и т.н.) след което по всяко време на състезателната година, без значение в кой край на света си, могат да ти звъннат на вратата и да ти кажат да пикаеш :)
В този ред на мисли можеш вече да си извадиш изводи какви пари, корупция, интриги и интереси са намесени. И КАКВА убийствена е конкуренцията :) Обикновено подготовката на състезател във вдигане на тежести започва от 12-13 годишна възраст и той е в своя пик може би около 22-23 ( грубо 10 години).
2. Спортът силов трибой не е Олимпийски спорт, по-достъпен е, по-масов, по-вероятно е да започнеш късно и да стигнеш донякъде, ако имаш големи мечти.
3. Разликата е огромна, колкото и да харесвам силовя трибой, понеже ме блазни идеята да дръпна 200 тяга... и да клекна 180кг.. трябва да си призная , че тренировките нямат нищо общо с тези по вдигане на тежести, силовият трибой е създаден от помощните движения на щангистите, това е - не мога да си кривя душата. Но ако трябва да ти отговоря на въпроса, ще ти кажа, че и в двата има нужда да развиеш добра техника, ако искаш да качваш постижения, разликата идва отам, че в силовия трибой може да си дърво, в щангите.... НЯМАШ ШАНС :D Трябва да си изключително бърз, експлозивен и донякъде разтегнат ( но не ПРЕразтегнат).
4. Докато в силовия трибой може да не си професионален състезател и пак да имаш ГОЛЕМИ успехи, то в щангите - никакъв шанс да си голям шампион, без да си профи състезател.
* ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪСТЕЗАТЕЛ - човек, на когото му се плаща да тренира, яде и спи, не да ходи на работа и да се занимава с олигофрени ;)
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.11.15 15:17.
Блажке,браво! Много сила, много нещо. Браво!
Благодаря, ама не съм : ) Поне не толкова, колкото ми се иска.
Малко очет и малко хейт да изсипя.. отдавна не съм го правила, ама вече ми дойде до гуша, а и знам, че старите кучета във форума ще ме разберат. За пореден път съм потресена от отношението на някой гниди към хора, направили толкова за спорта, колкото на тях 3 живота няма да им стигнат.
Оставяйки настрана причината за разразилия се спор в зала Славия ( а именно омаловажаването постиженията на Бобата, която стана Световна шампионка и Рекордьорка преди няколко дни...) КАК МОЖЕ ГНИДО, ти много добре знаеш КОЯ СИ да се изправиш срещу този велик деятел на българския силов спорт и да хулиш, ТИ КОМПЛЕКСАРЧЕ малко, ТИ СМЕШНИКО-СМЕШЕН с техника на насрано дете в първи клас, да коментираш кой как вдигал и какъв бил. И оставяйки настрана ТИ КОЛКО СИ ЖАЛЪК И СМЕШЕН, със самочувствието на какъв махленски вдигач смееш да показваш такова неуважение към този колос на бълграския спорт, в който ТИ никога няма да запишеш името си?!
Не ми отговаряй, ти си бита карта за мен, жал ми е за теб, че нямаш елементарно възпитание.
Знаеш ли е кое е най-лошото - в момента всички, които четат знаят за кого говоря.. дори и ти самия... СЛОЧАЙНОСТ?! НЕ МИСЛА.
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.11.15 12:37.
Леле:Д който и да едвали ще посмее да пише слеД тоя пост:Д
Иначе не разбирам от вдигане на тежести и т.н но пък намирам за смешно хора без опит да се изказват за хора с години стаж в спорта.
П.п Аз не разбрах обаче за момиче или за момче говориш първо се обръщаш към човека с,Коя си?:Д после говориш в мъжки род:Д.
27.11.15
10:22
Леле:Д който и да едвали ще посмее да пише слеД тоя пост:Д
Иначе не разбирам от вдигане на тежести и т.н но пък намирам за смешно хора без опит да се изказват за хора с години стаж в спорта.
П.п Аз не разбрах обаче за момиче или за момче говориш първо се обръщаш към човека с,Коя си?:Д после говориш в мъжки род:Д.
Аз мисля, че е aleks - ако бъркам, му се извинявам.
Мнението беше редактирано от Иван на 27.11.15 10:23.
Родът се опрделя от думите.
Няма значение кой е, важното е да се отбележи, че доста хора са разбрали за неуважението, което явно системно проявява въпросната личност към изявени български спортисти, а се бие в гърдите, че милее за спорта.
Абе щом до мен стигна вчера... и като се има предвид, че историята ми беше разказана БЕЗ имена, аз само попитах: Тоя да не е...
Еми ДА, СЪЩИЯ.... какво повече да говоря. (dull)
П.П Това не е гатанка :D Не е важно кой е, важното е да си вземе поука.
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.11.15 10:31.
27.11.15
16:55
Блага, последните няколко дни ми се набива в очите и на мен. При щангите ако се вдигаше с приказки, алекс щеше да е в Хюстън сега. Мислех в дневника да пиша ама викам да не калям “големите постижения”, но като повдигна темата... (: странно е защото в дневника я хвалеше.
Мнението беше редактирано от Тала-съм на 27.11.15 17:03.
Уважаеми, превантивно моля да се придържаме към добрия тон. Блага все пак не е посочила конкретно лице, нека споделим тази тактичност спрямо правилата. Благодаря.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.11.15 23:05.
Тренировка вчера - разпускаща
Клек - 3х2х135кг
Клек гърди - 3х2х100кг
Лег - 2х75, 2х80кг, 2х4х60кг ( без мост)
Лег преса - 3х15
Машина задно бедро в СС с тяга прави крака 40кг - 3х15
Адуктор - абдуктор
Шутове на машина
Коремни преси
Уикенда беше малко размазващ, имам ново гадже :D
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.12.15 10:21.
01.12.15
11:59
Остави гаджето!
Кефят ме работните ти тежести! You rock!
Викаш, може да не се вижда, но се усеща :Д
Иначе да, по-добре е :Д
Поусеща се :D :D :D
Мани, Рони... чакам си наколенките SBD днес да видим как ще е с тях, уж трябвало да дава някаква по-голяма стабилност.
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.12.15 12:03.
Снимката, като доказателство ли е приложена, нещо си се намазала, да не са ти се цепнали устенцата :П
П.П Без лоши чувства :*
Снимката, като доказателство ли е приложена, нещо си се намазала, да не са ти се цепнали устенцата :П
П.П Без лоши чувства :*
LMAAAOOOOO (devil)
01.12.15
12:53
От Black friday стана на Вlack weekend и накрая на Black boyfriend :D
01.12.15
12:55
От Black friday стана на Вlack weekend и накрая на Black boyfriend :D
А казваха, че футбола бил останал единствения легален начин да си купиш негър.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 01.12.15 12:58.
01.12.15
13:04
Tя не си го е купила с пари, това нейното е разменна търговия :D
Остави гаджето!
Кефят ме работните ти тежести! You rock!
Голяма щанга клекни - голям _________ хвани :)
01.12.15
13:10
_________ e трибой, нали ? :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 01.12.15 13:11.