Tя не си го е купила с пари, това нейното е разменна търговия :D
Правилно! Всеки има нещо, което на другия му трябва и си правим бартер :D
And I can rideeeeee with my baby, yeaaaaaaahhhh and I can get high with my babyyyy (h)
Вчера
Клек - 1х140, 1х150, 1х155, 1х160 3:)
Лег - 2х70, 1х80, 1х85
Не знам дали ако цял живот си клякал с наколенки би било различно, но аз за първи път слагам наколенки и да ви кажа... ще става страшно - I AM ON MY WORST BEHAVIOR!
Не са тесни, слагам ги сравнително лесно, дори и с огромния си осър маникюр, без никакви помощни средства.
Remember… mother fucker never loved us! Сега като гледам двойка ще им направя :D Ама не бях клякала тежко от 4-5 дни, да не се изсилвам.
02.12.15
10:28
АЙ ХЕЙТ Ю!!!!!!!!!!!!!!!
Лелеееее, Блажуно!!!
(muscle)
(nlove5)
Много стабилни!
Нали Рони, после пак да ми се присмиват за подаръците, които получавам за Коледа.
20-годишни подаръци.... We know da reaaaaallll
All I want for Christmas is TBoy да не си ходи за празниците, ама ще си ходи, дейба!
02.12.15
12:18
Май в скоро време ще ме биеш на клека :x .
02.12.15
13:51
Блага ще отвее всички!
И пичове, и пички!
На Блага клекът й е мощен -
специални сили получава нощем!
Блага ще отвее всички!
И пичове, и пички!На Блага клекът й е мощен -
специални сили получава нощем!
;) :*
Тренировка вчера
Клек - 2х145, 2х150, 2х150
Клек гърди - 2х90, 2х100, 2х100
Лег без мост - 3х60, 2х3х65
Тяга дефицит - 2х3х120
Днес ще почивам и ще зареждам със супер сили...
Мислех се за слаб, сега вече се мисля за слабак. :D
Браво!
Стига глупости, всичко с времето си и според целите :)
Браво!Стига глупости, всичко с времето си и според целите :)
Значи не се кефиш, че си по-яка от 90% от мъжете в бб-тийм, независимо от целите им? :D
Браво!Стига глупости, всичко с времето си и според целите :)
Значи не се кефиш, че си по-яка от 90% от мъжете в бб-тийм, независимо от целите им? :D
Като гледам напоследък с какви губи-слабак се събуджам мисля, че се кефя на кльощави мъже :D Разбира се такъв тип :P
♥ ♥ ♥
Тренировка петък
Клек - 2х1х150кг, 1х155кг
Лег - 3х1х70кг
Тренировка 1 събота
Клек - 3х3х110кг
Лег - 3х3х60кг
Тяга - 3х3х70кг
Тренировка 2 събота контролна
Клек - 1х155кг, 1х165кг - нов ЛР, 0х172,5 ( изправих се, оставаше ми само гърба и направо я прехвърлих през врат :D)
Лег - 1х80кг, 1х85кг, 0х90 ( пирон в кисело мляко хахаха)
Тяга - 1х160кг, 1х170кг, 1х180кг - ЛР( УЖАС!!!, много трудно, но легитимно...)
Малко разтягане и коремни.
Трибой - 430кг, рекорд миналата година на ЕП - 442,5 ( тази, която го е поставила сега е в 84кг)
#BBCPOWER #TRAPQUEEN #TRIBOIQUEEN :D :D :D
BBC ме базика, че съм му изпивала силите и за това съм ставала все по-яка.. ами възможно е 3:)
Тренировка неделя с Мария
Загрявка, бегови
3 ускорения по 70м
8х40м спринт/ 1 бързо, 1 по-технично
Скок от място - приземяване
Троен скок - 5/6
Няколко ниски старта
3х100 ускорения
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.12.15 12:13.
07.12.15
12:25
Сигурен съм, че поне на клека ще биеш рекорда! Иначе рекорда в трибоя е 485 по стандарт.
Сигурен съм, че поне на клека ще биеш рекорда! Иначе рекорда в трибоя е 485 по стандарт.
Прав си да, аз гледам само миналогодишните резултати.
Важно ми е Зубко да си седи в 84, тя си е И била 84кг на световното, не знам 12 кила как се свалят и другите да не са заякнали скандално много.
07.12.15
12:38
Канкус също не е за подценяване, макар че като гледам за световното и тя е била в 84. Но пък и колкото и да са заякнали, трябва да им покажеш какво значи Bulgarian power! (muscle)
Много яка си станала, Блага! :)
Мен официално вече ме е срам да пускам клипове в бб-тийм!
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGR393z_460sv.mp4
Много яка си станала, Блага! :)
Мен официално вече ме е срам да пускам клипове в бб-тийм!http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aGR393z_460sv.mp4
Иииииииииии дядката кърти хахахаха, смятаййййй, благодаря Боби, дано да заякна още, че искам да се боря за първо място.
Но истината е, че не отивам с голямата секира... все пак първо международно.
Когато имаш приятели във фейсбук, които те карат да мислиш само за BRAZZERS… :D
07.12.15
20:52
Страхотни резултати, Блага! По-силна си от всякога. Късмет на предстоящите състезания.
Извинявай, не се държах :) ;P
https://www.sexwell.bg/after-spanking-cream-fifty-shades
(много скъп магазин бря ...)
Блажке, направо без дъх ме остави, докато гледах! Браво! Чудесни резултати!
Благодаря, ама вчера бях леш.. да ме беше видяла, щеше да решиш, че клиповете са монтаж хаха
Разпускаща...
Клек - 2х120, 2х2х130
Лег - 3х2х70
И припадане.... много ме боли цялото тяло, може би ще се наложи да дам малко релакс тази седмица и да тренирам според общото физическо състояние.
Страхотни резултати, Блага! По-силна си от всякога. Късмет на предстоящите състезания.
Извинявай, не се държах :) ;P
https://www.sexwell.bg/after-spanking-cream-fifty-shades
(много скъп магазин бря ...)
Горе-долу са нормалнаи цените за някои неща... ама да ти кажа точно в момента ми трябват Super King Size Pasante кондоми и лубрикант, които си поръчах вчера и днес ще са при мен. (blush)
С #BBC никакви играчки не ти трябват (whew)
08.12.15
11:38
точно в момента ми трябват Super King Size Pasante кондоми и лубрикант, които си поръчах вчера и днес ще са при мен. (blush)
С #BBC никакви играчки не ти трябват (whew)
Браво, бейбе, нека всички твои отверстия оБлажат! Жива и здрава! (handshake)
08.12.15
20:43
Блага как ги дразни всички тука, дето не са ги съйдисвали скоро... брао!! То да не е гума та да се изтърка!!
Вчера реших да почина леко, излизах на по бира с Тери Смит, баскетболиста. Изпратих го на летището и нямах време за нищо друго...
Нищо, премахвайки всички извращения #BBC-та и т.н.... понякога, за да се почувства по-добре на човек му трябва просто положителна емоция и Столично... и натискане по летищата... DAMN! You know what it is….........
И днес... бая добре се чувствам, нямам никакви болки.
Тренировка вчера
Клек - 2х2х135
Лег - 2х2х70
рамо, ръце
Тая лека атлетика и тягата ми разказаха играта :D Боли ме, няма да се напъвам тази седмица, малко разпускане..
............. DAMN!
Посъветваха ме да правя ОБЕМ :D
Клек - 3х140кг, 3х140кг, 3х140кг, 5х130кг
Лег - 3х70кг, 3х70кг, 5х60кг
Лег преса - 3х20
Тяга прави крака - 3х20
Задно бедро машина - 2 до отказ
Баси много ме мързи, честно....
Тренировка вчера
Клек - 2х150кг, 2х155кг, 4х140кг
Лег - 3х1х80кг, 3х70кг
Скрипец, гребане с дъмбели, коремни преси..
2x155kg
16.12.15
10:28
Блажуно, не мога да отлепя очи от глутеусите ти <3
Много си яка!
Имам предложение за брак. Приех го, вече съм на възраст. Януари ще се разбере повече. (party)
И това така го изтърсваш между другото? :D Поздравления!
Имам предложение за брак. Приех го, вече съм на възраст. Януари ще се разбере повече. (party)
Защото нямам пръстен още, ще си го получа януари :D
Винаги съм си мислела, че от толкова чакане, отлагане, гръмясване в неподходящи хора накрая всичко ще ми се случи супер бързо и експедитивно... тя и майка ми така каза още преди 2 години.
Винаги съм си мислела, че от толкова чакане, отлагане, гръмясване в неподходящи хора накрая всичко ще ми се случи супер бързо и експедитивно... тя и майка ми така каза още преди 2 години.
Че ако пръстенът беше условие да се похвалиш, моята жена досега нямаше да е казала на никого. :D Така и не си го получи и до ден днешен.
Винаги съм си мислела, че от толкова чакане, отлагане, гръмясване в неподходящи хора накрая всичко ще ми се случи супер бързо и експедитивно... тя и майка ми така каза още преди 2 години.Че ако пръстенът беше условие да се похвалиш, моята жена досега нямаше да е казала на никого. :D Така и не си го получи и до ден днешен.
Сериозен ли си, Бобииии хахаха, леле не знаех, че Зозо няма пръстен. Може за някой юбилей на връзката ви да я изненадаш ;)
Тренировка вчера
Клек - 3х1х160кг, 2х150кг
Изтласкаване - 1х70кг, 1х80кг, 2х70кг
Раменна преса - 3х2х50кг
Раменно разтваряне - 3х12
Трицепсово разгъване - 3х15
All some bwoy dem a talk dem fraid dem know man SICK! Caw mi friend dem no laugh dem chip
Call mi haffi call is a meeting All heads take the bloodclaat clip dem!