Yennefer's Diary

Прескочи до:

21.07.17
15:29

казано от Блажка на 21.07.17, 11:26:

“Като си се докарал до такова състояние, само радикални мерки могат да те изведат от него”
Много се говори и плю тогава, ама сега разбирам, че има бая истина в това изказване.

Изразът е “Desperate times call for desperate measures”. Идва от изказване на Хипократ по повод на болестите и лечението им.
Ти си инат и досега си правила доста неща, които всички те убеждават че няма как да направиш. Не виждам проблем който да е нерешим. 🙂

21.07.17
15:44

казано от Margi на 21.07.17, 15:29:

казано от Блажка на 21.07.17, 11:26:

“Като си се докарал до такова състояние, само радикални мерки могат да те изведат от него”
Много се говори и плю тогава, ама сега разбирам, че има бая истина в това изказване.

Изразът е “Desperate times call for desperate measures”. Идва от изказване на Хипократ по повод на болестите и лечението им.
Ти си инат и досега си правила доста неща, които всички те убеждават че няма как да направиш. Не виждам проблем който да е нерешим.

Дано да си права, защото това сваляне на кила след трибоя вече започна да ми изглежда като мисията невъзможна и се сетих за това изказване. И смятам, че ми пасва перфектно на състоянието. Според мен съм се задръстила, няма как да ми се увеличава издръжливостта на леката атлетика , да ми се увеличават тренировките, да ми се усложняват и за 7 месеца да съм свалила едно кило, ай стига, която и кифла да хванете от улицата, щеше да е вече бикини фитнес състезателка с моите тренировки.
Искам да правя тренировки, които ме удовлетворяват, удовлетворението от свършената работа е било това, което както ти казваш ме е карало да бутам напред, там където нямам бъдеще. Ама тука ударих на сериозна греда и виждам, че проблемът не е толкова до моята некадърност, а до килата ми, които освен трибой и щанги да седя на дивана да пия бира за друго не ми помагат. Да видим какво ще стане накрая. Освен това преживях нещо ужасно миналата седмица и се опитвам да спра да се чувствам половин човек и да се обвинявам. Макар, че съм виновна, най-вече пред Бог и се надявам да ми е разбрал подбудите.

21.07.17
16:56

казано от Блажка на 21.07.17, 15:44:

Макар, че съм виновна, най-вече пред Бог и се надявам да ми е разбрал подбудите.

Only God can judge me ли ве 😄

Я са стегни малко, след 2 години ще си викаш мале, колко съм се подценявала.

21.07.17
17:46

казано от James Hinks на 21.07.17, 16:56:

казано от Блажка на 21.07.17, 15:44:

Макар, че съм виновна, най-вече пред Бог и се надявам да ми е разбрал подбудите.

Only God can judge me ли ве

Я са стегни малко, след 2 години ще си викаш мале, колко съм се подценявала.

Не бе, човек, за първи път ме хвана страх от Бог, на теб ти е смешно, ама за севте в живота си правя нещо необратимо и се чудя правилно ли е или не е. Не съм се разтроила защото съм блокирала някой във фейс или т.н. или щото някое гадже се е оженило и съм си казала : “Баси”

Dizzy

22.07.17
09:54

Преди време гледах как една мадама прави подобни работи и много ме впечатли, чак ги постнах тук във форума. Нещо такова ли целиш?

Мнението беше редактирано от Dizzy на 22.07.17 10:35.

22.07.17
11:26

казано от Dizzy на 22.07.17, 09:54:

Преди време гледах как една мадама прави подобни работи и много ме впечатли, чак ги постнах тук във форума. Нещо такова ли целиш?

Кви работи бе 😄

22.07.17
11:27

Тренировка

разгрявка, бегови - стандартни
Отсечки през 5-6 мин
100-150-200-150-100

подскоци от глезен, тазтягане, стойки на ръце

23.07.17
17:06

Днес - гимнастика, беше много яко.

Като цяло тренировките са много разнообразни, винаги се започва от базови упражнения, които те докарват до някакви неща, които не съм си мислела, че мога да правя през живота си ( поне мен).
Като цяло за втора тренировка нещото, което почти успявам да си излекувам е страха, защото ако ме е страх е ясно, че нищо няма да стане. Плаха съм, но няма да се откажа. Много адреналин, чудо направо, голяма забава. Линквам два клипа, които са само за тука, горе долу да покажа какво правим, днес имахме повече акробатика кат основна част.
Не съм броила, но направих около 50 бройки премятания, кълбета, скокове с кълбета, салта и т.н. Не се чувствам тежка по-скоро несигурна, ама с всяка тренировка става по-добре. Страх ме е просто, ама няма от какво, като ми махнат трамплина така или иначе ще се наложи да се засилвам повече, ако не искам да се убия хахахахахах.
И да не забравяме, че трябва да сваля 10 кила, сигурно като олекна ще правя двойни 😄

23.07.17
17:37

Majestic AF

23.07.17
18:22

казано от Joe Musashi на 23.07.17, 17:37:

Majestic AF

за мен е, до края на живота си ли ще бъдеш такова гръмпи да фък

Мнението беше редактирано от Блажка на 23.07.17 18:22.

Чак сега откривам този дневник. Успех, Благи!👊😘

24.07.17
09:47

Благодаря, по-скоро кураж ще ми е нужен, успехът ми трябваше като се състезавах, сега с нищо не се състезавам, опитвам се да се върна назад ( дори )

Тренировка днес

Разпускаща - лека разгрявка
Фартлек - 1600 - 100 бързо 100 бавно , разтягане 1600 - 100 бързо 100 бавно

Вечерта - щанга

Мнението беше редактирано от Блажка на 25.07.17 10:16.

24.07.17
11:25

Баба ми обясняваше преди време, че братовчед ми е станал метъл и свири на китара и, че се зарибявал по някакви странни неща, ама това, което видях вчера не го очаквах.
Аз си го помня като беше на 3… дейба...

25.07.17
10:13

Щанга вчера

Бг клек - 4х8-10 на крак 30,40,50
Качване -слизане - 4х10х50,50,60,60
Полу-клек експлозивно - 3х10х70,80кг
Аддуктор-абдуктор

Разтягане

10 ден глад, вече свиквам, все повече ме боли фара 😄

25.07.17
10:21

Аз лично от тренировките със собствено тегло и гимнастическите движения съм много доволен. Йогите също са много готини и с времето ти дава доста. Общо взето тялото ти свиква да работи в синхрон, подобрява се гъвкавост и ако са интензивни също и кондицията. Отделно като станеш много як може да си добавяш и тежести колкото си искаш.  Иначе всичките други неща си стават, стига да си търпелив и да не правиш всичко на всяка цена, да се претоварваш и тн. Затова и твоите негативни неща, рано или късно ще си отидат с времето.

25.07.17
10:52

Причината да не съм искала да пробвам никога някакъв различен тип гимнастика от кълбо напред и назад, винаги е било страх, просто ме е страх от тези неща. Може би самата мисъл да съм във въздуха ме е ужасявала винаги.
После станах и тежка, дори и като правих свобoдно по 10 набирания и тоус ту бар ли кви бяха тея кросфитърските упражнеиния, за секунда не съм се замисляла да се опитам да направя нещо друго на лоста 😄
В момента не ми пука особенно, днес ще пробвам предно салто без трамплин, вече позадържам стойка на ръце, то е ясно, че ще мине време, важното е, че не ме е страх.
Suicidal mode on 🙂 Всичко винаги е в главата.

Мнението беше редактирано от Блажка на 25.07.17 11:27.

26.07.17
09:47

Вчера - гимнастика
Разгрявка и разтягане
По диагонала - кълбета напред-назад, скок кълбо, кълбо назад до лицева, стойка на ръце преминаваща в кълбо напред, странично колело
Основна част - фликфлак  и предно салто
Силова част - упражнения за корем, кофички, набирания, лицеви на халки
Моята част  - скачане със засилка от гредата и приземяване на крака, следващия път ще пробвам с кълбо напред до клек
Гъвкавост
Фликфлака ми се получава сравнително, защото мога да правя мост от право положение още от дете, но като цяло има бая работа по приземяването.

Тренировка днес - лека атлетика

Разгрявка
Бегови на препятствия
Бягане на препятствия през 6м на три крачки ( тотана щета )

В 5 ще си тръгна от работа да правя щанга, иначе ако отида в 19:30 ще падна някъде по трасето до залата.

Та леката атлетика вече отива малко към щета, тренировките по гимнастика свършват в 22 часа, докато стигна до нас 22:40, превъзбудена, ЦНС активирана на макс, късно заспивам и в 6 не съм в състояние на тоя глад да си използвам експлозията напълно.
Поли ще ми намали обема, докато си сваля килата, понеже няма да започна да ям. Поне няма да е скоро де.

Мнението беше редактирано от Блажка на 26.07.17 09:52.

27.07.17
10:24

Щанга

Нищо особенно, схваната съм много от гимнастиката, врат и трапец е ужас, правих каквото ми позволява състоянието.

Лег - 3х5х50 без мостове, валове и т.н 😄
Раменна преса зад врат широк хват - 3х8х20кг
Раменни преси с дъмбели + разтваряне встрани + вертолет - 3 кръга по 10 на упр.
Бицепсово сгъване - 3 серии до отказ с дъмбели и крив лост

Днес вечерта - гимнастика

Вчера на работа започнах да сгъвам чадрите и ядох 3 зелени чушки с една консерва риба тон на парчета в собствен сос 150гр, защото това беше най-достъпно в този момент. Между другото рибата хич не беше зле, което е странно и ме засити за целия ден, което е още по-странно.
След тренировка - 1/2 айсберг + 3 сушени домата 1/6 авокадо, рукола, пресен босилек.

Мнението беше редактирано от Блажка на 27.07.17 10:24.

27.07.17
11:11

казано от Блажка на 27.07.17, 10:24:

Вчера на работа започнах да сгъвам чадрите и ядох 3 зелени чушки с една консерва риба тон на парчета в собствен сос 150гр, защото това беше най-достъпно в този момент. Между другото рибата хич не беше зле, което е странно и ме засити за целия ден, което е още по-странно.
След тренировка - 1/2 айсберг + 3 сушени домата 1/6 авокадо, рукола, пресен босилек.

Аз купувам риба тон от Лидл, голяма е разфасовката, качествена е и е много добра като цена. Понякога дори има промоция и я пускат на 2 лева, иначе е 2,75

27.07.17
11:48

казано от kaloyan на 27.07.17, 11:11:

казано от Блажка на 27.07.17, 10:24:

Аз купувам риба тон от Лидл, голяма е разфасовката, качествена е и е много добра като цена. Понякога дори има промоция и я пускат на 2 лева, иначе е 2,75

Точно оттам я взех. Просто самата идея за консерва не е типично за мен, затова казах, че поомазах нещата, но пък останах приятно изненадана. Като бях в Сицилия такава пържола от риба тон ядох...

28.07.17
11:22

Вчера - гимнастика

Различни видове кълбета напред, стойки на ръце до кълбо
скок кълбо с препятствие, увеличаване на височината
30 салта на земя
20 салта от трамплин
силова част
гъвкавост

Днес - щанга

3х3х40 изхвърляне вис
5х10х80 клек експлозивно
4х8х дъмбели БГ клек
Стойки на ръце
1,5км на пътеката

Мнението беше редактирано от Блажка на 28.07.17 11:23.

29.07.17
11:54

Лека атлетика

Разгрявка, бегови стандартни
3х200м през 200 бързо ходене
5 х скокове от глезен на стълби
5 х високо коляно на стълби
После ходих да пия кафе в залата - 3х10 коремни преси на успоредка

Все по-стабилна се чувстам на всички уреди, много ми е яко, мисля, че най-смисленото решение, което съм вземала последната половин година, е да отида на гимнастика при Данчо. Много ми трябва, обаче адски бързо се усеща промяната в стабилността особенно раменни, лакътни стави и корем, китките няма да ги коментирам - болят.

Утре по плана на Тони трябва вече да ям едно мръсно хранене, но днес му казах, че не ми се яде нищо, дори и чисто, камо ли мръсно. НО джин с тоник ми се пие 😄
Наздраве!

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.07.17 11:56.

30.07.17
16:33

Гимнастика

Разгрявка
Кълбета, стойки на ръце, мостове
20 опита стойка на ръце до мост и изправяне, накрая взе че стана
Кълбо прескок с препятствие - 15
Предно салто - 20
Склопки на хълки превъртания и т.н.
Силова част  - ОЖАСТ, повръща ми се от тая силова част, цяла тренирвка все едно правя
Гъвкавост

Следващият път на крака 😄

30.07.17
18:12

Благи, при кой точно Данчо ходиш на гимнастика? Да мога да правя предно салто ми е мечта; колко време ти отне да се престрашиш да пробваш и да ти се получи? Машина си!  🙂

30.07.17
18:42

казано от Atom на 30.07.17, 18:12:

Благи, при кой точно Данчо ходиш на гимнастика? Да мога да правя предно салто ми е мечта; колко време ти отне да се престрашиш да пробваш и да ти се получи? Машина си!

Здрасти Силве :*
Ами Данчо е едно момче, гимнастик, аз го познавам покрай треньорката ми по лека атлетика. Той човека за кеф си ходи в залата, дори и сумата, която плащаме е смешна и символична, едва ли не, че сме се използвали пространството - 5лв. Тренировките са вторник и четвъртък от 20 до 22 часа и неделя от 13 до 15. Като в неделите особенно сега съм само аз.
Тъй като той има целодневна работа и две деца, не е по цял ден в залата, това са часовете.
Колко време ми отне 😄 - ами това ми е 6-та тренироква, на 3-тата се престраших от трамплин, но не знаех къде съм. От 2 тренировки правя на земя, но в началото падах на гръб, сега паднах на гъз, даже имам един опит последния от днес почти на крака вече. Отнеме време да свикнеш с мисълта, но повярвай ми ( знам, че е трудно, понеже и аз затова отидох, страх ме е) по-лесно е да правиш предно салто, отколкото премятане, дори и да паднеш нищо не усещаш, а на премятане - я китки, я лакти. Има си прогрсия към всичко и Данчо има усет, пряват се много подготвителни упражнения преди да започнеш да се опитваш. А и атмосферата е приятна, рапец от 90-те години хахахах, предимно момчета, засега съм единственото момиче и работата е малко : “Аре давай, аре пробвай де, кво ти пука, най-много да паднеш” И така - не е като строго някаква специфична тренировка, всеки прави, каквото може и така. И общо взето да си надъхан и да знаеш с каква цел си там, мен примерно на силова част ме смазва, щото имам нужда, едно време правех пас на коремни преси, сега ми се повръща, не знам има ли уред, на който да не ме е качил да правя коремни. Последно ме накара да се кача на успоредката и да правя лицеви с пропадане...
Ако някога можеш да дойдеш, пиши ми, ще се разберем, в залата на ЦСКА, под Арена Армеец.

Мнението беше редактирано от Блажка на 30.07.17 18:45.

31.07.17
07:19

Тренировка днес в 6…

2 обиколки разгряващи, леко разтягане
1200м фартлек + 800м умерено темпо
разтягане
2 обиколки разпускащи

Ще умра. Вчера ми беше 14-ят ден на “глад” и Тонката ми каза да направя някакво мръсно хранене, всичко ми се струваше хард и си викам, ще ям каквото ми се яде - сандвич от тея тъпите, дето е повече хляб от каквото и да е друго. Абе стана ми лошо по някое време, ама реших, че е от гимнастиката, вечерта ядох 2 филии хляб 100 зърна с майонеза и явно това беше края. Спала съм към 4 часа, събудих се, направо ми се повръща ( все още), реших, че като си направя фартлек-а ще ми мине, помина ми малко, сега пак ми е лошо.
Чувствам се все едно съм се наяла курбанджийската на събора в Батановци, не знам как да го опиша. Може и да е комплексно, защото имам и болки от гимнастиката, ама като цяло май е от сандвича или не знам и аз.. Помощ, Сашо? :(

01.08.17
17:47

казано от Блажка на 29.07.17, 11:54:

Много ми трябва, обаче адски бързо се усеща промяната в стабилността особенно раменни, лакътни стави и корем, китките няма да ги коментирам - болят.

Ето тук нещо за китките, което аз правя в едни или други варианти.

https://breakingmuscle.com/fitness/the-forgotten-joint-wrist-mobility-and-strength

02.08.17
06:07

казано от kaloyan на 01.08.17, 17:47:

казано от Блажка на 29.07.17, 11:54:

Много ми трябва, обаче адски бързо се усеща промяната в стабилността особенно раменни, лакътни стави и корем, китките няма да ги коментирам - болят.

Ето тук нещо за китките, което аз правя в едни или други варианти.

https://breakingmuscle.com/fitness/the-forgotten-joint-wrist-mobility-and-strength

Много рядко болките в китките са заради самите китки. Най- често болят, защото когато ръцете трябва да служат за опора, хората провисват върху тях. 🙂
Упражненията за китки са лекуване на симптомите, а не причината.

Мнението беше редактирано от Margi на 02.08.17 07:13.

02.08.17
09:44

Оставете китките, вече си разказах играта на прасеца, какво направих - не можах да разбера.
И то от нищото, при подскок за салто ми се скова левия прасец и хората в залата помислиха, че съм крампирала, за съжаление стана още по-зле и едвам се прибра до нас, днес все още вървя само на десен крак. Усещам и малко блокажи в коляното.

Как да е- направих много стойки на ръце към мост и само стойки, и доста упражнения на успоредката. Но ако не се оправя скоро ще изпадна в депресия... даже вече май съм на път.

03.08.17
11:54

Сашо ми назначи лечение за проблема с прасеца, днес вече съм на 80% много по-добре, поддържам връзка с него, но най-вероятно малкоо ще почивам.
Вчера почивах активно, въпреки медитационната музика, която ми препоръча Сашо, гледах пак 300 клипа с фрий рънери + Ассасин’с Крийд. Изводът ми е : Как може на такава яка игра - такъв мега тъп филм да направят, чак се изнервих.
И една снимка от резултатите на моето гладуване вече 3-та седмица под ред. Общо взето мазнината и масата в гърба ще си тръгне най-трудно, но важното е, че има хора, които вярват в мен ! Благодаря за което 🙂

П.С. Аз продължавам да виждам, че трябва да сваля 10кг, не знам какво става 😄

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.08.17 11:57.

09.08.17
09:22

Ако можеш, сподели как се възстанови от травмата в прасеца. Аз също пострадах по същия начин, но при игра на футбол. Реших, че съм крампирал, но едва докуцуках до колата. Починах си няколко дни и пак отидох да играя. Точно на първия спринт се появи болката. Изчезна след 2 седмици пълна почивка и мазане с алга зан, но ме е страх да не се появи отново 🙂

16.08.17
12:35

казано от ME4O_TURIST на 09.08.17, 09:22:

Ако можеш, сподели как се възстанови от травмата в прасеца. Аз също пострадах по същия начин, но при игра на футбол. Реших, че съм крампирал, но едва докуцуках до колата. Починах си няколко дни и пак отидох да играя. Точно на първия спринт се появи болката. Изчезна след 2 седмици пълна почивка и мазане с алга зан, но ме е страх да не се появи отново

Тъкмо се прибирам от Англия. Накратко - Сашо ми каза да пия две хапчета, ако искам да се възстановя до една седмица, иначе ще бъде по-дълъг периода и да не тренирам. Аз ги пих 3 дни и после ги забравих у нас и заминах за Англия, там се отдадох на пълно безвремие и почивка, тичах сутрин ЛЕКО смисъл дълги разстояния към 5км, ама лекичко, колкото да се изпотя и да не стана 300 кила от ямайската кухня, която ядях всяка вечер. На третия крос започнах да го усещам пак и почивах 3 дни пълни, само разходки из градовете и така.
Сега мисля, че съм добре, днес в залата ще правя малко пътека и после долна част, но истината ще се разбере утре на гимнастиката, когато реша да се засиля за някое салто, мен  от този вид подксок ми се получи.  Но, както каза Сашо - пълна почивка. Според мен е от тежестта на тялото ми.

17.08.17
10:32

Тренировка вчера

20мин пътека - 1600м тичане, 800м ходене под максимален наклон

БГ клек - 4х10 на крак без почивка
качване слизане - 3х10 на крак без почивка
аддуктор -абдуктор - 3х20 на крак
Коремни преси -различни

Общо взето леко вработваща тренировка, след почивката, днес - гимнастика.

Някакви снимки от Англия

Guy Tower

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.08.17 10:37.

17.08.17
11:58

Снимка 14 ми докара сърцетуп - ЖЕСТОКА!!!

17.08.17
12:30

Винаги ме е привличала историята, един живот няма да ми стигне, за да проследя всички кралски фамилии от всички култури, започнах миналата година около Париж и тогава осъзнах КОЛКО неща имам да видя. Може би обичам да се връщам назад във времето - не знам, но това си е обсебващо. Не самата идея да отидеш да видиш къде е живял еди си кой си, а да се пренесеш във времето мисленно, да настроиш сетивата си, ето така се губят средно по около 5 6 часа в разглеждане на замък. Не само да вървиш след групата туристи и да казваш - Уау. А трябва да призная, че в Уоруик са се постарали доста, самият интериор на замъка не представлява нещо, което не съм виждала в други замъци, имаше стаи наподобяващи тези на Версай и Сан Суси, някакъв старнен прочит на Барока от англичаните, доста копиран, но все пак Барок. В никакъв случай обаче Рококо като в Сан Суси. Англичаните не обичат кича, но е имало известно увличане по модата, интересни бяха стаите и восъчните фигури вече по времето на викторианската епоха. Който е гледал екранизации на Джейн Остин ще ме разбере. Е, това е нещо, което видях само в Англия ( защо ли, то и името го подсказва). И разбира се преди това англосаксонските реставрации ми бяха интересни, самият замък е внушителен, но с нищо не подсказва, че вътре е толкова красиво и приветливо.
Малко встрани от историческия поглед, англичаните определно знаят как да привлекат туристите и да заинтересоват децата. Имаше забавления и за големи и за малки, информацията за това какво се е случвало през годините в замъка беше представена в “Кулата на времето”, в която влизаш и вратата се затваря автоматично, шоуто почва да видео стена с ефекти, преминаване в различни стаи под сигнал и т.н. Имаше “Кула на принцесата”, там се разказваше за всички кралици и контеси, обитавали замъка за Хенри 8 и жените му, къде обезглавени, къде заточени... и т.н. Пускаха огромни орли, аз стрелях с лък.. абе изобщо мултимедия на ниво. Тюдорите са били много сериозно болни в главата, честно..

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.08.17 12:34.

18.08.17
10:32

Вчера - гимнастика

Разгрявка  статична
Разгрявка динамична- кълбета, странични колелета, някакво ново упражнение тип флик флак от челна стойка
Салта от трамплина - около 10, на 4 стъпих вече на крака!!
Стойки на ръце, стойка на ръце кълбо напред
Силов част - набирания, коремни, лицеви
Разтягане

Все по-стабилна съм вече на всичко, може би и че свалих кила, стъпвам на салтата, чувствам се лека, стойки на ръце успявам повече да задържа, макар и трудно, почнах пак да прогресирам с набиранията 5,5,6 ... в началото като отидох и едно не можех да направя.
Общо взето това, но крака си ме заболя при подкоците за салатата, не както в началото, но ме опъва, предполагам, че ще мине около месец, докато съвсем се възстанови, минава ми, когато го мажа с магнезиево олио...

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.08.17 15:19.

21.08.17
10:28

Петък

3км пътека - 1200 тичане, 600м макс наклон, 1000 тичане, 400 макс наклон
Лег - 3х5х50кг
Трисет за рамо ( раменни преси - разстваряне - вертолет ) с намаляне на тежестта и увеличаване на бройките - 3 кръга
Двусет за гръб на машина - акцент латисимуси - 3 кръга
Бицепсово - трицепсово - 3 по 10-12

Събота

Бг клек - 4х10/12 на крак
Качване -слизане - 4х10/12 на крак
Клек - полу/пълен ( както дойде) на 70кг леко - 10/12 х3 в супер серия с тяга с прави крака
Бедрено разгъване - 4х15
Шутове - по 10/12 на крак

Неделя - гимнастика
Статична, динамична разгрявка
Техника на рондат
7-8 рондата
Колело - скок кълбо
Стойка на ръце, стойка на ръце кълбо
Салта - около 25, повечето вече на крака
Сила - набирания, лицеви, коремни  по 3 кръга на халки, на успоредка

Мнението беше редактирано от Блажка на 21.08.17 14:10.

21.08.17
17:23

Днес май ще почивам, 5 дни тренирах, значи днес се пада почивка - утре гимнастиа.
Взех улично коте, имам някои неща да свърша по него...

23.08.17
10:30

Тренировка вчера

3200м пътека - 1200 тичане, 600м макс наклон ходене, 1000 тичане, 400 макс наклон ходене
БГ клек - 4 серии по 10 на крак
качване слизане - 3 серии по 10 на крак
Тяга прави крака в СС с машина задно бедро ( едностранно ) - 4х12+15
Бедрено разгъване - 4х Отказ
Шутове - 3 серии до отказ

Трябваше да съм на гимнастика, ама съм в женска седмица и с тея стойки на ръце няма да се разберем.. Четвъртък евентуално.

28.09.17
10:46

Тренирам всеки ден с един почивен както се падне, ходя на гимнастика сравнително редовно, но това с прасеца се появява почти винаги на салтата, свалям мускулна маса успешно... затова все пак реших да започна да ям месо поне 2 3 пъти седмично.

Мнението беше редактирано от Блажка на 28.09.17 10:50.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1