Yennefer's Diary

Прескочи до:

03.10.17
10:58

Тренировки
Неделя - 30 мин пътека - 2км тичане, 20 мин наклон
Крака - билдърската и предно и задно бедро

Понеделник - 30 мин пътека наклон
Супер серии гръб с гърди по 3 упражнения за всяко

Днес трябваше да ходя на гимнастика, обаче видях, че Зайо е хванала глисти и се притесних много, уж и давах сиропче като малка, явно не е било достатъчно и ще ходя на вет след работа. Откъде ги е хвнала тея глисти, като не излиза от нас, направо ще откача! После ще тренирам пак в Лъкито.

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.10.17 11:00.

03.10.17
12:33

Какво живото е Зайо? Ако е котката от снимката на предната страница, за кръгъл червей не се ходи на ветеринар. Даваш Дронтал за вътрешно обезпаразитяване и повтаряш по схемата от листовката.
А и по принцип трябва да даваш профилактично.

казано от Блажка на 03.10.17, 10:58:

...Зайо е хванала глисти и се притесних много... Откъде ги е хвнала тея глисти, като не излиза от нас, направо ще откача!

Тя не излиза, но ти излизаш... 🙂

03.10.17
15:13

Зайо е коте, което взех от улицата, обезпаразитена е, давах и сироп против тез гадини и вет я ваксинира и каза, че ако не е изкарала паразити, значи може да няма, Ама въпреки това да е следя. Тоди и взела хапчета преди малко, ще и дам довечера.
Казва се Зайо, защото много и отива, не мога да го обясня 😄DDDDDDDDD

Мнението беше редактирано от Блажка на 03.10.17 15:15.

Хубаво е особено с малко коте като това хапчетата да се дават от ветеринар и по определена схема.

03.10.17
16:38

Eeee Блажке, доживях да ти лайкна мнение.

Зайо е разкошница!
Вътрешното обезпаразитяване (поне вътрешното!), обаче, си е рутинна и неизменна процедура за мустакатото докато е с теб. Тя си стои в къщи, но ти излизаш, внасяш разни предмети, отваряш прозорци и т.н. (съответно няма как да изолираш напълно паразитите). Сиропчето е добре да го дава ветеринар, но после хапчетата спокойно можеш да ги втъкваш ти в домашна обстановка. Трънски е прав, че първите обезпаразитявания и ваксини са по по-специфична схема, после е едно и също...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 03.10.17 16:53.

03.10.17
17:16

Аха...ще втъкваш с храна-това да не е куче.
На котката по-лесно в задника ще и пъхнеш хапче,отколкото в устата...)))))))
И няма нищо толкова схемно в обезпаразитяването...на три месеца сироп или хапчета спрямо теглото и толкоз.

Мнението беше редактирано от nervak на 03.10.17 17:18.

04.10.17
14:45

Тренировка вчера

30 мин пътека - 2км бягане, 20 мин наклон
Раменни преси - 3 серии
Раменно разтваряне
Вертолет
Бицепсово сгъване - трицепс на пейка

Без проблем и дадох половин хапче, пак никакви паразити не изкара, но на сутринта не беше така гладна както преди, даже и остана от порцията, когато излизах, така че се надявам да е подействало.

Мнението беше редактирано от Блажка на 04.10.17 15:15.

04.10.17
21:04

Добре сме вече 🙂 днес почивам от тренировка, ще празнувам на Сашо рождения ден с няколко момичета от новия брой на плейбой 😂

05.10.17
10:31

Тренировка 1

2км тичане 10 мин наклон

Крака - предно и задно бедро и задник

Саше, може ли да хвърлиш един поглед да кажеш мнение

09.10.17
11:29

Сашо нищо не изкоментира значи за моите изследвания 🙂

Събота - първа тренировка 2км тичане, 10 мин наклон + задник
Втора тренировка - стълби 30 мин +15кг жилетка + корем

Неделя - 30 мин пътека наклон, гърди - 3 супер серии
рамо и ръце
Упражненията ми не са кой знае какво, нито тежестите, сега реших, че ще търся естетика...

Тъй като Сашо не е поставил коментар, решавам, че съм в много добро здраве и кръвно 120 на 80, пулс 72 и ще се опитам 3 пъти в седмицата да тренирам двуразово (има се предвид сутрешно кардио) и да стегна пак режима на тип културистичен с тази разлика, че ще имам мръсно хранене, когато ми се прияде, да се разбира, че няма да си поставям цели и граници, защото ЯВНО психически това ме товари, едва ли не всяка седмица да чакам неделята да се наплющя с баница, а психически да ми се яде баница в четвъртък 😄
Засега мисля, че вървя добре, свалила съм 6,800кг и чакам с нетърпение да сваля още 6 до Нова Година, а дори може и по-рано. Програмата съм си я измислила аз, с акцент долна част и корем, ще се опитам да си променя малко формата на тялото без да се налага да слагам КОРСЕТ ( най-новата мода сред всички фитнесджийки).
Смятам, че или не действа или е вредно, но без да съм пробвала няма как да давам мнение.
Ще се пробвам по добрия стар начин с тренировки, диета и фет бърнър.

Мнението беше редактирано от Блажка на 09.10.17 11:37.

Остави ги тия празноглавки с корсетите. 😄

На теб задницата ти ми харесва! 🙂

09.10.17
14:50

казано от Вероника Налбатска на 09.10.17, 12:47:

Остави ги тия празноглавки с корсетите.

На теб задницата ти ми харесва!

Лошото е, че като свалям мазнини ми пада и задника, сега съм измислила една схема с тренировките, дано да има ефект, макар че Тоди вече каза, че ми е поизчезнал задника.

10.10.17
11:15

Тренировка вчера

1км тичане, 15 мин пътека наклон

Клек - 3х10
Лег преса - 3 до отказ
Бедрено разгъване със задържане на последните повторения - 4 до отказ
Супер серия
Тяга прави крака - задно бедро едностранно
Ритници на лег преса акцент глутеус - 3 на крак до отказ
Абдуктор - 3 до отказ
Шутове - 3 до отказ
Коремни преси - до отказ

Абе ясно стана - до отказ хахахахха, но гледам да не падам под 20 повторения, ако падна, намалям тежестта и така, да гърми задника и тва е.

11.10.17
10:04

Тренировка вчера

30 мин кардио
Наклонен лег на смит машина - 3х8
Машина за гърди - супер серии 2 хвата - 3х20
Супер серия - раменни преси с дъмбели - раменно разтваряне - 3х20
Бицпс - трицепс

Храна - 2 яйца, 250гр месо, салата, 1 корни щото се успах и не можах да си направя питка

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.10.17 10:21.

12.10.17
10:21

Тренировка вчера

30 мин пътека наклон
Клек - 3х90, 2х3х100кг
Клек акцент задно бедро - 3х7
Бедрено разгъване - 4 до отказ
Тяга прави крака в СС сгъване за задно бедро едностранно -3 х20
Ритници на лег преса - 3 до отказ на крак
Коремни преси - 10 мин

Храна- 2 яйца, 70гр овес, 30гр извара, 250гр месо

12.12.17
11:39

Свалям кила да се похваля. 4 пъти в седмицата тренирам двуразово, разделих кардиото от основната тренировка, че се предробвах и нищо не се получаваше.
Ям много малко, сигурно не повече от 1200 калории на ден, ама ми е много добре.
Ще видим кво ще стане накрая. Междувременн се шаря и тей, кот -такоа 🙂

Мнението беше редактирано от Блажка на 12.12.17 11:44.

12.12.17
11:55

Блаже, какво и за какво тренираш сега? В смисъл щанги, бодибилдинг ли е, атлетика ли?

12.12.17
12:22

казано от Queen Cobra на 12.12.17, 11:55:

Блаже, какво и за какво тренираш сега? В смисъл щанги, бодибилдинг ли е, атлетика ли?

Сутрин тичам 3-4км колкото издържа, после правя 15-20 мин степер.
Вечер тренирам или горна или долна част, горната тежко не правя, един път в седмицата правя тежък клек, разбирай смешно тежък.. 4-ки 5-ци на 100 примерно или 3-ки на 110 нещо такова. Искам да смъкна още 6кг, общо взето това правя.

12.12.17
12:28

Няма много време до февруари, подготовката върви с пълна сила? 😎😃

12.12.17
12:57

казано от Margi на 12.12.17, 12:28:

Няма много време до февруари, подготовката върви с пълна сила?

😄 😄 😄
Да, нямам търпение да видя и аз нещо различно... Въпреки, че тея 10 часа до Бали летене и моя страх от самолети. Което ми напомня да те питам много важни впроси:
1. Мога ли да си нося алкохол в куфара, при положение, че сменяме на Доха.
2. В Бали има ли някакъв шанс да си намеря алкохол...
3. Трябват ли ни визи?
4. Катарските авиолинии дали сервират алкохол?

😄 😄 😄

12.12.17
15:27

казано от Блажка на 12.12.17, 12:57:

Да, нямам търпение да видя и аз нещо различно... Въпреки, че тея 10 часа до Бали летене и моя страх от самолети. Което ми напомня да те питам много важни впроси:
3. Трябват ли ни визи?

Писах, ставах от лаптопа, пак писах, и накрая всичко се затри. 🙂
Значи, алкохол има. Аз не бих си носила от тук. В Доха е малко скъпичък, но от летището на Денпасар мисля че можеш да си вземеш всичко. Имат верига супермаркети Харди’с, където можеш да си купиш арак от кокос или ориз, както и всичко останало. Вносния алкохол беше по-скъп. Във всяко заведение за туристи има бира (най-популярната е Бинтанг, разбира се), алкохол и коктейли.
Алкохол сервират катарците, но ако си вземаш от летището им, ще ти го запечатат така че да не го пиеш там.
Визи мисля че все още трябват, но те се получават на летището в Денпасар, няма нужда от никаква предварителна организация. Мисля че струваше около 50-60 долара заедно с изходната такса (странно е, но плащаш и когато излизаш от страната, поне 2014 беше така, имайте го предвид).
Ако те интересува каквото и да е, освен алкохола, пиши. 🙂

ПП: Да не те плаша, ама са около 18 часовете. 🙂

Мнението беше редактирано от Margi на 12.12.17 15:34.

12.12.17
15:27

...и накрая, се публикува два пъти...😜

Мнението беше редактирано от Margi на 12.12.17 15:28.

12.12.17
15:49

казано от Margi на 12.12.17, 15:27:

казано от Блажка на 12.12.17, 12:57:

3. Трябват ли ни визи?

Писах, ставах от лаптопа, пак писах, и накрая всичко се затри.
Значи, алкохол има. Аз не бих си носила от тук. В Доха е малко скъпичък, но от летището на Денпасар мисля че можеш да си вземеш всичко. Имат верига супермаркети Харди’с, където можеш да си купиш арак от кокос или ориз, както и всичко останало. Вносния алкохол беше по-скъп. Във всяко заведение за туристи има бира (най-популярната е Бинтанг, разбира се), алкохол и коктейли.
Алкохол сервират катарците, но ако си вземаш от летището им, ще ти го запечатат така че да не го пиеш там.
Визи мисля че все още трябват, но те се получават на летището в Денпасар, няма нужда от никаква предварителна организация. Мисля че струваше около 50-60 долара заедно с изходната такса (странно е, но плащаш и когато излизаш от страната, поне 2014 беше така, имайте го предвид).
Ако те интересува каквото и да е, освен алкохола, пиши.

ПП: Да не те плаша, ама са около 18 часовете.

Благодаря, Марги, като наближи, ще ти пиша направо на лично ♥

08.01.18
13:15

За много години на всички, да сте живи и здрави.
Минавам да кажа, че съм -7кг надолу за около 3-4 месеца, не съм релефна, имах друга идея като цяло и горе-долу ми се получава. Искам още 5, но видях, че е по-добре да не се бърза заникъде и така. Няколко мои снимки да не ме забравите и целувки!
Не си описвам тренировките, защото нищо не съм променила, освен, че правя кардиото сутрин, за да е на гладно, иначе не работи за мен.

Мнението беше редактирано от Блажка на 08.01.18 13:18.

04.04.18
10:30

След около 7 месеца правене на нищо конкретно... реших пак да се запиша на групови тренировки, защото заради мен Лъкито ще трябва да поръчват нови пътеки.
Записах се при Николай Джонов и по-скоро си подновявам постовете, за да следя кога тренирам и кога не и кога правя пудовки и кога не и това е общо взето.
Много добре се чувствам в тази зала, треньорът е доста готин, напомня ми на Животното и сигурно ще се заседя там повечко време.
Това ми е трета седмица, предните две тренирах:

вторник-сряда-четвъртък-петък - неделя
събота ходих на сауна

понеделник-вторник-сряда-четвъртък.. ( тук е пълна мъгла)

Петък
падания
удари техника
събаряния и влизане в крака
хвърляния
задушавания
техника с партньор
5 рунда по 3 минути с 1кг гирички бой в сянка
събота и неделя имаше състезание по самбо и бойно самбо в Панагюрище

Понеделник
падания
кондиция с пудовки 4 кръга с по една минута почивка ( или колкото се може по-малко почивка)
9 упражнения с по 20 повторения или съответно 12 /15 на ръка
никога не съм знаела колко упражнения има с пудовки 😄

Техника с партньор ( кик бокс)
3 рунда по 3 мин бой в сянка без гирички

Вчера почивах, за да направя голям жертва и си одрязох ноктите, който ме познава знае, че от 3 години ходя с орлови нокти... еми 😄 шанс.
Продължавам да избягвам месо, ям като ми се яде, успявам да си набавя домашни яйца и козе сирене, общо взето това ми е главно храната. Напоследък обаче сгъвам и ям и някви простотии като крекери.. средно една тренировка е около 2 часа, 2 часа и половина, зависи колко се изглагаш.

Това е засега. А да, да не забравя - няма да ставама ММА или UFC 😄 Просто ми е изключително забавно и имам мотивация да ходя на тренировка, нещо, което бях загубила след отказването от състезатления спорт. А пък ако мога да пребия прилично някого, дори и на улицата, все е файда 🙂))))

Лично тегло в момента 69,700кг. Да видим...
П.С. Забравих да отбележа, че има само момчета, това е много важен Блажка-фактор 😄ДДДДДДДД

Мнението беше редактирано от Блажка на 04.04.18 10:34.

Bart Simpson

04.04.18
12:00

Какво си направила на крака, бе жена?????

04.04.18
12:27

казано от Bart Simpson на 04.04.18, 12:00:

Какво си направила на крака, бе жена?????

Демонстрирам, че не ходя на тае бо 😄
От лоу киковете, ама вече не посинявам, беше само в началото.

Bart Simpson

04.04.18
13:25

И ти си си падала на главата май......

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 04.04.18 13:30.

04.04.18
13:51

казано от Bart Simpson на 04.04.18, 13:25:

И ти си си падала на главата май......

Често 😄

04.04.18
22:23

Тренировка днес

кълбета напред -назад през рамо на земя, ключове, раздвижване на таза

Кондиция с пудовки, т-рекс, въже и гирички
4 кръга  общо 11 упражнения  съответно 20 или 12/15 повторнеия на крак или ръка ( ако се изпълнява едностранно) с 40 секунди почивка между кръговете

Техника с тренера, шанаджийски влизания и удари хо хо хо (devil)
Разтягане, разпускане

На кондицията бях по-добре, но го отдавам на това, че не беше само с пудовка, не че на собствено тегло или въже съм топ, ама тая пудовка ми разказва играта, работя с 16-ки и 10-ки. Или просто си мисля, че момчетата правят по 5 кръга и ми става по-лесно 😄

05.04.18
00:34

Чета в други дневници “бой със сянка”, а тук “бой в сянка”. За някакви мистични сенчести боеве ли става дума, понеже онова другото се нарича “бой сянка”. Човек се учи докато е жив, най-вече във форумите.

05.04.18
06:55

казано от Brown Bomber на 05.04.18, 00:34:

Чета в други дневници “бой със сянка”, а тук “бой в сянка”. За някакви мистични сенчести боеве ли става дума, понеже онова другото се нарича “бой сянка”. Човек се учи докато е жив, най-вече във форумите.

Това ли е най-важното маняк или да можеш да ги изсипеш на врат за по-малко от 30 секунди 🙂, пък всеки да си го нарича както си иска.

05.04.18
09:00

Детски работи... Само докато ги тръшкаш като на филм, гледай да не ти счупят нос, ухо, зъб, скула, спукат вежда или отлепят ретина, че не минава като синината. Ей тогава става много маниашко брааааат.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 05.04.18 09:07.

05.04.18
09:21

казано от Блажка на 04.04.18, 10:30:

Това е засега. А да, да не забравя - няма да ставама ММА или UFC ?? ДДДДДДДД

А според мен имаш сериозна перспектива да пробиеш в женския ММА, силна си, имаш нисък център на тежестта ( предпоставка за добра защита срещу събаряне), имаш подходящ психологически профил и няма какво да губиш от гледна точка на визия. Струва си да опиташ.

05.04.18
09:33

казано от Joe Musashi на 05.04.18, 09:21:

казано от Блажка на 04.04.18, 10:30:

Това е засега. А да, да не забравя - няма да ставама ММА или UFC ?? ДДДДДДДД

А според мен имаш сериозна перспектива да пробиеш в женския ММА, силна си, имаш нисък център на тежестта ( предпоставка за добра защита срещу събаряне), имаш подходящ психологически профил и няма какво да губиш от гледна точка на визия. Струва си да опиташ.

Брат, благодаря за подкрепата ( pray) (bow)
Ама не мисля.

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.04.18 09:46.

05.04.18
09:39

казано от Brown Bomber на 05.04.18, 09:00:

Детски работи... Само докато ги тръшкаш като на филм, гледай да не ти счупят нос, ухо, зъб, скула, спукат вежда или отлепят ретина, че не минава като синината. Ей тогава става много маниашко брааааат.

Извинявай, но филмите, в които живееш, откъде ги теглиш?
За всичките 7 години в този форум и дневниците ми... все се намира по някой неадекватник да ми дават накло на х*я... еби му майката. 😄 😄 😄

Първо беше за трибоя, после за щангите, щяла съм да си контузя кръста, да ми изхвърчат колената ала бала, еми и на двете съм републикански шампион на едното и национален рекордьор. Има си риск, зависи дали искаш да си седиш в зоната на комфорта... тука вече е до характер. Джендърска работа 😄

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.04.18 09:45.

05.04.18
09:44

.

Мнението беше редактирано от Блажка на 05.04.18 09:44.

05.04.18
09:50

Прекалено си проста за да си губя времето с теб.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1