Yennefer's Diary

Прескочи до:

16.04.19
17:13

На снимката с бицепса онова момченце как се е хванало за сърцето. Докарала си му инфаркт с тия рЪки ;p

16.04.19
18:26

казано от CarnalK на 16.04.19, 17:13:

На снимката с бицепса онова момченце как се е хванало за сърцето. Докарала си му инфаркт с тия рЪки ;p

Ахахаххаха как го видя, чак сега забелязах 😁

17.04.19
16:18

Събота

Изхвърляне в разножка - до 47,5кг единици
Изтласкване класическо - до 63кг единици
Малко техника на леки кила и на двете

15 рунда по 2 мин - бой сянка (1 рунд) - ръки (2 рунд)- корем и клекове ( 3-и рунд)...4,5,6.. 15 -  редуване на тези трите без спиране до края на времето , почивка между рундовете 30 секунди

Неделя и понеделник - PS4 и лежане общо взето + груповите тренировки, където показвам и си е няквкво движение + малко негативни набирания

Вторник

Изхвърляне в подклек - 3х3х30кг
Обръщане подклек - 3х10х30кг
( на леки кила, боли ме рамото нещо)
Клек на гръб - 3х5х80кг

15 рунда по 2 мин - бой сянка - ръки - корем и клекове ( редуване на тези трите без спиране до края на времето в рунда, почивка между рундовете 30 секунди)

Отбелязвам никакъв апетит.. - вчера 1 доза протеин + 30 гр сурови ядки 1/2 порция калмари по гръцки и 1 брускета с домат

Днес:

Тренировка
Лег 60кг - Тяга - 110кг през 10 секунди единици - общо 10
Лицеви опори - 3х10
Негативни набирания - 3х10
Супер сери - суинг + СДХП с 16ка - по 15 повторения 3 кръга с 30 секунди почивка
Коремни преси - илядя двеиляди бройки, колкото толкова 😄

Храна: 2 филийки пълнозърнест хляб, 1/2 авокадо, 1 краставица,2 яйца, 30гр сурови ядки, 1 доза протеин изолат

Мнението беше редактирано от Блажка на 17.04.19 16:23.

17.04.19
20:21

Блажке, много тренировки, никаква храна... би трябвало, когато тренираш толкова много метаболизма ти да е много бърз и да си гладна/ да се храниш. Какво става с теб?

18.04.19
10:08

казано от maria на 17.04.19, 20:21:

Блажке, много тренировки, никаква храна... би трябвало, когато тренираш толкова много метаболизма ти да е много бърз и да си гладна/ да се храниш. Какво става с теб?

Много тренировкаааааааа хахах, сериозно ли, това е 1/3 от капацитета ми попринцип, имам желание за повече, но нямам време.
Нищо не става, просто станах прекалено избирателна към храната си и не мога да си позволя да ям нещо в бързината.

Но се снабдих с протеин, да ми беше казвал някой, че ще замествам яденето с прахчета от липса на време - нямаше да повярвам хахаха. Успивам се сутрин, не мога да легна преди 1… а трябва да съм в офиса в 9, водя тренировки до 22 вечерта, поради липса на място в групите и има хора, които ги изтеглям от 18:15 и такива, които идват в 19:45 и ми е няква лудница, като свършат те, почвам аз - към 21:00 и общо взето ако имам късмет 22:10 съм си в нас.
Салата, едно яйце и ОПИТ да заспя. Разбира се, това няма как да продължава вечно - или ще рискувам и ще се занимавам само с децата и с групите и с онлайн треньорската си дейност, която също ми отнема бая време, или ще бачкам в офиса и ще си налягам парцалите.
На тоя етап още съм 50 на 50. Златко каза - напускай, но ще удържа още малко.

И всеки път като си кажеш : Що се занимаваш?!, ще се намери някой малчуган да ти напише стихотворение по пощата хахаха

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.04.19 10:11.

18.04.19
10:14

Това е интересно, “он лайн” треньорска дейност съм виждал само веднъж да работи успешно (и то с някои специфични особености). Ти как точно процедираш, ако нямаш против да споделиш?

18.04.19
10:21

казано от Splash на 18.04.19, 10:14:

Това е интересно, “он лайн” треньорска дейност съм виждал само веднъж да работи успешно (и то с някои специфични особености). Ти как точно процедираш, ако нямаш против да споделиш?

Имам против да споделя, защото не ми се навлиза в нападки точно в бб-тийм.
Тук си водя личен дневник на ежедневието и не смятам да го обръщам на : “Елате да тренирате с мен, защото съм топ треньор” Топ треньори - няма, има топ реклама. хахаххаха 😄
Ще ти пиша на лично малко по-късно, че съм на обичайното ми работно място и трябва да се обадя на един клиент да си искам парите. 🙂

Мнението беше редактирано от Блажка на 18.04.19 10:22.

18.04.19
10:25

казано от Блажка на 18.04.19, 10:21:

...трябва да се обадя на един клиент да си искам парите. 🙂

От час някъде, точно с това се занимавам. За момента - греда, пожелавам ти повече успех от моя 🙂

Мнението беше редактирано от Splash на 18.04.19 10:26.

18.04.19
10:30

казано от Splash на 18.04.19, 10:25:

казано от Блажка на 18.04.19, 10:21:

...трябва да се обадя на един клиент да си искам парите. 🙂

От час някъде, точно с това се занимавам. За момента - греда, пожелавам ти повече успех от моя 🙂

Греда, каза ми, че никога не е чувал за нашата фирма и няма да ни плати ни едно евро и ми тресна слушалката 😄

18.04.19
11:29

казано от Блажка на 18.04.19, 10:08:

и с онлайн треньорската си дейност

Онлайн вдигане на тежести...😄

18.04.19
11:34

казано от James Hinks на 18.04.19, 11:29:

казано от Блажка на 18.04.19, 10:08:

и с онлайн треньорската си дейност

Онлайн вдигане на тежести...😄

Е не, в никакъв случай - онлайн алъш -вериш по-скоро 🙂 и повече разцъкване на субстанции по Еконт хахахахаха

19.04.19
13:12

Тренировка вчера набързо

Изтласкване - 10х40кг
Тяга прави крака - 3х10х40кг
Супер серия за ръки 5 кръга
Лег тесен хват - раменно разтваряне - бицепсово сгъване - всички упражнения до отказ с много леко
Набирания - 2 стриктни с подхват ( I can’t believe it! ) - и не само аз, никой в залата хахаха, защото си спомняха как допреди 3 седмици висях като сопол на лоста и не можех да се повдигна и 0,01 микрон нагоре 😄

Днес - ще размяткам пудовки, утре ще описвам
Много съм ХЕПИ, понеже нещата с моето чистене най-накрая потръгнаха и до два месеца се надявам да отбележа плочкестия период 😄 - за морето, разбира се.

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.04.19 13:12.

19.04.19
23:33

Така, минавам да кажа, че съм затрупана, клиентите ми изпиват енергията, но успях да поразцъкам.
Какво сме днес - 30и ден май
Равносметка : вени по ръцете, набирания, много сила и енергия и -4кг свалени без глад и като гледам и без тренировки ...  днес най-така забележимото беше едни леки тройки на клек на гърди без колани, наколенки и шитове - 3х3х100кг
После кондиция с пудовки 5 кръга 5 упражнения без почивка
Абе яко се получи, доволна съм.
Скоро се махам от офиса, тая няма да я бъде...

Мнението беше редактирано от Блажка на 19.04.19 23:37.

20.04.19
17:54

Днес никакво желание за тренировка, чистих в нас и спах досега. Даже ми се пие повече, отколкото ми се тренира, но все пак...

Клек на гръб - 3х2х110кг
Супер серия клек 70кг - тяга прави крака с 2 дъмбел а по 15кг
3 съответно 6 -12
Лег - 5х5х50кг
Набирания на халки - 5х3

22.04.19
11:14

Вчера трябваше да не правя нищо, но добре, че ми дойде музата да завъртя едно 15 рунда по 2 мин с 30 секунди почивка в нас, след като съгреших с бири в Кафаната и после в Южния...

Та 15 рунда по 2 мин:
1 рунд - бой сянка
2 рунд - клекове, лицеви, кофички на стол, бицепсово сгъване, раменни преси, трицепсово с дъмбел, планк, тяга прави крака, коремни преси всякакви ( просто ги пиша всички иначе докъдето ми стига времето в рунда въртя, после при следващия сменям упражненията и така)
3 рунд - бой сянка, 4 рунд - упражнения и така до 15 рунд

Абе стабилно си е това кардио, доволна съм, хем ме изпотява, хем не прегрявам.
Както и да е, пих бири, както казах, ядох и кашкавал, сирене и общо взето “разпуснах” с въглехидрати, които не бях поемала 30 дни и естествено бълкнах ( да използвам тази хубава БГ дума, модерна), слагам си и такава снимка от сутринта.
Не може само хубавото - трябва и негативното да се показва. Не съжалявам, от днес с нови сили към почистването на мазнините и килата. Засега съм си доволна от резулатата.

Тренировка днес:

10км ходене пеша ( оказа се, че това кардио на 2х4км ми се отразява доста по-добре от тичането на този етап и мисля, че докато ходя на работа и тренирам хора и себе си, това ще е най-добрия ми възможен вариант)

В залата:
Кофички - 3х5
Набирания на халки - 5х3
Стриктни набирания подхват - 2х2
Суинг + хай пул с 16ка - 15 на 15 - 3 рунда
Лег тесен хват - бицепсово сгъване - раменно разтваряне - 20-20-20 с леки кила - без почивка

Да се похваля най-накрая mauviel1830 ми обърнаха внимание и то за “топ иновативната” ми схема как да направя скариди на пара, във водата пуснах и няколко сушени сладки джинджифила с канела и стана наистина уникално.

Мнението беше редактирано от Блажка на 22.04.19 11:17.

24.04.19
13:55

Така минава да кажа, че правих 5х5 кофички оня ден ( не знам защо си мисля, че упражненията със собствено тегло за разгряващи - както и да е, нучих си урока, ще пострадам още поне седмица)

По тоя случай...
Вчера - 3,5км в разорания Южен парк - то си е направо бягане с препятствия за около 26 мин, бавно, мудно след работа и след ходене пеша
После минах все пак през залата за един бърз трисет за рамо бицепс и трицепс - упражнения, които да не ми влизат в болното рамо

Днес планът е все пак да си направя интервалите, дано на лежанка не ме опъне яко, отсега казвам, че ако ме опъне ще сваля на 50 кила, но това не е защото съм слабачка, чу ли Кобрич! Още ставам 😄

Лег  - Тяга - 1-1 през 15 секунди Лег - 60кг Тяга - 110кг -115?
Лег - 5х5х  котододи хахах

5 кръга Щанга 30кг
Обръщане - 10
Пуш преса - 10
Суинг - 10
Коремни преси - 1 мин различни видове

Мнението беше редактирано от Блажка на 24.04.19 13:57.

24.04.19
14:06

казано от Блажка на 24.04.19, 13:55:

не знам защо си мисля, че упражненията със собствено тегло за разгряващи

Защото са, правилно си мислила.

24.04.19
15:59

казано от James Hinks на 24.04.19, 14:06:

казано от Блажка на 24.04.19, 13:55:

не знам защо си мисля, че упражненията със собствено тегло за разгряващи

Защото са, правилно си мислила.

Тежка съм и наистина правя ебати усилието да ми станат кофичките легитимни и от това нещо в крайна сметка си прецаках рамото, според мен сухожилието, но не се ангажирам да се диагностицирам. Важното е, че днес боли по-малко от вчера.

27.04.19
19:58

Включване от Пампорово
Режимът: ходене пеша минимум по 10км на ден, сауна, четене на книги, вино, пататници и сарми.
Като цяло почивката ми се отразява добре.

06.05.19
17:12

Минавам да кажа, че тренирам, задобрявам донякъде...
По- важните последни тренировки

Кондиция 3 кръга
10 суинг с пудовка 16кг
80м бягане
10изхвърялне с лява и дясна ръка
80м бягане
10 лицеви
80 бягане
20 клека
80 бягане
10 хай пул
80 бягане

3 Мин почивка м/у кръговете

После в залата трисет за бицепс- трицепс - рамо

Следващ ден
4 кръга 1 Мин почивка щанга 30кг пудовка 16
10 тяга
5 обръщане
10 пуш преса
10 суинг
30 коремни
10 посдкока с БГ торба

3х10 лицеви

* във всички тренировки първо се мъча да се набиран по всякакви начини

Оня ден

5км лежерно 33 Мин

Набиране на халки - 4х5
Кръгова тренировка с ластици, повдигане на краката на успоредка разни неща със собствено тегло

3х2 стриктни набирания

Днес :

10 Мин стълби на машина
20 Мин бягане на пътека ( темпо като за 3,4км)

Кондиция
5-5-5
Набиране - клек 80кг - изтласкване -40кг
4-4-4 3-3-3 2-2-2 1-1-1

Доста приятна тренировка - доживях да включа кипинг набирания в тренировка. До месец може да се пробвам на един Фран, ще видим. Едно време го правех за 4 Мин 30 секунди някъде. Как да е.

Откривам сезона на Титан фитнеса до нас... заради машината стълби... просто новите ми съседи са някви неосоебно приятни хора и ако ме видят вече и по стълбите в 7 сутринта съвсем ще им станем черни ????имам мултиспорт и не намирам причина да не ходя да се катеря на Таз машина.

Мнението беше редактирано от Блажка на 06.05.19 17:14.

07.05.19
11:03

Тренировка 1

23 min тичане на пътека 3км
15 Мин изкачване на стълби

През 30 секунди 3 врътки
Изтласкване вис - 5/40кг
Набиране -5

Исках още много, но за съжаление трябваше да ходя на работа...

Тренировка 2

5 кръга 1 Мин почивка
20 суинга 16кг
20 коремни преси
20 лицеви

За време :
30 тръстъра ( после ще ъпдейтвам времето )

Така ... вчера, като за първа тренировка в тая зала - много добре. Докато се криеш на кардио зоната всичко е ок, но има доста треньори там, дето реално на треньори много не приличат, само едно момче ми е познато от културизма, и се почна пак “наблюдаването”.
Погледах и аз как си тренират клиентите, клиентите им също погледаха моята тренировка и на тренерчетата им стана тъпо, чак смениха гребането на машина с гребане с пудовка и коментара (“защо да не поработим малко със свободни тежести днес, момчета?”)
Още като видях как гребе с пудовка пича и ми стана ясно, че те свободни тежести не са пипали през тренировките си, иначе здрави, прави момчета, но тренерчето ги врътка на машините. И така 55мин, след което дай 25лв и благодаря за вниманието.
Как да е, пак внасям смут, а залата ме устройва перфектно за сутрешни тренировки, дано не се нахейтим още в началото.
Преди си мислех, че във флайса има треньори, ама колкото свободни електрони се развяват из Титаниума - не е истина.

Мнението беше редактирано от Блажка на 07.05.19 11:18.

Същата си като мен. Много сме долни 😄

ДЕ

07.05.19
16:45

казано от Вероника Налбатска на 07.05.19, 16:42:

Не сте долни вие, а онези са нагли, че взимат на хората парите, а на нищо не ги учат. Но всъщност може и да не са нагли, защото ако човек е наясно, няма как да преподава тъпотии. Явно си вярват, че са прави и това е начинът на тренировка, но появяването в залата на хора като вас, очевидно ги кара нещо да им просветне, че живеят в заблуда, какви тренери са :-)

07.05.19
17:17

казано от Вероника Налбатска на 07.05.19, 16:42:

А де... аз не знам какво очакват от такъв бизон като мен, ако почна да клякам с лоста или да правя пек - дек, ще решат, че съм в залата да свалям килограми... друго си е да им изпраскаш една десятка на 90-100 клек след кардио 😄

Деян, те проблемите са много всъщност. Трениращите бяха на, може би, 35+ и поради  отсъствие на стойка, баланс, треперенето над пудовка 12кг, мога да си направя извода, че наистина на тези години единственото им движение е било от пазара до тях и обратно.
Не бяха дебели хора, в никакъв случай, по-скоро изключителна мускулна слабост.

Както и да е, проблемът на такива тренери с мен в залата са, че техните трениращи (главно мъже) ме гледат и почват да си задават въпроси, а като започне един човек, който си плаща като поп 250-300лв на месец за треньор да си задава въпроса:
Ем аз на тоз му плащам от 4 месеца или 6 или 1 година, идва някакво момиче тюленоподобно, тича 40 мин по пътеките, катери стълби, после идва и кляка серии с 80-90 кила + някви щанги, дето той ми ги дава да дърпам мечка с тях , тя ги мята над главата. ( щях да напиша тяга, но забравих, че тяга не се дава, щото треньорът едно време като се е зобал да има тяло на Аполон, се е контузил на клек и тяга, като тотален кавал и затова не дава тези изключително опасни упражнения на клиентитИ)Ебаси, аз за кво му плащам на тоя тук да ме слага по машините?!
И любимият ми отговор: “Тя е пила химия, затова е така”
Ем да и ко, сега не пия от над 3 година и пак та чупя на всичко, тренерчитууууууу

И съответно или губят клиенти или хората идват да ме питат какво съм тренирала аз и с какво се занимавам... така ми се случи двама човека преди време да привлека за щанги ( по-скоро трибойски ) от една пак такава намазана зала, дето ми казаха, че плащат по 220лв на месец за 12 тренировки да ги разкарват по машините и нямат никакъв прогрес, освен подобрен мускулен тонус.
Надявам се или изобщо да не си говоря с тези там или само да чуя нещо за мен ще ги размажа като комари по стените на фитнеса, то да не е единствения фитнес 😄

Bart Simpson

07.05.19
17:24

Много е трудно да вкараш фитнес ентусиаст под щангата.
Това виждам тук.
Първо тр да си много надъхан за да го правиш, щото да се кривиш кат изрод и да имаш съмнителна визия тип, тоз тренира ли или просто си изглежда ок, трябва да си ти хлопа дъската, поне малко.
Клиентите си отиват с въпроса, ш може ли да се постегнамалко и да отслабена малко и те това им дават.
Не знам защо толкова сурово ги съдиите, има хляб за всички.
Който иска преден клек 200 отива при Сашо, който иска венести бицаги ходи при тея момчета.

ДЕ

07.05.19
17:32

казано от Bart Simpson на 07.05.19, 17:24:

Който иска преден клек 200 отива при Сашо, който иска венести бицаги ходи при тея момчета.

Абе като гледам от над година и половина натурално трениращите предимно на машини от моята зала, дето не са мръднали визуално, май и за венести бицаги тея тренери няма да им помогнат 😄

Мнението беше редактирано от Деян на 07.05.19 17:33.

Ама какви венести бицаги.
То бицаги нЕма, той венести търси. 😄

Сурово трябва да бъдат съдени. Винаги.

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 07.05.19 17:43.

07.05.19
17:44

Te дават по 220 лева на месец не за да станат силни и атлетични, а за да си успокоят съвестта, че не физическата им дейност не се изчерпва с ходенето от бюрото до кафе машината и от там до колата.
Много хора искат да спортуват, ама ако може да не е много зор и много трудно. Да погледа малко телевизия докато ходи на пътеката и тн.
Естествено това е по-добре от люпене на семки пред блока.
Има и пазар за “истински” тренировки, но... То не е за всеки.

Забелязал съм, чисто субективно, че хората, които си дават зор и тренират съсредоточено и интензивно, често имат и напрегнат работен ден. Целта им е за 1 час да си изпразнят главата от работа и да мислят само за “е само да го стана това последното повторение”.

Та за всеки влак си има пътници.

А и трябва да си малко мазохист, за да си плащаш на някой, който да те кара да вдигаш тежко и трудно. Това Кросфитърите са го решили доста сполучливо де.

Bart Simpson

07.05.19
18:17

казано от Вероника Налбатска на 07.05.19, 17:41:

Ама какви венести бицаги.
То бицаги нЕма, той венести търси. 😄

Сурово трябва да бъдат съдени. Винаги.

За да “седя” тук повече от две години и да пиша и чета ежедневно ми е ясно къде е извора и кои са калпазаните.
Ама във вас е и ножа и хляба.
Разширявайте се, стигайте до повече хора, отворете повече очи.
Няма какво да съдите някакви момиченца по клинове, когато предложите на клиентите им по-добър продукт, те сами ще изчезнат, пролетта ще ги отлисти.
Който може да се развива, ще се Развива, който не може ще оре.
Отговор:
-Ама то клиентите са такива, те не знаят.
-Нали това казвам.

Ограмотете ги, станете коректив на национално ниво, направете школа за треньори и бам.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.05.19 18:18.

07.05.19
18:24

Барте, какво разбираш под “по-добър продукт”?
Понеже качеството на един продукт е да изпълнява възможно най-добре изискванията на клиента.
Някои искат да станат големи и нацепени.
Други искат да са силни.
Трети искат да тичат маратони.
А някои просто искат “да се стегнат малко”.

Кое е по-добър продукт:
а) Рийбок нано 8
б) Bespoke John Lobb derby
в) Scarpa Phnatom 8000 (алпинистки за съответните височини)

Ми зависи за какво ще ги ползваш.

Bart Simpson

07.05.19
18:28

По - добър продукт е, този който по-ефективно, по-бързо и по-стабилно те приближава към целите, на клиента в този случай.
Ако ви имам знанията, няма да мога да си преброя парите.
То не са треньори, спортно-възстановителни ко плекси, планина, море, стипендии, дарителски каузи.

Едит:
Казвам само, че без алтернатива-критиката(колкото и вярна) си е просто критикарство.
Едит 2:
Като Сашо, ми патентовай ги тея интервали, бе човек.
Аз не знам дали са Велико откритие, ама ако са и някой построи още една империя като КФ на твоя идея ще е леко гадничко.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.05.19 18:45.

07.05.19
18:43

Не всички отиват във фитнеса с желанието да клекнат с 200, или пък да станат нацепени. Някои просто искат да си поговорят на неангажиращи теми с треньора и да се поразсеят от ежедневието си, не ги бърка колко плащат. Не очакват някакви феноменални резултати от тренировките, и им е приятно че все пак добавят някакво движение към деня си. Не може да накарате всички да станат такива, каквито вие считате за нужно. 🙂

07.05.19
20:04

Само искам да не ми обръщат внимание ако може или да ме коментират, нека всеки си тренира както си иска и каквото си поиска .

Bart Simpson

07.05.19
22:02

Е, Блажке, не може да не те обсъждат, човек, не си нещо, което се среща всеки ден, а и ми се струва, че доста си по работила и няма как да те подминават.
По-скоро, ти до сега трябваше да си свикнала.
А и да ти кажа, другите говорят за теб, точно толкова и каквото - ти за тях.
Това го научих от личен опит.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 07.05.19 22:04.

07.05.19
22:20

Днес тренироквата претърпя рязка промяна, цял ден си говоря с една бивша съфорумка и черпя идеи. Златко искаше да ходи в Титаниума и реших да сменя малко нещата, в следствие на което естествено бях отново извънземното, но реших, че не ме *бе и толкоз. Та много съм доволна.

DT

5 рунда за време щанга 42,5кг
12 тяга
9 обръщане вис
6 тласкане подклек

Време : 9:45 Мин

4 Мин почивка

3 рунда с по 1 Мин почивка между рундовете за време

21 суинг 16кг
400 м бягане

Време 12:05 Мин

На последните 400 м вече имах нужда да си припадна 🤘🏻
Много време отнема докато се качиш на пътеката и увеличиш скоростта, това спъва доста.

10км велоаргометър - 16:43

Ем... бива. Ако не ми падне ентусиазма догодина може да направя нещо по-интересно 🙂

@Барт, сигурно си прав. Толкова съм смазана, че и пари назаем ще дам без да ми мигне окото хаххахаа

Мнението беше редактирано от Блажка на 07.05.19 22:21.

08.05.19
13:42

Тренировка 1 - Jack Squat

Нищо не съм скалирала -щанга 42,5кг, пудовка 24кг, Време - 13:04, като си приспаднах 1 мин ходене от пътеките до силовата част на залата, просто няма как не са едно до друго.

Тренировка 2 - другите два скрийн шота

Амчи бива, поне не качвам кортизола, и все пак - Don’t forget your cardio! 😄

Ходене пеша - около 10-12км

П.П. Да изпреваря въпроса - да платих си за програма и съм доста доволна още на втория ден, просто няма как всичко на едно да изпълнявам, затова деля на 2 тренировки и правя разни мои промени, за да напасна за моите нужди. Ако някой комплекс е неизпълним (HSPU), заменям на тоя етап с нещо друго. И истината е, че наистина така са структурирани нещата, че реално не се размазваш...

Мнението беше редактирано от Блажка на 08.05.19 13:45.

09.05.19
11:31

Днес по програма имам някакъв ден Active Recovery, направих си я сутринта тренировката, но се наложи да заменя Гребането поради липса на машина с кростренажор и колелото беше обикновено, но се постарах доста да правя нещата бързо.

Също така за вчера да отбележа, че дъмбелите нямаше как да са по 22,5кг - никакъв ШАНС, правих с два по 17,5кг, като максималните повторения на Bench-а с тях двата беше 11.
Направо ще си пейстна и лога от вчерашната тренировка.

Губя по 10 мин да разбера кое какво е, честно, но се чувствам добре.

3х5 Тоус ту бар да не забравя, скоро и 10 в серия най-накрая !

Мнението беше редактирано от Блажка на 09.05.19 11:33.

09.05.19
12:02

казано от Блажка на 08.05.19, 13:42:

платих си за програма и съм доста доволна

Викаш от безплатните нищо не става, а 😄

09.05.19
12:19

На мен по ми е интересен въпроса защо всъщност си взела програма и каква и е целта на тази програма, а пък и твоите цели.

09.05.19
12:23

казано от James Hinks на 09.05.19, 12:02:

казано от Блажка на 08.05.19, 13:42:

платих си за програма и съм доста доволна

Викаш от безплатните нищо не става, а 😄

Трети човек си - не, нищо общо - по-скоро черпя ноу хау... не са пари, които ще ме съборят, не са и малко. Влагам средства в шпионаж и тест върху моето неблагодарно тяло.

Друг е въпросът, че не смятам за правилно, хора, които са отделили време и години в това да си вдигнат нивото ( като теб примерно) да “даряват” с лека ръка програми, консултации и т.н.
В последно време се оказва точно обратното, че именно “дарените” програми са много по-качествени и смислени от 100-те лв, които ще дадеш на кОлтОриС да ти напише 5 дневен сплит по мускулни групи.

За съжаление обаче, предполагам и ти сам си си ставал свидетел, как  даваш съвети, пишеш програми, изчисляваш, влагаш се и след 2 месеца виждаш съответния индивид как си е заплатил 200 лева за програма и режим от някой шампион по боди шитинг или кросшЕт. Или още по-зле - плащаш му част от тренировките, не му взимаш пари и той решава, че понеже не си междугалактически шампион ще си смени треньора и ще ходи на майна си Райна И ЩЕ ПЛАЩА като поп .... Болна тема, та общо взето приеми го като платен шпионаж.

@Kaloyan да беше програма - месечен абонамент  е 😄 а на другата част от въпроса няма да отговоря, не си ми толкова близък.

Мнението беше редактирано от Блажка на 09.05.19 12:47.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1