Е тая тъпотия... лошото е, че аз мога да не си я правя, понеже ме боли фара, то е УЖ за корекция и подобряване на техниката ( страшна глупост..) при извхърляне, обаче после виждам, че те могат да го дадат като условие!!! в комплекс 🙂
Мнението беше редактирано от Блажка на 27.06.19 10:57.
Четвъртък и петък го дадох ларж...
Събота - тренировка
Изтласкване подклек - 3х60,3х60,3х65
Изхвърляне подклек - 3х40, 3х40,3х45
HSPU - 3х10 PR!!!
Комплекс
15 кал. гребане
15 калории асълт байк
12 калории гребане
12 асълт байк
и така до 9-6-3
Вендага след това 15 hang clean cluster ( тва е от вис да обърнеш в разножка и да избуташ на тръстър) - щанга 43кг
Време: 13:02
Доста доволно...
2км бягане на пътека - 13 мин също доволно
Разтягане
Неделя - 5км в Южния за 31:20 най-доброто ми досега, един рекорд на 1км - 5:56, после и на 1 миля - 9:35 мисля и на 2 мили - 21 мин, засега натискам на това...
Все по-леко става бягането, първите 2км не ги усещам.
Днес излязоха квалификационните комплекси за Пловдив, имам голямо желание преди да замина за море ( другиден ) да снимам поне първия, а на морето ще натискам на кипинга и лостове яко...
На Wall Balls ще се излагам отсега да си запазя място за тва, но като цяло няма нищо страшно.
Ще се радвам да ме подкрепите, понеже за първи път май нямам дори постоянен тренировъчен партньор.. лол
Пускам инфо на комплексите, който го интересува.
Qualifier 1
Amrap: 7 min
10 deadlift
5 shoulder to overhead
10 box jumps
Щанга - 40кг
Qualifier 2
Part A
For time: cap 7 min
12 – 9 – 6
Power snatch - 30kg
Pull -ups
1 Min Rest
Part B
For time: cap 7 min
150 – Wall Ball Shots, топка 6кг
Qualifier 3
AMRAP: 9 MIN
40 – calories row
30 – knee rises
20 – Burpee box jump over
10 – Squat clean - 45kg
Написала съм ги както са за моята дивизия.
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.07.19 11:00.
Тези HSPU вече ги правиш като про-кросфитър. Единствено скороста ти липсва още, техниката е изцяло същата 🙂
Тези HSPU вече ги правиш като про-кросфитър. Единствено скороста ти липсва още, техниката е изцяло същата 🙂
То и да има такива HSPU и катерене на въже - ще е на финала. Ако стигна до челната 10- ка не знам дали няма да се напия и да пропусна финала, трябва Сашо да дойде да държи нещата(питиетата) под контрол 😄
Хахахах 🙂🙂🙂 ами да ти кажа, по добре пропусни кросфита и изпълни последната част 🙂
Нека стигна, където съм тръгнала, въпросът е, че много дълго това състезание бе - два дни се печеш и напъваш, аз съм свикнала - излизам на подиума - вдигам там за 1 час и 30 мин и после бири 2 дни, хахо-хихи...
...не че не мога след първия ден да забиря и да покажа висш пилотаж.... даже що да не, все още не съм стигнала фазата да ми пречи алкохола 😄
Вчера нямаше как да снимам по правилата, така че просто опипах почвата, направих 5 рунда + 10 тяги + 3 пуш преси, пускам и клипче да се види как се мърдосвам.
Всичко unbroken, без да бедствам, като се върна от морето ще се опитам да заключа цели 7 рунда, мисля, че ми е абсолютно възможно... ако съм с някого да ми казва време и ако не ме разсмиват по време на клипа, загубих около 50 секунди да гледам колко време ми остава и да се хиля на 4-тата минута... но така или иначе целта ми основно беше БЕЗ напън да видя какво ще направя.
После - 5х5 knee rises
5х5 кипинг набирания - и тука вече скъсах мазол...
100 уол бола с 3кг ( много лошоооо... 6-ците в Пулев са се разместили и изобщо не може да се работи с тях)
20-ина бърпи със скок в/ъ кутия
Днес имах желание да стана да тичам, но нямах сила, нещо не спах добре и в 6:30 бях все още труп.
Вечерта в залата по план:
За време:
30 изхвърляния в подклек с 30кг за време
1 мин почивка
150 уол бола
2 мин почивка
50 бърпи със скок в/у на кутия
Общо взето с разкъсаната ръка засега това ще е от мен, мисля, че е напълно достатъчно, ако ми остане вътък ще се кача за едни 2км на пътеката, макар, че утре е крайно време отново да тичам в парка.
Е тая тъпотия... лошото е, че аз мога да не си я правя, понеже ме боли фара, то е УЖ за корекция и подобряване на техниката ( страшна глупост..) при извхърляне, обаче после виждам, че те могат да го дадат като условие!!!
М що глупост?...сигурен бях ,че съм го виждал-26,27мин,отделно и на още 1 щангистки канал от старата руска школа:
Е тая тъпотия... лошото е, че аз мога да не си я правя, понеже ме боли фара, то е УЖ за корекция и подобряване на техниката ( страшна глупост..) при извхърляне, обаче после виждам, че те могат да го дадат като условие!!!
М що глупост?...сигурен бях ,че съм го виждал-26,27мин,отделно и на още 1 щангистки канал от старата руска школа:
Както и протяжките, се прави със сравнително леки килограми, примерно дори и като изхвърлях вече със 75-80 правех протяжки с 30кг. Силово упражнение е, това имам предвид, а в кросфита го отделят като едва ли не “вид на изхвърляне” и могат да го дадат като условие и тогава наистина ще има : « The strongest will survive « ... като негодуват имах предвид, че на нивото на джобовете кой знае каква техника не ти трябва .
Мнението беше редактирано от Блажка на 07.07.19 19:25.
Завърнах се най-накрая, доста се поразбих, на морето отбелязвам някакво плуване 8Х50-60 метра, ходене пеша по 7-8км на ден, една тренировка
3км бягане на плажа
30 кипинг набирания, 20 кофички, 20 лицеви, 45 бърпита с прескок... 100 клека
Нищо особено.
Оня ден и вчера имах някакви встъпителни тренировки, ама ми е доста тегаво, спя по цял ден.. щото на морето не се наспах, естествено...
Вторник
ЕМОМ 4 руна по 2:30 ( почивка до края на времето)
7 калории гребане
9 набирания
12 уол бола
Боди Армър с 2х12,5кг дъмбели 12 повторения 3 кръга
Пуш преса
Гребане
Разтягане наластик пред гърди
Сряда
Трениране на кипинг до олющване на всички мазоли...
Изхвърляне до 3х2х45кг в подклек
за 2 мин 2 рунда от
10 тяга
5 пуш преса
10 скока на кутия
Щанга 40кг
50 уол бола
40 калории гребане за 3мин
50 уол бола
Разтягане
Днес по план
Обръщане подклек - 5х5х60кг
AMRAP 9 min
40 калории гребане
30 GHD Sit ups
20 бърпи със скок на кутия
10 обръщане в подклек 45кг
Накрая смятам да навъртя едни 2км на пътеката, че днес бях труп и едвам станах за работа.
Ядях само рибена чорба, калмари и всякакви риби по цял ден..и се върнах -2кг отдолу, това за първи път ми се случва...
Мнението беше редактирано от Блажка на 11.07.19 10:25.
Тей, започнах лека полека да влизам в час....
Вчера на комплекса направих 1 цял кръг + 10 калории на гребането, тоест 110 повторения
После - 3х5хHSPU и разтягане
3х20 wall ball
Днес:
3км гребане
3км бягане
Разтягане
Утре ще снимам официално първия комплекс и искам да съм свежарка.
Това е общо взето 🙂
Мнението беше редактирано от Блажка на 12.07.19 10:02.
Днес комплекса, пускам видео
Направих 6 кръга (150)но на скоковете имам ноу репове, както и много други, чиито клипове гледах, така че си свиркам.
Комплексът:
За 7 Мин макс брой кръгове
10 тяга
5 пуш преса
10 скока на кутия
Щанга 40кг
След това
5 изхвърляне 35кг
50 wall ball
40 cal row
Разтягане
И сега си свиркам общо взето с едно питиенце
Вчера почивка, днес третата квалификация, трагедията е пълна признавам си. Но на 2 месеца тренировки няма какво да очаквам, след една година ако се задържа ще е съвсем различно. Тежка съм и собственото тегло ме смазва, но се боря докрай ...
9 Мин АМРАП
40 калории гребане
30 knee rises
20 бърпи със скок върху кутия
10 обръщания щанга 45кг
Резултат 102 бройки
Мнението беше редактирано от Блажка на 15.07.19 17:06.
Днес имам брутална мускулна на цялата горна част, затова след работа ще пусна едно бягане
5к - лежерно за 30-31 мин
30 набирания
30 кофички
30 лицеви
30 повдигане на краката от успоредка
Нищо от тези за време... писна ми 😄
Общо взето това, имам шанс да се класирам, няма да съм в челната десятка на квалификациите, но за толкова време - ТОЛКОВА, септември месец ще съм по-добре. Конкуренцията е силна, живот и здраве тогава ще се боря за финалната 10-ка, имам някои планове за подобряване на определени куцащи моменти. Няма как за още 2 месеца да има чудеса или нещо неочаквано, но ще е много по-добре от сега.
Положителното е, че спадам на лично тегло, последно толкова бях на кантара на Европейското, след 7 дни глад .... ( магданоз, лимон и 100гр риба на ден) и двуразово кардио 😄 И водка, да не забравя и нея.
Събота и неделя реших да пробвам “вкусът на лятото” и установих, че изпивам една бутила asperol spritz без проблем.. и без особено действие, само се надух, затова се радвам, че Илия се отби да ме снабди с моето си питие,иначе подготовката беше тръгнала надолу 😄
Двете снимки от най-важните моментите в квалификацията вчера...
1. По-добре няма да стане....
2. Е, как няма да стане, остана само щангата хахахахах ( в което се провалят всъщност повечето от участничките до момента...)
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.07.19 10:21.
Вчера рекорд на 800м - 4:44, рекорд на 1км - 5:45 и в крайна сметка 3км и половина
Просто съм дроб сърма, днес по-скоро просто ще повървя повече пеша, план 10км и отивам в сауната, че от болки в мишниците и предмишниците няма да мога да си запиша последния комплекс.
В категорията ми има джендър... :(
Не че един джендър ми е толкова голям проблем на фона на всички останали, но все пак...
Така, приключиха квалификациите.
По законите на Мърфи, точно събота на последния напън ми се възпали една стара травма от щангите, на тазобедрената става и втората част на комплекса, която трябваше да е 7 мин, беше точно 1 мин и 15 секунди и приключи с 35 уол бола, вместо със 150…
Направо ми се скапа настроението на макс... после си говоря с партньорката, тя ми каза, че дори и с толкова ще имам шанс да се класирам, въобще не исках и клипа да качвам, ама качих и О чудо... класирах се... засега съм 33, но още не са минали проверка клиповете, но каквото и да стане - класирах се.
За два месеца тренировки..; Имаше девойки, които са успели да се класират за Варна, но не са успели за Пловдив, което ми дава положителна нагласа... не че лежа на тая кълка.
Но имам 2 месеца да реша - ще ходя ли. няма ли да ходя...
Мисля, че е време да спра да се лигавя и да използвам следващите 8 седмици пълноценно.
След съботните неволи, бири, живот в парка, дълбокоСмислени разговори и припадане...
Неделя с нови сили:
Бягане в Южния - 4км - 24мин 43 сек.
14 стриктни набирания - успореден хват - 4-3-4-3
15 кофички до долу
30 повдигане на краката на успоредка
10 повдигане на краката от вис на халки
30 лицеви
Днес продължавам по програма, плюс пипане от моя страна:
20 мин опити за DU
15 стриктни набирания ( докато станат..)
“On the Minute” x 12 (6 Rounds)
Odd Minutes - 3 Front Squats
Even Minutes - 6 Back Squats - 69% от макса
На 75кг
“On the 2:00” x 5 Sets:
1 Hang Snatch High Pull
1 Snatch High Pull
1 Hang Squat Snatch
1 Squat Snatch
Set #1 - 58%
Set #2 - 62%
Set #3 - 66%
Sets #3+4+5 - 70%
На 42кг
Комплекс:
“Hot Sauce” Part #1
AMRAP 3:00
21/15 Calorie Row
21 Lateral Burpees over Rower
Max Overhead Squats
Barbell - 75/55 lb, 34/25 kg
Rest 3:00
“Hot Sauce” Part #2
18/13 Calorie Row
18 Lateral Burpees over Rower
Max Overhead Squats
Barbell - 95/65 lb, 42/29 kg
“Hot Sauce” Part #3
15/11 Calorie Row
15 Lateral Burpees over Rower
Max Overhead Squats
Barbell - 115/85 lb, 52/38 kg
“Hot Sauce” Part #4
12/9 Calorie Row
12 Lateral Burpees over Rower
Max Overhead Squats
Barbell - 135/95 lb, 61/43 kg
Продължаваме напред!
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.07.19 11:52.
Тренировка днес:
20 мин опити за DU
Без време:
1:00 Assault Bike + 12 Strict Pull-Ups
1:00 Assault Bike + 12 Strict Ring Dips
1:00 Assault Bike + 9 Strict Pull-Ups
1:00 Assault Bike + 9 Strict Ring Dips
1:00 Assault Bike + 6 Strict Pull-Ups
1:00 Assault Bike + 6 Strict Ring Dips
5 Sets of the Complex:
1 Hang Clean Pull
1 Hang Power Clean
1 Clean Pull
1 Power Clean
Set #1 - 60% of 1RM Power Clean
Set #2 - 64% of 1RM Power Clean
Sets #3+4+5 - 68% of 1RM Power Clean
до 50кг
Комплекс:
For Time, with a 9:00 Time Cap:
50 Power Cleans
On the Minute - 5 Toes to Bar
Barbell - 155/105 lb, 70/48 kg
Кондиция:
21-18-15-12:
Row Calories
GHD Sit-Ups
Бива, и днес ще има забава хахахаха 😄
Вчера доста добре се получи тренировката, ТТБ ми бяха легитимни, значи съм направила 45 ТТБ и 42 обръщания, за толкова ми стигна времето от 9 мин, което е доволно..като се има предвид, че имам една цяла празна минута само с 5 ТТБ и почивах до края на времето.
На 1-1-1-1 прогресията с обръщане сложих за последните 2 серии 50кг идеално лепнаха.
С DU има известен прогрес, вчера успях да направя 5 без да се спъна...
Тренировка днес:
15 min опити за DU
3-6-9-12-15: Unbroken Deadlifts (60%) - 84кг
After each set, 30% of our Max Strict HSPU ( няма да са стриктни ще са с кипинг)
In a 5:00 Window:
Стриктна раменна преса с дъмбел едностранно - по 7 на всяка страна до свършване на времето и достигане до някаква максимална тежест
In a 5:00 Window:
Пуш преса с дъмбел едностранно 7 на страна - пак при същите условия
Комплекс за време:
Trail Brazer вариант с гребане на Concept
3 Rounds:
800 Meter Row
80 Double-Unders ( 160 сингъл в моя случай, че няма завърша никога)
21 Push Presses - щанга 35кг
1 mile бягане след тея неща, утре ще е по-дългото в парка...
Мнението беше редактирано от Блажка на 24.07.19 10:06.
Днес 4км мноооого бавно, най-бавното и критичното от много време насам... просто имам мускулна треска на цялото тяло от 3 дни насам и тежестта се усети още на 1-я километър, за малко да се откажа... но завърших в крайна сметка
Вчера + тичането направих и едни 6км разходка в Южния и вече тотално ме заболя задникът, направо бях решила, че днес няма да ходя да тренирам, обаче учудващо поне в момента нямам никакви болки и никакви мускулни трески, може да се е поразкарала... тренировката днес не е нищо кой знае какво и по-добре за мен да отида и да си я направя, но си оставям опция 50 на 50…
Тренировка:
15 мин опити за DU
5х3 протяжки на 60% от макса, тоест на 40кг... най-вероятно ще е по-малко, струва ми се прекалено, как да е, някъде там 35-40
On the Minute x 5:
5 “Touch and Go” Squat Snatches - тук сме на 40кг, ще станат
Комплекс:
5 рунда за време
10 Power Snatches
10 Box Jump Overs (24”/20”)
Barbell KIlos - 43/29
Not for Time: ( това ще мога да го правя в тоя вид само ако няма хора, ако има ще катеря въже вместо 100m SLed pull)
100m Sled Pull - Light Load
30 AbMat Sit-Ups, 30 Hip Extensions
100m Sled Pull - Moderate Load
20 Weighted AbMat SU, 20 Weighted Hip Ext
100m Sled Pull - Heavy Load
10 Weighted AbMat SU, 10 Weighted Hip Ext
Забравих да кажа, че прибрах един гълъб, грижим се за него, но отказва да лети, но пък нападна Кот Кот и то с два скока направо и разказа играта, няма му нищо нито на крилата, нито на крачетата. Дано се оправи.
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.07.19 12:29.
26.07.19
12:14
Подлодиал гилап 😄 😄 😄
Подлодиал гилап 😄 😄 😄
Е какво да ми се падне на мен... хората намират малки котета, аз подлодиал гилап.... и акащ много акащ...
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.07.19 12:27.
Добре че има и такива добри хора като теб да ги прибират. Иначе отдавна да са му останали само кокалите. Ама те даже и те няма да останат 🙂🙂
Добре че има и такива добри хора като теб да ги прибират. Иначе отдавна да са му останали само кокалите. Ама те даже и те няма да останат 🙂🙂
Това дали съм добър човек не знам, изпитвам повече жал към животни, отколкото към хора, а това май не е много ок...също съм наясно и че е преносител на много зарази, но не мога да го хвърля ей така... или да го оставя да седи пред входа и да си блъска главата във вратата, както го намерих. Пипаме го ( ако изобщо го пипаме) само с ръкавици и всичко се почивства с тампон спирт преди да седнем на стола или на масата, на котката съм ограничила достъпа до там, дано да са достатъчни тези мерки...
26.07.19
14:47
Аз два дни на един катастрофирал на терасата гълъб му давах вода и фурми и се молех да отлети, че не исках да го пипам. Отлетя в крайна сметка...
Уикендът беше през просото.
Тренировка вчера:
Тласкане подклек от стойки
3ки през 2 мин
45, 53,56,56,56
Комплекс:
AMRAP - 10 мин
21 суинг 16кг
14 напада с 2х10кг дъмбела на рамо
7 тласкания 35кг
Резултат - 4 пълни кръга + 12 суинга
Без време
Wall Balls
GHD Sit Ups
21 -14-7
Пратиха ми официален мейл да си платя таксата участие за Пловдив и да ме поздравят, имам време до петък да реша дали да ходя, тогава трябва да платя...
Сериозно.. да ходя ли ? 😄
30.07.19
12:09
Много ясно.
Много ясно.
Ще се запиша..., силов трибой България да спрат да се оплакват за таксите участие 😄
Е, ясно защо де, хората и парични награди дават на най-добрите и организацията е мащабна, ама пак стигаме до момента - спорт за богатите 🙂
Конкретно за Кросфита - на какво ниво е в момента в България ? ( сериозно питам,не се бъзикам и не искам да пораждам безсмислени дискусии! )
Защото и преди имаше хора с пари,но никакви ги нямаше - слаб материал 🙂)) Единици бяха ,,коравите” .
Амииии какво да ти кажа, нещата, които са се подобрили в последно време:
1. Много повече зали за тренировка.
2. Много повече информация и начин да се добереш да програма и някаква структура...
3. Много повече чийтинг ( оня ден ми показаха кофички с чийтинг, видях на забавен каданс как може да ти изскочи лакътя и повече няма да можеш дори бирата да си вдигнеш, камо ли нещо друго) ...
4. Много повече възможност да тренираш сам ( освен ако нямаш нужда от специалист в някоя от сферите - щанги, гимнастика, лека атлетика... говорим чисто технически)
5. Тези с парите започнаха най-накрая да ходят да тренират при тези с възможностите ( като спортисти имам предвид) и продаването на забранени медикаменти се увеличи.
6. Много повече жени ( ако говорим за конкретния случай), които са на моя акъл 2011, тоест разбирай - ако им кажеш: “Пий си урината, ще станеш по-як .....аз така съм станал як ” - ще го направят.
7. Има състезателки, които или са чужденки или тренират в чужбина, при мен са 6.
8. А и не на последно място - доста бивши спортистки от други спортове влязаха в играта, примерно в моята дивизия има лекоатлетки, волейболистки, гимнастички, стрийт фитнесджийки... има и такива, които тренират 6 дни в седмицата по 3 часа, ядат като кОлтОристи и живеят с мисълта за Varna и Plovdiv Throwdown. . .
Затова и се радвам, че изобщо се класирах и то с 2 комплекса и 1/2 както стана ясно не завърших втория, заради болка в таза.. На сила ги поцепвам, но само с чиста сила не става.
Хората тренират, не са с бутилките по барове и игрички на зарове като един друг човек... така де хахахаха ясно кой 😄
Мнението беше редактирано от Блажка на 30.07.19 13:43.
Тренировка вчера
Опити са DU - 15 min
Комплекс за време:
35 cal row
3 rounds
20 cal ass bike
30 box jump
30 wall ball
35 cal row
Време: 22: 29
Набиране - HSPU
3 -5
3-3
3-3
4-3
Разтягане
Много ДОЛНА тренировка, направо се садвам, имам много неща, които трябва да пробвам, дано ми стигне времето до 21 да свикна. Трябва да се науча на щанга след смазани от кардио крака, да увелича бройката на HSPU пак след размазване, а да и да подновя катеренето на въже...
Мнението беше редактирано от Блажка на 31.07.19 11:16.
Вчера
Опити за влизане в час силово отношение...
Изхвърляне - 1х45 1х45 1х50кг
Изтласкване - 1х55, 1х60, 1х65кг
ЕМОМ в рамките на 4 мин 4 кръга
3 набирания
6 ТТБ ( или колене към лакти - кот доди)
9 тяга 65кг
10 калории на асс байка
Най-добро време дадох в 3-и кръг - 2 мин и 10 секунди
Не е супер голяма трагедията, но загубата на сила се усеща жестоко, трябва да седна уикенда и да структурирам нещата, освен това се чувствам прегряла и изпържена отвсякъде.
Последните ми три тренировки са пълна скръб, вчера за малко да не отида, днес трябваше да направя едно бягане - е няма шанс, ще го пусна утре и след обяд ще отида за тренировка в залата, дано да се събера, днес ще го отдам на пълен релакс. Поне съм хоум офис и ще мога да се отдам на спортни занимания. Не живея с илюзията, че съм супер човек и аз имам спадове и пикове, е значи навлизам в пика, ама на спада или по-скоро съм в най-високата точка на спада. Ако следвам тренировъчната програма и спра да се оплаквам средата на август трябва да започна пак да влизам в час. Ще видим, а и много килограми паднах... което пак не се е отразило супер супер много!...
#strongandbeton
Мнението беше редактирано от Блажка на 01.08.19 12:35.
4км като истински тюлен... скапана съм това е.
Нито вдигането ми вдигане, нито бягането ми бягане и виното ми свърши и всичко е на ***
Поне изглеждам вече по-прилично и не ми висят тлъстините отвсякъде.
Отивам малко на разходка и приключвам днешния ден с тази тренировка.
Все още съм тук, тренирам, но бях два дни вкъщи, рождени дни и т.н.
Тренировка понеделник:
Изхвърляне подклек touch and go triples - до 45kg
Обръщане подклек touch and go triples 55kg
( мъкааа, мъкаааа...) много ми е паднала силата
Комплекс:
4 рунда
15 калории гребане
12 тяга
9 обръщане от вис подклек
6 пуш преса
Щанга : 35кг, Време: 22:23
Втроник - нищо
Сряда:
Комеплекс за време:
2 кръга
40 клек
30 обръщане/тласкане от вис с два дъмбела по 10кг
20 лицеви
10 пистолета
Веднага след това - 100 коремни преси
Силов блок
3 супер сета с по 1 мин почивка
гребане с дъмбели
стриктна раменна преса с дъмбели
Бях и вкъщи и не съм засичала време, изобщо не мислех да тренирам, така че пак от нищо - нещо.. с тея рождени дни нямаше как да стане.
Тренировка днес :
Gymnastics Focus…
1:30 Light Bike + 12 strict pull ups
1:30 Light Bike + 12 Dips
1:30 Light Bike + 9 strict pull ups
1:30 Light Bike + 9 dips
1:30 Light Bike + 6 strict pull ups
1:30 Light Bike + 6 dips
Ще пробвам няколко от тези 12 надявам се поне 5 с тежест от 5кг.
Deadlift 6-4-2 - тежка двойка трябва да стигна, като гледам как силата ми е в г*за предполагам двойка на 120/125 МАКС
“OPTIMUS PRIME”
AMRAP 7:
Wallballs (20/14)
On the Minute: 5 Deadlifts (225/155)
Приятно изглежда...
15 Minute Erg Bike Recovery
On the 3, 6, 9, 12:
10 Medicine Ball GHD Sit-ups (20/14)
Мнението беше редактирано от Блажка на 09.08.19 09:45.
Вчера свравително добре... не ми е паднала толкова силата, по-скоро ми се е развалила техниката, без особени мъчения направих предполагаемата двойка на 125кг тяга...
После на комплекса успях да направя 130 уолбола там по условие с 5-те тЕги на 70кг в началото на всяка минута.... значи ми се е подобрила формата от Пловдивската кфалификация, на която се получи Epic Fail…
Успях 5 набирания с 2,5кг - 2-2 -1 ( като едната двойка беше на халки)
После 12-9-6 ги правих 5 стриктни +7 абсолютно легитимни по техните стандарти кипинг набирания ( щото се оказа, че и това не мога всъщност и самата промяна на условието ме върна малко назад) - 9 ( 3 стриктни 6 кипинг ), 6 ( 2 стриктни 4 кипинг)
Да кажем, че се чувствам маааалко по-добре.. и после си виждам тренировката за днес и ми става зле
Тренировка :
10-Rep Touch & Go Power Clean - предполагам тук ще мъча на 50 ако стане чудо 52кг
Комплекс :
“Blockbuster”
AMRAP 5:
Buy-In: 35/25 Calorie Assault Bike
Max Rounds of “The Chief” 40кг
Rest 5 Minutes
AMRAP 5:
Buy-In: 25/18 Calorie Assault Bike
Max Rounds of “The Chief” 42кг
Rest 5 Minutes
AMRAP 5:
Buy-In: 15/10 Calorie Assault Bike
Max Rounds of “The Chief” 46кг
Тhe Chief е някакъв си AMRAP:
3 Power Cleans
6 Push-Ups
9 Air Squats
Общо взето изводът е: Поне имам 5 мин почивка между сетовете.
Силов блок:
3 Giant Sets:
Max Handstand Push-ups
50’ Dumbbell Front Rack Walking Lunge
Max Handstand Push-ups
Ако не ми издържат ръцете накрая ще правя стриктни раменни с дъмбели, така пише по условие.
Пускам малка част от вчерашната тренировка.
Нещо друго за отбелязване... а да върнах си едно кило междувременно по празниците и учудващо ми стана по-добре, много бързо нещо почнах да искам да свалям и се наиграх баш за квалификациите. Нищо ще видим сега какво ще стане до септември накрая на 69-70 ще ходя и тва е....
Така...
Много тежки 20 дни, през които имам може би не повече от 5 тренировки, мисля, че нещата започнаха да се оправят лека полека, не ми се влиза в подробности, но ми беше адски тежко психически, за капак Мишуни избяга събота сутринта... поболях се, в криза изпаднах, не можехме да я намерим с дни. За утеха Златко ми взе още две бебета новородени, бездомни, изхвърлени от някой изрод, за да се занимавам с тях, докато търсим нея. На 20 дни са, храня ги с адаптирано сухо мляко за бебоци, помагам им да се изхождат и през ден сме при Док, че са много малки и ме е страх да не стане сакатлък, няма да мога и това да преживея.
В крайна сметка МИШУНИ се върна сама, не е много очарована от бебетата, но ще свикне.
Ще си опиша вчерашната тренировка:
Клек гърди - 3х3х85кг
Power clean + thruster - двойки до 2х55кг
5х5 през 30 секунди набиране с кипинг
Комплекс за време
2000 m гребане
3 рунда
5 набиране
10 пуш преса 35кг
15 wall ball
Време: 13:47
Водя групови тренировки по вдигане на тежести в Европа Спарта на плувния комплекс Сапртак четвъртък и петък от 17:30. Цената е просто притежание на Multisport. Понякога се налага да ме замества едно момче Явор, но е много кадърен. Надявам се вече нещата да тръгнат нагоре, понеже за първи път от доста години си казах: “Повече просто не мога да понеса...”
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.08.19 11:21.
Малко снимки от Котешкото ми царство
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.08.19 11:12.