Кое е най-доброто упражнение за премахване на разтоянието м/у предмишницата и бицепса

15.02.14
20:40

Здравейте, от доста време любимото ми упражнение за бицепс е “21” сгъване на лост, но то води до един неприятен проблем, а той е че събира бицепса и оставя растояние м/у главите на бицепса и предмишницата. (Пример: КЛИК)
И с няколко човека поспорихме кое е най-доброто упражнение за премахването му, като аз твърдях, че най-доброто би било сгъване на прав лост с нормално широк хват. А един от другите твърдеше точно обратното, тоест сгъване на крив лост с възможно най-тесен хват така че да хване повече външната глава на бицепса. Вие какво мислите по въпроса?

Темата беше редактирана от Kristian LoLz на 15.02.14 20:41.

Това зависи от структурата на самия мускул и ако си роден късметлия, няма да имаш осезаема “дупка” (пример: Лари Скот). Другите не сме така и няма упражнения, които да променят структурата.

Вариант е и развитие на предмишницата, която би могло да компенсира визиално.

15.02.14
21:23

Два пръста нормално ли е за разтояние?

Хората сме различни и затова няма (не)нормално разстояние. И при мен са 2 пръста в случая.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1