Musclemeds Methyl-Arimatest - мнения?

15.02.14
22:25

Здравейте.Знам че принципно в форума не се говори за стероиди и други забранени вещества , но искам да попитам за добавката на Musclemeds - Methyl-Arimatest-120-Caps—60-Tabs-. Някой ползвал ли я е , има ли резултат и като цяло заслужава ли си парите.Знам че не може да замени истински стероиди но като цяло ми се вижда продукт най близко до ефектите на стероиди без страничните им ефекти.Прав ли съм ..?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.02.14 22:32.

16.02.14
00:50

казано от Podcast Podcast на 15.02.14, 22:25:

....Знам че не може да замени истински стероиди но като цяло ми се вижда продукт най близко до ефектите на стероиди без страничните им ефекти.Прав ли съм ..?

Не. Това е съвсем различен продукт. Ако погледнеш съдържанието, ще установиш, че вътре има два компонента. Първият е смес от плодовете на Сао Палмето (Serenoa Repens ) и антиоксиданта астаксантин (произведени от Triarco Industries); вторият съдържа метилиран флавон (т.е. с добавена метилова група (-СН3)). Клиничните изследвания са правени ин витро, върху животни и резултатите не са толкова впечатляващи, колкото ги изкарват. Дори когато го пуснаха Масъл Медс в САЩ, National Advertising Review Council (NARC) настоятелно ги помоли да си променят рекламата в посока да смекчат твърденията за ефикасността му.

Сравнението не е реалистично - по-скоро е като хомеопатичен продукт на растителна основа.

Мнението беше редактирано от Solomon Kane на 16.02.14 00:55.

16.02.14
17:49

пробвай с екдистерон, според мен ще останеш много по-доволен от резултата. Имам един приятел, който си взима екдистерона на вемохерб и ми сподели, че е станал “на маймуна”. Това май означава, че се е напомпал яко :)

19.02.14
22:42

аха : ) Мерси за изчерпателния отговор Solomon-e.Екдистерон мисля да пробвам , ама като цяло ако ям повече спанак на ден действието май ще е едно и също :ДД.Някой друг да е пробвал ?

19.02.14
22:54

казано от Podcast Podcast на 19.02.14, 22:42:

аха : ) Мерси за изчерпателния отговор Solomon-e.Екдистерон мисля да пробвам , ама като цяло ако ям повече спанак на ден действието май ще е едно и също :ДД.Някой друг да е пробвал ?

Ecdy или спанак ?

Да наспамя темата малко аз (makeup)
Пробвай от тази категория продукт с “Androst-3,5-dien-7,17-dione” вече 19 дена пия NOLVADREN XT с още няколко екстри и съм прилично доволен. Тренирам една идея по-качествено (агресия, мотивация, сила, отдаденост), пооформих леко и съм качил около 1кг, което си е трудничко при мен. Може да се каже, че влизам в доста добра форма в този момент и ще се подобрява. Смятам, че само от 1 Екдистерон едва ли ще останеш толкова доволен.

19.02.14
23:06

екдистерон или спанак е едно и също с осезаемата разлика че трябва да ядеш 5 килограма спанак за да има реално работещи дози екдистерон в тялото ти ;ДД , иначе това NOLVADREN XT не мога да го намеря в нито един бг сайт за добавки.От къде си го закупил?

19.02.14
23:15

казано от Podcast Podcast на 19.02.14, 23:06:

екдистерон или спанак е едно и също с осезаемата разлика че трябва да ядеш 5 килограма спанак за да има реално работещи дози екдистерон в тялото ти ;ДД , иначе това NOLVADREN XT не мога да го намеря в нито един бг сайт за добавки.От къде си го закупил?

От Америка разбира се, нашите магазини са доста ама доста назад от към продуктите. Казах ти, просто една съставка която се съдържа в PES Erase примерно и го има уж в 1 голям сайт. Има доста доволни хора от продукта, а Nolvadren XT е една идея по-добър заради добавените екстри които контролират естрогена и кортизола

20.02.14
10:10

Мисля че не е уместно да се сравняват синтетични съставки и такив на билкова основа. Имайте предвид, че силните естроген блокерите си имат странични ефекти и са нужни знания, за да извлечеш максимална полза от тях.

*Колкото до екдистерона - Защо сравнявате екдистерона със спанака, като работещият екдистерон се извлича от Левзея ?

20.02.14
12:15

Не само. Групата на екдистероидите включва екдисон, екдистерон, туркестерон  и 20 хидроксиекдизон. Има ги в около 6% от всички съществуващи растения, но са с различна био-активност. С по-висока биоактивност са в аспарагуса, спанака, киноата, ям-а, и доста други, които могат да служат за източник на стандартизиран екстракт. Името идва от процеса на отлюспване на старата отбвивка и растеж на насекомите.

Важното обаче е, че въпреки рекламите, повечето клинични проучвания показват точно 0 ефект по отношение на повишаване на тестостерона, чистата мускулна маса, силата или намаляването на кортизола.

20.02.14
12:25

Много ме кефят тия добавки, които са заместител на стероидите, от тях качват по 2-3-4-5-6-7-8- килограма мускулна маса, приятели избухват и за 3 месеца мутират, нямат никакви странични ефекти, освен положителни де - на кой пениса му пораснал, на кой коса му поникнала, на трети му се удължил живота с 10 години, четвърти станал по-красив и си хванал за гадже най-яката мацка в квартала, а никой от тях не седнал да прочете повече биохимия, физиология, ендокринология или изследвания, така по-сериозни и със спортна насоченост...
Аз все още не мога да се престраша да ги почна, чакам да открият такива, безвредни и ефикасни, заместители на пептиди и тогава ще взимам яко :)

IS

20.02.14
12:30

Абе....купон да става :D

20.02.14
13:10

казано от James Hinks на 20.02.14, 12:25:

.....
Аз все още не мога да се престраша да ги почна, чакам да открият такива, безвредни и ефикасни, заместители на пептиди и тогава ще взимам яко :)

И аз така. И сега има горе-долу по-безобидни стакове, ама излизат майка си баща си и са с много компоненти. До 10 тина година очаквам сериозен пробив и се хвърлям смело. Докато дъщеря ми тръгне по гаджета мисля да се нацепя като звяр :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1