Моторетка

Темата е заключена.
Прескочи до:

09.10.15
10:15

казано от Теди Илиева на 09.10.15, 10:10:

Яаааа, колко хора харесват Takeshi’s castle :D :P

Като го засека по някой канал, хвърлям по едно око с мисълта “я, ония лудите японци”. :) Малко силно казано е, че го харесвам. ;)

Теди Илиева

09.10.15
11:30

Това е щото не си гледал спешъл едишъна, в който са облечени с костюми на Годзила, човека Кентавър и т.н. :D

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 09.10.15 23:14.

Теди Илиева

09.10.15
19:12

А, забравила съм да допиша. Централния планк също го вдигнах днес от 2 мин. 45 сек. на 3 минути.

Теди Илиева

10.10.15
16:24

Събота 10/10

Храната за деня: закуска купешка баница със спанак и сирене към 200гр., обяд бобена салата с печени чушки (боба 100гр преди варене),  за вечеря телешко с гъби (телешкото 300 гр. преди готвене)

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, витамини В-комплекс на Now, сока на 1 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир

Течности: до тук 2л вода, остава още 1л

Въглехидрати: много 200 гр.
Белтъчини:  105 гр.
Мазнини:  38 гр.
Калории:  1490 (смятам всичко, на което има изписано количество)

Движението:
1. Колело - не
2. Тренировка Б по обедно време
3. След тренировката, кростренажор 50 мин., изминато разстояние 11,1км

Днес мотивацията малко ми куца.

Да сложа тренировката тук, че избяга на предишната страница.
Почивка колкото да сменя уредите.
1. горен скрипец 3х50 кг, 10 пъти през 15 секунди
2. лег 2х40 кг, 8 пъти през 15 секунди (раменен хват)
3. долен скрипец 3х65 кг, 8 пъти през 15 секунди
4. раменна преса 2х8 кг, редуват се ръцете на всяка бройка, 8 пъти през 15 секунди.
Продължителност на тренировката: към 20 мин.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 10.10.15 19:49.

Теди Илиева

11.10.15
14:23

Неделя 11/10

Храната за деня: закуска - не, обяд след тренировка 150 гр печена свинска плешка и салата (морков, ряпа, целина), вечерях на два пъти: 200 гр телешко с гъби (грамаж преди готвене) и по-късно доядох боба с печени чушки (100 гр преди варене).

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, витамини В-комплекс на Now, сока на 1 лимон и 1ч.л. MSM, с вечерята 2 гр. рибено масло, преди лягане 50 мл. кефир

Вода: 3л

Дописвам макросите:
Въглехидрати:  64 гр.
Белтъчини:  99 гр.
Мазнини:  60,4 гр.
Калории:  1115 (това са калории без зеленчука, изглеждат малко, но храната ми дойде в повече)

Движението:
1. Колело -  ще допиша: 3,82 км с батерия
2. Тренировка -не
3. Кростренажор 60 мин., изминато разстояние 12,3 км., после сауна и масаж

Трябваше да е почивен ден, но вчера нямаше свободен час за масаж и за това днес се разходих до фитнеса да свърша тази работа. Обаче, така и така се разкарах, та реших да се завъртя и в кардио залата. Наложи ми се първите 16 минути да изгледам едно интервю на Валери Божинов, но стиснах зъби и изтърпях. Остана сега да се справя с последиците - леко към средно главоболие (headbang).

След сутрешния дъжд, сега грее едно хубаво слънце в София и времето е много подходящо за разходка. Веднага хващам да сменя гумата на колелото и ако се справя бързо ще отскоча да напазарувам.

От утре Тренировка А е леко допълнена с ново движение, за което отдавна ме сърбяха ръцете (wasntme)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 11.10.15 19:27.

Теди Илиева

11.10.15
21:20

Утре сутрин няма да се тегля. Като гледам няма смисъл, защото не удържах диетата. Задържах я само в 4 от 7 дни. В останалите вече писах - имаше бонбони, баница и бадеми.Само ще обобщя движението за седмицата: колело 49 км (почти половината от тях без батерия). Тренировки: 6, допълнително 3 пъти кростренажор (30, 50 и 60 минути).

Следваща седмица ще се справя по-добре :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 11.10.15 21:21.

Теди Илиева

12.10.15
23:28

Понеделник 12/10

Храната беше зле: закуска 70гр елда с канела и екстракт от стевия, обяд 250 гр извара с 2 яйца, магданоз и сурова червена чушка; вечеря 100 гр зелени маслини, 3 печени чушки и още 200 гр извара (Домлян 1,4% мазнини)

Следобед ми стана лошо, виеше ми се свят и бях дежурна в тоалетната. Месо не можах да погледна и за това вечерях отново извара и зеленчук. 3-4 часа след вечеря се освестих си направих тренировката.

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, витамини В-комплекс на Now, сока на 1 лимон и 1ч.л. MSM
Течности: 3л вода и чай ройбос

Въглехидрати: 84 гр.
Белтъчини: 88 гр.
Мазнини: 49 гр.
Калории: 1015 (без зеленчука)

Движението:
1. Колело - не, валеше
2. Тренировка -А с едно ново движение в началото

Едно завъртане на упражненията с почивка по 3 минути между тях.
1.Новото 10х5 суинг с пудовка 20 кг. през 15 секунди
2.БГ клек с тежест 30 кг (почивка при смяна на краката) - х 15 бр на крак
3.Хип тръст с 30 кг - 30 бр
4.Напади с 30 кг (почивка при смяна на краката) х 20 бр на крак
5.Планк (централен) – 3 мин.
6.Вдигане на краката до 90 градуса ъгъл от положение легнала по гръб - 100 бр.
7.Страничен планк на лявата страна -1 минута
8.Планински катерач - 130 бр
9.Страничен планк на дясната страна - 1 минута
10.Планински катерач – 130 бр
11.Клек с допълнителна тежест от 10кг. 10 пъти по 10 клека с 30 секунди почивка между сериите

Продължителност на тренировката: не засякох

Направих клипчета .... май на всички упражнения. Сега ще видя кое става за пред хора и ще кача. Суинг правя за пръв път. Харесва ми!!!

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 12.10.15 23:30.

Теди Илиева

13.10.15
00:04

Kettlebell swing/ Суинг с пудовка (Руски мах с пудовка)

Много си готина! (clap)

Теди Илиева

13.10.15
00:31

Както казват в Пернишко ... ауеуеееее :)

Dumbbell Lunges / Напади с 2х15кг

Теди Илиева

13.10.15
01:05

Другите клипчета няма да ги качвам. Струват ми се добре движенията, само на планк-а видях, че хитрувам и д-то ми е задигнато, а на упражнението за коремната мускулатура трябва да започна да поизправям краката, че сега са леко свити.

Да запиша плана ми до края на седмицата. Ако има отклонения, ще ги отбележа тук.
Вторник 13/10 – Тренировка Б + кростренажор 14,1км за 60 мин. + колело 15,3 км. (половината без батерия)
Сряда 14/10 – Тренировка А+  колело 14,9км. (половината без батерия)
Четвъртък 15/10 – Тренировка Б + кардио
Петък 16/10 – Тренировка А
Събота 17/10 – Тренировка Б + кардио, сауна и масаж.
Неделя 18/10 – почивка

Ако не вали и е поносима температура - колело. Ако ли не - кростренажор, стига да мога да отделя време.

Храната е ясна: стремя се да е около BMR (към 1500 kcal), да не надвишавам 70гр въглехидрат и да няма наситени мазнини. Върти се около яйца (до 3 бр.), месо, обезмаслена извара, зеленчуци и малко варива.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 14.10.15 18:32.

13.10.15
01:09

При нападите сякаш стъпваш твърде широко  ...... и задния крак не трябва да мърда при правилно изпълнение  ,движението е само с крака с който тръгваш опорния стои на място !!!

А при суинга имаш едно отлепяне на пръстите на краката ( вижда се само десния, де :) ) от време на време, когато тежеста отива назад. Мисля, че трябва да го няма и да натискаш хубаво на цялото стъпало, но нека и други да се изкажат, че аз не съм голям разбирач. :)
И, супер си! (F)

Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 13.10.15 06:25.

13.10.15
08:54

Добро утро. Па да взема и аз да се изкажа - също като Оverkill - много голяма крачка, може да я намалиш с 15-20 см, достатъчно е да не се застъпват пръстите на задния и петата на предния крак, не е нужно да правиш напад над метър. Клатиш се доста,  не знам дали е защото ти е тежко или заради равновесието. При изправяне имаш едно залюляване напред, не би било лошо да се опиташ да  тялото да бъде съвсем неподвижно и да се изправяш направо нагоре.
Суингът е ок, това повдигане на пръстите мисля, че се дължи на високата пета на подметката. Защо не го правиш боса? Усещането за стабилност е невероятно. При нападите- също.

Теди Илиева

13.10.15
09:04

Мерси за коментарите :)
До сега все боса тренирах, но от две-три тренировки насам се качих на тези високи маратонки, защото ми е студено, а по чорапи се пързалям :)
Мисля, че и формата на нападите развалих от това - имам предвид повдигането на задния крак, иначе ще опитам отново с по-ситна крачка. Тежестта (30кг на нападите) също ме залюлява понякога. А и суинга изглежда един такъв .... не съвсем стъпила стабилно, но аз чувствам пълен контрол над тежестта. Аз за това снимах, да ги видя тези неточности отстрани за да се коригират нещата. Така хванах и хитруването ми на планк-а.
Пак ще снимам по-нататък като поизправя движенията.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 13.10.15 09:07.

Теди Илиева

14.10.15
10:45

Така.... днес имам да правя тренировка А, но след суинга в понеделник съм с треска на разни мускули, които още не съм им научила имената, нито ги различавам особено добре - рамене, горната част на ръцете... нещо си, по врата, малко и в горната част на гърба. Да взема да ги науча най-после да не се излагам. Ако някой е намирал интересен сайт с интерактивна картинка да кръжиш с мишката върху мускулите и да ти показва как се казват на латински, ако има и в превод, ще съм вечно благодарна!

Другото неприятно от днес е, че ми се обадиха от туристическата агенция. Не се е събрала група за Кападокия. Това е втората агенция в която се  проваля тази дестинация. Сега пак ще търся, много ми се ходи на тия балони.

14.10.15
10:59

http://www.innerbody.com/ :)

Теди Илиева

14.10.15
11:03

Енев :)

Теди Илиева

14.10.15
11:53

Наболяват ме тези мускули от картинката .... много полезен сайт, ей :)
Не се вижда хубаво на екрана, за това ще ги напиша:

Trapezius/Трапецовидни мускули
Deltoid/Делтовиден мускул
Infraspinatus
Latissimus Dorsi/Широки гръбни
External Oblique

т.е. гърба, рамене и старичната коремна мускулатура ме наболява.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 14.10.15 12:14.

14.10.15
13:59

Това, че имаш някаква мускулна треска не трябва да означава, че няма да тренираш.
Също и не трябва да изпускаш храната като миналата седмица...

Теди Илиева

14.10.15
14:11

Ще тренирам, разбира се. Мускулната треска трябва да е много зловеща за да ме спре, което не е случая. По скалата от 1 до 10 е към 4.
Просто ми стана интересно упражненията, които правя, кои мускули натоварват и се зачетох.

И храната я държа :)

Теди Илиева

14.10.15
21:15

Много драсках и планчето за седмицата отиде назад. Преписвам го отново за да ми е под ръка и да си го допълвам.
Днес очите на компот :D, утре сигурно пак, защото много късно заспивам, а ставам в 6ч.

Понеделник 12/10 - Тренировка А
Вторник 13/10 – Тренировка Б + кростренажор 14,1 км. за 60 мин. + колело 15,3 км. (половината без батерия)
Сряда 14/10 – Тренировка А  + колело 14,9 км. (половината без батерия)
Четвъртък 15/10 – Тренировка Б + кростренажор 6,2 км. за 30 мин. + колело 15,13км . (половината без батерия)
Петък 16/10 – Тренировка А (към 21ч) + колело 15,57 км. (половината без батерия)
Събота 17/10 – Тренировка Б, сауна и масаж + колело към 15 км (половината без батерия, колко точно не знам, защото ми откраднаха компютърчето)
———————————-
Неделя 18/10 – почивка

Ако не вали и е поносима температура - колело. Ако ли не - кростренажор, стига да мога да отделя време.
Храната е под контрол.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 17.10.15 19:41.

Теди Илиева

17.10.15
19:57

Последните две тренировки А минаха под знака на корекция на движенията.

Упражнението за корем вече го правя с напълно изправени крака. Най-лесно ми е да ги държа изправени като съм в контрашпиц. Повторенията паднаха от 100 бр. на 60 бр.

На планка поизправих тялото, че като се видях на клипчето как ми се задига д-то ми стана лошо. Съответно стана по-трудно и времетраенето се скъси от 3 мин. на 2 мин. Докато правя упражненията в стаята ми няма как да се наблюдавам какви ги върша и все си мислех, че добре си го правя планка. В началото на следващия месец ще ми монтират нов гардероб с доста голямо огледало и вече няма да тренирам на сляпо.

Нападите също ги оправих - просто смених високите маратонки с ниски гуменки и стъпката напред е по-малка. Нямам вече отлепяне на задния крак.

Храната е екстра като макроси, количество и калории, но ми е адски скучна. Утре ще разнообразя с дробчета с лук, тиквички на плоча и просо. В понеделник ще се премеря.

Скоро не съм слагала странна музика в дневника. Време е :)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 17.10.15 20:00.

Теди Илиева

19.10.15
09:47

Измерих се. На килограми съм задържала, лека промяна по краката и това е :)

Бедро: +1см (от 52 на 53)
Глезен: -0,5см (от 20,5 на 20)
Всичко останало е същото.

Колело за седмицата: 75,9 км. (половината от тях без батерия). Тренировки: 6, допълнително 2 пъти кростренажор (30 и 60 минути).
Спазено хранене до BMR, без прости въглехидрати и без наситени мазнини.
Не съм си представяла, че ще е толкова трудно тази година.

Теди Илиева

19.10.15
20:21

Намалявам още малко приема на калории тази седмица.

Понеделник 19/10 – Тренировка А
Тренировката мина нормално, без геройства и нови постижения, единствено съкратих почивките от 3 мин. на 2 до 2 мин. 15 сек. Неприятно ме заболя лявото бедро на нападите и се намазах с магнезиево олио. Следващия път, ако съм по-добре ще увелича бройките защото днес имах аванс.
Вторник 20/10 – Трен Б + кростренажор 13,7 км. за 60 мин. + колело около 7 км. (половината без батерия)
Сряда 21/10 – Трен А, без колело днес
Увеличих с по две бройки БГ клека от 15 на 17 и с 5 бр. упражнението за корем от 60 на 65. Лявото бедро е по-добре, но не съвсем.
Четвъртък 22/10 – Трен Б + кростренажор слабичко 12,3 км за 60 мин. + вместо колело 4 км. пеша, че вали
Продължава да ми е студено и енергията ми е паднала. Другата седмица няма да е толкова нисък приема.

Храната за 4-те дни е:
Закуска: 50гр просо, 20гр грах и 20гр царевица, 1 яйце, куркума
Обяд: огретен от тиквички на фурна (225гр извара Домлян 1,4% мазнини, 2 яйца, настъргани тиквички, подправки)
Вечеря: пилешки дреболии 450 гр. с лук и червен пипер на фурна
(Грамаж на продуктите в сурово състояние)

В: 68 гр./Б: 139 гр./М: 58 гр.
Калории: 1273 (без зеленчука)

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1 лимон и 1ч.л. MSM, 1 табл. витамини В-комплекс на Now, 2гр. рибено масло, 50 мл. кефир

Течности: 3л вода

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 23.10.15 12:57.

Теди Илиева

23.10.15
12:55

До края на седмицата (тук ще дописвам, че предният пост стана дълъг):

Петък 23/10 – Трен А + колело 5,9 км. на батерия
Събота 24/10 – Трен Б + кростренажор 13,4 км. за 60 мин., сауна и масаж  + колело само на батерия 4,88 км.
Измериха ме с калипер, но пак ще търся да меря след 2 седмици, защото моментното ми състояние не показа промяна от януари 2015 т.е. все още съм 33% мазнини.  Не е логично да е така, защото съм -2кг  и на сантиметри също отвсякъде доста надолу. Утре сутрин ще проверя какво ще покаже и домашния кантар по метода на импеданса.
Неделя 25/10 – почивка
Кантарът показа -2,1% мазнини надолу от началото на годината. Вчера се притесних от измерванията с калипер, за това разрових назад и излиза, че калиперът през януари е дал 33,7%, а вчера точната цифра беше 33,59%. Малък ми се струва напредъка, но все пак се оказа, че го има. До края на годината има два месеца, а с корекцията на храната бързо свалям от известно време насам. Струва ми се максимумът до 1 януари е да стигна до към 75 кг, не повече. Ще се постарая много. Допълнителният енергоразход на кростренажора мисля, че даде добро преимущество нещата да се забързат. Следващата седмица ще направя едно кратко обобщение за изминалия октомври. Това беше малко междинна сметка за да си сверя часовника.

Храната за 3-те дни:
Закуска: 80 гр. пълнозърнеста паста (грахам), 30 гр. извара, стевия, канела (перфектен вкус и аромат, кофти гледка :))
Обяд: 120 гр. обезмаслена извара, 3 печени чушки, 2 яйца
Вечеря: 300 гр. свинско със зеле на фурна

В: 68 гр./Б: 97 гр./М: 87 гр.
Калории: 1312 (без зеленчука)
Добавки и течности без промяна.

Закуската трябваше да е овесена палачинка, но някаква непозната за мен форма на живот беше нападнала пакета с овесените ядки.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 25.10.15 10:38.

Теди Илиева

26.10.15
09:02

Контролни мерки:

Килограми: -1,6кг (от 83,9 на 82,3)
Гр. кош: - 1см (от 81 на 80)
Мишница: -1см (от 30 на 29)
Талия: -1см (от 81 на 80)
Ханш: -1см (от 108 на 107)
Бедро: -1см (от 53 на 52)
Китка: -0,5см (от 16 на 15,5)

Задържани мерки на предмишница, прасец, врат, глезен.

Тренировки за седмицата: 6
Допълнително кардио: 3х60 минути кростренажор.
Колело: малко, едва 17,8 км (от тях 3,5 км. без батерия).
Спазено хранене до BMR, без прости въглехидрати и без наситени мазнини.

Няма какво да коментирам.

Теди Илиева

26.10.15
09:06

Плана с движението и храната за седмицата:

Понеделник 26/10 – Трен А - отново имах резерв на повторенията на някои движения, но следващия път ще напъна
Вторник 27/10 – Трен Б + кростренажор 12,2 км. за 60 мин. + колело 4,78 км. (половината без батерия)

Храната за двата дни е:
Закуска: 80 гр. пълнозърнеста паста с 30 гр. извара, канела и екстракт от стевия
Обяд: пълнен патладжан на фурна (120 гр. извара, 2 яйца, ½ домат)
Вечеря: пуешко бутче на скара без кожата 420 гр. и салата (½ авокадо, китайско зеле, краставичка, магданоз)

В: 68,5 гр./Б: 165 гр./М: 62 гр.
Калории: 1371 (без зеленчука)

Добавките: 3 табл. витамини Eve на Now, сока на 1 лимон (или 1/2 малък грейпфрут) и 1ч.л. MSM, 1 табл. витамини В-комплекс на Now, 2гр. рибено масло, 50мл. кефир
Течности: 3л вода (свикнах им и ми се пие повече)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 28.10.15 22:30.

Теди Илиева

28.10.15
22:26

...отново разделям горния пост за удобство

Сряда 28/10 – Трен А + колело -не
Тренировка А се получи с малко различни повторения

Едно завъртане на упражненията с почивка по 2 минути между тях.
1. 10х5 суинг с пудовка 20кг през 15 секунди
2. БГ клек с тежест 30 кг (почивка при смяна на краката) - х 18 бр на крак (предния път по 17)
3. Хип тръст с 30 кг - 20 бр (при 30 предния път)
4. Напади с 30 кг (почивка при смяна на краката) х 22 бр на крак (при 20 предния път)
5. Планк (централен) – 2 мин.
6. Вдигане на краката до 90 градуса ъгъл от положение легнала по гръб - 65 бр.
7. Страничен планк на лявата страна -1 минута
8. Планински катерач - 130 бр
9. Страничен планк на дясната страна - 1 минута
10. Планински катерач – 130 бр
11. Клек с допълнителна тежест от 10кг. 10х10 клека с 30 секунди почивка между сериите

Четвъртък 29/10 – Трен Б + кростренажор 13,8 км. за 60 мин. + колело 4,92 км (половината без батерия)
Не знам как успях, но освен че посрещах майстори, които ми утрепаха много време, вредих тренировка, сауна и масаж.

Храната за сряда и четвъртък е:
Закуска: овесена палачинка (80 гр. овесено брашно, 1 яйце, 50 гр. извара, малко вода, канела и екстракт от стевия)
Обяд: тиквен сладкиш (настъргана тиква 250гр, обезмаслена извара 200гр, 2 яйца, много канела и стевия – пече се на фурна)
Вечеря: лаврак 470 гр. и салата (½ авокадо, айсберг, краставичка, магданоз)

В: 68,8 гр./Б: 150,6 гр./М: 42,5 гр.
Калории: 1247 (без салатата)
(Грамаж на продуктите в сурово състояние. Зеленчука не е включен в сметките.)

Добавките и течностите са същите като предишните дни

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 29.10.15 20:15.

Теди Илиева

29.10.15
20:25

По план до края на седмицата

Петък 30/10 – почивка (изтеглих почивката по-рано, иначе беше предвидена за неделя)
Събота 31/10 - сутринта в Южния парк за засаждането на 130 японски вишни с колегите. Колело (12,62 km. половината без батерия), късно следобед Трен А (всички повторения наполовина по чисто женски причини).
Неделя 01/11 – Трен Б + кростренажор 12,5 км. за 60 мин. + колело 4,91км (половината без батерия)

Храната за тези три дни е подобна:
Закуска: 80 гр. пълнозърнеста паста (твърда пшеница) с 50 гр. извара, канела и екстракт от стевия
Обяд: 3 големи бъркани яйца със 150 гр. извара
Вечеря: пилешки гърди и бутче без кожа общо 400 гр. с гъби и сушени домати на тиган, за гарнитура варени зеленчуци с черен пипер и сол (карфиол, броколи, брюкселско зеле)
В: 67 гр./Б: 156,5 гр./М: 60,5 гр.
Калории: 1384 (Грамажът на продуктите е в сурово състояние. Сметките са без зеленчука.)

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 01.11.15 18:50.

Теди Илиева

29.10.15
20:58

Ако някой си е правил в домашни условия хубава маска за коса, от която да е доволен, тук е мястото да сподели. Целя заздравяване и сгъстяване, че покрай този дълготраен калориен дефицит изгубих доста от косата. Подариха ми и шишенце Тривитаминол и съм любопитна да го използвам в някаква маска. Има вариант да го смеся с част от шампоана ми, но друго си е човек да се намаже с нещо гадно и зловонно... :D

Напоследък спря да пада с промяната в диетата (засилване приема на месо). Вероятно и заради мултивитамините - към края съм на втора опаковка Eve на Now. Сега като ми свършат ще заменя с Doppelherz А-Я с лутеин. Закачвам едно сравнение на двата продукта:

Можеш да добавиш и колаген. Аз препоръчвам на прах . Това на снимката е колагена, който аз съм ползвал и преди 2-3 дена отново започнах да ползвам. Не е скъп (11-13 лв) и го има в аптеките в София. Лично за себе си съм забелязал, че ноктите ми растат много по-бързо и също преди ми помогна с болки в лакътя ...сега се надявам отново да го има този ефект.

Теди Илиева

29.10.15
21:39

Супер! Това го бях забравила. В началото на дневника започнах с този продукт, но впоследствие го замених с MSM, който също ще ми свърши скоро. Мога да разнообразя известно време отново с Flexy.

30.10.15
08:44

казано от Теди Илиева на 29.10.15, 21:39:

Супер! Това го бях забравила. В началото на дневника започнах с този продукт, но впоследствие го замених с MSM, който също ще ми свърши скоро. Мога да разнообразя известно време отново с Flexy.

Флексито и аз го започнах от известно време, че взе да не ми излиза сметката с американския колаген от айхърба.
Но имай предвид, че МСМ е съвсем различно вещество и двете не са взаимозаменими.

JNL

30.10.15
12:22

казано от Теди Илиева на 29.10.15, 20:58:

Подариха ми и шишенце Тривитаминол и съм любопитна да го използвам в някаква маска.

Теди, аз си взех преди около месец Тривитаминол и съм доста доволна. Не съм го слагала в маски. Директно на косата намазвам, запечатвам я с такава шапка за баня и една кърпа и стоя между 2-3 часа ( зависи колко време имам). НО така по-трудно се измива, поне два-три пъти трябва да си изплакна косата с шампоан.Веждън седмично си правя.Мисля като свърши шишето, да направя няколко месеца почивка и да си направя още един тур :).
Яко си ми падаше косата, но след всяко ползване забелязвам значително подобрение + това започна да става по-мека.

Теди Илиева

31.10.15
19:52

Мерси, Силве :)

Я сега да кача малко снимки. Тези са от един подлез близо до блока ми. През седмицата ще снимам и от съседните, защото доста приятно са ги нашарили.

Теди Илиева

31.10.15
20:01

Днес имам пръст в засаждането на цели 5 японски вишни. Общо с колегите засадихме 130 дръвчета. Бих казала едно от най-полезните и приятни занимания. Веднъж и PR отдела да уцелят :)
Първо имахме едно показно от шефа, гости от посолството на Япония и от Столична община.
Мястото е зад Националния музей “Земята и хората” в Южния парк. Напролет ще снимам вече като цъфнат. Дано не ги попари слана.

Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 31.10.15 20:03.

01.11.15
17:09

казано от Теди Илиева на 29.10.15, 20:58:

Ако някой си е правил в домашни условия хубава маска за коса, от която да е доволен, тук е мястото да сподели. Целя заздравяване и сгъстяване, че покрай този дълготраен калориен дефицит изгубих доста от косата. Подариха ми и шишенце Тривитаминол и съм любопитна да го използвам в някаква маска. Има вариант да го смеся с част от шампоана ми, но друго си е човек да се намаже с нещо гадно и зловонно... :D

Напоследък спря да пада с промяната в диетата (засилване приема на месо). Вероятно и заради мултивитамините - към края съм на втора опаковка Eve на Now. Сега като ми свършат ще заменя с Doppelherz А-Я с лутеин. Закачвам едно сравнение на двата продукта:

Вчера си говорих с две познати във фитнеса - газ + мас + оцет :) До този извод стигнахме. Дори да нямаш въшки, това е най-доброто за косата. Сега ползвам на Kroiterkhof шампоан против косопад с кофеин. Определено се замислям да си направя маската против въшки (giggle).
Ама кой ще ме издържи отстрани :D

Теди Илиева

01.11.15
18:48

хахаха, с такова нещо не са ме мазали от детската градина :D
Ще се пробва!

01.11.15
20:07

Аз съм чувал, че чистото арганово масло е много хубаво за косата.
Малко спам, не знам дали още имат.

Мнението беше редактирано от Енев на 01.11.15 20:08.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1