01.08.16
23:09
Тренировка А от преди малко
Клек: 10х45кг, 10х55кг, 10х65кг, 5х75кг, 4х75кг
Тяга: 10х65кг, 4х75кг, 2x95кг, 2х95кг, 2х95кг (тежките 95 кг. с фитили)
Раменна преса: 4 серии 8х10кг на ръка
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече докато натоваря щангата
За тренировката: На гладно. Накъсани серии на малките килограми. Една идея по-слабо от предишния път. На раменната преса нещо ми се схвана лявото рамо, но не ми попречи на упражнението. Кляках боса. Ще прегледам клипа, ако реша, че става за пред хора, ще го пусна да ми се посмеете малко.
02.08.16
22:26
Вторник, 02.08
Колело(електричката)- към 28 км. за деня, което е 2 часа въртене
Тренировка Б - вечерта
Лег (раменен хват): 8х40кг - 4 пъти
Горен скрипец с тесен подхват- 10, 10, 10, 8 повторения на 40 кг.
Долен скрипец: 8х80кг - 4 пъти
Лег с дъмбели с успореден хват: 8х10кг на ръка - 4 пъти
Почивките: по 1 мин.
Храната за деня: закуска омлет от 2 яйца с масло, за обяд и вечеря общо 300 гр. свинско на скара, зелена салата (има зехтин и авокадо), следобед 1 кисело мляко и 1 сладолед. Ако не беше сладоледа, щях да съм на BMR.
Вода: 3,5л.
Добавки-не
03.08.16
23:00
Сряда, 03.08 - почивка
Колело(електричката)- към 27 км. за деня
Храната за деня: като вчера, но вместо кисело мляко имаше две чаши кола.
Заради Гери съм си купила едно кенче Монстър и сега се изстудява в хладилника.
Вода: 2л.
Добавки-не
Трябва да прочета пак как се приема пчелното млечице, че ще му изпусна срока на годност.
03.08.16
23:32
Заради Гери съм си купила едно кенче Монстър и сега се изстудява в хладилника.
Оооо Теди :D :D :D
Много го обичам това нещо. Знам, че е боклук, ама :D
Ако можех, щях да се къпя с него или поне да си взема вана :D
04.08.16
10:47
Гледам касиерката в магазина ми избрала синия без захар, съобразителната жена :D
Много ми е сладък, ще опитам и другите варианти. Наздраве, Гери :D (beer) (тва е халба пълна с минстър)
04.08.16
10:53
Много ми е сладък, ще опитам и другите варианти.
Покрай митингите срещу предишното правителство ми се събра едно обикаляне на цяла София пеша, след което имах остра нужда да хидратирам и пробвах Monster Rehab - леле, отварата на Астерикс би бледняла пред усещането от това.
Така де, не исках да внасям политическа нотка, даже официално не го и препоръчвам Monster-a, но този не е газиран и е по-добрата версия на Nestea. :)
04.08.16
11:17
Този е сравнително по-малко сладък...
04.08.16
11:28
Само аз ли никога не съм опитвала монстър ? :D
Познай какво ще те черпя другата седмица :Д
04.08.16
11:29
Е хайде де Juls - тученица, кефир, монстър... :D Давай смело!
Що другата седмица?
А може ли да ги смеся в шейкъра, за по-практично ? :D
04.08.16
11:34
Що другата седмица?
Щото няма да идвам до офиса докато съм в отпуска още (nfun)
04.08.16
11:35
(puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) :D Напомняш ми на един колега, който бърка риба тон, магданоз и овес и го пие на шейк! БЛЯКС! :D
04.08.16
11:39
Не може в шейкър, блендар ти трябва, повтарям - блендАр!
Гадни спамери, ей... :D :D
04.08.16
11:42
Гадни спамери, ей... :D :D
Каквото повикало, такова се обадило... :D :D :D
04.08.16
22:21
Четвъртък, 04.08 - и днес почивка
... а трябваше да правя тренировка В. Не стана, защото ме боли дясното коляно. Сега го мажа с Живокост. Даже колело не карах, за да съм отпочинала и да направя тренировката, но не би. Поне наготвих за 5 дена - лазаня от тиквички и кайма, пържени кюфтенца, и напазарувах различни зеленийки за салата. Взех бял Монстър за проба - утре за закуска.
Храната - започна добре и завърши трагично. Като калории не съм на плюс, но като състав мушнах доста прости въглехидрати. Мисля да вкарам отново 1 свободен ден, за да го няма това постоянно ограничение в главата ми. Чисто поради психо причини, а не че имам нужда от тези калории. 6 дни стриктно кетогенно хранене и един ден плодове, тахан с мед и т.н. благинки. Така или иначе го правя, че и по-често, поне да знам че си го имам този един ден и да не се психирам.
Вода: 2л.
Добавки-не
05.08.16
13:24
. Чисто поради психо причини, а не че имам нужда от тези калории. 6 дни стриктно кетогенно хранене и един ден плодове, тахан с мед и т.н. благинки.
Щом е по чисто психически причини не го прави. 6 дни стриктно кето и на седмия ще му ебеш майката с прости въглехидрати...
05.08.16
19:41
. Чисто поради психо причини, а не че имам нужда от тези калории. 6 дни стриктно кетогенно хранене и един ден плодове, тахан с мед и т.н. благинки.
Щом е по чисто психически причини не го прави. 6 дни стриктно кето и на седмия ще му ебеш майката с прости въглехидрати...
Прав си, разбира се. Или е кето или е манджа с грозде без резултати.
06.08.16
22:53
Петък, 05.08 - нищо не правих
Освен другата храна ядох боровинки с кисело мляко и няколко бонбона Зефир от Берьозката.
Събота, 06.08 - тренировка В
Да я напиша, че отиде много назад.
1. Суинг 4х30
2. Български клек 2х15 на крак
3. Напади 2х15 на крак
4. Клек 4х20
5. Хип тръст 4х10 на крак
6. Планк 2х макс (1 мин 20 сек)
7. Страничен планк 2 х макс (40 сек)
8. Планински катерач 2хмакс (130 бр.)
Упражнения от 1 до 5 с пудовката от 20кг.
Почивките по 1 минута между упражненията и при смяна на страните.
Коментар: дясното коляно ме боля на българския клек и нападите и последните серии довършвах по 5-6 бройки без допълнителна тежест. Кръста и лявото рамо са екстра. То това е закономерност, ако едното нещо е добре, друго се разваля.
Храната на картинка.
Вода: 2л. (недостатъчно)
Добавки: не
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 06.08.16 22:58.
07.08.16
23:12
Неделя, 07.08
Тренировка Г - от преди малко
Лег (раменен хват) с 40кг: 10, 10, 10, 7 (трябваше да е 4х8)
Горен скрипец с тесен подхват с 40кг: 10, 10, 10, 7 (при цел 4х10)
Долен скрипец с 80кг: 4х8
Раменна преса с 10кг дъмбел: 4х8 на ръка
Почивките: по 1 мин. Без почивка при смяна на ръцете на раменна преса.
За тренировката: Снощи не съм спала, може би 1-2 часа накъсано и следобед още 2 часа пак така. За това разконцентрирана започнах с повече повторения на лежанката, отколкото трябваше. Зачудих се що така, и сега като пиша върху стара тренировка разбирам каква е работата.
Във фитнеса се слуша много черно и близо 1/3 от от редовно трениращите са мноооого назобани. Единия, даже, миналия път като приключи със стойката я заряза пред мен натоварена, защото беше много важен и много напомпан. Трениращите въобще дума не обелват, не си помагат, разхвърлят и само се оглеждат. Ако не ми беше под носа, щях да търся друг фитнес.
Храната за деня: Като вчера, само заместих авокадото с 1 с.л. зехтин. Също пих 1 бял Монстър за отскок, че имах 4 часово излизане с колата по обяд.
Вода: почти 3л. (ако забравях и да ям, както забравям да пия вода.....)
Премерих се и съм надолу с 1,6кг и -2 см. на талията. Вероятно обезводняване, не е за хвалене, но поне показва, че започвам да влизам в ритъм.
07.08.16
23:30
Абе друго си е да ходиш само с една допълнителна тениска и кърпа в залата и да си се къпеш у вас. Аз като не тренирам във фитнеса до вкъщи, защото е като сауна, се къпя в другия, където тренирам и само от спестената топла вода си избивам картата хахахаха
07.08.16
23:43
Абе в момента буквално излизам от моя вход, минавам 30 метра и влизам във фитнеса. Нищо не нося, само кърпа да си постилам и то от днес, щото четох онази тема :D
Вярно е далавера това с топлата вода. Особено сега лятото, когато кисна като жаба в банята поне по 3 пъти на ден. Трябва да се пести :D По принцип чакам да ни направят фитнес в работата, но много се бавят и кой знае какво ще се получи накрая.
08.08.16
20:54
Понеделник 08.08 - почивам
Движението: 4км. пеша
Сега сметнах, че толкова ми е ходенето, когато пътувам до работа с градския транспорт. Малко е. Кара ми се вече колело, но е по-разумно да си почивам заради коляното и да остане евентуално за сряда. Купих си наколенка от Лидъл, но не ми е удобна. Ще гледам да я върна утре. Да сложа и едно сравнение на двете колела. Кое да избера - онче бонче :)
Храната: като вчера на калории и почти същата разбивка М/Б/В - две кюфтета (телешко и свинско), салата от краставици с под 50 гр. настъргано сирене, 15 гр. маслини, 1 чаша таратор, печени тиквички с кайма.
Вода: 2,5л
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 08.08.16 20:55.
Аз ползвам наколенки от Лидъл уж за временно, но ми вършат работа. Леко пристягат, но основата им роля е да затоплят.
Ако искаш повече от поддържане на коляното топло, потърси си нещо по-марково и скъпо от тези.
09.08.16
23:57
Вторник, 09.08
Тренировка А вечерта
Клек: 10х45кг, 10х55кг, 10х65кг, 6х75кг, 6х75кг
Тяга: 10х65кг, 5х75кг, 2x95кг, 2х95кг, 2х95кг (тежките 95 кг. с фитили)
Раменна преса: 4 серии 8х10кг на ръка
Почивките: по 1 мин., между клек и тяга повече докато натоваря щангата
За тренировката: Днес съм малко куц кон. С нова ортопедична наколенка съм, естествено постоянно се свличаше на тягата. На гладно тренирах, в смисъл свинското беше след като се прибрах след 23ч. Тягата накъсана. Клекът продължава да е толкова плитък, колкото и в началото. На първата двойка на 95кг малко ми причерня. Кляках боса.
Храната: на картинка
Вода: 3л (чешмяна и трапезна)
10.08.16
08:40
Сряда, 10.08
Велосипед (електричката): 13,31 км за 56 мин. - предимно спускане
Ще има още толкова следобед - катерене.
Планирам Тренировка Б вечерта. Коляното се държи много добре днес, да видим как ще е довечера. Може би си въобразявам, но наколенката колкото и да се свличаше вчера, ми даде спокойствие и болката отшумява. Слагам картинка на модела.
Храната: като вчера
Вода: 3л (чешмяна и трапезна)
Кафе: 1 бр. с мляко - предадох се и пих поне това
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 10.08.16 08:45.
10.08.16
09:53
В Младост е много приятно, в сравнение с предишния ми квартал с предимно застаряващо население. Тук е доста свежо, харесва ми!
Дълго време бях пуснала жилището под наем, но изгоних народа и сега съм си шеф :)
хм..съжалявам ,че се включвам ни в клин , ни в ръкав , но май и аз съм ви съсед :)
предполагам фитнеса с ” високомерните, назобани баДки , където бумти само черно и никой не обелва дума е TopFit ( надявам се , че не му правя скрита реклама) ? :) ако е така и моето впечатление е същото , затова спрях да го посещавам- не ми допада атмосферата и да трябва да чакам разни “добичета” да освободят уредите :)
сорри за спама още веднъж !
Теди, аз съм в Младост 1.
Искаte ли някой ден да се видим? :)
Мнението беше редактирано от Juls на 10.08.16 15:41.
Искаte ли някой ден да се видим? :)
аз пак съм досадник , но си написала ” искате ли” т.е множествено число , значи важи за всички :)
аз нямам нищо против да се запозная с нови хора...макар да не съм толкова за пример ” фитнес манияк ” :)):))
Аз нямам нищо против, стига да не си някой психар и да ни отвлечеш вдън горите тилилейски... :D
10.08.16
22:07
Споко, Juls, ще нося лютивия спрей за всеки случай :D Майтапя се, разбира се, че ще ми е приятно да се видим. Може да го съчетаем с дружно присъствие на тренировка на Бойко да му погледаме кривата тяга и да цъкаме с език отстрани.
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 10.08.16 22:08.
10.08.16
22:58
Не знам, предполагам че и той е някъде в квартала. Ще го питаме :)
За тренировката Б от преди малко - пълна бройка на всичко, само на долен скрипец намалих тежестите от 80 на 70 и дърпах хубаво назад с гърба с леко задържане.
Къде се криви Бойко?
В залата на Димо, 128-мо. Или поне по клипчето на тази зала ми прилича.
Иначе си тренира и в 125-то, където и аз.
11.08.16
18:37
Juls, ако ще ходиш да трениращ в твоята зала в 125-то тази събота, свиркай ще дойда с колелото. Аз имам да правя тренировка Г в този ден (лег, горен и долен скрипец и раменна преса с гирички). Ако стане организацията, ще го вземем и Албаст да му видиме максовете :) Бойко ще почака :)
11.08.16
18:41
Четвъртък, 11.08-почивка
Велосипед (с електричката на работа): 26,86 км за общо 1 час и 49 мин.
Точно се прибрах и започна да вали.
Храната: на картинка
Разчиствам хладилника от малотрайни продукти, защото ще пътувам в понеделник за морето. Получи се огретен, допълнително си рязах краставичка и хрупах орехи.
Вода: 2л (чешмяна и трапезна)
Кафе: 1 бр. с мляко
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 11.08.16 18:46.
В събота съм на работа. Ако ще тренирам , то ще е или сутринта / в 9,30 най-късно трябва да съм напуснала залата/, или след работа/ най-рано в 8 съм в Младост/. Залата работи от 8 до 22:30-23:00, тва за справки. :Д