creatine ON проблем

19.02.14
10:26

от две седмици приемам  creatine monohydrate на ON (никаде не пише Creapure)  и от 2 дена ушите ми свирят. да го спирам ли?

20.02.14
12:30

Нормално е да не пише, че е CreaPure след като е просто монохидрат. Попаднал си на европейската версия на ON, в която не се използва тази суровина. Ако не се чувстваш добре и си сигурен, че е от креатина го спирай.

20.02.14
12:35

казано от u3p0g на 19.02.14, 10:26:

от две седмици приемам  creatine monohydrate на ON (никаде не пише Creapure)  и от 2 дена ушите ми свирят. да го спирам ли?

казано от the_powerpuff_girl на 20.02.14, 12:30:

Нормално е да не пише, че е CreaPure след като е просто монохидрат. Попаднал си на европейската версия на ON, в която не се използва тази суровина. Ако не се чувстваш добре и си сигурен, че е от креатина го спирай.

Разбира се, че е нормално, ако е европейската версия ще свирят “Одата на радостта”, ако е американската ще свирят “Янки дудъл” :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.02.14 12:35.

20.02.14
19:33

Първоначално започнах да приемам креатин и протеин ( никакви проблеми ) . Преди една седмица добавих и омега 3 + витамин Е и след няколко дена започна главобол и пролошаване . Креатин и протеин съм приемал много пъти без никакви проблеми.  Мисля че ми пролошава от  омега 3 .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1