Желаната цел

Здравейте ! Вече от няколко дни ме измъчват малко въпроси, свързани с тренировъчната ми програма и храненето. Нека да се представя накратко - на 15 години съм,висок  182 сантиметра и тежа 74 килограма. Като цяло съм изчистен, но проблемната ми зона са вътрешната част на бедрата и седалището. Искам да ги изчистя от мазнини за да придобият по-добър вид..
Каква тренировъчна програма и какъв хранителен режим биха били най-подходящи за мен ?

Как тренираш и се храниш в момента?

Ще опиша примерното ми меню на хранене :
6:00 Мюсли ( вътре има много сушени плодове и ядки като семки,кашу, бадеми) с 200 мл прясно мляко 3 %.
9-9:30 Ябълка и банан.
13:00 Някакво месо около 100-200 грама, зеленчук (картофи,ориз,грах и др) и малко кисело мляко 2 %.
16:00 Някакво месо 100 грама най - често комбинирано с домати и сирене.
19:30-20:00 Пак месо със зеленчуци.

Тренирам 6 пъти в седмицата като тренировките ми спадат към този тип за издръжливост и форма.
Например клек и след това веднага набирания ( експлозивност) 4 серии
след това ходещи напади и кофички 4 серии и тн.
Бягам почти след всяка тренировка около 10 минути или ходя под наклон (бързо ходене)

В случая искаш да постигнеш нещо съвсем конкретно и без да може с треньор (или някой по-опитен) на място да подобрите тренировката, в рамките на тази дискусия надали ще може да сме по-полезни.

Все пак, ако може да опишеш програмата си подробно, ще е по-конструктивно.

Тренирам 6 пъти в седмицата - почивам в неделя.Особеното на тренировките ми е, че те се доближават повече до типа за кондиция.
Понеделник :
1.Клек с подскок и набирания 4x12 повт. (упражненията ги изпълнявам почти без почивка - 10-20 секунди)
2.Ходещи напади  3x30 повторения и кофички 3x12повт.
3.Сгъване за задно бедро 3x15 и кофички на пейка 3x20.
4.Калф машина за прасец 3x20 и раменни преси 3x12.
5.Вдигане на краката от вис 5x15-20 повт.
6.Кардио 10 минути (тичане, велоергометър)
7.Разтягане на цялото тяло.
Общо взето това е типът на тренировките ми - просто в различните дни подменям упражненията. Правя 4 упражнения за горна част на тялото и 4 за долна. Не правя почивка между клек и набирания, напади и кофички и тн.

Мнението беше редактирано от Георги Стоянов на 26.02.14 14:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1