Где твой пресс ? Его убили шоколадки :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

Честит празник на всички кръстени с имена на цветя ! (F)

По същество ... снощи завърших с 5 оризовки , 1 ябълка и 1 круша .

24/04
закуска 10ч
-3с.л овесени ядки със стафиди , 1с.л чиа  , накиснати във вода и кисело мляко и 1/2 банан

към 11и 30ч
-половин парче пита , немога да определя колко грамаж е , но е по малко от дланта ми
-1/2 чашка жито в което имаше захар и два бонбона
-2 баклавички с глазура от шоколад

И днешния ден ще отмине без трнировка и с минимално движение .. ще се побъркам . Навън времето е скапано , не става за разходки и ще си вися у нас . Тези сладките неща са от раздавки и ги опитах и не съжалявам . Даже мога да хапна и още днес.
За вечеря съм планувала оризовки с извара или камембер и домат .

Намерих си четирилстна детелина . Пожелавам си късмет :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 24.04.16 20:21.

Здравейте :)

Снощи не по план естествено ядох манджа с нахут и ориз и 1 стрък чесън .. Супер вкусно ! + няколко слайса пастърма и 1 ябълка (rock)

25/04
-2 капсули детонатрол
-кафе с мляко

Закуска : палачинките на Рони (nlove9) мега якиииии !
4 яйца , 2 банана , 1 ванилия , 20г протеин
Станаха общо 4 палачинки , 2 от тях завих на руло като първо намазах с течен шоколад ( протеин + малко вода за разреждане)  и изядох след това с голям кеф !

Малко след това тренировка 45sec ON/20sec OFF
-deadlift - 9kg
-curtsy lunge squat - 9kg
-gliding jump squat - 9kg (whew)
x2
-squat - 9kg
-reverse lunge + 3 pulses lift - 9kg
-static jumping lunge (whew)
x2
-side lunge - 9kg
-calf raise , jump squat , side leg raise
-squat steps - 9kg (whew)
x2
-lunges - 9kg
-lunge + jump squat
-pulse squat - 9kg (whew)
Много се озорих тоя път ,  усещам си краката напомпани и твърди (muscle)
Вече ми става скучно да си тренирам вкъщи .... |-) Чудя се с какво да разнообразя .. Кара ми се колело , но нямам , карат ми се ролери , но нямам,тича ми се , но нямам къде наблизо(не че е оправдание!) Ще помисля нещо ново ... :)

Втори отчет набързо,че да не забравя  :D

Като втора закуска добавям - 1 оризовка дебело намазана с извара , 2 малки лъжички нахут с ориз и 2 маслини

Нещо ми щукна и реших да правя корем :
-1 минута от позиция планк изправяне до лицева опора
-1 минута повдигане на крака на 3 нива и сваляне до земята без да се докосва
-1 минута повдигане на крака от лег като се повдига и дупето
-1 минута планински катерач
-1 минута от позиция лицева опора сгъване на крака към рамо
-1 минута странични планкове
-1 минута повдигане на крака (един по един) от лег  като задържам за 2 секунди на крак и сваляне до земя без да се докосва (giggle)
-1 минута обикновени преси

скачане на въже - 10 минути като сменях техниките , много зарибяващо
Слушах тази песен докато скачах :D много яка
needed me

Късна следобедна закуска :
5 оризовки , тънък резен ябълка , 1/2 чашка жито с 2 шарени бонбона

Здравейте хора :)
Допълвам от снощи 1 бира и за вечеря 4 оризовки . 2 намазани с извара ,2 с камембер , 1 домат , 1/2 краставица  , 2 яйца с течна вътрешна част, 3 маслини , няколко орехчета , хапка лозова сърма с кисело мляко , 2 тънки слайсчета свинска пастърма. Хаха звучи многоо и стресиращо :D

26/04
-2 капсули детонатрол
-кафе с мляко

Закуска:
-освесени ядки със стафиди , 1с.л чиа , 1/2 банан - накиснати от вечерта в кисело мляко

Втора закуска :
-малка лъжичка извара
-малка шепа прехи

Тренировката беше супер скучна ...
1.предимно кардио елементи около 30 минути .
2.корем като вчера 10 минути - междудругото ако някой иска да пробва тази тренировка наистина е много добра и поне на мен ми е още трудна :) ето я
3.скачане на въже - само 3 минути ... много се спъвах днес нещо и се отказах (dull)

-детонатрол

Обяд:
-омлет от 2 яйца намазан с извара и завит на руло
-1 малък домат
-3 маслини
Опитванки - 2 хапки свински месца , и може би около 70-100г картофи на фурна

Хапнах си доволно и чак ми стана малко тежко :)

Яде ми се сладко и не съм сигурна дали няма да отида до магазина и да си купя :D
Ако не .. вечерята обмислям да е оризовки отново с извара и домат , или яйца?? Ще видим .. има време :)

Днес 58.3-5кг .. колебае се нещо кантара . Много странно , че сутрин съм по тежка , отколкото на обяд и затова вече се тегля само тогава , че по ми харесва да виждам по-малка цифра :D

Честно казано се притеснявам от наближаващите празници.Ще обикалям на много места и навсякъде ще ни чакат с празнични и богати трапези и се знам , че ми е слаб ангела , а не трябва да се отпускам, защото в понеделник ще ходя да си тyrся рокля за бала и не искам да съм издута като балон . Боже,дай ми сили да се контролирам (nod) !
Тренировки едва ли ще има ... Ще се отдам на пълен релакс по семейно (h)

За сега толкова :) Хубава вечер от мен !

Както написах в предният пост ядеше ми се сладко и си взех орео с фъстъчено масло , нищо особено не са , но поне си начесох крастата и реших , че вечерята ми ще е :
-кисело мляко
-1с.л чиа
-1с.л кокосови стърготини
-3 фурми
-ягоди
-бисквитки орео 154г , изядох всички без 2
Това беше в 18ч , а сега си замеззих с 3 прозрачни резенчета свинска пастърма и 1 бира . Спирам до тук :)

27.04.16
11:15

:D И аз в събота, като се налапах с шоколадови глупости установих същото - нищо особено не са :D :D - само прехвалването му е много на това сладко, но понякога има кризи :D

Такаааа седях си на двора и реших да си напиша отчета за днес :) Написах го , но при публикуването възникна грешка и викам айде ще го напиша втори път ... Е отново грешка ! Изнервих се и се качих горе и седнах на лаптопа ...

Та  ..
27/04
Закуска - обикновената / овесена каша + 1/2 банан /

Обяд ли беше и аз не знам какво , но се започна - домашни курабии с кисело мляко (rock)

Само искам да спомена , че тренировката вчера уж беше скучна , а днеска съм с МТ ! 8-)
И ..
Тренировка 1
HIIT   45sec ON/15sec OFF
-бърпи + ритник напред
-стъпка настрани в позиция за клек + подскок
-от прав стоеж към позиция за планк и докосване на двете рамена с ръце
-curtsy lunge + крак настрани
-jackknife get up
-3 lat jumps + jack
-squat jump combo
-pendulum swing + lift
-burpee shuffles
-squat pops
-split jump squat turns
-knee + kick + jack
-sumo to ski squat
-star jump + lunge
-warrior lunges
-bird dog 3 pulses
-bicycle crunches
20 минути , добра и изпотяваща тренировка . Точно такива ги харесвам :)

Тренировка 2
Сама си я измислих седейки на двора  :)
4 кръга / 1 минута на упражнение
-скачане на въже
-клек с подскок
-кофички на пейка
-скачащи напади
-висок скок от място на 1/2 метър височина и следователно скок към първоначална позиция
Последното упражнение много ми хареса , и като цяло съм доволна ,че си спретнах и втора тренировка и като цяло от деня , без курабиите естествено .
Работя онлайн и напоследък хич ама хич не ми вървят нещата там и затова ми се скапва настроението от време на време както и днес ,ама здрави да сме ! Само това ме тревожи напоследък и затова и съм и раздразнителна . Искам да си завърша най - накрая скапания университет и да си взема живота в ръце вече , не да си губя времето напразно.В крайна сметка времето е пари! :)

Вечерята ще е салата сигурно с нещо друго , че не съм правила от предната сряда . Направо не мога да повярвам чак :) Та аз обожавам салати ! (inlove)

Пролет ееее , нека се усмихваме повече !

хей хей (sun)

и по същество :)

Храна :
1.2 оризовки намазани с извара и камембер , 2 рохки яйца , 1/2 домат
2.домашни курабии около 5-6 , фурма , ягода
3.някакъв манджорляк от витрина за топла храна - пилешка фантазия

Тренирвока :
Най - накрая тичах и останах супер очарована от себе си ! Не съм бягала от септември месец , а избягах 5 км без нито една почивка (muscle) . Мачкаааай :D

Храна 3 , която изядох преди малко беше пълен леш , супер солена и преобладаваха картофите , ама нали утре сутринта заминаваме и не ми се готвеше да остава и да се разваля и така . Може би няма да тренирам по празниците , освен ако не откача нещо и не направя някоя импровизация :) . Сега пък да ви кажа , че съм на етап харесване :D Чувствам се в топ форма в момента и да видим до кога  ..
Еми пожелавам ви приятно изкарване на празниците :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 28.04.16 21:08.

Ехооо на село съм си :)))))
Писах ,че няма да се отчитам , но тъй като имах тренировка реших реших да го направя :)
Вчера без тренировка , храната беше месо , малко курабии , салата , варени картофи и като цяло съм доволна .
Днес реших , че ще тренирам и направих една тренировка, която бях запазила в телефона си. Скромни 15 минути , но от сърце :)
Храната днес е домашна баница , малко дроб сърма , парче руло , малко козунак , хапка от това хапка от онова , но пак не съм прекалила . Много съм доволна за сега :)
Снимка от тренировката и снимка на мен след нея

Тук съм ..  но нищо кой знае какво не се е случило и затова не съм писала :)
По празниците не беше кой знае какво прекаляване , нямаше тренировки , но от вторник пак си тренирам и се опитвам да се храня долу горе прилично :)
Прочетох статията на Вероника , затова през какво е минала за тези 15 години и ми подейства доста мотивиращо . Та направих си една равносметка  :)
Не съм се качвала на кантара от седмица и се чувствам повече от добре . Толкова е жалко всеки ден това да е първото нещо , до което се докопаш  и то да контролира живота ти .
Рабрах , че не трябва да се сравнявам с другите , а да гледам и сравнявам единствено себе си и собствените си интереси и цели !
Прилагам един колаж от снимки , който когато сглобявах разбрах , че все пак съм постигнала нещо !
Ще престана да се самосъжелявам и това как изглеждам да е единствения фактор в живота ми , който ме ръководи.
В крайна сметка в нормите съм и си изглеждам добре , стига с това вайкане и с тия килограми !
На снимките съм едни и същи кила с 2 години разлика .
Вие виждате ли промяна ?

Lucy

05.05.16
21:47

Разликата е огромна. Изобщо не трябва да се вайкаш, защото изглеждаш страхотно в момента! :) Поздравления!

Мнението беше редактирано от Lucy на 05.05.16 21:47.

Благодаря (F)

Изчезнах си пак замъничко :)
Мм та такаа ..
Напоследък започнах да си хапвам хляб и това хич не е добре , че даже и ми се иска сама да си замеся вкъщи , но ще се въздържа .Също и хапвам късно вечер,което на другия ден ме кара да се чувствам по-тромава. :) Тренировките не са тези , които бяха в началото . Гледам да ги претупвам нещо ... и да са по кратки (shake) .
В менюто ми присъстват повече домашни манджички , супи и пр. Днес ще правя мусака (pizza)

08/05
Храна:
-3с.л овесени ядки с плодове , 2 с.л чиа с вода и прясно мляко
-мусака с 1/2 хлебче чабата с извара и домашна лютеница , люти чушки , 2 хапки свинска пържола
-1/4 филе от скумрия , бяло вино
-ще дописвам

Тренировка:
HIIT - 20 минути
45sec ON/15sec OFF
-burpees + kick
-side step , jump , squat
-walkdown + shoulder slaps
-curtsy lunge + side lift
-jackknife get up
-3 lat jumps + jack
-squat jumbo combo
-pendulum swing + lift
-burpee shuffles
-squat pops
-split jump squat turns
-knee + kick + jack
-sumo to ski squat
-star jump + lunge
-warrior lunges
-bird dog pulses
-bicycle crunches
-side hip raises

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 08.05.16 19:44.

09.05.16
11:44

Вчера те видях на Гребната и да ти кажа личи си, че тренираш.

казано от James Hinks на 09.05.16, 11:44:

Вчера те видях на Гребната и да ти кажа личи си, че тренираш.

Това е страхотен комплимент за мен , много много благодаря :) !

09/05 (sun)

Храна :
1.2 варени яйца,1/2 хлебче чабата с  извара и дом.лютеница,1/2 краставица,3 маслини
2.парче мусака,филия вита,дом.лютеница,малко кисело мляко,люти чушлета
3.планувала съм риба скумрия със зелена салата  и вино

Тази домашна лютеница не мога да спра да я ям.Безумно вкусна е ,браво на бабчето ми (inlove)

Тренировка в стил табата :
Откраднах си от тук идеята за упражненията, но удължих кръговете.
Получиха се 5 сета , 8 упражнения  20sec ON/10sec OFF = 20минути
1.клек с подскок
2.бърпита
3.планински катерачи
4.jumping jack
5.клек с подскок
6.бърпита
7.планински катерачи
8.jumping jack
20секунди почивка между кръговете.
Реших да си снимам тренировката и прикачам клип към нея :) На петия кръг телефона е спрял да записва и са заснети само 4 , но направих и пети . Който желае може да я пробва ,  гарантирам яко изпотяване .(muscle)
Другият път ще пробвам с други упражнения .
За съжаление ми заглушиха видеоклипа , поради защита на авторските права (giggle) ( слушах радио и явно е заради него )

Добавки:
-детонатрол 2 капсули
-BCAA

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 09.05.16 18:12.

Снощи дойдоха гости и освен рибата боцках филе елена и прошуто + 1 бонбон рафаело

10/05

Храна :
1.2 яйца на тиган намазан с масло ,2 парчета прошуто и извара , 2 бонбона рафаело
2.хапка сирене Бри + хапка прошуто и няколко стафидки ( друго няма да ям , не съм гладна )
3.мусакаааа ще е

Тренировка в стил табата :
8 упражнения , 5 кръга , 20 минути
1.бърпита
2.лицеви опори
3.високи колене
4.клек с подскок
5.крака в дупе
6.напади
7.планк
8.велосипедни преси

Честно казано вчерашната по ми хареса и повече ме изтормози :)
Пак си я записах и при прегледа на клипчето видях колко неправилно правя нападите , нямах си представа до днес..
Телефона е спрял в края на първия кръг , пак не знам защо .. но нищо

Утре абсолвентка (party)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 10.05.16 14:23.

10.05.16
15:27

Дръж лактите към тялото на лицевите, не ги вади така встрани.

Т. Тодорова

10.05.16
15:57

казано от James Hinks на 10.05.16, 15:27:

Скачащите клекове ги правя така, както ти ми показа, че се прави клек, и ми е много по-леко на коленете, че и на кръста, и като цяло движението се усеща по съвсем друг начин.

С други думи, искам да мога да й обясня, че ще е по-добре, ако клякайки отваря коленете леко встрани и пуска таза надолу => пръстите на краката ще трябва да сочат леко навън.  Поправи ме, ако бъркам, щото с подскоците може и друго да е.

И Пламена, преди да си позволявам да те коригирам, да те питам - удобно ли ти е да клякаш, пускайки торса така напред и с коленете, така центритани?

Друго - на нападите ми се чини, че коляното на опорния крак ти излиза много пред глезена. Много време така “нападах” и се чудих що ми е толкова болезнено.

Не се правя на специалист, говоря от позицията на човек, който го боли тук-таме при такова изпълнение, любопитствам. (blush) Може и да съм аз в грешка, та.. :)

(F)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 10.05.16 16:06.

10.05.16
16:15

казано от Т. Тодорова на 10.05.16, 15:57:

казано от James Hinks на 10.05.16, 15:27:

Скачащите клекове ги правя така, както ти ми показа, че се прави клек, и ми е много по-леко на коленете, че и на кръста, и като цяло движението се усеща по съвсем друг начин.

С други думи, искам да мога да й обясня, че ще е по-добре, ако клякайки отваря коленете леко встрани и пуска таза надолу => пръстите на краката ще трябва да сочат леко навън.  Поправи ме, ако бъркам, щото с подскоците може и друго да е.

При тебе проблема беше, че въобще не можеш да клекнеш правилно и съответно трябваше да се коригира този навик.

При подскоците е важно как ще се оттласнеш, тоест с кои мускули в каква последователност и съответно как ще се приземиш(за да могат тези мускули да поемат динамичния удар). Тя скача сравнително добре на клиповете, възможно е да подобри много неща, както и да хване и щанга и да потренира силово някой ден, но фрапиращи грешки не прави на скоковете.

И Пламена, преди да си позволявам да те коригирам, да те питам - удобно ли ти е да клякаш, пускайки торса така напред и с коленете, така центритани?

Тя не кляка, прикляква приземявайки и отскачайки. Точно това навеждане от таза извежда напрежението от коленете в нейния случай.

Друго - на нападите ми се чини, че коляното на опорния крак ти излиза много пред глезена. Много време така “нападах” и се чудих що ми е толкова болезнено.

Не, не е страшно, пък и ъгъла на клипа лъже малко.

Т. Тодорова

10.05.16
16:20

Данке :)

И извинявай, Пламена, за включването, ама на мен ми беше информативно :D

казано от Т. Тодорова на 10.05.16, 16:20:

Данке :)

И извинявай, Пламена, за включването, ама на мен ми беше информативно :D

Определено и на мен ми бе от полза :) Няма място за извинение , всичко е ОК (F)

11/05 Балът  (sun)

Храна :
-2 варени яйца , 1/2 краставица , 3 маслини , 4-5 парченца Бри (обичам засищащите закуски,особено в присъствието на домашни яйца)
-шепа сушени плодове
-фреш грейпфрут и лимон
-ще има някакво тристепенно меню и много алкохол (giggle)

Тренировка :
45sec On / 15sec OFF
-squats - 9kg
-deadlifts - 9kg
x2
-squat taps - 9kg
-deadlift to lunge - 9kg
x2
-squat + side leg raise - 9kg
-deadlift kickout - 9kg
x2
-ski squat inside thigh raise -9kg
-deadlift toes in - 9kg
x2
-sumo squat - 9kg
-deadlift toes out
x2
-side squat calf rasie - 9kg
-wide deadlift
x2
Разтягане 5 минути

Довечера ще съм с доста прилепнал панталалон , който добре очертава задните ми части , та затова и наблегнах по специално днес на него. :D
А сега изчезвам , че в 17ч. трябва да съм в университета за снимки и нямам никакво време .
Прекрасен ден :)

Вечерта мина приказно , всичко беше прекрасно , изкарахме си много добре .
Храната беше добра,  имаше салата , картофени кюфтенца със зеленчуци , свинско със гъби и картофено пюре , плата с мезета , торта . От всичко опитах по - малко . Пийнах си уиски , забавлявахме се и днес цял ден релаксче вкъщи . Даже тъкмо се събуждам от следобеден сън . Кеф !
Днес нито тренировка  , нито храната като храна , ама нищо , заслужила съм си го :)
И малко да се покажа , не знам за момчетата ама момичетата ми прехвалиха дупето чак (giggle) . Човек като чуе много хубави неща за себе си и някак си започва да се харесва.
Хубава вечер на всички !

Аа и забравих да кажа , че имам приятна мускулна треска на задните бедра от вчерашните тяги с 9кг (giggle) . Обмислям вариант да си взема щанга и аз искам да вдигам тежко вече!

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 12.05.16 19:25.

Здравейтеее , днес едва успях да се надигна към 10ч , спах като буба почти 12 часа (nod) 
Станах , пих кафе ,чистих ,сготвих супичка , хапнах , потренирах и така ..

Свърших детонатрола , личното ми мнение е че действа , но трябва да се пие в точната дозировка както е дадено.И да се изпие за месец , е аз го пих 2 :D . Стигнах до 4 капсули на ден а, трябва да са 6 . Прекалено енергизиращо ми действа и затова реших , че ще ги пия по 2-4 на ден.Имаше дни и с по 1 капсула . Нормално е да не дойдат никакви резултати . Е нищо .. малко пари хвърлени на вятъра , за другият път ще знам :) Не обичам да си нарушавам съня , а Детонатрола правеше точно това .

Храна:
-пилешка супа с чили , парче домашен солен кекс със сирене и кимион , малко кисело мляко
-1 фурма , капучино
-малко солен кекс , опитванка от сирене и кашкавал и 2 маслини , фурма
- филе скумрия , зелена салата , люти чушки и един крайшник с лютеница и сирене

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.05.16 20:23.

Не знам защо , но чак сега забелязах , че тренировката ми от вчера не се е публикувала .
Нищо  де .. ще я запиша сега .
Tabata 20/10 - 12min
-pop squat
-plank jack
-reverse lunge
-rainbow plank
Явно от планковете имам МТ малко под плешките  (giggle)

14/05

храна :
-1л.мед , овесени ядки , чиа , кисело мляко и диви боровинки , банан 1/2
-парче огретен от тиквички / тиквички , яйца , сирене , чесън , магданоз /
-пълнена тиквичка с кайма , ориз и кашкавал/една половина/
-опитване от сирене и кашкавал
-мисля да ям много домашни ягоди , докато си гледам ТВ и някоя оризовка

тренировка 1
45 / 15 x 2
-alternating swing- 5kg
-squat pulses - 5kg
-clean and press - 5kg
-lunge pulses
-russian twist - 5kg
-deadlift pulses - 9kg
-curl + press - 5kg
-toe touch crunch - 5kg
-bentover row - 5kg
-push ups

-50 суинга с 5 кг

тренировка 2
crossfit complex 10 минути
-10 бърпита
-10 планк зезда
-10 коремни преси ( sit ups )

направих 6 рунда за 10*22**

Много доволна от днешните тренировки , утре ще имам и на други места МТ усещам я още от сега по вътрешната страна на бедрата (muscle)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 14.05.16 19:03.

Днес като неделен ден си угодих на душицата :)

Храна :
-3с.л кисело мляко , какао , 1/2 ябълка
-сладолед аffredo 2 , среден
-бира , цаца , малко тиквен огретен

Сега очакваме гости .. Ще има салата и още някакви неща :)

Тренировка
-корем 10минути

Байй :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 15.05.16 17:21.

16/04

Храна :
-1/2 ябълка
-крем супа  с 2 мини пфх
-бисквити и лото пица ще ям

Супер зле ми е храната тия дни , пред МЦ съм и го отдавам на това уж . Снощи пържих картофи на гостите и ядох от тях естествено,както и бирени фъстъци и салата с маслини.Както и да е ..

Поне днес имаше тренировка , макар че не ми се тренираше особено . Правих си някви неща хаотично и се получи :

табата 6 минути  20/10
1.jumping lunge
2.jump squat
3.burpees
4.plank

50 суинга 5кг
10 мъртва тяга 35 кг
50 суинга 5кг
10 мъртва тяга 35кг
50суинга 5кг
10 мъртва тяга 35кг
Много ми се искаше да добавя тежест на тягата и взех един акумулатор(не ми се смейте)за кемпер , който тежи около 30-40кг и така си направих 3 серии . (giggle)

малко упражнения за дупе и крака
и първи опити за стойки на ръце (на стена естетвено)

Малко,но от сърце! :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 16.05.16 18:04.

17.05.16
15:40

Ох, все едно чета моите писания :D - и аз с храната съм така .... и при мен се оказа ПМС, но да не се оправдавам с това, де ....
Абе иска стягане :D

Мнението беше редактирано от Ани123 на 17.05.16 15:40.

Ани , женска му работа .Днеска едно , утре друго , оправдания колкото искаш , само седя и си гледам сеира докъде ще стигна (giggle) .

17/05

Храна
-3с.л.овесени ядки с кисело мляко , 1л.домашен горски мед , 1/2 ябълка
-пълнена тиквичка с ориз и телешка кайма , 1/2 домат и парче сирене
-1/2 ябълка ,филийка вита с домашен пастет и лютеница
-ще бъде или домати с моцарела или зелена салата

*Този хляб много взе да ми се услажда напоследък,всеки ден си хапвам , а по принцип от 2009г. не ям хляб , а и не го имам за изкушение.И това ще отмине .. някакъв си период :)

Започвам едно предизвикателство , което най-нагло си откраднах от Diddlina , както и днешната тренировка , за което й благодаря !(прикачам снимка)
Е .. днес за тренировката не използвах акумулатор , а 11 литрова туба с вода :D Кво да правя , търся си алтернативи .
И..

-60 клека
-60 хип тръстера

6x6   20/10 = 19 минути
-напад назад/напред с десен крак - 11кг
-напад назад/напред с ляв крак -11кг
-планк лакти/длани
-тяга десен крак - 11кг
-тяга ляв крак - 11кг
-бърпита - 11кг

Много пот се изля и като цяло ми е айляк да се мъча да тренирам с по-тежко.Не знам доколо ми е правилна техниката , особено с тази туба ( доста неудобно ) , но има време . Ще се мислят варианти .

Това е засега , ще сядам да уча , че утре имам устен (puke) .
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 17.05.16 18:54.

18/05
Със страхотна мускулна треска от тубата (giggle) отзад на бедърите и глутеуса . Денят мина без тренировка , имах други задължения , които трябваше да свърша . Взех си устния и повечето заверки и съм мега доволна :)
Храна:
-овесени ядки с кисело мляко
-2 парчета огретен от тиквички , 1 филийка с пастет и лютеница
-здравословен кекс с ягоди 1/2 тава (3 яйца , 250г извара , чиа , ванилия , 1с.л мед , бакпулвер,ягоди)
-няколко рибки хамсия,1 ябълка , фъстъчено масло

19/05

Храна :
-кисело мляко 150г с чиа и 1/2грейпфрут , 5-6ч.л фъстъчено масло (mcennedy от Лидл , мисля че е сравнително добър)
-омлет (2 яйца , зам.зеленчуци,сирене),няколко бразилски ореха , 1/2 домат , няколко хапки пилешко месо
-бира и нещо друго

тренировка:
HIIT 45/15
-burpees+kicks
-side step jump squat
-walkdown + shoulder slaps
-cursty lunge + side lift
-jackknife get up
-3 lat jumps + jacks
-squat jump combo
-pendulum swing +lift
-burpee shuffles
-squat pops
-split jump squat turns
-knee + kick + jack
-sumo to ski squat
-star jump + lunge
-warrior lunges
-bird dog pulses
-crunches
-side hip raises (each side)

Като за първи ден от МЦ , тренировката мина супер :)

Днес правих и един проект , утре ще го презентирам .После бях в мола , купих си дънки (party)След това си преподредих гарероба,наизвадих си летните дрешки,сега само чакам да си пекне както трябва :) Ходих и по задачи напред-назад и вече се изтягам на дивана.
Хубава вечер на всички :)

20/05

Храната няма да я описвам , не я помня с подробности , но не беше най-качествената :)
Имахме празник в университета , изпих 2 чаши розе с ягоди преди изпита и си го взех със 6 и практическия и писмения :D . Машина !

Тренировка нямаше .
Общо взето до 6 бях в унито и след това гледах 50 години номер 8 (силни моменти имаше) Браво на Стоичков,голям е!

21/05

Ще ходим на вила до понеделник , ще си взема въжето и маратонките и ще се опитам да направя някакво раздвижване.
Ще се постарая да не се оплесквам с храната :)

Тренировката от днес
45/15
-alternating swing - 5kg
-squat pulses - 5kg
-clean and press - 5kg
-lunge pulses
-russian twist - 5kg
-deadlift pulses - 5kg
curl + press - 5kg
-toe touch crunch - 5kg
-bentover row - 5kg
-push ups

веднага след това
tabata 20/10 6 sets
-10burpees
-10 plank star
-10 sit ups

Тренирах на гладно и посредата на табатата ми прилуша малко , но след като приключих всичко отмина.

Храна
-1ч.л фъстъчено масло
-2 яйца , сирене , кисело мляко

отивам да стягам багажа и заминавам към родопите :)
Сий я ! :)

21.05.16
12:18

Древна китайска поговорка гласи, че “Полят изпит е взет изпит” :D Oще повече важи явно, ако го полееш преди самия изпит хаха
Честито иначе ииии приятно из Родопите (sun)

Благодаря Саня , беше много хубаво както винаги :) Спокойствие , зеленина и единствения шум,който се чува е този на птичките .. Рай (h)

22/05
храната на ниво с някои изключения (giggle)

-палачинки с банан и фъстъчено масло - 2броя
-салата /домати,краставици,царевица,сирене,лук),пилешки гърди
-зелена салата с малко мръвка и домашен хляб със семена , плодове
До тук добре , но вечерта към 9 ни прищрака и започнахме да мажем домашния хляб с фъстъчено масло и сладко от диви боровинки .....направо нямаше спиране :D

Поне имаше тренировка ...
4,5 км  тичане по неравен терен
80клека , малко планкове и коремни преси

23/05
Изобщо не бях гладна сутринта и не закусвах , то след това снощно пируване :)
-2 рохки яйца , хапка пилешко,60г моцарела и мини филийка
-1/2 ябълка с фъстъчено масло , 1 маслина
-пилешки гърди , салата / домати,краставици,лук,3маслини,зехтин и балсамико / , 2 хапки черен хляб

Днес сякаш ме мързи мъничко да тренирам и за сега ще се въздържа,но има време , може и друго да измисля . По-късно ще има дълга разходка .

Снимка от 2014 и от вчера :) малко мотивацийка (rock)

edit:
В крайна сметка тренировка имаше/ тази от 19.05 / и разходка почти 5км (sun)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 23.05.16 21:15.

Честит празник ! (sun)

От снощи добавям една ябълка.

24/05

Храна :
-овесени ядки , какао , кисело мляко , чиа , 1/2 банан
-2 пълнени чушки с извара и яйца , 1/2 домат , 1ч.л фъстъчено масло
-манджата на баба ( нахут с ориз , неможах да й устоя ) няколко лъжици
-салата ( 1 домат , 1/2 краставица , лук , маслини ) , пилешки гърди , люти чушки

Тренировка 1 за горна част 8reps 4 и 9kg / 40 минути /
-chest press fly
-reverse fly
x2
-bicep curl
-tricep extensions
x2
-lateral raise
-bent over rear raise
x2
-ventral raise
-pullover + narrow press
x2
-row + rotation
-roundabout push ups
x2
-lat raise + cross
-bent over shrug
x2
-rotating curl
-skull crusher
x2
За любопитните ето я и нея :)

Веднага след това корем tabata 20/10 /17 минути/
тук

отделно - 5км вървене

Днес ходих в декатлона и много се чудих какво да си взема .. исках всичко :) Бях като дете в Jumbo хаха  ..
Загледах един дъмбел 10кг , ама се отказах . После се чудих за пудовка , ама много скъпи бее ... 16кг 80лв :( , гледах и въжета , ластици , и накрая си взех швейцарска топка . Отделно с нея се чекнах един час вкъщи и супер много се изпотих , а не правих кой знае какво.Общо взето си иска доста умения и добър баланс и определено ще я включа към тренировките .
И това е от мен . Хубава вечер :)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 24.05.16 21:21.

24.05.16
23:05

Здравей, супер си, браво за усилията и това което си постигнала.
Гледам, че част от упражненията, които правиш и аз ги правя, надявам се с времето и аз да имам видимо добър резултата с това, което правя.
Много яко за разходката ти в Декатлон и аз имам намерение да го посетя, когато имам повече свободно време, набелязала съм си и аз някои неща, едното определено е въже... Честита да ти е топката ;)
Хубава вечер ;)

казано от = Capricorn = на 24.05.16, 23:05:

Здравей, супер си, браво за усилията и това което си постигнала.
Гледам, че част от упражненията, които правиш и аз ги правя, надявам се с времето и аз да имам видимо добър резултата с това, което правя.
Много яко за разходката ти в Декатлон и аз имам намерение да го посетя, когато имам повече свободно време, набелязала съм си и аз някои неща, едното определено е въже... Честита да ти е топката ;)
Хубава вечер ;)

Благодаря ти (F)
Винаги има резултати , нужно е време и постоянство , но след това ще си благодарна :)
Успех с целите ти и не се отказвай  !

Здравейте :)
От снощи купичка домашни ягоди с домашна ракия (giggle)
Пиянка ..
A .. и приятна мускулна на трицепсите и трапеца (wasntme)

25/05

Храна :
-овесени ядки , какао , чиа , кисело мляко , 1/2 ябълка
-3 чушки с яйца и извара , 3-4 вилици ориз , 1ч.л ф.масло
-ще бъде скумрия , салата /домати краставици,лук,зехтин,балсамико/
-плод ??

Тренировка 1 :
кардио с кикбокс елементи с тежести 4кг  40 / 15
-jumping jack tap down
-2 hook + 2 upper cuts + drop
x2
-2 side squats + curtsy
-jab , cross , jab , knee
x2
-2 front kicks + side lunges
-3 hook jumping jacks
x2
-pivot squats
-2 knees + switch
x2
-walkdown plank slaps
-2 hook + duck
x2

тренировка 2 с топка
*Трудна ми дойде

После отново всякакви опити за задържане върху топката и от много чекнене си паднах на тила и се спрях :D Ще внимавам повече , ама много лесно се губи баланса и е почти невъзможно падането .

Ох.. намерих тялото , което искам  :))) (прикачам снимки)
За да постигна нещо подобно , обаче ми трябват тежести ...
Някой от Пловдив да ходим на фитнес заедно иска ли ?
Не ми се ходи самичка , особено в началото , когато си нямам понятие и уредите как се казват дори (giggle) .
Или да си взема инструктор може би ? (wasntme)
Обмислям го този вариант от определено време , но може би това ще се случи септември , защото лятото съм на морето .
А иначе , който иска да проследи тренировките на мацката , името й в instagram е Suzie B . Мен лично много ме кефи и тренировките ми изглеждат много добри.Надявам се някой ден и аз да съм в такава форма . Точно такъв тип тяло харесвам - хармонично и не прекалено (inlove) .

26/05

Днес имах изпит и висях в университета от 8 до 13ч (dull) , взех го с 4 (трябваше да е 5,ама все тая) .
След това по пътя реших да се отбия до солариума , после ходих на пазар.След това се прибрах , чистене , простиране , готвене ,ядене (giggle) и честно казано ми се приспа и не ми се тренира. Изморено ми е от ранното ставане нещо . Ще си изтегна Д-то на диванчето и ще зяпам филми .

Храна:
-1/2 ябълка,няколко сурови кашута и бадеми
-скумрия , 1/2 домат , ориз с куркума , 1 фурма
-?

Това е от мен :)

Edit :
Имам МТ на гърба :D , сто процентово от топката , вчера направих хиляда опити за стойки :)
Малко ми трудно да се събличам , но си имам помощник (wait)

Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 26.05.16 18:18.

26.05.16
18:22

Това е напълно постижимо, само че иска тренировки с тежести. Вместо швейцарската топка да беше взела едни разглобяеми дъмбели - щяха да са добро начало в домашни условия...към такова тяло :)

казано от Plamena Polihronova на 26.05.16, 18:13:

Ох.. намерих тялото , което искам  :))) (прикачам снимки)
За да постигна нещо подобно , обаче ми трябват тежести ...
Някой от Пловдив да ходим на фитнес заедно иска ли ?
Не ми се ходи самичка , особено в началото , когато си нямам понятие и уредите как се казват дори (giggle) .
Или да си взема инструктор може би ? (wasntme)

Точно до Гребната ти е решението ;) :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1