Време е за нов сплит :)

06.03.14
14:48

Здравейте.На 20 год. съм,тежа 73кг. и съм висок ~183см.Не мога да преценя какъв тип точно ми е тялото.Може би ектоморф,заради костите,но пък не съм много слаб.Проблема е,че бях спрял фитнеса и се занимавах с бойни изкувства и свалих 10-13кг.Имам 3-4 год. стаж в залата с леки прекъсвания.Сега пооправих храненето и мисля да тренирам по-сериозно(само фитнес).Като цяло тялото ми е добре развито с малки изключения над които трябва да се поработи.Изоставаща група ми бяха гърдите ама опитах FST-7(леко моднато) и се получи много задоволителен ефект и като сила и като натрупване на ММ.Краката ми вървят най-добре.Трябва да се обърне внимание на плътността на гърба и повече на трапеца,че нещо изостава.Всичко друго е ок за сега.Въпроса ми е как точно да направя програмата,колко дни в седмицата,серий,повторения и т.н.Ако съм пропуснал нещо,питайте :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1