01.10.10
18:07
90кг бицепс.... или има читинг ( стабилен ) или ръката ти е 67см
Некаф специалист ще дойдеш ? ... Сгъвам ги като филия с пастет -.^
01.10.10
18:11
И що да са пълна глупост? :)
Най-малкото, че винаги има по-як от теб...абе много са нещата които доказват, че е пълна глупост -.^
Важното е кат минаваш покрай хората и да усещаш как всички се взират в теб и те коментират(позитивно)...само който не го е изпитвал, той незнае каква наслада допринася това ^_^
п.п. Все пак никой не те пита колко дигаш нали ?! :}
Мнението беше редактирано от MeГа НапоМпаН на 01.10.10 18:12.
Ако ще чийт не ами както ще да се клати, 90кг. не са малко за толкова малка МГ.
п.п. Мен всички ме питат колко ми е лежанката, пък не знам. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.10.10 18:13.
01.10.10
18:25
Най-често ме питат колко ми е ръката, само във фитнеса ме питат от вр на вр колко бутам лег ... ама те си виждат сами :}
И що да са пълна глупост? :)
Най-малкото, че винаги има по-як от теб...абе много са нещата които доказват, че е пълна глупост -.^
Важното е кат минаваш покрай хората и да усещаш как всички се взират в теб и те коментират(позитивно)...само който не го е изпитвал, той незнае каква наслада допринася това ^_^п.п. Все пак никой не те пита колко дигаш нали ?! :}
1.Повече хора ме питат “Колко вдигаш?”, отколкото “Колко ти е ръката?”
2.Процента хора (наш набор да речем и наоколо) по-големи/релефни от теб спрямо този на по-силни от мен клони в моя полза (нека не се приема като фукане, познавам доста хора, които вдигат повече кила и се уча от тях).Все пак ако човек не се стреми към целите си, най-добре да се гръмне ;)
3.Изпитвал съм чувството да си най-масивния в голяма група хора.Стига да има покритие е приятно, но не ме впечатляват хора, очевадно по-големи от мен, чиито силови постижения са колкото или по-малки от моите.
4.Ако единиците бяха пълна глупост, едва ли всички силови програми щяха да са базирани повече или по-малко именно на тях.
Просто съпоставяне на убеждения, нито се заяждам нито гаднея :)
Прав си, ама защо едва ли не изкарваш, че твойта гледна точка относно начина на трениране (силово) е единствено, всичко друго не струва, има и такива, които не се интересуват толкова от сила, все пак, къде ще ти се наложи да вдигнеш 200кг щанга освен залата?
Изришно казах че не се заяждам, и НИКЪДЕ не виждам да съм изкарал, че моята гледна точка е единствената правилна.
На теб къде ще ти се наложи да използваш огромните си мускули в реалния живот а? :P Това, че си по-напомпан ще те направи по-добър в бой, или повече мацки ще се зарибяват по теб (и тук се лъжеш) ?!Най-много да се заклещиш някъде. :D Бас хващам, че силата е много по-приложима в реалния живот от Голямото Релефно и Намазано С Бронз тяло :P
Мнението беше редактирано от Никола на 01.10.10 18:37.
В бой като отвори дума, мускулната маса и силата НЯМАТ грам значение. Един 50 килограмов може да нацепи кофата на някой назобан 150 кила.
Хахаха само за боя ли не съм прав? :D
Ако силата нямаше значение, боксьорите и ММАйците щяха да тренират само с подскоци на въже :)
Прав си, ама защо едва ли не изкарваш, че твойта гледна точка относно начина на трениране (силово) е единствено, всичко друго не струва, има и такива, които не се интересуват толкова от сила, все пак, къде ще ти се наложи да вдигнеш 200кг щанга освен залата?
Така е, и без това за мен лежанката не е показател за сила. Нито бицепсовото сгъване.
В бой като отвори дума, мускулната маса и силата НЯМАТ грам значение. Един 50 килограмов може да нацепи кофата на някой назобан 150 кила.
Много ясно, че силата и масата имат ОГРОМНО значение. Категориите за какво са измислени според теб?
А може да вдигаш много и да изглеждаш добре, нали :)
На теб къде ще ти се наложи да ползваш слабата си 50 сантиметрова ръка (примерно казано) ?
На мен може да ми се наложи да преместя на гаджето секцията, а на теб ? :D
Сигурен съм, че с Траш и Никола може да основем уникална фирма “хамал - твар разтоварачи” :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 01.10.10 18:57.
01.10.10
18:56
Доста от нещата, които каза губят смисъла си заради начина по който ги казваш, но въпреки това те разбрах ! Незнам дали размерите ми пречат, тъй като аз съм с 48 ръка и правя по 5-6 рунда борба след тренировка ( ММА club BOKIDO ) ... щангите са ми страст от малак, но отдавна съм осъзнал, че целта да бутнеш определена тежест след даден интервал от време ... си е чиста загуба на човешки ресурс :} . Най-много да получиш едно “БРАВО” и в крайна сметка - Кфо от тва ? Визията говори много повече от силовите постижения + това тази сила която ти идва от щангите каде мислиш, че ще я приложиш ? Мислиш ли, че ще свършиш повече работа от МЛАД ЦИГАНИН като си по-силен от него ? Или че си достатъчно силен да си местиш колата ? Тая сила е само и единствено приложна в залата и тва е :}. Имам 6 години стаж в залата и мисля, че тва е прекалено голямо време за да съм го премислил и осъзнал !
п.п. А и начинат по който ти споменаваш, че тренираш не спомага за здравето ти, а точно обратното :}
На повечето хора 50 см ръка им говори “тоя е сменил химията, нещо оригинал е улучил” :D
01.10.10
19:00
щом прави 90кг бицепс значи силата си отговаря на размера .... което значи, че може и да излглеждаш добре и релефен и да вдигаш много .. Никола ме изпревари с неговия коментар :D:D
След 1 седмица целенасочено трениране в тази посока и аз мога да направя 90 кила бицепсово ( с малко чийтинг, просто защото са ми над собственото тегло). Последно преди месеци правих 4-5 на 75 БЕЗ да съм тренирал сгъване за бицепс в продължение на месеци.
На повечето хора 50 см ръка им говори “тоя е сменил химията, нещо оригинал е улучил”
True that.
Мнението беше редактирано от Никола на 01.10.10 19:04.
Ей, какво чуднишко спамче сте си заформили тук. Айде аз по темата. В момента работните ми тежести са:
16кг; 2х16; 24кг :) - тренирам само и изцяло с пудовки от 9 месеца.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.10.10 19:06.
Ей, какво чуднишко спамче сте си заформили тук. Айде аз по темата. В момента работните ми тежести са:
16кг; 2х16; 24кг :) - тренирам само и изцяло с пудовки от 9 месеца.
RESPECT. :)
Визията говори много повече от силовите постижения
п.п. А и начинат по който ти споменаваш, че тренираш не спомага за здравето ти, а точно обратното :}
По въпроса за визията - говори за какво?!Че тренираш здраво?Че се храниш правилно?От както зоба е в производство визията няма право на глас :)
Колкото до здравето - ще видим след години, когато най-вероятно и 2мата ще сме затрупани от семейства, кариери и т.н. щастия, кой ще е по-дебелия чичко :)
За твърдението, че силовите тренировки прецакват здравето...относително е, мой.
01.10.10
19:25
Емм от 1 година се занимавам по-сериозно с ММА, а още толкова от преди това не съм взимал химия, а и никога това не ми е било градивната единица ... колкото до целенасоченото трениране, тази единица я направих от чисто любопитство... както по-рано казах за мен максимума на интезивноста е пълна глупост ! Едва ли ако бях тренирал с цел максимум 1ца за бицепс резултата щеше да е такъв :}
01.10.10
19:27
Тая сила е само и единствено приложна в залата и тва е :}.
И в спорта.
... силов трибой и тия многобойците ... тва е :}
И във почти всички останали спортове.
П.П. Не говоря за сила за 1 повторение, а за силата като цяло.
...и тук решавам да спра с изразяването на мнение по темата, тъй като един спор цели развитие на възгледите, а някои хора в 10 поста казват едно и също с различни думи :)
02.10.10
12:20
Има момчета с по 10тина кг. по тежки от мен които вдигат много по малко, но като се хванем на борба им е много по лесно именно поради по голямото тегло. Размерите като цяло наистина са си предимство. В играта в стойка (тупаници, шутове) можеби не чак толкова въпреки, че силата е равна на масата по ускорението, а и ръста там има голямо значение, но в борбата доста се усеща приимуществото на по големия.
Размерите и силата винаги имат значение.Смешно е обаче да си голям визуално и същевременно физически слаб.
Но пък виж, вече да си мъничък и силен за трима никой не го очаква. :)
На това му се вика ‘’скрита лимонка ‘’ 8-)
08.10.10
17:06
1.72m, 58kg
10х30кг бицепсово сгъване с крив лост
1x65кг лег
1x100кг тяга
10x50 клек
гребане с щанга - 10х50кг (с доста зор)
тези ме вълнуват главно ^^.
нови рекорди :P updated
Мнението беше редактирано от 100il на 11.10.10 07:31.
Ето и от мен малко резултати и инфо:
Лег -1x140
Клек-10x120
Тяга-10x130
Раменни преси зад врат-7х70
Ръст-1,74
87-кг
мишница -41 см
гръден кош-117 см
Стаж -2 години
Мнението беше редактирано от Pavel92` на 23.10.10 10:21.
17.10.10
18:27
Лег -5х90кг
Клек-7х110кг
Тяга-8х135кг
Раменни преси пред врат-8х62.5кг :)
стаж : няма две години
17.10.10
19:09
Тук май не съм се отчела.
Май-Юли 2010:
клек 115кг
лег 52кг
тяга 125кг - стаж 8 месеца
Сега максове не съм правила, но клек 4х3-80кг
лег 45кг (2ки)
тяга 4х3-100кг
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 17.10.10 19:21.
И аз не съм се отчитал, да го ева.
2 години, през които съм прекъсвал общо за ок. 6 месеца през различни периоди(т.е. ок. година и половина чисто). Това е стажът.
Имам проблеми с кръста, за това само на лег се силя :)
17г., 85кг, 180
5х110 лег. Не е кой знае какво. Поне да си го имам записано някъде.
Мнението беше редактирано от alabalaa на 17.10.10 19:25.
21.10.10
10:54
Здравейте, това са ми рекордите въобще, които съм правил, сега са по-слаби, защото почнах скоро пак да тренирам :) Ръст 178см, тегло 65кг, стаж няколко години с прекъсвания. Максове рядко съм правил, почти никога.
Тяга - 2х110, 8х100
Клек - 2х100, 8х90
Лег - 1х80, 8х60(най-слабото ми базово упр. и гърдите като цяло)
Военна преса(прав пред глава) - 8х40
Вертикален скрипец - 6х70, а набирания като ходех едно лято на лостове си правех 4-5 серии по 8.
Гребане щанга -8х65, дъмбел - 7х32
Трицепс тесен хват - 8х60, придърпване на скрипец 5х70
Бицепс прав лост - 8х40
Скромно, все пак съм доволен донякаде, като за тялото ми.(Атлетично, но съм слабичък 65кг.) Но сега съм се хванал по-сериозно и смятам сериозно да подобря всичко :P
Успех на всички с този не лек спорт, в който трябва да вложиш Много(особено ако си с неблагоприятна генетика)
Малко обновление :)
Сгъване с крив лост за бицепс - 1х10@45кг с лек чийтинг в последните 2-3 повт.
Лежанка - 100кг (със съвсем лека помощ ,, сигурно 97-8 чисто ; 94 два пъти ;) )
Клек с щанга - 115-120кг
Тяга - 130кг
и май са това новите рекорди :)
Години : 14,5 ; ръст 176 ; тегло в момента 86-7кг ; Гръдна обиколка (с стегнати гръб и гърди - 120см) , бицаря последно беше 39см , може и да ги е минал вече :D
08.11.10
21:59
Лег: 65кг x 10
Прав Лост за Бицепс: 30кг х10
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват:52кг х10
Лично тегло: 60кг
Ръст: 175 см
Процент мазнини: 2 може би
Ръка(студена): 34
Гръдна Обиколка: 100
години: 17
стаж: 2 месеца
това е г/д за сега :)
Мнението беше редактирано от vankataَ ¸ на 08.11.10 22:03.
10.11.10
16:12
От днеска :
Лег преса 110кг x 12 повторения (незнам малко ли е, добре ли е защото не съм правил преди.. )