НВД желая мнение

12.06.05
19:47

300гр-домат
300гр-красавица
250гр-пиле
2 кисели млека 3.6
200гр-риба(хек)
4 белтька
1 жьлтьк
100гр-сирене

пия по 2-3 литра вода на ден 1 литьр сок,не ям хляб
пия протеин след тренировка.правя кардио 5 пьти седмично
зимам Л-карнетин и аминокиселини

1.86 ... 90 кила главно проблем ми е да направя добьр корем
кажете добре ли е режима и ако нешто не е както трябва пишете го !!
Благодаря предварително и успех на всички !!

12.06.05
20:37

хехе тук съм аз дай си калорийния баланс за да се прецени мен лично малко ми се виждат калориите(мазнините)

13.06.05
14:51

Добре де.... ште помогнеш ли с нещо или ще викаш само

Кьде беееееее!!! :x

Size ??кое да сменя какво да прибавя тва кажи
размьрдаите се  :D :)  :o и даите малко сьвети че искам лятото да сваля и да направя колкото мога по силите си.

13.06.05
15:05

Е извинявай ама това не е режим а нахвърляно обедно меню от някой ресторант. За адекватна оценка трябват неща като калориен баланс, лични данни (повечко), протеин, амино, ама колко пъти, какви... пълно недоумение.
Като оставим настрана липсата на информация (което прави адекватната оценка невъзможна) мога да кажа, че “менюто” е добро откъм блетъчини и мазнини (между другото можеш да си позволяваш повечко жълтъци с тоя режим). Много малко ми се виждат и на мене калорийте, но според мен трябва да дойдат от въглехидрати. Разбира се не е задължително. И така, като приемем факта,чев работим в пълна мъгла, имаме два изхода:
1. Да увеличим мазнините - яж всичките жълтъци, повечко зехтин в салатката.
2. Да увеличим въглехидратите - по две филийки хляб бонус в първите 3 хранения би било добре.

Еми размърдахме се, ти си на ход. :)

14.06.05
22:29

1100 не може да са за твоите мерки поне 3000 за да се изчисли трябват и години ти погледна ли тук всичко е обяснено подробно X=умножение по данните ти а скобите са си като в уравнение(първо извършваш действията в тях и после събираш/изваждаш)

пс. вярвам че ще се справиш :wink:

15.06.05
16:33

Size братле,не ги чаткам тези калории,моля те помогни ми с хранителния режим.Кажи ми какво да ям за тези 3000калории.

инфо:
1.86 висок / 91 кг / 43 рька / 16 години /

тренирам 5 пьти седмично // 5 кардио тренировки правя и енергията не ми стига  :(  моля те кажи ми какви храни да ям от петьк почвам с
Л-карнитина.

15.06.05
21:24

калориите дето ти трябват за да поддържаш килограми са 3360 значи махаш от тях 500(по добре 700 за всеки случай според мен) и си правиш меню което да има 2860(2660)калории
на ден ти трябват :
182 гр белтъци(протеин)
100 гр въглехидрати
... останалите калории от мазнини..  тук ще видиш всичко за хртаните  като наблягай на пилешко яични белтъци сирене и зеленчуци(да има за всяко хранене) кисело мляко а за въглехидрати си прецени ориз картофи овесени ядки и др но внимавай с грамажа и ги яж ч1 час след кардио или ако нямаш кардио 1 час преди трен(ако тренираш сутрин ако не яж ги около 9-10 часа сутринта)

много се натоварваш или прави кардиото 2 пъти седмично в почивните дни или си разпредели трен в 4 дена и прави кардио 3 пъти сесмично пак в почивните дни(тичай към 45 мин без спиране ако не можеш почвай от по малко докато стигнеш 45 мин
еми тва е от мен

:wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1